15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak se dostanu přes omezení rodiny Microsoft?

Shrnutí článku

V tomto článku budeme diskutovat o různých metodách obejít omezení Microsoft Family a blokované aplikace. Budeme také prozkoumat, jak rozbít funkce Microsoft Family a zakázat rodičovské kontroly na Windows 10 bez přístupu správce.

Klíčové body

1. Okopnutí omezení Microsoft Family: Chcete -li obejít omezení Microsoft Family, klikněte na ikonu Start na hlavním panelu, vyberte Nastavení, přejděte na účty, vyberte rodinu & Ostatní uživatelé, vyberte člena rodiny a klikněte na Povolit.

2. OBELSKÁNÍ MICROSOFT BLOCKED APPS: Funkce rodiny Microsoft nelze přímo obejít. Můžete požádat své rodiče, aby odblokovali blokované aplikace přihlášením do nadřazeného účtu.

3. Breaking Family Funkce Microsoft: Chcete -li rozbít funkce Microsoft Family, přihlaste se k rodině.Microsoft.com pomocí webového prohlížeče, klikněte na vedle svého jména, vyberte opuštění skupiny Family Group a potvrďte odstranění.

4. Okopnutí časového limitu Windows 10: Pokud chcete obejít časový limit nastavený na počítači Windows 10, můžete postupovat podle konkrétních kroků, které nejsou uvedeny v článku.

5. Čas obrazovky obcházení dítěte: Děti mohou obejít časové limity obrazovky pomocí funkce sdílení zabudované do mnoha aplikací. Pořizují snímek obrazovky, používají funkci sdílení k zprávám, odstraní snímek obrazovky a odesílají jejich text.

6. Opuštění Microsoft Family: Chcete -li opustit Microsoft Family, musíte se přihlásit k účtu nadřazeného a odstranit člena rodiny ze stránky shrnutí rodiny. To nelze provést pomocí účtu dítěte.

7. OBLÁZKY POVOLENÍ RODNOSTI: Na telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Store Google Play, klepněte na svůj profilový obrázek, přejděte na Nastavení, vyberte rodinu, vyberte kategorii (E.G., Aplikace & Hry), zadejte svůj pin a klepněte na povolení všeho obcházet rodičovské povolení.

8. Zakázání rodičovských kontrol na Windows 10 bez administrátoru: Jediným způsobem, jak upravit rodičovské kontroly bez hesla správce, je změnit heslo administrátora v režimu obnovy.

9. Zbavení času na obrazovku: Článek neposkytuje informace o tom, jak se zbavit času obrazovky.

Otázky a odpovědi

  1. Otázka: Jak mohu obejít omezení Microsoft Family?

    Odpovědět: Klikněte na ikonu Start na hlavním panelu, vyberte Nastavení, přejděte na účty, vyberte rodinu & Ostatní uživatelé, vyberte člena rodiny a klikněte na Povolit. Jakmile se přihlásí, toto zařízení se objeví jako jejich připojené zařízení.
  2. Otázka: Jak mohu obejít aplikace Microsoft Family Blocked Apps?

    Odpovědět: Funkce rodiny Microsoft nelze obejít. Můžete požádat své rodiče, aby odblokovali blokované aplikace přihlášením do nadřazeného účtu a udělením přístupu.
  3. Otázka: Jak mohu rozbít funkce Microsoft Family?

    Odpovědět: Přihlášení k rodině můžete zlomit rodinné funkce Microsoft.Microsoft.com pomocí webového prohlížeče, výběru vašeho jména, ponechání rodinné skupiny a potvrzení odstranění.
  4. Otázka: Jak mohu obejít časový limit Windows 10?

    Odpovědět: Článek neposkytuje informace o tom, jak obejít časový limit na Windows 10.
  5. Otázka: Proč může moje dítě obcházet čas obrazovky?

    Odpovědět: Děti mohou obejít časové limity obrazovky pomocí funkce sdílení v aplikacích. Pořizují snímek obrazovky, sdílejí jej se zprávami, smažu snímku obrazovky a odesílají jejich text.
  6. Otázka: Proč nemohu opustit rodinu Microsoft?

    Odpovědět: Chcete -li opustit Microsoft Family, musíte se přihlásit k účtu nadřazeného a odstranit člena rodiny ze stránky shrnutí rodiny. To nelze provést pomocí účtu dítěte.
  7. Otázka: Jak mohu obejít rodičovské povolení na zařízení Android?

    Odpovědět: Na telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Store Google Play, klepněte na svůj profilový obrázek, přejděte na Nastavení, vyberte rodinu, vyberte kategorii (E.G., Aplikace & Hry), zadejte svůj pin a klepněte na povolení všeho obcházet rodičovské povolení.
  8. Otázka: Jak mohu zakázat rodičovské kontroly na Windows 10 bez přístupu administrátora?

    Odpovědět: Jediným způsobem, jak upravit rodičovské kontroly bez hesla správce, je změnit heslo administrátora v režimu obnovy.
  9. Otázka: Jak se zbavím času na obrazovce?

    Odpovědět: Článek neposkytuje informace o tom, jak se zbavit času obrazovky.

Jak se dostanu přes omezení Microsoft Family?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obejít omezení Microsoft Family

Klikněte na ikonu [Start] na hlavním panelu a poté vyberte [Nastavení] ⑪. Vyberte [účty] ⑫. Vyberte [rodina & Ostatní uživatelé] ⑬, poté vyberte svého člena rodiny a klikněte na Povolit⑭. Jakmile se přihlásí, toto zařízení se objeví jako jejich připojené zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obejít aplikace Microsoft Family Blocked Apps

Funkce rodiny Microsoft nemohou být obtok, vaši rodiče mají nad ní plnou kontrolu. Můžete požádat své rodiče, aby tyto aplikace odblokovali, musí se přihlásit k nadřazenému účtu, aby umožnili váš přístup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu rozbít funkce Microsoft Family

Pomocí webového prohlížeče se přihlaste k rodině.Microsoft.com. Klikněte vedle svého jména a vyberte možnost Opustit rodinnou skupinu. Vyberte Odebrat a potvrdit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejít časový limit Windows 10

10 počítačů, takže za předpokladu, že jste dospělý. A chcete to jen z nějakého důvodu vypnout, takže by to mělo být docela přímý tutoriál o tom, jak na to, jak na to

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč může moje dítě obcházet čas obrazovky

Problém: Děti obcházejí časové limity odesíláním zpráv prostřednictvím funkce „Sdílet“ zabudovanou do mnoha aplikací. Například pořízením snímek obrazovky a pomocí funkce „Sdílet na zprávy“ mohou vyvolávat aplikaci pro zasílání zpráv a poté smazat snímku obrazovky, aby vyvolala prázdnou břidlici a odeslána jejich text.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu opustit rodinu Microsoft

Odpovědi (2) 

Stručně řečeno, musíte se přihlásit k účtu nadřazení > Odebrat člena rodiny ze strany rodinné stránky. Nebudete to schopni udělat prostřednictvím dětského účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obejít rodičovské povolení

Telefon Android nebo stolní aplikaci Google Play Store.Klepněte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu.Klepněte na Nastavení.Klepněte na rodinu.Klepněte na rodičovské kontroly.Klepněte na kategorii (i.G. "Aplikace & Hry," "Filmy," televize," "Knihy.") Zadejte svůj špendlík.Klepněte na Povolit všechny a klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivovat rodičovské kontroly na Windows 10 bez administrátoru

Jediným způsobem, jak upravit rodičovské kontroly bez hesla správce, je změnit heslo administrátora v režimu obnovy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím času, který moji rodiče nastavili

Existuje několik způsobů, jak děti mohou prolomit předpisy na obrazovce stanovené rodiči pomocí/měnící se nastavení na jejich zařízeních.Změna časového pásma.Odstranění a přeinstalování aplikací.Resetujte zařízení/nastavte nový účet/použijte staré zařízení.Power závada.Zakázat umístění.Stahování softwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přerušit čas obrazovky mého dítěte

Tipy pro zkrácení časového boku obrazovky. Stanovte očekávání se svými dětmi a vytvářejte cíle, aby byly úmyslné zkrácení času na obrazovce.Buď realista.Být zapojen.Dejte ruční zařízení.Vytvářejte zóny bez telefonu doma.Jít ven.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opustit rodinu Microsoft, pokud jsem jediný

Přidejte nový účet k rodině https: // podpora.Microsoft.com/en-us/účet-bil…. Udělejte si organizátora a pak se můžete vytáhnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak starý musíte být, abyste opustili rodinu Microsoft

Jakékoli dítě nad věkovou skupinou 13 však bude mít možnost opustit rodinu. Člen rodiny rodičů obdrží e -mail, když člen rodiny odejde. Vždy můžete sdílet zpětnou vazbu a nápady, které nám pomohou při zlepšování funkcí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnout povolení k potřebě od rodičů ke stažení aplikací

Změňte oprávnění k aplikaci telefonu, otevřete aplikaci Nastavení.Klepněte na aplikace.Klepněte na aplikaci, kterou chcete změnit. Pokud to nemůžete najít, klepněte na všechny aplikace Zobrazit všechny aplikace.Klepněte na oprávnění. Pokud jste povolili nebo odepřeli jakákoli oprávnění pro aplikaci, najdete je zde.Chcete -li změnit nastavení povolení, klepněte na něj a poté vyberte povolit nebo nepovolit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč může moje dítě obcházet čas obrazovky

Problém: Děti obcházejí časové limity odesíláním zpráv prostřednictvím funkce „Sdílet“ zabudovanou do mnoha aplikací. Například pořízením snímek obrazovky a pomocí funkce „Sdílet na zprávy“ mohou vyvolávat aplikaci pro zasílání zpráv a poté smazat snímku obrazovky, aby vyvolala prázdnou břidlici a odeslána jejich text.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obejít omezení správce systému

Metoda 1.

Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor, který se snažíte spustit, a vyberte Vlastnosti z nabídky kontextu. Přepněte na kartu General. Nezapomeňte umístit zaškrtávací známku do odblokovacího pole, nalezená v sekci zabezpečení. Klikněte na Použít a poté dokončete změny pomocí tlačítka OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zablokovat nastavení správce

Krok 1: Klepněte pravým tlačítkem myši na soubor a vyberte Vlastnosti. Krok 2: Na kartě Obecné zkontrolujte "Odblokovat" pod "Bezpečnostní". Krok 3: Klikněte na Použít a poté OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak může moje dítě potlačit čas obrazovky

Existuje několik způsobů, jak děti mohou prolomit předpisy na obrazovce stanovené rodiči pomocí/měnící se nastavení na jejich zařízeních.Změna časového pásma.Odstranění a přeinstalování aplikací.Resetujte zařízení/nastavte nový účet/použijte staré zařízení.Power závada.Zakázat umístění.Stahování softwaru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se zbavím časového limitu obrazovky bez hesla

A pak můžete zadat své Apple ID. A vaše heslo pro vaše Apple ID. A pak to takto resetuji, takže vám ukážu, že tady vstoupím do mého Apple ID. A moje heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit rodičům v ovládání času na obrazovce

Telefon Android nebo stolní aplikaci Google Play Store.Klepněte na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu.Klepněte na Nastavení.Klepněte na rodinu.Klepněte na rodičovské kontroly.Klepněte na kategorii (i.G. "Aplikace & Hry," "Filmy," televize," "Knihy.") Zadejte svůj špendlík.Klepněte na Povolit všechny a klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] V jakém věku by měli rodiče přestat omezovat čas na obrazovce

Proto jde o nalezení správné rovnováhy. Odborníci doporučují omezit čas na obrazovku pro děti ve věku od dvou a pěti let do jedné hodiny denně. Tento limit stoupá pro starší děti. Klíčem je konzistence a nalezení toho, co funguje nejlépe pro vaši rodinu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu odstranit z rodiny Microsoft

Jít do rodiny.Microsoft.com. Přihlaste se do svého účtu Microsoft. Na stránce vaší rodiny pod názvem člena vyberte více možností > Vyjměte ze skupiny rodiny a potvrďte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivovat rodičovskou kontrolu

Důležité: Chcete -li zastavit dohled nad zařízením vašeho dítěte, musí mít Android 7.0 nebo vyšší.Na zařízení vašeho dítěte otevřete nastavení .Vpravo nahoře klepněte na další dohled.Chcete -li ověřit, že jste rodič, přihlaste se nebo použijte svůj přístupový kód nadřazení.Chcete-li vypnout dohled, postupujte podle pokynů na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obejít přístup zamířený správcem

Měli byste to udělat, pokud se postupujete k těmto pokynům: Otevřete průzkumník souborů.Přejděte do složky, ke které chcete získat.Klepněte pravým tlačítkem myši na složku a vyberte Vlastnosti.Přejít na bezpečnost.V sekci skupiny nebo uživatelských jmen klikněte na Upravit.Vyberte uživatelský účet a přidejte oprávnění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zakázat ovládání uživatelského účtu bez hesla správce

Když uvidíte vyskakovací okno, které je uvedeno níže, můžete snadno vypnout ovládací prvek uživatelského účtu následující kroky: Tlačítko Start klepněte v levém dolním rohu PC, vyberte ovládací panel.Klikněte na uživatelské účty a bezpečnost rodiny.Klikněte na uživatelské účty.Klikněte na Změnit nastavení ovládacího prvku uživatelského účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete obejít oprávnění správce

Vynutit regedit.Exe spustit bez oprávnění správce a potlačit výzvu UAC, jednoduše přetáhněte soubor exe, který chcete spustit do tohoto souboru BAT na ploše. Editor registru by měl začít bez výzvy k UAC a bez zadání hesla správce.

[/WPRemark]

Previous Post
Es Norton parte de Symantec?
Next Post
Jak mohu přidat VPN do libreelec?