15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kde je moje ikona Kaspersky?

Shrnutí článku:

1. Jak najít Kaspersky na mém počítači: Klikněte na Start a do vyhledávacího panelu zadejte „Kaspersky“. Ve výsledcích vyhledávání se objeví všechny aplikace Kaspersky nainstalované v počítači. Kliknutím na název aplikace jej spustíte.

2. Proč můj Kaspersky zmizel: Pokud vaše aplikace Kaspersky zmizela po upgradu na novou verzi Windows 10, znamená to, že verze aplikace byla nekompatibilní. Chcete -li aplikaci znovu nainstalovat, stáhněte si nástroj „Kavremover“ pro aplikace Kaspersky.

3. Kde je hlavní okno Kaspersky Hlavní aplikace: Chcete -li otevřít hlavní okno Aplikace, klikněte na ikonu aplikace v liště nabídek a z nabídky vyberte „Kaspersky Internet Security“.

4. Jak mohu zjistit, zda běží Kaspersky: Chcete -li otestovat, zda Kaspersky Security Network pracuje v produktech Kaspersky pro podnikání, otevřete administrativní konzoli a ujistěte se, že KSN je povolena v příslušné politice. Zkontrolujte vlastnosti politiky a přejděte na „Pokročilá ochrana proti hrozbám“ → „Kaspersky Security Network“.

5. Jak mohu otevřít nastavení Kaspersky: Chcete -li vybrat nastavení, která se má zobrazit v politice Kaspersky Security Center, otevřete administrativní konzoli Kaspersky Security Center. V kontextu nabídky správního serveru – <Název počítače> Uzel stromu administrativní konzoly, vyberte „Zobrazit“ → „Nastavení rozhraní“. Otevře se okno Nastavení rozhraní.

6. Jak zapnu Antivirus Kaspersky: Klikněte na ikonu aplikace na panelu nabídek a vyberte z nabídky „Ochrana Ochrana“ nebo „Ochrana zapnuto“, abyste povolili nebo deaktivovali Kaspersky Antivirus.

7. Jak obnovím svůj Kaspersky: Kliknutím na odkaz „Obnovit mé aktivační kódy“ přejděte do okna „Připojte se k mému Kaspersky“. Zadejte e -mailovou adresu a heslo použité pro registraci na mém Kaspersky.

8. Jak mohu obrátit Kaspersky zpět: Chcete -li povolit nebo deaktivovat účast v bezpečnostní síti Kaspersky, otevřete hlavní okno aplikace a klikněte na tlačítko „+“ ve spodní části okna. V další části vyberte „Doplňkové nástroje pro ochranu a správu“ a povolte nebo deaktivujte účast v síti Kaspersky Security Network.

15 jedinečných otázek: (s odpověďmi)

  1. Jak najdu Kaspersky na svém počítači?

    Klikněte na Start a do vyhledávacího panelu zadejte „Kaspersky“. Ve výsledcích vyhledávání se objeví všechny aplikace Kaspersky nainstalované v počítači. Kliknutím na název aplikace jej spustíte.
  2. Proč můj Kaspersky zmizel?

    Pokud vaše aplikace Kaspersky zmizela po upgradu na novou verzi Windows 10, znamená to, že verze aplikace byla nekompatibilní. Chcete -li aplikaci znovu nainstalovat, stáhněte si nástroj „Kavremover“ pro aplikace Kaspersky.
  3. Kde je hlavní okno Kaspersky Hlavní aplikace?

    Chcete -li otevřít hlavní okno Aplikace, klikněte na ikonu aplikace v liště nabídek a z nabídky vyberte „Kaspersky Internet Security“.
  4. Jak mohu zjistit, zda běží Kaspersky?

    Chcete -li otestovat, zda Kaspersky Security Network pracuje v produktech Kaspersky pro podnikání, otevřete administrativní konzoli a ujistěte se, že KSN je povolena v příslušné politice. Zkontrolujte vlastnosti politiky a přejděte na „Pokročilá ochrana proti hrozbám“ → „Kaspersky Security Network“.
  5. Jak mohu otevřít nastavení Kaspersky?

    Chcete -li vybrat nastavení, která se má zobrazit v politice Kaspersky Security Center, otevřete administrativní konzoli Kaspersky Security Center. V kontextu nabídky správního serveru – <Název počítače> Uzel stromu administrativní konzoly, vyberte „Zobrazit“ → „Nastavení rozhraní“. Otevře se okno Nastavení rozhraní.
  6. Jak zapnu Kaspersky Antivirus?

    Klikněte na ikonu aplikace na panelu nabídek a vyberte z nabídky „Ochrana Ochrana“ nebo „Ochrana zapnuto“, abyste povolili nebo deaktivovali Kaspersky Antivirus.
  7. Jak mohu obnovit svůj Kaspersky?

    Kliknutím na odkaz „Obnovit mé aktivační kódy“ přejděte do okna „Připojte se k mému Kaspersky“. Zadejte e -mailovou adresu a heslo použité pro registraci na mém Kaspersky.
  8. Jak mohu obrátit Kaspersky zpět?

    Chcete -li povolit nebo deaktivovat účast v bezpečnostní síti Kaspersky, otevřete hlavní okno aplikace a klikněte na tlačítko „+“ ve spodní části okna. V další části vyberte „Doplňkové nástroje pro ochranu a správu“ a povolte nebo deaktivujte účast v síti Kaspersky Security Network.

Kde je moje ikona Kaspersky?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu Kaspersky na svém počítači

Klikněte na Start.Typ Kaspersky. Všechny aplikace Kaspersky nainstalované v počítači se objeví v seznamu výsledků vyhledávání.Kliknutím na název aplikace jej spustíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj Kaspersky zmizel

Pokud vaše aplikace Kaspersky zmizela z počítače po upgradu na novou verzi Windows 10, znamená to, že verze aplikace byla nekompatibilní. Chcete -li aplikaci znovu nainstalovat, proveďte následující: Stáhněte si nástroj Kavremover pro aplikace Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je hlavní okno Kaspersky Hlavní aplikace

Chcete -li otevřít hlavní okno aplikace: Na liště nabídek klikněte na ikonu aplikace. V nabídce, která se objeví, zvolte Kaspersky Internet Security.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda běží Kaspersky

Jak vyzkoušet, zda síť Kaspersky Security Network pracuje v produktech Kaspersky pro firmupen Administration Console.Ujistěte se, že KSN je povolena v příslušné politice a že zámek je uzavřen. Otevřete politické vlastnosti a přejděte do pokročilé ochrany hrozeb → Kaspersky Security Network.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít nastavení Kaspersky

Chcete -li vybrat nastavení, která se má zobrazit v politice Kaspersky Security Center: Otevřete administrativní konzoli Kaspersky Security Center. V kontextu nabídky správního serveru – <Název počítače> uzel stromu administrativní konzoly, vyberte Zobrazit → Nastavení rozhraní. Otevře se okno Nastavení rozhraní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu Kaspersky Antivirus

Na liště nabídek klikněte na ikonu aplikace. V nabídce, která se objeví, zvolte Ochrana Ochrana/Ochrana ochrany.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit svůj Kaspersky

Klikněte na odkaz obnovit můj aktivační kódy a přejděte na připojení k mému oknu Kaspersky. Zadejte e -mailovou adresu a heslo, které jste použili pro registraci na mém Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obrátit Kaspersky zpět

Chcete -li povolit nebo deaktivovat účast v bezpečnostní síti Kaspersky: Otevřete hlavní okno aplikace.Klikněte na. tlačítko ve spodní části okna.V další části vyberte další nástroje ochrany a správy.Povolit nebo deaktivovat účast v bezpečnostní síti Kaspersky:

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je ikona Kaspersky

Jakmile je nainstalována internetová zabezpečení Kaspersky, v panelu nabídek se objeví ikona zabezpečení Kaspersky. Ikona aplikace ukazuje stav aplikace. Pokud je ikona aplikace aktivní (), znamená to, že je povolena ochrana v reálném čase.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím ovládání aplikací Kaspersky

Výběr režimu ovládání aplikace Opojte okno Nastavení aplikace.V levé části okna v části Ovládací prvky zabezpečení vyberte pododdíl ovládání aplikace.Zaškrtněte políčko Enable Application Control a zpřístupněte nastavení komponent pro úpravy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu Kaspersky

V okně licencí klikněte na tlačítko Activate. V okně aktivace aplikace zadejte aktivační kód, který jste obdrželi při nákupu zabezpečení internetu Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím a deaktivuji Kaspersky

Deaktivace Kaspersky Antivirus a Firewall Protection Pright-Click Icon Kaspersky v systému System.Otevřete okno Nastavení aplikace.V hlavním okně aplikace -v levé části okna se zobrazí nastavení komponenty firewall Kaspersky.Chcete -li uložit změny, klikněte na tlačítko Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu Kaspersky Anti-Virus

Na liště nabídek klikněte na ikonu aplikace. V nabídce, která se objeví, zvolte Ochrana Ochrana/Ochrana ochrany.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit aplikaci Kaspersky

Kliknutím na odkaz na režim důvěryhodných aplikací otevřete okno režimu důvěryhodných aplikací. Vyberte jednu z možností, jak povolit režim důvěryhodných aplikací: V okně Režim důvěryhodných aplikací klikněte na tlačítko Enable.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím Kaspersky Antivirus ve Windows 10

Proveďte jeden z následujících: Chcete-li povolit soubor anti-virus, vyberte Start v nabídce. Ikona stavu komponenty, která je zobrazena vlevo v linii anti-virové linky souboru, se změní ikony .Chcete-li deaktivovat soubor anti-virus, vyberte Zastavit v nabídce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovím Kaspersky na Windows

V okně nástrojů přejděte do sekce zabezpečení. V sekci zabezpečení klikněte na karanténní odkaz otevřete karanténní okno. V okně karantény, které se otevírá, vyberte požadovaný soubor ze seznamu a klikněte na tlačítko Obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Kaspersky neotevírá

Řešení. Restartujte počítač. Pokud restartování počítače nepomohlo, přeinstalujte aplikaci: Stáhněte si instalační program z webu Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svou ikonu Kaspersky

Chcete -li změnit ikonu aplikace: Otevřete hlavní okno aplikace Kaspersky.Klikněte na. tlačítko ve spodní části hlavního okna. Otevře se okno Nastavení.Vyberte část rozhraní.V bloku ikon aplikace vyberte jednu z následujících možností: Standardní ikona.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivovat Kaspersky

V tomto videu vám ukážeme, jak aktivovat náhradní lyžařský internet. Bezpečnostní. Při prvním spuštění aplikace poprvé. Budete požádáni o aktivaci pomocí kódu, který jste obdrželi v e -mailu

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět Kaspersky začít automaticky

Otevřete okno Nastavení aplikace. V levé části okna v části Obecné nastavení vyberte Nastavení aplikace. Proveďte jeden z následujících: Pokud chcete povolit Autorun aplikace, vyberte zaškrtnutí zabezpečení koncového bodu Start Kaspersky pro Windows při spuštění počítače zaškrtněte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu reaktivovat svůj Kaspersky

Pokud je k dispozici požadované předplatné, vyberte jej a klikněte na použijte předplatné. Jinak klikněte na I. Aktivační kód. Zadejte aktivační kód a klikněte na Activate.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím Kaspersky Anti-Virus ve Windows 10

V levé části okna vyberte v části Anti-Virus Protection. V pravé části okna se zobrazí nastavení anti-virové komponenty souboru. Proveďte jeden z následujících: Pokud chcete povolit soubor anti-virus, vyberte zaškrtávací políčko Enable Anti-Virus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu otevřít Kaspersky Antivirus

Jak spustit kombinaci ApplicationPress Win+E na klávesnici.Otevřete složku: C: \ Program Files \ Kaspersky Lab \<název aplikace> 21. X-Pro 32bitové operační systémy. C: \ Programové soubory (x86) \ Kaspersky Lab \<název aplikace> 21. x-pro 64bitové operační systémy.Spusťte AVPUI.soubor exe.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obnovit Kaspersky

Kliknutím na licenční odkaz v okně hlavní aplikace přejděte do licenčního okna. Klikněte na odkaz obnovit můj aktivační kódy a přejděte na připojení k mému oknu Kaspersky. Zadejte e -mailovou adresu a heslo, které jste použili pro registraci na mém Kaspersky. Klikněte na tlačítko přihlásit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Změnil Kaspersky své logo

Aktuální logo je jednodušší a minimalističtější. Nový Kaspersky Wordmark ve všech menších písmenech je prováděn moderním písmem sans-serif, kde jsou otevřena všechna písmena, s výjimkou dvou „s“, „r“ a „y“.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es el control de seguridad en los EAU??
Next Post
Jak dlouho vydrží požární alarmy?