15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co je kamera mezinárodní verze?

Mezinárodní model Nikon Kamery: Co potřebujete vědět

1. International Model Nikon Cameras vysvětlil: Mezinárodní model Nikon fotoaparáty jsou skutečné produkty Nikon, které byly určeny pro jiné země. Nemusí však splňovat specifikace Nikon pro americké produkty a nevztahují se na záruku Nikon USA nebo jsou způsobilé pro opravu Nikon USA.

2. Identifikace americké verze Nikon Camera: V minulosti Nikon používal pro kamery v USA a zbytku světa různá jména pro kamery. Například kamery F80 nebo F65 v USA jsou považovány za šedý trh, protože legitimní jména pro tyto kamery v USA jsou N80 nebo N65. Kromě toho má mnoho čoček Nikon USA písmena „USA“ jako součást sériového čísla.

3. Rozpoznávání šedých tržních kamer: Pokud již vlastníte kameru, jedním znakem, že je to šedý trh, je nedostatek sériového čísla. Autorizované kamer Canon budou mít sériové číslo, zatímco šedé tržní kamery nemusí.

4. Porozumění čočkám mezinárodní verze: Čočky mezinárodní verze, známé také jako čočky šedé trhy, jsou čočky, které do USA legálně importovaly třetí stranu. Protože však tyto čočky nebyly určeny k dovozu výrobcem, přicházejí s různými zárukami, které v USA mohou nebo nemusí být platné.

5. Nikkor vs. Nikon: Nikon původně používal označení Nikkor pro svou nejvyšší kvalitní zobrazovací optiku, ale nyní jsou téměř všechny čočky Nikon označeny jako Nikkor. Pozoruhodné produkty Nikkor zahrnují čočky F-Mount pro 35 mm SLR a DSLR fotografii.

6. Význam „S“ v kamerech Nikon: „S“ v čočkách Nikon S-Line znamená “Slim.„Tyto čočky jsou optimalizovány pro Nikon Full-Frame Mirrors Cameras s držákem Z a nabízejí vysokou kvalitu obrazu.

7. Úvahy při nákupu na šedém trhu: Zatímco mnoho produktů na trhu s šedým trhem je skutečné, je nezbytné provést důkladné výzkum před nákupem. Zeptejte se a poslouchejte své střeva. Pokud se dohoda zdá být příliš dobrá na to, aby to byla pravda, pravděpodobně je to.

8. Hodnocení bezpečnosti nákupů šedého trhu: Nákup z šedého trhu může být bezpečný, pokud budete mít opatrnost. Ujistěte se, že kupujete od renomovaného prodejce a zvažte potenciální rizika a omezení, jako je nepřítomnost záruky výrobce.

Unikátní otázky:

  1. Otázka: Jak mohu rozlišovat mezi americkou verzí Nikon Camera a mezinárodním modelem?
  2. Odpovědět: Jedním ze způsobů, jak zjistit, zda je kamera Nikon americkou verzí nebo mezinárodním modelem, je zkontrolovat název kamery. Nikon používal jiná jména pro kamery v USA a ve zbytku světa. Například, pokud je kamera označena jako F80 nebo F65, jedná se o šedou tržní kameru, protože legitimní americká verze by se nazývala N80 nebo N65. Dalším náznakem je přítomnost písmen „USA“ v sériovém počtu čoček Nikon USA.

  3. Otázka: Jsou šedé tržní kamery a čočky nižší kvality ve srovnání s americkými verzemi?
  4. Odpovědět: Šedé tržní kamery a čočky nemusí být nutně podřadnou kvalitou ve srovnání s americkými verzemi. Nemusí však splňovat konkrétní specifikace produktů Nikon USA. Je nezbytné zvážit, že produkty šedého trhu nemusí mít nárok na záruční nebo opravárenské služby Nikon USA. Proto je zásadní prozkoumat a porozumět potenciálním rozdílům a omezením před nákupem.

  5. Otázka: Mohu použít šedé tržní čočky na americké verzi Nikon Cameras?
  6. Odpovědět: Ano, šedé tržní čočky jsou obvykle kompatibilní s americkými verze Nikon Cameras. Je však nezbytné si uvědomit, že čočky šedých trhů mohou přicházet s různými zárukami, které v USA nemusí být platné. Navíc v případě jakýchkoli problémů nebo oprav nemusí Nikon USA poskytovat služby pro čočky šedých trhů.

  7. Otázka: Jaké jsou výhody nákupu amerických verzí Nikon Products?
  8. Odpovědět: Při nákupu amerických verzí produktů Nikon můžete těžit z záručních a opravárenských služeb Nikon USA. Tyto výrobky navíc splňují specifikace a standardy stanovené společností Nikon pro americký trh. Tím je zajištěno optimální výkon a kompatibilitu s dalším příslušenstvím a vybavením Nikon.

  9. Otázka: Existují nějaká rizika spojená s nákupem produktů šedého trhu?
  10. Odpovědět: Nákup produktů šedého trhu může zahrnovat potenciální rizika. Vzhledem k tomu, že na tyto produkty nemusí být pokryty záručními nebo opravnými službami Nikon USA, můžete čelit výzvám v případě jakýchkoli vad nebo problémů. Záruky poskytované dovozci třetích stran navíc nemusí být tak komplexní nebo spolehlivé jako záruka výrobce.

  11. Otázka: Mohu převést mezinárodní model Nikon Camera na americkou verzi?
  12. Odpovědět: Převod mezinárodní kamery Nikon na americkou verzi není možné. Návrh a specifikace kamer se liší pro různé trhy. Je vhodné zakoupit příslušnou verzi fotoaparátu pro zamýšlené použití k zajištění kompatibility a přístupu k nezbytným podpůrným službám.

  13. Otázka: Jak mohu zjistit, zda je čočka Nikon mezinárodní verzí nebo americká verze?
  14. Odpovědět: Chcete -li zjistit, zda je čočka Nikon mezinárodní verzí nebo americká verze, můžete zkontrolovat záruku součástí objektivu. Čočky mezinárodní verze nebo čočky šedých trhů jsou obvykle doprovázeny záruky, které v USA nemusí být platné. Navíc americké verze čoček Nikon mohou přicházet se specifickými štítky nebo značkami označujícími jejich zamýšlený trh.

  15. Otázka: Jsou šedé tržní kamery a čočky výrazně levnější než americké verze?
  16. Odpovědět: Šedé tržní kamery a čočky mohou být levnější než jejich americké verze, ale cenový rozdíl se může lišit. Je zásadní zvážit potenciální úspory nákladů proti nedostatku záručních a opravárenských služeb Nikon USA, jakož i jakákoli potenciální rizika spojená s produkty šedého trhu.

  17. Otázka: Mohu se spolehnout na autorizované prodejce, aby nám nabídli verzi produktů Nikon?
  18. Odpovědět: Autorizovaní prodejci obvykle nabízejí verzi produktů Nikon a zajišťují, že obdržíte skutečné produkty podporované záručními a opravnými službami Nikon USA. Je však vhodné ověřit autentičnost prodejce kontrolou jejich pověsti a přihlašovacích údajů před nákupem.

  19. Otázka: Existují nějaké konkrétní příslušenství nebo funkce, které se liší mezi mezinárodními a americkými verzemi kamer Nikon?
  20. Odpovědět: Příslušenství a funkce kamer Nikon se mohou lišit mezi mezinárodními a americkými verzemi. Primární rozdíly však spočívají ve specifikacích a kompatibilitě s jinými produkty Nikon na americkém trhu. Je nezbytné číst popisy a specifikace produktu, abyste pochopili jakékoli rozdíly mezi verzemi.

Co je kamera mezinárodní verze?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je to mezinárodní model Nikon Camera

Často se jedná o skutečné produkty Nikon, které byly určeny pro jiné země; Proto nemusí splňovat specifikace Nikon pro americké produkty nebo vystupovat podle očekávání a na ně se nevztahují záruka Nikon USA nebo způsobilí pro opravu Nikon USA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, zda je fotoaparát Nikon americkou verzí

Například, Nikon nazval kamery o jednu věc v USA a něco jiného ve zbytku světa v 80. letech, takže víte, že jakýkoli F80 nebo F65, který si koupíte v USA, je šedý trh, protože legitimní kamera se nazývá N80 nebo N65 v Spojené státy americké. Mnoho čoček Nikon USA má dopisy "NÁS" Jako součást sériového čísla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj fotoaparát šedý trh

Pokud jste již zakoupili produkt, jedním znakem, že je to šedý trh, je skutečnost, že nemá sériové číslo. Kanonická kamera šedého trhu postrádající sériové číslo (vlevo) ve srovnání s autorizovanou kamerou (vpravo). Fotografie Canon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená mezinárodní verze na objektivu

"Mezinárodní verze" (také zvaný "Šedý trh") Čočky byly (legálně) dovezeny do USA třetí stranou. Ale protože tyto čočky neměly být dováženy do USA výrobcem, přicházejí s jinou zárukou, která může nebo nemusí být v USA platná.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Nikkorem a Nikon

Nikon původně vyhradil označení Nikkor pro svou nejvyšší kvalitní zobrazovací optiku, ale v nedávné historii jsou téměř všechny čočky Nikon tak značkové. Pozoruhodná optika značky Nikkor zahrnovala: F-Mount čočky pro 35mm SLR a DSLR Photography (pro úplný seznam viz Nikon F-Mount).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená S na fotoaparátu Nikon

Čočky S-line jsou optimalizovány pro zrcadlové kamery Nikon Full Frame. Mají také z Mount. Písmeno S v řádku znamená Slim. Tyto čočky nabízejí vysokou kvalitu obrazu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné koupit si od šedého trhu

Mnoho produktů šedé trhu s nimi nebude mít nic špatného. Jsou to skutečný článek. Proveďte svůj výzkum před zakoupením cokoli na šedém trhu, zeptejte se mnoha otázek a poslouchejte své střeva. Pokud je to příliš dobré, aby to byla pravda, pravděpodobně je to.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku koupit si od šedého trhu

Značky a oficiální prodejci se shodují na distribučním kanálu, ale produkty šedého trhu se prodávají mimo tento kanál. Spotřebitelé si mohou tyto produkty koupit za zlomek původních cen. Není schváleno značkami a nelze je ovládat. Šedé trhy jsou legální.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi verzí Sigma International a USA

Jsou to přesně stejný produkt čočky. Jedinými rozdíly budou papírování, které přichází v krabici, samotné krabici a rozsah sériového čísla na čočce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj objektiv FX nebo DX

"Zde jsou písmena DX vedle názvu Nikon, což znamená, že tato čočka je optimalizována pro kamery se senzorem formátu DX-například D300 nebo D7000, například D300 nebo D7000, například D300 nebo D7000. Pokud nevidíte DX, pak je čočka optimalizována pro kamery ve formátu FX, jako jsou D3x, D3 nebo D700.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Nikon přerušen

Jen minulý měsíc společnost Nikon oznámila, že přerušila dva z jeho cenově dostupnějších DSLR, D3500 a D5600 a uvedla, že se chce více soustředit na „mid až špičkové kamery a čočky, zaměřené na profesionální a fandové fotografy“ a zároveň posiluje produkty pro mladší Uživatelé „pro koho je video primární …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Canon preferován před Nikon

Zatímco tělo Nikon nabízí rozsah ISO 100-51 200 (rozšiřující se na 102 400 až 1 640 000), Canon se drží na pohodlném rozsahu ISO 100 až 16 000 (25 600). Nikon má také více než dvakrát tolik cílových bodů jako Canon, z nichž 99 je křížový typ. Za zmínku stojí také menší velikost a delší životnost baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám použít AF-C nebo AF-S

Rekapitulovat fotografové používají různé režimy automatického zaostření v závislosti na jejich předmětu. Používají AF-S k natáčení subjektů, které se nepohybují, zatímco pohyblivé předměty jsou obvykle stříleny pomocí AF-C-C. Většina fotografů jen zřídka používá AF-A a někdy je v situaci, kdy je nejlepší manuální zaměření.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj fotoaparát EF nebo EF-S

Objektivy EF můžete rozpoznat jeho červenou tečkou, kde zarovnáte tečku na držáku objektivu na podobně vypadající na těle fotoaparátu. Pokud však má váš objektiv kamery Canon jak červenou tečku, tak bílý čtverec, který se zarovnejte při montáži čočky, pak je to objektiv EF-S. EF-S je zkratka pro „krátké zažívání“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je šedý trh tak levný

Vzhledem k tomu, že autorizovaní prodejci se obracejí na šedý trh, aby zlikvidovali své akcie, prodávají je za mnohem nižší cenu neoprávněným prodejcům. Značky mohou opravit mapovou politiku, která poskytuje autorizovaným prodejcům minimální prodejní cenu pro dodržení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je šedý trh levný

Šedé tržní hodinky jsou autentické produkty, které se prodávají prostřednictvím neoprávněného zdroje. Hodinky zakoupené ze zdroje šedého trhu nebudou obsahovat záruku v továrně a hodnoty dalšího prodeje budou nižší než hodinky zakoupené od autorizovaného prodejce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je význam mezinárodní verze

Mezinárodní verze znamená verzi licencovaného softwaru, který má schopnost prohledávat lety a ceny itinerářů, kde takové lety a itineráře zahrnují původ, zastavení nebo cíl na mezinárodním místě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co definuje mezinárodní verzi

A: Mezinárodní verze znamená, že nebyla vyrobena pro U.S. trh. Často budou pracovat v u.S. s kompatibilními sítěmi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když položím objektiv FX na kameru DX

Můžete použít objektiv FX na těle DX Camera ANO. DX čočky a čočky FX lze použít zaměnitelně. Takže pokud jste přešli z kamery FX na formát DX DSLR, vaše plné snímky FX čočky budou stále fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší kamera DX nebo FX

Porovnání Nikon DX vs FX se vztahuje na kvalitu obrazu, použitelnost kamery a výběr čoček. Formát FX poskytuje vyšší kvalitu obrazu, přesnost barev a výkon za nízkých světelných podmínek než formát DX. Formát DX je lehčí, kompaktnější a dostupnější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nikon zabíjí dslr

Největší zprávou v kamerovém průmyslu tento měsíc je, že Nikon údajně zastavuje vývoj nových kamer SLR, což znamená konec 63letého běhu. Od nynějška se zaměří výhradně na modely Mount Mount bez zrcadla, jako jsou Z6, Z50 a nedávno spuštěná vlajková loď Z9.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nikon se pohybuje od DSLR

Konec je blízko pro kamery DSLR. Nikon údajně zastavuje vývoj nových kamer SLR, což znamená konec 63letého běhu. Canon již potvrdil svou konečnou vlajkovou loď DSLR. Sony, která brzy skočila na vlak bez zrcadla, se v loňském roce přestěhovala do prodeje pouze zrcadlových fotoaparátů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Profesionálové preferují Canon nebo Nikon

Pro profesionály

Mnoho odborníků samotných často nemůže na tuto otázku dát jasnou odpověď, je Nikon lepší než kánon. Ti, kteří pracují na poloprofesionální úrovni a neupravují peníze, raději používají zařízení z Canon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Používá většina profesionálních fotografů Canon nebo Nikon

Nikon je nejoblíbenější značka kamery, kterou používají profesionální fotografové. 31%odborníků používá Nikon, úzce následuje Canon (28%) a Sony (20%). 6. Canon je nejoblíbenější značka fotoaparátu používanou amatérskými fotografy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který režim automatického zaostření je nejlepší

Režim kontinuálního automatického zaostření (servo AF-C / AI)

Režimy kontinuálního automatického zaostření (AF spojité) jsou nejlepšími režimy AF pro pohybující se předměty. Jakmile se zaměříte na zaměření, bude fotoaparát nadále sledovat předmět, i když se pohybují v rámci.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuáles son las ventajas de las cámaras de seguridad??
Next Post
Jaká je nejnovější verze AVG Antivirus Free Download?