15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Což je nejlepší software pro rodičovskou kontrolu?

Shrnutí článku: Aplikace rodičovské kontroly – Porovnání Bark, Life360, Qustodio a Google Family Link

Kůra Poskytuje tunu více možností, jak udržet děti v bezpečí online. Nabízí vynikající dohled v sociálních médiích a schopnost zvládnout čas na obrazovce. Ukazuje však pouze aktivitu, která spustí upozornění a neumožňuje nastavení časových limitů pro konkrétní aplikace.

Život360 je skvělé pro sledování polohy a upozornění na nehody, ale nenabízí tolik funkcí pro online bezpečnost jako kůra.

Qustodio je považován za skvělou alternativu k kůře. Má komplexnější webový filtr, více nástrojů času na obrazovce, sledování živého umístění 24/7 a další. Postrádá však stejnou úroveň schopností monitorování sociálních médií.

Rodinný odkaz Google je zcela bezplatná aplikace pro rodičovskou kontrolu, která se dobře integruje s operačním systémem Android. Nabízí funkce, jako je sledování aplikací, sledování polohy a zámek zařízení.

Jedna nevýhoda Aplikace Bark je to, že ukazuje pouze aktivitu, která spouští upozornění a nesleduje, jak dlouho děti používají konkrétní aplikace k nastavení časových limitů. Navíc neumožňuje prohlížení umístění dítěte pro dítě bez spuštění upozornění.

Kůra Může monitorovat textové zprávy odesílané nebo přijato prostřednictvím výchozích aplikací pro zasílání zpráv na zařízeních Android a iOS, včetně zpráv Apple, zprávy Google a předinstalované zprávy na telefonu Bark.

Zatímco Rodinný odkaz Google je dobrá aplikace, Kůra má osvědčené výsledky úspěchu a je považována za jednu z nejlepších aplikací pro rodičovskou kontrolu. Používá se a je k dispozici pro iPhone, Android a Amazon Fire.

Klíčové body:

  1. Bark poskytuje více možností pro online bezpečnost a správu času na obrazovce.
  2. Život360 je skvělý pro sledování polohy a upozornění na nehody.
  3. Qustodio je komplexní alternativa k kůře s rozsáhlými funkcemi.
  4. Google Family Link je bezplatná aplikace pro rodičovská kontrola integrovaná s Android OS.
  5. Bark ukazuje pouze aktivitu, která spouští upozornění a postrádá nastavení časového limitu pro konkrétní aplikace.
  6. Bark může monitorovat textové zprávy na zařízeních Android a iOS.
  7. Bark je vysoce doporučená aplikace pro rodičovskou kontrolu s úspěšným záznamem.
  8. Datování aplikací jako Badoo, Monkey, Hily, Spousta ryb a horkých nebo ne, jsou často používány dětskými predátory.

Otázky:

  1. Co je lepší, kůra nebo život360?
  2. Což je nejméně invazivní aplikace pro rodičovskou kontrolu?
  3. Co je lepší alternativa k kůře?
  4. Existuje zcela bezplatná aplikace pro rodičovskou kontrolu?
  5. Jaké jsou nevýhody aplikace Bark?
  6. Může štěkat monitorovat textové zprávy?
  7. Existuje lepší aplikace než odkaz na rodinu Google?
  8. Jaké jsou nejčastěji používané aplikace od dětských predátorů?

Odpovědi:

  1. Kůra Poskytuje tunu více možností, jak udržet děti v bezpečí online. Život360 je skvělý pro sledování polohy a upozornění na nehody.
  2. Kůra je nejméně invazivní aplikací rodičovské kontroly, protože se zaměřuje na neinvazivní monitorování s vynikajícím dohledem sociálních médií.
  3. The Nejlepší alternativa Bark je Qustodio, který má komplexnější webový filtr, více nástrojů pro obrazovku a sledování 24/7 živého umístění.
  4. Rodinný odkaz Google je zcela bezplatná aplikace pro rodičovskou kontrolu, která nabízí různé funkce integrované s operačním systémem Android.
  5. Nevýhody Aplikace Bark Zahrňte pouze ukazující aktivitu, která spustí varování, nedostatek času sledování pro konkrétní aplikace a omezenou viditelnost umístění zařízení.
  6. Kůra Může monitorovat textové zprávy odeslané nebo přijato prostřednictvím výchozích aplikací pro zasílání zpráv na zařízeních pro Android a iOS.
  7. Kůra je považován za lepší aplikaci než odkaz na rodinu Google kvůli jeho prokázanému úspěchu v rodičovské kontrole. Používá se a je k dispozici pro více zařízení.
  8. Nejčastěji používanými aplikacemi od dětských predátorů jsou datování aplikací jako badoo, opice, hily, spousta ryb a horké nebo ne.

Který je nejlepší software pro rodičovskou kontrolu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší kůra nebo život360

Bark poskytuje tunu více možností, jak udržet děti v bezpečí online. Nechápejte nás špatně – Life360 je skvělý pro sledování polohy a upozornění na nehody. Ale Bark dává rodičům a rodinám možnost: řídit čas na obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejméně invazivní aplikace pro rodičovskou kontrolu

�� Bark-Nejlepší pro neinvazivní monitorování (s vynikajícím dohledem sociálních médií).FamiSafe – Nejlepší pro dospívající (s jedinečným sledováním bezpečnosti jízdy).MOBICICE – Nejlepší pro správu času na obrazovce (s přizpůsobitelnými aplikacemi a webovými filtry).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je lepší než kůra

Qustodio vynikl jako nejlepší alternativa ze všech.

I když nemá stejné schopnosti monitorování sociálních médií jako kůra, má komplexnější webový filtr, více nástrojů pro obrazovku, sledování živého umístění 24/7 a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje zcela bezplatná aplikace pro rodičovskou kontrolu

Link Google Family Link je aplikace pro ovládání mateřského řízení první option k dispozici zdarma. Jeho mnoho funkcí je dobře integrováno s operačním systémem Android. Mezi jeho funkce patří monitorování a správa aplikací, umístění, zvyk využití telefonu a zamkněte zařízení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda aplikace Bark

To znamená, že Bark má ve srovnání s konkurencí rozhodně několik nevýhod – umožňuje vám jen prohlížet aktivitu, která spustí upozornění, nesleduje, jak dlouho děti používají určité aplikace (takže nemůžete nastavit lhůty pro konkrétní aplikace ), neumožňuje vám vidět umístění zařízení vašeho dítěte bez …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může štěkat textové zprávy

Bark může monitorovat textové zprávy odeslané nebo přijato prostřednictvím výchozích aplikací pro zasílání textových zpráv na zařízeních pro Android a iOS. To zahrnuje aplikaci Apple Messages, aplikaci Google Zprávy a aplikaci Zprávy, kterou jsme předem nainstalovali v telefonu Bark.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší aplikace než odkaz na rodinu

Kůra. Bark je jednou z nejlepších aplikací s osvědčeným výsledkem úspěchu. Bark je snadno použitelná aplikace pro rodičovskou kontrolu pro iPhone, Android a Amazon Fire. S aplikací pro rodičovskou kontrolu Bark můžete snadno sledovat online aktivity svých dětí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké aplikace dělají dětské predátory nejvíce

Dating Apps

Podobné aplikace, o kterých je třeba si uvědomit, jsou badoo, opice, hily, spousta ryb a horké nebo ne. Tyto aplikace mohou být obzvláště nebezpečné, protože zaregistrují umístění telefonu, aby našli místní uživatele, což by mohlo umožnit predátorům najít školu nebo adresu vašeho dítěte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší kůra nebo famisafe

FamiSafe poskytuje určité monitorovací schopnosti, ale pouze pro 9 aplikací na Android a jen jeden pro iOS. Porovnání Bark vs Famisafe je jasné, že Bark poskytuje komplexnější ochranu a vyžaduje méně práce od rodičů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí to opravdu za to

Celkově jsou Plány Bark konkurenceschopné a nabízejí velkou hodnotu – má měsíční a roční plány pro rodiny začínající na 5 $.00 / měsíc, fyzické zařízení pro správu zařízení doma za jednorázový poplatek a smartphone Android s vestavěnou kůrou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět všechno na telefonu mého dítěte, aniž by to vědělo

Link Google Family Link je nastavovací účet vytvořený společností Google. Je navržen tak, aby pomohl rodičům sledovat všechny digitální aktivity, do kterých jsou jejich děti zapojeny. Pomáhá vám sledovat telefon Android vašeho dítěte zdarma a jako takový by mohl být použit ke sledování online aktivit vašich dětí, aniž by to věděli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vidět textové zprávy s kůrou

Bark může monitorovat textové zprávy odeslané nebo přijato prostřednictvím výchozích aplikací pro zasílání textových zpráv na zařízeních pro Android a iOS. To zahrnuje aplikaci Apple Messages, aplikaci Google Zprávy a aplikaci Zprávy, kterou jsme předem nainstalovali v telefonu Bark.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může kůra vidět moje snímky

Pomocí rodičovských kontrol Bark sledujte iMessage Apple, spolu se Snapchatem, Instagramem, e -mailem a celým seznamem dalších populárních sociálních sítí. Přečtěte si o všech platformách, které tyto úžasné obálky služeb! Co je to kůra, je to služba, která monitoruje sociální média, e -maily a textové zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může kůra vidět snipy, které posíláte

Pro Androids MMGUARDIAN Monitory Chat zprávy v nejpopulárnějších aplikacích pro zasílání zpráv/sociálních médií, jako jsou Instagram, Snapchat, Tiktok, Discord a další. Bark monitoruje tyto aplikace spolu s širší odrůdou, jako jsou Tumblr, Reddit a Slack (hlavní síla Bark).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody rodinného spojení

Nebudete však moci dělat věci, jako jsou nastavené časové limity obrazovky, podívejte se, jak dlouho vaše dítě používalo své zařízení nebo aplikaci v konkrétní den, nebo sledujte polohu vašeho dítěte prostřednictvím webové aplikace. Do své rodinné skupiny také nemůžete přidat další rodiče nebo pod dohledem členů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký věk by rodiče měli přestat používat rodinné spojení

Než dítě otočí 13 let, rodiče dostanou e -mail s vědomím, že jejich dítě bude mít nárok na jejich účet na narozeniny, takže již nemůžete spravovat jejich účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké aplikace používají lovci predátorů

Konvergentní lovecký appspredator Pro.Deer Pro.Wild Turkey Pro.Wild Hog Pro.Vrána a Snow Pro.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit svou dceru před online predátory

9 způsobů, jak chránit vaše dítě před online predatorstalm k vašemu dítěti o online predátorech.Diskutujte o rizikovém chování.Vyčlenit, jaký je riskantní vztah.Mluvte o nebezpečích chatovacích místností.Varujte své dítě před online flirtováním.Vychovávejte sexy selfies.Mít jasno o offline bezpečnostních pravidlech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí famisafe

Recenze Famisafe: Rychlé shrnutí odborníka

�� Celková hodnost Na 4. místě ze 13 rodičovských kontrol
�� Web & Filtrování aplikací
⏲ ​​Časové limity
�� Sledování polohy
�� Počáteční cena 10 $.99 / měsíc

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody kůry

Silnější a odolnější mulče. Budou z půdy čerpat více dusíku a to může poškodit vaše rostliny. Mulches kůry přidávají do půdy kyselost a mohou narušit rovnováhu pH.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody monitorování kůry

To znamená, že Bark má ve srovnání s konkurencí rozhodně několik nevýhod – umožňuje vám jen prohlížet aktivitu, která spustí upozornění, nesleduje, jak dlouho děti používají určité aplikace (takže nemůžete nastavit lhůty pro konkrétní aplikace ), neumožňuje vám vidět umístění zařízení vašeho dítěte bez …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete omezit to, na co se mohou děti dívat na svém telefonu

S obsahem & Omezení ochrany osobních údajů V době obrazovky můžete na zařízení vašeho dítěte blokovat nebo omezit konkrétní aplikace a funkce. Nastavení na vašem iPhone, iPad nebo iPod Touch můžete také omezit pro explicitní obsah, nákupy a stahování a soukromí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět své dítě smazané texty

Odstraněné texty jsou uloženy na vnitřní paměti telefonů Android a po určité době se trvale smazávají. Možná budete moci obnovit smazané texty tím, že přejdete na zprávy > Recyklujte koš na telefonu vašeho dítěte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si přečíst texty svých dítěte s kůrou

Celkově jsou mobilní aplikace Bark snadno použitelné, ale mohly by použít určité zlepšení-jeho mobilní aplikace pro rodiče jsou plně funkční a intuitivní, ale jeho aplikace pro děti může sledovat pouze texty, fotografie a videa 24/7 na zařízeních Android zařízení , a je velmi snadné zakázat webové filtrování Bark a správu času na obrazovce …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může štěkat minulé texty

Bark může monitorovat textové zprávy odeslané nebo přijato prostřednictvím výchozích aplikací pro zasílání textových zpráv na zařízeních pro Android a iOS. To zahrnuje aplikaci Apple Messages, aplikaci Google Zprávy a aplikaci Zprávy, kterou jsme předem nainstalovali v telefonu Bark.

[/WPRemark]

Previous Post
Es el círculo basado en una historia real?
Next Post
Funguje LIFX s přepínači stmívače?