15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu přimět Hulu, aby pracoval na mém iPadu?

Shrnutí článku: Proč můj hulu nepracuje na mém iPadu

1. Zkontrolujte aktualizace aplikací a systémů: Navštivte aktualizace aplikace HULU a nabídku vašeho zařízení a nabídku nastavení zařízení pro aktualizace systému. Vymažte mezipaměť a data v nabídce Nastavení zařízení a uvolníte místo.

2. Pokud se Hulu nenačítá na váš starý iPad, ujistěte se, že je aplikace kompatibilní s zařízením. Proveďte tvrdý resetování, aktualizujte iPados a aktualizujte aplikaci Hulu. Pokud problém přetrvává, zvažte použití Hulu na webu nebo obsazení do jiného zařízení.

3. Pokud Hulu nepracuje na vašem tabletu, zkontrolujte, zda je Hulu dole a odhláste se z Hulu na všech zařízeních. Poté smažte a znovu nahrajte aplikaci Hulu z App Store a znovu se přihlaste. Potvrďte, že rychlost stahování internetu splňuje požadavky.

4. Pokud obdržíte zprávu „Hulu již není v tomto zařízení podporováno“ nebo „vaše uživatelská relace vypršela“, může aplikace Hulu TV potřebovat aktualizaci.

5. Hulu je kompatibilní s 5. generací iPad nebo novější, včetně iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro a iPad Mini 2, 3 a 4. Je také podporován na 6. generaci iPod Touch.

6. Pokud vám Hulu nedovolí přihlásit se, vyčistěte mezipaměť prohlížeče nebo aplikací, vynutit zavřít Hulu, zkontrolovat aktualizace nebo přeinstalovat aplikaci.

7. Chcete -li nainstalovat starší verzi Hulu na iPad, přejděte do App Store, přistupujte k sekci účtu a přejděte do zakoupené sekce. Stáhněte si požadovanou starší verzi odtud.

8. Chcete-li odinstalovat a znovu nainstalovat Hulu na iPadu, dlouho stiskněte aplikaci Hulu na vaší domovské obrazovce, dokud se nezačne kroutit. Klepnutím na X, který se zdá, že aplikace odstraní. Power-Cycle vaše zařízení, vyhledejte Hulu v obchodě s aplikace.

15 otázek založených na textu:

  1. Proč můj hulu nebude pracovat na mém iPadu?
    K vyřešení tohoto problému se doporučuje zkontrolovat aktualizace aplikací a systémů, jakož i vymazání mezipaměti a dat.
  2. Proč se Hulu načítá na můj starý iPad?
    Pokud Hulu nebude fungovat na starém iPadu, zkuste zajistit kompatibilitu aplikace, provést tvrdý resetování a aktualizovat iPados a Hulu.
  3. Proč Hulu nepracuje na mém tabletu?
    Možná řešení zahrnují kontrolu, zda je Hulu dole, odhlášení a přihlášení zpět dovnitř, mazání a opětovné natírání aplikace Hulu a kontrolu rychlosti stahování internetu.
  4. Proč není Hulu již na mém zařízení podporován?
    Pokud se setkáte s touto zprávou, může aplikace HULU vaší televize vyžadovat aktualizaci.
  5. Jaká verze iPadu je pro Hulu potřebná?
    Hulu je kompatibilní s 5. generací iPad nebo novější, včetně iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro a iPad Mini 2, 3 a 4. Funguje také na 6. generaci iPod Touch.
  6. Proč mě Hulu pustil dovnitř?
    Možnosti odstraňování problémů zahrnují zúčtování prohlížeče nebo mezipaměti aplikace, uzavření síly HULU, kontrola aktualizací nebo opětovné instalace aplikace.
  7. Jak nainstaluji starší verzi Hulu na můj iPad?
    Získejte přístup do obchodu s aplikacemi, přejděte do sekce svého účtu, přejděte do zakoupené sekce a stáhněte si požadovanou starší verzi.
  8. Jak mohu odinstalovat a přeinstalovat Hulu na svém iPadu?
    Chcete-li odinstalovat, dlouho stiskněte aplikaci HULU, klepnutím na X smažte, napájejte zařízení, vyhledejte Hulu v obchodě s aplikace.

Jak přiměji Hulu pracovat na svém iPadu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje hulu pracuje na mém iPadu

Zkontrolujte aktualizace aplikace a systému: Chcete -li zkontrolovat aktualizace HULU, navštivte úložiště aplikací vašeho zařízení. Chcete -li zkontrolovat aktualizace systému, navštivte nabídku nastavení zařízení. Vymazat mezipaměť a data: V nabídce Nastavení zařízení můžete obvykle vymazat mezipaměť/data. Tento krok odstraňuje dočasné soubory, aby pomohl uvolnit potřebný prostor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál T hulu načíst na mém starém iPadu

Pokud Hulu nebude fungovat na vašem iPadu, ujistěte se, že aplikace může běžet na vašem zařízení, zejména pokud používáte starý model iPad. Poté proveďte tvrdý reset a aktualizujte iPados a Hulu na nejnovější verzi. Navíc zkuste obsazení do jiného zařízení nebo použijte Hulu na webu. Pokud problém přetrvává, přeinstalujte aplikaci.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu nepracuje na mém tabletu

Zkontrolujte, zda je Hulu dole. Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není Hulu již na mém zařízení podporován

Pokud obdržíte zprávu, Hulu již není v tomto zařízení podporována nebo vaše uživatelská relace vypršela, aplikace Hulu v televizi může vyžadovat aktualizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká verze iPadu je pro Hulu potřebná

iPad 5. generace nebo novější (iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro a iPad Mini 2, 3 a 4) iPod Touch 6. generace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem vyhrál t hulu

Vymažte svůj prohlížeč nebo mezipaměť aplikací. Force Close Hulu. Kontrola aktualizací. Přeinstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji starší verzi Hulu na můj iPad

Ahoj šipka odpověď, jak stáhnout starší verzi aplikace Hulu na vašem iPhone. Takže super snadné prostě jděte do App Store, přejděte do sekce vašeho účtu a přejděte na zakoupení, může být na vašem iOS jinak.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odinstalovat a přeinstalovat Hulu na svém iPadu

IOS from na své domovské obrazovce, klepněte a podržte aplikaci Hulu, dokud se nezačne kroužit a v horním rohu se objeví malý x. Opětovné klepněte na aplikaci a stiskněte odstranění.*Power-Cycle vaše zařízení vypnutím na 1 minutu.Vyhledejte Hulu v obchodě s aplikacemi a kliknutím na ikonu cloudu se znovu stahněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě Hulu nepustí

Vymažte svůj prohlížeč nebo mezipaměť aplikací. Force Close Hulu. Kontrola aktualizací. Přeinstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji Hulu na svém tabletu

Telefon a tablet Android

Pomocí mobilního zařízení Android přejděte do obchodu Google Play nebo klepněte na ikonu z domovské obrazovky. Přejděte na hledání a zadejte "Hulu" Klepněte na ikonu Green Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat své zařízení Hulu

Pod vaším účtem vyhledejte Watch Hulu na sekci zařízení a klikněte na Správa zařízení. Na další vyskakovací obrazovce uvidíte všechna zařízení svázaná s vaším účtem, včetně data, kdy byli aktivováni. Budete mít také možnost odstranit všechna zařízení, která se již nepoužívají.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké zařízení potřebujete pro hulu

Hulu podporuje streamování na webových prohlížečích, mobilních zařízeních, tabletách, streamovacích tyčích, herních konzolách, inteligentních televizorů, herních konzolách a set-top boxech, včetně: tablety Amazon Fire tablety. Amazon Fire TV (Fire OS 5.0 a později) telefony a tablety Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Hulu právě teď problémy

Ne, právě teď s Hulu nezjistíme žádné problémy.

Naposledy jsme zjistili výpadek pro Hulu v neděli 4. června 2023 s dobou asi 31 minut. Jaký problém máte s Hulu k odeslání zprávy, klikněte na tlačítko níže, které nejvíce úzce představuje problém, který máte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vyčistím svou mezipaměť Hulu

Telefon a tablet Android

Z domovské obrazovky přejděte do Nastavení > Aplikace > Hulu > Úložný prostor > Vyberte vymazat mezipaměť a vymazat data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělat se starým iPadem, který vyhrál aktualizaci

Odebrat a stáhnout aktualizaci znovu

Pokud stále nemůžete nainstalovat nejnovější verzi iOS nebo IPADOS, zkuste aktualizovat znovu: přejděte na Nastavení > Všeobecné > [Název zařízení] Úložiště. Najděte aktualizaci v seznamu aplikací. Klepněte na aktualizaci a poté klepněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj starý iPad na iOS 14

Připojte zařízení k napájení a připojte se k internetu pomocí Wi-Fi. Jdi do nastavení > Obecně, klepněte na aktualizaci softwaru. Pokud uvidíte více než jednu možnost aktualizace softwaru, vyberte tu, kterou chcete nainstalovat. Klepněte na instalaci nyní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete smazat aplikaci Hulu a přeinstalovat ji

V závislosti na vašem zařízení můžete odinstalovat a přeinstalovat aplikaci Hulu a vyřešit některé problémy s streamováním. Je to také skvělý způsob, jak zajistit, že máte na svém zařízení nejnovější verzi naší aplikace. *Poznámka: Pokud vaše podporované zařízení není uvedeno, aplikace Hulu je vestavěná a nelze ji odinstalovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu zpět

Otevřete aplikaci Hulu. Vyberte přihlášení na domovské obrazovce a poté klepněte na přihlášení s Hulu. Zadejte svou e -mailovou adresu a heslo a poté klepněte na přihlášení. Vyberte svůj profil a začněte streamovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se web Hulu nenačítá

Vylepšete své připojení: Proveďte kroky, abyste pomohli zlepšit připojení. Proveďte napájecí cyklus: Vypněte počítač (a v případě potřeby modem a router). Počkejte několik minut a poté se zapněte. Vymažte mezipaměť prohlížeče: Vymazání mezipaměti odstraňuje dočasné soubory a pomáhá uvolnit potřebný prostor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj hulu nefunguje

Plně se blíží a poté znovu otevřete aplikaci Hulu

Plně uzavření aplikace může pomoci. Aplikace někdy může zamrznout a budete muset znovu zavřít a restartovat aplikaci. Plně uzavření a otevření aplikace je na zařízeních Android a iOS jiné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje Hulu na tabletech

Hulu podporuje streamování na webových prohlížečích, mobilních zařízeních, tabletách, streamovacích tyčích, herních konzolách, inteligentních televizorů, herních konzolách a set-top boxech, včetně: tablety Amazon Fire tablety. Amazon Fire TV (Fire OS 5.0 a později) telefony a tablety Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetuji Hulu na svém iPadu

Řešení 7: Odstraňte Hulu a přeinstalujte jej

Pokud je připojení k internetu silné, restartovali jste svůj iPad pomocí nejnovějšího Hulu, poté stiskněte a podržte aplikaci na nějakou dobu a klikněte na ikonu X X. Tím se aplikace odstraní. Přejděte do obchodu s aplikacemi a znovu si stáhněte aplikaci Hulu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete WI Fi, abyste sledovali hulu

Odběratelé s jedním z plánů Hulu (bez reklam) si mohou stáhnout spoustu pořadů a filmů z knihovny streamování Hulu*. Vezměte si televizi s sebou, když cestujete a sledujete bez wifi nebo údajů na podporovaných mobilních zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení může použít účet Hulu

Budete moci streamovat prémiový obsah pouze z celkem pěti obrazovek-z nichž tři mohou být na mobilních zařízeních mimo domov-najednou. Pokud tento limit překročíte, narazíte na chybovou zprávu „příliš mnoho proudů“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu spojit s Hulu

Vymažte svůj prohlížeč nebo mezipaměť aplikací. Force Close Hulu. Kontrola aktualizací. Přeinstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué antivirus es mejor para el control de los padres??
Next Post
Jsou sladní pro žárovky?