15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dělejte chytré domy opravdu šetřit energii?

Shrnutí článku: Úspory inteligentních domů a energie

1. Inteligentní domy nabízejí potenciální úspory energie: Podle studie společnosti Nest Labs může používání inteligentního termostatu pomoci průměrnému domácnosti ušetřit 10-12% z nákladů na vytápění a 15% z nákladů na chlazení.

2. Přihlášení online může být výzvou: Nastavení inteligentních domácích zařízení může být složitá, zejména pokud jde o jejich propojení s sítěmi Wi-Fi. To je pro ně zásadním krokem ke komunikaci s jinými připojenými produkty.

3. Nevýhody inteligentních domů: Zatímco inteligentní domy nabízejí energetickou účinnost a pohodlí, přicházejí také s nevýhodou, jako jsou vysoké náklady a závislost na internetu.

4. Inteligentní úspory energie jsou skutečné: Přestože pro automatizaci domů je nutná počáteční investice, mnoho spotřebitelů se domnívá, že je to moudrý a může vést k dlouhodobým úsporám.

5. Výpadky napájení ovlivňují inteligentní domy: Během výpadku napájení například systémy inteligentního domácího osvětlení zhasnou, stejně jako jakákoli jiná světla.

6. Inteligentní bezpečnostní systémy stojí za peníze: Inteligentní bezpečnostní systémy nabízejí více než jen oznámení o vloupání; Poskytují bezpečnostní prvky v reálném čase, varování a oznámení, která lze zaznamenat pro budoucí odkaz.

7. Obavy o ochraně osobních údajů s inteligentními domy: Inteligentní zařízení shromažďují a ukládají informace o návycích a preferencích uživatelů, které mohou představovat rizika soukromí. Každé zařízení přidané do sítě zvyšuje potenciální obavy o ochranu osobních údajů.

8. Průměrné měsíční úspory pro inteligentní majitele domů: Použití inteligentního zařízení může mít za následek střední měsíční úspory přibližně 98 $.

Otázky a odpovědi: Inteligentní domy a úspory energie

1. Kolik energie inteligentní domy ušetří? Inteligentní domy mohou ušetřit průměrnou domácnost 10-12% z nákladů na vytápění a 15% na náklady na chlazení, podle studie.

2. Jaký je největší problém s inteligentními domovy? Největší výzvou při nastavování inteligentního domácího zařízení je jeho online a připojeno k síti Wi-Fi.

3. Jaké jsou nevýhody inteligentního domu? Některé nevýhody inteligentních domů zahrnují vysoké náklady a závislost na internetu.

4. Jsou inteligentní úspory domácí energie legitimní? Ano, inteligentní úspory energie jsou skutečné a mohou vést k dlouhodobému snížení nákladů.

5. Co se stane s inteligentním domem během výpadku napájení? Inteligentní domácí systémy, jako je osvětlení, budou ovlivněny výpadky napájení a nebudou fungovat.

6. Jsou chytré domy za peníze? Inteligentní bezpečnostní systémy stojí za to náklady kvůli jejich bezpečnostním prvkům v reálném čase a schopnosti ukládat nahrávky.

7. Proč se lidé obávají chytrých domů? Obavy na ochranu osobních údajů vznikají v důsledku inteligentních zařízení sběru a ukládání osobních využití a preferenčních dat.

8. Jaké jsou průměrné měsíční úspory pro inteligentní majitele domů? Průměrné měsíční úspory pro majitele inteligentních domů jsou přibližně 98 $.

Opravdu šetří inteligentní domy energii?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik energie inteligentní domy ušetří

Nest Labs vydala studii inteligentního termostatu, která zjistila, že průměrná domácnost může ušetřit 10–12 procent na náklady na vytápění a 15 procent při chlazení pomocí inteligentního termostat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je největší problém s inteligentními domovy

Snad nejběžnějším problémem při nastavování inteligentního domácího zařízení je neschopnost nastoupit online. Ať už máte jeden z nejlepších směrovačů Wi-Fi nebo nejlepší síťové systémy Wi-Fi, potřebujete své inteligentní domácí zařízení k rozpoznání sítě Wi-Fi, aby mohla komunikovat s ostatními připojenými produkty, které vlastníte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co by mohlo být nevýhody mít chytrý domov

Inteligentní domy jsou energeticky účinné, přizpůsobitelné a pohodlné; Mají však nevýhody, jako jsou vysoké náklady a závislost na internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Smart Homes Savings legitimní

Dobrá zpráva: Úspory energie inteligentní domácí energie jsou skutečné. Přestože automatizace domácnosti vyžaduje počáteční investici, my – a spoustu dalších spotřebitelů – si myslíme, že je to moudrý.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s inteligentním domem, když vyjde síla

Od automatizace harmonogramu osvětlení až po zaměstnávání LED inteligentních žárovek je to jen několik výhod inteligentního systému osvětlení domácího osvětlení. Jak již bylo řečeno, zatímco tato světla jsou chytrá, jsou v podstatě stejná jako jakákoli jiná světla během výpadku napájení, což znamená, že odejdou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou chytré domy za peníze

Odpověď: Inteligentní bezpečnostní systémy pravděpodobně stojí za to své náklady z několika důvodů. Bezpečnostní systém, který chrání váš domov, vám nejen neřekne, že váš domov byl vloupán. Dnešní inteligentní bezpečnostní systémy zahrnují všechny druhy bezpečnostních prvků v reálném čase, varování a oznámení a mohou je uložit do nahrávek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se lidé obávají chytrých domů

Na rozdíl od televizního dálkového ovladače mohou tato zařízení shromažďovat a ukládat informace o vašem použití, návycích a preferencích – buď na zařízení nebo v síti. Všechna tato data dělají z vašeho inteligentního domova potenciální riziko ochrany osobních údajů a každé zařízení, které přidáte do sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou průměrné měsíční úspory pro inteligentní majitele domů

Střední měsíční úspory používání inteligentních zařízení doma jsou kolem 98 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou chytré domy za to

Inteligentní domy poskytují nahlédnutí do využití energie, které vám mohou pomoci stát se energeticky efektivnějšími a pamatovat na ekologické faktory. Chytré domy mohou určit oblasti, kde používáte více energie, než potřebujete, což vám umožní omezit v těchto oblastech a ušetřit peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zvyšuje inteligentní domov

Zvyšuje inteligentní domov technologii inteligentního domu s hodnotou domu. Hodnotitelé dělají to, co nazývají „úpravy“, když porovnávají technologické domy s podobnými, ale technicky deficientními domy. Smart Homes velí vyšší ceny a v důsledku toho může být snazší prodat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho běží inteligentní domov

Chytré domácí časté dotazy

Když je aktivní, inteligentní domov zůstane v platnosti, dokud nebude splněna některá z následujících podmínek: dvě hodiny bez zjištění bez obsahu. Je to zrušeno. Začátek dalšího naplánovaného nastavení pohodlí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi inteligentním domovem a inteligentním domovem

Technologie inteligentního domu je často označována jako inteligentní automatizace domů. Je to, když je váš domov plně automatizován jedním integrovaným ovládacím systémem. Stručně řečeno, ovládáte více věcí jediným kliknutím z digitálního ovládacího panelu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 2 výhody inteligentního domácího systému

Velké výhody ovládání všech vašich domovských zařízení z jednoho místa. Faktor pohodlí je zde obrovský.Flexibilita pro nová zařízení a spotřebiče.Maximalizace bezpečnosti domů.Dálkové ovládání funkcí domácího.Zvýšená energetická účinnost.Vylepšená funkce zařízení.Poznatky domácího řízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou inteligentní domy vždy poslouchají

Téměř všechna hlasově aktivovaná technologie používá mikrofony, které poslouchají „Wake Words.„To znamená, že technicky vždy poslouchají. Pokud chcete převzít kontrolu nad svým soukromí, zde je návod, jak zabránit inteligentním zařízením v poslechu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je inteligentní domov nákladově efektivní

Můžete ušetřit tisíce s inteligentním domem pro kutily a úspory se po nastavení prostoru nezastaví. Mnoho inteligentních domácích zařízení má spotřebu energie a monitorovací funkce a nespíte zbytečnou sílu, když se nepoužívají.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou chytré domy dobré nebo špatné

Inteligentní domy poskytují výhody, včetně pohodlí, zlepšené energetické účinnosti, potenciálních bezpečnostních přínosů, vzdáleného přístupu do vašeho domova a dokonce i potenciál pro nižší sazby pojištění domů. Inteligentní domácí zařízení však také přicházejí s obavami o bezpečnost a ochranu osobních údajů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane v chytrém domě, když internet vyjde

Pravda o inteligentních domovech

Jak však bylo uvedeno výše, inteligentní domov není považován za zcela zbytečný, když je připojení k internetu dole. Ve většině případů budou inteligentní zařízení nadále fungovat. Nebudete je však moci ovládat ani přistupovat k žádným funkcím, které vyžadují připojení k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to mít chytrý domov

Odpověď: Inteligentní bezpečnostní systémy pravděpodobně stojí za to své náklady z několika důvodů. Bezpečnostní systém, který chrání váš domov, vám nejen neřekne, že váš domov byl vloupán. Dnešní inteligentní bezpečnostní systémy zahrnují všechny druhy bezpečnostních prvků v reálném čase, varování a oznámení a mohou je uložit do nahrávek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou 5 důvodů pro chytrý dům

Důvody, proč byste měli integrovat domácí technologie Smart Home SystemsSMART Zlepšete bezpečnost a zabezpečení vašeho domova.Snižuje spotřebu energie.Pro pohodlný a efektivní životní styl.Být schopen ovládat a spravovat svůj domov dálkově.Zajistit maximální pohodlí u vás doma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé hacknout inteligentní domy

Jedna nedávná studie zjistila, že inteligentní domy mohou zažít až 12 000 pokusů o hack týdně. A většina lidí ani neví, že se to děje. Od inteligentních televizorů po monitory, dokonce i chytré spotřebiče a žárovky, vše ve vašem domě, které se spojuje s Wi-Fi, je náchylné k hackám.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poslouchá Alexa vše, co říkáte

Alexa je vždy naslouchací zařízení, což znamená, že technicky vždy poslouchá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ušetřete elektrické zástrčky WiFi

Inteligentní zástrčky jsou skvělý způsob, jak ušetřit energii, protože nepoužívá značné množství fantomové energie, i když zůstanou. Mnoho chytrých zástrček přichází s certifikacemi, aby se zajistilo, že nepoužívají nadměrnou energii. Většina domácností má několik spotřebičů zapojených do několika různých vývodů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou etické problémy v inteligentních domovech

Bezpečnost a soukromí jsou klíčové etické problémy v inteligentním domě, jako je bezpečnostní útok, analýza "necitlivé" data, nesprávné sběr informací a zneužívání dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít inteligentní domov bez internetu

Vše, co potřebujete, může být spolehlivý inteligentní domácí rozbočovač. Zatímco několik z těchto rozbočovačů může vyžadovat, abyste se připojili k internetu, abyste dokončili některé funkce, jako je aktualizace bezpečnostních oprav, nejnovějších funkcí a aktualizace stahování, pracují nezávisle na internetu, aby vytvořily inteligentní domácí prostředí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když se zeptáte Alexy, jestli pracuje pro CIA

Alexa odpověď na tuto otázku nyní zní: „Jste spojeni s CIA“ ne, pracuji pro Amazon. ‘" A opravdu, v době, kdy se váš přátelský místní spotřebitel vrátil domů, aby se dostal na firetv, Alexa se opravdu vrátila, "Ne, pracuji pro Amazon" Jako odpověď na otázky týkající se připojení k CIA, FBI a NSA.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la diferencia entre un gusano de la computadora y un cuestionario de caballos troyanos??
Next Post
Je Norton součástí Symantec?