15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Může být sdílena hulu televize?






Sdílení účtu Hulu TV

Shrnutí článku

Můžete sdílet svůj televizní účet Hulu? Ano, Hulu je docela shovívavý ohledně uživatelů, kteří sdílejí hesla, s výjimkou živé televize. V současné době můžete mít dva souběžné proudy a až šest uživatelských profilů. Pokud však chcete streamovat na všech zařízeních připojených k vaší domácí síti současně, můžete se přihlásit k odběru „Neomezené obrazovky doplňku.”

Mohu sledovat Hulu ve dvou různých domech? Ne, živé televizní plány společnosti Hulu jsou určeny pro použití jednoho domu. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

Můžete sdílet živou televizi Hulu s přáteli? Ano, až osm lidí se může připojit k jediné relaci Watch Party. Účastníci se stejným účtem Hulu se mohou připojit prostřednictvím jednotlivých profilů. Uživatelé mladší 18 let však nemohou začít ani se účastnit Watch Party.

Mohu sledovat svůj hulu v domě někoho jiného? Ano, ale před sledováním HULU + Live TV na mobilním zařízení v domě vašeho přítele se musíte na tomto zařízení přihlásit do Hulu, zatímco ve vaší zavedené domácí síti. Jakmile se přihlásíte, můžete získat přístup ke svému živému televizním účtu na tomto mobilním zařízení kdekoli v USA po dobu 30 dnů.

Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu? Podle smluvních podmínek společnosti Hulu jsou předplatitelé i jednotlivci pro přístup k účtu odpovědní za zachování důvěrnosti a zabezpečení informací o účtu. Primární držitel účtu může přidat až pět profilů, ale pouze dvě zařízení mohou streamovat současně Hulu.

Kolik televizorů mohu sledovat Hulu? Hulu umožňuje všem předplatitelům přístup k jeho streamovací službě na dvou zařízeních současně. To umožňuje více uživatelům sledovat různé pořady souběžně.

Jak se dostanu kolem Hulu’s Home Location? Pokud chcete obejít Hulu’s Geo-Restrictions a získat přístup ke své obrovské knihovně více než 70 000 televizních epizod a filmů, můžete použít virtuální soukromou síť (VPN) se servery v USA. Doporučují se služby jako ExpressVPN.

Jedinečné otázky

Můžete sdílet svůj televizní účet Hulu? Hulu je docela laxní o tom, že uživatelé sdílejí hesla, s výjimkou případů, kdy jde o živou televizi. Právě teď můžete mít dva souběžné proudy a až šest uživatelských profilů. Jako předplatitel HULU + Live TV můžete získat doplněk „Unlimited Screens“ pro streamování na všech zařízeních připojených k vaší domácí síti současně.

Mohu sledovat Hulu ve dvou různých domech? Naše živé televizní plány jsou určeny pro použití jednoho domu. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

Můžete sdílet živou televizi Hulu s přáteli? Až 8 lidí se může připojit k jedinému sledovacímu večírku. Účastníci, kteří sdílejí stejný účet Hulu, se mohou připojit prostřednictvím jednotlivých profilů. Vezměte prosím na vědomí, že účty a profily pro uživatele mladší 18 let nebudou moci začít nebo se účastnit hodinky.

Mohu sledovat svůj hulu v domě někoho jiného? Než budete sledovat Hulu + Live TV na mobilním zařízení v domě vašeho přítele, musíte se přihlásit do Hulu na tomto zařízení, zatímco na vaší zavedené lokalitě domácí sítě. Jakmile to uděláte, má toto mobilní zařízení přístup k vašemu živému televizním účtu 30 dní kdekoli v USA.

Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu? HULU Uživatelské smluvní podmínky tvrdí, že předplatitelé a kdokoli, kdo má přístup k jejich účtu. Kromě majitele primárního účtu můžete přidat pět profilů, ale HULU mohou streamovat pouze dvě zařízení současně.

Kolik televizorů mohu sledovat Hulu? Hulu umožňuje všem předplatitelům přístup k jeho streamovací službě na dvou zařízeních současně. To znamená, že nebudete muset bojovat o sledování dnešní hry nebo nejnovější epizodu zbrusu nové show.

Jak se dostanu kolem domova Hulu? Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu’s Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizním epizodám a filmům dostupným v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.


Lze sdílet televizi Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sdílet svůj televizní účet Hulu

Hulu je docela laxní o tom, že uživatelé sdílejí hesla, s výjimkou případů, kdy jde o živou televizi. Právě teď můžete mít dva souběžné proudy a až šest uživatelských profilů. Jako předplatitel Hulu + Live TV můžete získat "Neomezený doplněk obrazovek" Streamovat na všech zařízeních připojených k vaší domácí síti současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Hulu ve dvou různých domech

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sdílet živou televizi Hulu s přáteli

Až 8 lidí se může připojit k jedinému sledovacímu večírku. Účastníci, kteří sdílejí stejný účet Hulu, se mohou připojit prostřednictvím jednotlivých profilů. Vezměte prosím na vědomí, že účty a profily pro uživatele mladší 18 let nebudou moci začít nebo se účastnit hodinky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat svůj hulu v domě někoho jiného

Než budete sledovat Hulu + Live TV na mobilním zařízení v domě vašeho přítele, musíte se přihlásit do Hulu na tomto zařízení, zatímco na vaší zavedené lokalitě domácí sítě. Jakmile to uděláte, má toto mobilní zařízení přístup k vašemu živému televizním účtu 30 dní kdekoli v USA.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu

HULU Uživatelské smluvní podmínky tvrdí, že předplatitelé a kdokoli, kdo má přístup k jejich účtu. Kromě majitele primárního účtu můžete přidat pět profilů, ale HULU mohou streamovat pouze dvě zařízení současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů mohu sledovat Hulu

Kolik zařízení může použít jeden účet Hulu Hulu umožňuje všem předplatitelům přístup k jeho streamovací službě na dvou zařízeních současně. To znamená, že nebudete muset bojovat o sledování dnešní hry nebo nejnovější epizodu zbrusu nové show.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem domova Hulu

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů můžete sledovat, jak Hulu žije

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů můžete sledovat Hulu

Kolik zařízení může použít jeden účet Hulu Hulu umožňuje všem předplatitelům přístup k jeho streamovací službě na dvou zařízeních současně. To znamená, že nebudete muset bojovat o sledování dnešní hry nebo nejnovější epizodu zbrusu nové show. Hulu má na výběr řadu balíčků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak s někým sdílím Hulu

Chcete -li použít funkci Watch Party Hulu, vyhledejte ikonu Watch Party na podrobnostech podporovaných titulů. Vyberte jej a poté zahájte párty. Získáte odkaz, který můžete poslat jiným lidem, kteří se možná budou chtít připojit a sledovat spolu s vámi. Je to tak snadné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] S kolika domácnostmi můžete sdílet Hulu

Dva lidé

Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televize se však mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sdílím Hulu s někým jiným

Chcete -li použít funkci Watch Party Hulu, vyhledejte ikonu Watch Party na podrobnostech podporovaných titulů. Vyberte jej a poté zahájte párty. Získáte odkaz, který můžete poslat jiným lidem, kteří se možná budou chtít připojit a sledovat spolu s vámi. Je to tak snadné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou dva lidé použít stejný účet Hulu

Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televize se však mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou dva lidé používat televizi Hulu najednou

Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televize se však mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit umístění domova na Hulu Live

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě Hulu neustále nutí měnit svou domovskou polohu

Hulu umožňuje pouze 4 aktualizace domova za rok.

U některých zákazníků je možné, že tento limit byl překročen. To bude vyžadovat kontakt s podporou HULU, aby se přepsal v případě případu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda Hulu Live TV

Hulu + Live TV nese populární kanály jako AMC, IFC a BBC America nebo několik regionálních sportovních sítí (RSN), jako jsou Fox Sports RSNS, Ano Network a Marquee Sports Network. Také MGM + ™ není k dispozici jako prémiový doplněk pro HULU + Live TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Přestal Hulu umožňovat sdílení

Odpověď je na povrchové úrovni jednoduchá: Společnost říká, že její plány jsou určeny pro použití pouze v jedné domácnosti, ale také nevychází z způsobu, jak zakázat účty, které jsou sdíleny mezi dvěma různými domovy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů může použít živou televizi Hulu

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů může používat Hulu najednou

Kolik zařízení může použít jeden účet Hulu Hulu umožňuje všem předplatitelům přístup k jeho streamovací službě na dvou zařízeních současně. To znamená, že nebudete muset bojovat o sledování dnešní hry nebo nejnovější epizodu zbrusu nové show.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů může použít živou televizi Hulu

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domů může sdílet Hulu

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu změnit své místo Hulu Home několikrát

Hulu vám umožní změnit svou domácí síť až čtyřikrát v průběhu roku. Chcete-li to změnit, budete muset být ve Wi-Fi síti vašeho domova, takže pokud cestujete, možná budete potřebovat pomoc od své rodiny nebo spolubydlících.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžete používat Hulu na různých místech

Hulu + Live TV je určena pro jednu domácnost, takže nemá být sdílen na více místech (Hulu (Hulu.TV/HoNetwork-). Pokud jste přihlášeni k odběru k jednomu z našich plánů na vyžádání, můžete použít své Hulu Sub na tolik zařízeních, kolik potěšíte v U.S.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik uživatelů může používat Hulu Live TV

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es el círculo una mala película??
Next Post
Je ultrasurf legitimní?