15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč se moje tlačítko obsazení nezobrazuje?

Shrnutí článku

1. Proč se moje obsazení neobjeví? Chcete-li to opravit, musíte ověřit nastavení Wi-Fi a zajistit, aby byla zapnuta možnost pro pokročilé skenování nebo skenování zařízení v okolí. Měli byste také potvrdit nastavení vašeho datového plánu a zkontrolovat, zda jsou údaje o pozadí nebo spořič dat omezeny.

2. Jak se objeví tlačítko obsazení? Chcete -li, aby se tlačítko obsazení objevilo na Chrome, musíte kliknout na nabídku nastavení Chrome v pravém horním rohu prohlížeče. Poté klikněte na tlačítko obsazení, které se dočasně objeví na panelu nástrojů. Chcete-li to trvale udržovat, klepněte pravým tlačítkem myši na tlačítko obsazení a vyberte „Vždy zobrazit ikonu“.

3. Proč se na Amazon Prime nezobrazí tlačítko obsazení? To by mohlo být způsobeno zastaralým softwarem. Ujistěte se, že vaše zařízení Chromecast, Prime Video aplikace a zařízení iOS nebo Android jsou aktuální. Pokud používáte zařízení Android, ujistěte se, že jsou také aktualizovány služby Google Play. Všimněte si, že tablet hlavní video v ohni nemusí být schopna připojit se k Chromecast.

4. Kde je moje obsazení ikona? Umístění tlačítka obsazení závisí na platformě, kterou používáte. V mobilních aplikacích by to mělo být na pravé straně. V Chrome by to mělo být na pravé straně v ovládacích prvcích obsahu médií. Pokud je k dispozici tlačítko na celé obrazovce, umístěte tlačítko obsazení nalevo od něj.

5. Jak povolím obsazení na svém iPhone? Chcete-li zrcadlit váš iPhone nebo iPad na televizi nebo Mac, připojte se ke stejné síti Wi-Fi jako vaše Apple TV, inteligentní televize kompatibilní s Airplay nebo Mac. Otevřete ovládací centrum, klepněte na „Zrcadlování obrazovky“ a ze seznamu vyberte televizor nebo Mac.

6. Proč na Chrome neexistuje žádná ikona obsazení? Pokud jste na mobilních datech, tlačítko obsazení se nemusí objevit v Chrome. Chcete-li znovu zobrazit tlačítko obsazení, znovu povolte v nastavení telefonu přepínat „Použít informace.

7. Jak aktivuji obsazení na svém iPhone? Chcete -li aktivovat obsazení na vašem iPhone, přejděte na Nastavení, přejděte dolů k obecnému, klepněte na Airplay a povolte jej.

8. Jak povolím obsazení na Amazon Prime? Chcete -li obsadit Chromecast nebo Android TV, zapněte svůj Chromecast nebo Android TV. Poté otevřete aplikaci Prime Video a vyberte video, které chcete odevzdat. Klepněte na ikonu obsazení a vyberte si své televizní zařízení Chromecast nebo Android.

Otázky a odpovědi

1. Proč se moje obsazení neobjeví? Možnost obsazení se nemusí zobrazovat kvůli nastavení Wi-Fi nebo omezením datového plánu. Nezapomeňte zkontrolovat svá nastavení a povolit nezbytné možnosti.

2. Jak mohu, aby se tlačítko obsazení objevilo v Chrome? Chcete -li se tlačítko obsazení objeví v Chrome, klikněte na nabídku Nastavení Chrome a poté klikněte na tlačítko obsazení. Klepněte pravým tlačítkem myši na tlačítko obsazení a vyberte „Vždy zobrazit ikonu“, abyste ji trvale udrželi na panelu nástrojů.

3. Proč se na Amazon Prime nezobrazí tlačítko obsazení? Tlačítko obsazení se nemusí objevit na Amazon Prime kvůli zastaralému softwaru. Nezapomeňte aktualizovat své zařízení Chromecast, Prime Video aplikaci a zařízení iOS nebo Android.

4. Kde najdu svou obsazení ikonu? V mobilních aplikacích by mělo být tlačítko obsazení na pravé straně. V Chrome by to mělo být na pravé straně v ovládacích prvcích obsahu médií. Pokud existuje tlačítko na celé obrazovce, tlačítko obsazení je umístěno nalevo od něj.

5. Jak povolím obsazení na svém iPhone? Chcete-li povolit obsazení na vašem iPhone, připojte se ke stejné síti Wi-Fi jako vaše Apple TV, Smart TV nebo Mac kompatibilní s Airplay. Otevřete ovládací centrum, klepněte na „Zrcadlování obrazovky“ a vyberte televizi nebo Mac.

6. Proč na Chrome neexistuje žádná ikona obsazení? Pokud používáte mobilní data, tlačítko obsazení se nemusí objevit v Chrome. Opětovné povolení přepínače „používat informace o síti“, aby váš telefon umožnil objevit litisská zařízení ve vaší síti.

7. Jak aktivuji obsazení na svém iPhone? Chcete -li aktivovat obsazení na vašem iPhone, přejděte na Nastavení, přejděte dolů k obecnému, klepněte na Airplay a povolte jej.

8. Jak povolím obsazení na Amazon Prime? Chcete -li obsadit na Amazon Prime, zapněte svůj Chromecast nebo Android TV, otevřete aplikaci Prime Video a vyberte video, které chcete obsadit. Klepněte na ikonu obsazení a vyberte si své televizní zařízení Chromecast nebo Android.

Proč se moje tlačítko obsazení nezobrazuje?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje obsazení neobjeví

Ověřte své nastavení Wi-Fi: Z vašeho zařízení Android přejděte do Nastavení nabídky Wi-Fi Pokročilé skenování vždy dostupné nebo skenování nedalekého zařízení. Ujistěte se, že je možnost zapnuta. Potvrďte nastavení vašeho datového plánu: Z vašeho zařízení Android přejděte na Nastavení Nabídka Nabídka Nabídka dat Omezte údaje o pozadí nebo spořič dat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se objeví tlačítko obsazení

Přidání tlačítka obsazení do chromového nástroje v pravém horním rohu prohlížeče Chrome, klikněte na nabídku Nastavení Chrome. Obsazení tlačítka obsazení. se dočasně objeví na panelu nástrojů. Chcete-li to udržet trvale, klepněte pravým tlačítkem myši na tlačítko obsazení. a klikněte na vždy zobrazit ikonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nezobrazí tlačítko obsazení na Amazon Prime

Ujistěte se, že vaše zařízení Chromecast je aktuální. Také zajistěte, aby vaše hlavní aplikace pro video a zařízení iOS nebo Android byly také aktuální. Pokud provozujete zařízení Android, ujistěte se, že služby Google Play jsou také aktuální. Tablet s hlavní aplikací pro video v ohni se nemůže připojit k Chromecast.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je moje obsazení ikona

C V mobilních aplikacích by mělo být tlačítko obsazení na pravé straně. D V Chrome by se tlačítko obsazení mělo být na pravé straně v ovládacích prvcích obsahu (například viz Embedded Video). Pokud ovládací prvky médií obsahují tlačítko celé obrazovky, umístěte tlačítko odlitky nalevo od něj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím obsazení na svém iPhone

Zrcadlí váš iPhone nebo iPad na televizi nebo MacConnect váš iPhone nebo iPad do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Apple TV, Smart TV kompatibilní s Airplay nebo Mac.Otevřené ovládací centrum: Klepněte na obrazovku obrazovky .Vyberte televizi nebo Mac ze seznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč na Chrome neexistuje žádná ikona obsazení

Když jste na mobilních datech, váš telefon nemůže objevit většinu zařízení s podporou odlitků, a proto se tlačítko obsazení v Chrome neobjeví. Pokud chcete vidět tlačítko obsazení znovu v Chrome, pak jednoduše znovu povolte "Používejte informace o síti" Přepněte, aby váš telefon umožnil objevit litisská zařízení ve vaší síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji obsazení na svém iPhone

Můžete tak snadno udělat na svém iPhone. První věc, kterou uděláme, je zamířit do našeho nastavení. A pak se posuneme dolů, dokud se nedostaneme k generálu. A pak klepněte na airplay a předávání nyní airplay je

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím obsazení na Amazon Prime

Obsazení na Chromecast / Android TV: Zapněte televizi.Chcete -li obsadit ze zařízení iOS, přejděte do Nastavení > Prime Video a přepněte „místní síť“.Klepněte na ikonu „obsazení“.Vyberte zařízení Chromecast.Uvidíte "Připraven k obsazení" Když jste připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu vrhnout do své Amazon TV

Firestick nebo Fire TV

Můžete to restartovat tím, že půjdete domů > Moje ohnivá televize > Restart > Restart. Pokud to pro vaše zařízení nefunguje, kontaktujte prosím podporu Amazonu pro pokyny. Všimli jsme si, že s požárním zařízením to možná budete muset restartovat více než jednou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj telefon nebude vrhat do mého televize

Pokud máte potíže s obsazením videa pomocí vestavěné funkce Chromecast (dříve Google Cast) ve vaší televizi Android, ujistěte se, že používáte aktuální verzi přijímače obsazení Google. Pro nejlepší výsledky se ujistěte, že váš přijímač obsazení Google je aktualizován na verzi 1.33 nebo vyšší.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu obsazení na svém iPhone

Obsazení filmů & Zobrazuje TVConnect váš iPhone nebo iPad a váš Chromecast do stejné bezdrátové sítě.Na vašem iPhone nebo iPad otevřete aplikaci Google TV .Tap Library. Filmy nebo televizní pořady.Vyberte film nebo show.Klepněte na obsazení .Ze seznamu vyberte svůj Chromecast.Na telefonu klepněte na přehrávání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není můj iPhone casting

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu obsadit obrazovku telefonu

Musíte připojit svůj telefon Android a Smart TV/Monitor do stejné sítě Wi-Fi. Pokud jsou připojeny k jinému Wi-Fi, zrcadlení obrazovky nebude fungovat. Měli byste také vypnout jakoukoli aktivní síť VPN v telefonu nebo chytré televizi. Připojení VPN modifikuje IP adresu, která může zasahovat do obsazení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím casting Chrome

Odhoďte počítač počítač s počítačem, otevřete chrom.Vpravo nahoře klikněte na více. Obsazení.Klikněte na zdroje. Klikněte na obrazovku obsazení.Vyberte zařízení Chromecast, na které chcete obsadit obrazovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím chromecast

Klepněte na tlačítko obsazení v aplikaci s podporu.Připojte Chromecast a navštivte Chromecast.com/nastavení.Připojte Chromecast k síti Wi -FI.Klepněte na tlačítko obsazení v aplikaci s podporu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obsadit z Prime prohlížeče do mého televize

Obsazení pomocí počítače

Nejprve otevřete prohlížeč na počítači a přejděte na Amazon.com/video. Poté klikněte "Streamovací zařízení" V nabídce na levém postranním panelu a vyberte, které streamovací zařízení chcete (například Apple TV). Dále klikněte na "Obsazení" tlačítko v pravém horním rohu obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím obsazení na Amazon Prime

Obsazení na Chromecast / Android TV: Zapněte televizi.Chcete -li obsadit ze zařízení iOS, přejděte do Nastavení > Prime Video a přepněte „místní síť“.Klepněte na ikonu „obsazení“.Vyberte zařízení Chromecast.Uvidíte "Připraven k obsazení" Když jste připojeni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je ikona obsazení na aplikaci Amazon

Potvrďte, že jste přihlášeni k Fire TV a vaší mobilní aplikaci se stejným účtem Amazon. Klepněte na ikonu „obsazení“. Tlačítko najdete v pravém dolním rohu na vašem mobilním zařízení. Poznámka: Můžete obsadit pouze z vašeho zařízení Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu vrhnout do své televize

Power Cycle Your Homes Router. Jednoduše odpojte napájecí kabel z routeru. Počkejte 10-15 sekund a znovu připojte napájecí kabel. Počkejte, až se váš router zapíše a zkuste znovu obsadit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není můj iPhone obsazení do mého televize

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu vrhnout do své televize z mého iPhone

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k mé chytré televizi

A mít Apple TV můžete použít bezdrátový streamovací protokol společnosti Airplay Apple, jak telefon, tak Apple TV musí být ve stejné síti. Stisknete tlačítko zrcadlení Airplay v ovládacím centru

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím obsazení na můj iPhone

Zrcadlí váš iPhone nebo iPad na televizi nebo MacConnect váš iPhone nebo iPad do stejné sítě Wi-Fi jako vaše Apple TV, Smart TV kompatibilní s Airplay nebo Mac.Otevřené ovládací centrum: Klepněte na obrazovku obrazovky .Vyberte televizi nebo Mac ze seznamu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dovolit obsazení na můj iPhone

Další informace: Žádná zařízení Foundon pro domovskou obrazovku zařízení IOS (iOS 14 nebo novější), klepněte na Nastavení.Klepněte na soukromí. Lokální síť. Najdete seznam aplikací.Zapněte přístup k místní síti pro aplikace, které byste chtěli povolit přístup k vaší síti. To umožní oprávnění pro vaše zařízení k objevování obsazení zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není můj iPhone obsazení do mého televize

Ujistěte se, že vaše zařízení kompatibilní s Airplay jsou zapnutá a v jeho blízkosti. Zkontrolujte, zda jsou zařízení aktualizována na nejnovější software a jsou ve stejné síti Wi-Fi. Restartujte zařízení, která chcete použít s airplay nebo zrcadlení obrazovky.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el puntaje mínimo de crédito??
Next Post
Jaký je nejnavštěvovanější web v roce 2020?