15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč můj jednoduchý visaf přestal fungovat?




Časté dočasnosti o jednoduchémfe

Shrnutí článku:

1. Proč můj systém Simplisafe neodpovídá?
Chyba „neodpovídající“ dochází, když senzor nedokáže komunikovat se základní stanicí. Mohlo by to být způsobeno mrtvou baterií, ale senzorové baterie obvykle trvají 3-5 let. Před úplným odtokem baterie byste měli dostávat varování „nízké baterie“.

2. Proč se moje jednoduché se nezapne?
Chcete -li zapnout základní stanici SimpliSafe, odpojte napájecí kabel a vyjměte baterii (pomocí šroubováku pro bateriový prostor). Počkejte několik sekund, pak znovu vložte baterii a připojte napájecí kabel.

3. Proč je Simplisafe offline?
Pokud se váš vstupní senzor zobrazuje jako offline v mobilní aplikaci SimpliSafe, znamená to, že baterie potřebuje náhradu. Vstupní senzor používá baterii CR-2032 Lithium 3V, která trvá až 5 let v závislosti na použití a umístění.

4. Je právě teď Simplisafe?
Naše služba v současné době funguje tak, jak se očekává v místě, které jste poskytli. Pokud dojde ke změnám, budeme vás informovat.

5. Jak dlouho vydrží systém Simplisafe?
Senzory vloupání budou trvat 3-5 let, s výjimkou vstupního senzoru, který trvá až 10 let. Senzory nebezpečí mají také životnost 3-5 let.

6. Proč můj senzor SimpliSafe nekomunikuje?
Tento problém je obvykle způsoben buď baterií zařízení, která vyžaduje výměnu nebo je zařízení příliš daleko od základní stanice ke komunikaci.

7. Co se stane s jednoduchou, pokud vyjde síla?
V případě výpadku napájení má základní stanice Simplisafe záložní nabíjecí baterii, která ji může napájet až 24 hodin. Funguje také na buněčné síti místo Wi-Fi.

8. Jak mohu reaktivovat Simplisafe?
Reaktivace jednoduché je snadné. Můžete navštívit stránku pro reaktivaci SimpliSafe, abyste provedli změnu nebo kontaktovali zákaznickou podporu pro pomoc.

Otázky a odpovědi:

1. Proč můj systém Simplisafe neodpovídá?
K chybě „neodpovídající“ dochází, když senzor nedokáže komunikovat se základní stanicí. Tento problém by mohl být způsoben mrtvou baterií nebo zařízení příliš daleko od základní stanice. Zkontrolujte baterie a ujistěte se, že zařízení je v dosahu základní stanice.

2. Jak mohu zapnout své jednoduché, když se setkám s problémy?
Chcete -li zapnout základní stanici SimpliSafe, odpojte napájecí kabel a vyjměte baterii. Počkejte několik sekund, pak znovu vložte baterii a připojte napájecí kabel. To by mělo restartovat základní stanici a vyřešit jakékoli problémy.

3. Proč je můj jednoduchý offline?
Pokud je váš vstupní senzor offline v mobilní aplikaci SimpliSafe, naznačuje to, že baterie v zařízení potřebuje náhradu. Vyměňte baterii baterií CR-2032 Lithium 3V a zajistěte, aby bylo zařízení správně umístěno v rozsahu základní stanice.

4. Existuje nějaký aktuální výpadku služeb s jednoduchou?
Od nynějška neexistují žádné hlášené výpadky služeb v poskytnutém místě. Pokud dojde ke změnám ve stavu služby, Simplisafe vás okamžitě upozorní.

5. Jak dlouho obvykle vydrží systém jednoduchého?
Výživa životnosti baterie se liší u různých produktů SimpliSafe. Většina senzorů vloupání trvá asi tři až pět let, zatímco vstupní senzor může trvat až 10 let. Senzory nebezpečí mají také podobnou životnost tři až pět let.

6. Co bych měl dělat, když můj senzor Simplisafe nekomunikuje?
Pokud váš senzor SimpliSafe nekomunikuje, může to být způsobeno problémem baterie nebo zařízení příliš daleko od základní stanice. Zkuste nejprve vyměnit baterii a pokud to nefunguje, ujistěte se, že senzor je v dosahu základní stanice.

7. Jak funguje Simplisafe během výpadku napájení?
Simplisafe má opatření, která vás chrání i během výpadku napájení. Základní stanice je vybavena záložní nabíjecí baterií, která ji může napájet až 24 hodin. Kromě toho funguje na mobilní síti a poskytuje nepřetržité zabezpečení, aniž by se spoléhal pouze na Wi-Fi.

8. Jak mohu reaktivovat svůj systém SimpliSafe?
Reaktivace Simplisafe je jednoduchý proces. Můžete navštívit stránku pro reaktivaci SimpliSafe nebo kontaktovat podporu zákaznické podpory. Postupujte podle pokynů poskytnutých pro reaktivaci vašeho systému a zajistěte zabezpečení vašeho domu.


Proč moje jednoduché, přestal fungovat?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj systém Simplisafe neodpovídá

A "Neodpovídá" Chyba je způsobena, když senzor nedokáže komunikovat se základní stanicí. Zatímco to může způsobit mrtvá baterie, senzorové baterie používají lithiové baterie s nízkým odtokem, které by měly trvat asi 3-5 let. Měli byste také získat a "Slabá baterie" varování před plně vypouštěním baterie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje jednoduché se nezapne

Jednoduše odpojte napájecí kabel do základní stanice a při odpojení se vyjměte baterii (budete potřebovat šroubovák, abyste se dostali do prostoru pro baterie). Počkejte několik sekund a pak vložte baterii zpět a zapojte napájecí kabel – základní stanice se poté vrátí zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Simplisafe offline

Pokud se váš vstupní senzor zobrazuje jako offline v mobilní aplikaci SimpliSafe, je to indikátor, že baterii v zařízení je třeba vyměnit. Vstupní senzor má jednu (1) CR-2032 Lithium 3V baterii a má délku života až 5 let v závislosti na umístění a použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je právě teď Simplisafe

Naše služba v současné době funguje tak, jak se očekává v místě, které jste poskytli. Pokud se to změní, řekneme vám o tom zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží systém Simplisafe

Každý produkt SimpliSafe má svou délku životnosti baterie. S výjimkou vstupního senzoru budou všechny vloupání trvat asi tři až pět let. Vstupní senzor bude trvat až 10 let. Hazardové senzory také vydrží stejnou dobu tříleté životnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj senzor SimpliSafe nekomunikuje

Tento problém je obecně způsoben jednou z následujících: baterie nebo baterie v zařízení vydávající chybu je třeba vyměnit. Zařízení je příliš daleko od vaší základní stanice a není schopen komunikovat ze své současné umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s jednoduchou, pokud vyjde síla

Simplisafe vás chrání 24/7!

V případě výpadku napájení je vaše základní stanice Simplisafe vybavena záložní nabíjecí baterií, která udržuje vaši základní stanici napájeno až 24 hodin. Má také modulární modul, který pracuje na buněčné síti místo Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu reaktivovat Simplisafe

Zůstat věrný svému jménu, reaktivace Simplisafe je jednoduché. Můžete přejít na jeho stránku pro reaktivaci SimpliSafe, abyste změnili nebo se přihlásili do aplikace a klepnutím na tlačítko Aktivace monitorování. Pokud se snažíte vytvořit systém někoho jiného, ​​musíte zavolat zákaznický servis na +1-888-957-4675.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat svůj senzor Simplisafe zpět online

Jak mohu resetovat jednoduché jednoduchénplugon základní stanice.Odstraňte kryt baterie na dně zařízení pomocí šroubováku Phillips-Head.Než ji vložte zpět, odstraňte jednu baterii po dobu nejméně 10–15 sekund.Položte kryt baterie zpět.Připojte základní stanici a počkejte minutu nebo dvě na nové připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svůj jednoduchý vis na wi-fi

Prostřednictvím mobilního přílohy hlavní nabídka ≡tap můj systém.Vyberte obecná nastavení.Klepněte na síť Wi-Fi. Vaše zařízení automaticky začne skenovat dostupné sítě. Zajistěte, aby byla vaše síť Wi-Fi objevitelná.Vyberte správnou síť Wi-Fi.Zadejte heslo pro svou síť Wi-Fi.Klepněte na připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží Simplisafe

Bezdrátová venkovní zabezpečovací kamera Simplisafe je 100% bezdrátová a baterie s nabíjením, které může trvat až 3 – 6 měsíců (v závislosti na použití).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Senzory vstupu na jednoduché, senzory

Většina komponent by měla trvat 3 až 5 let, než bude muset nechat vyměnit baterie, i když klávesnice bude muset nechat své baterie pravidelně vyměnit. Nejjednodušší způsob, jak zjistit, zda je váš senzor příliš daleko od vaší základní stanice, je vyzkoušet jej.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak často je třeba vyměnit baterie Simplisafe

Jaká je očekávaná výdrž baterie původních zařízení SimpliSafe

Komponent Použité baterie/baterie Průměrná délka životnosti baterie
Pohybový senzor 1 CR-123A LITHIUM 3V 3-5 let
Senzor Glassbreak 1 CR-123A LITHIUM 3V 3-5 let
Detektor kouře 1 CR-123A LITHIUM 3V 3-5 let
Klávesnice 4 AA ALKALINE 8-12 měsíců

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj senzor Simplisafe neodpovídá po výměně baterie

Pokud jste nahradili baterii a stále narazíte na chybu „senzoru neodpovídající“, je to pravděpodobně výsledek slabého připojení k základní stanici. Slabé spojení se základní stanicí může být často způsobeno něčím environmentálním, jako jsou cihlové zdi nebo hustá konstrukce domů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj senzor offline

Existují tři důvody, proč by senzor mohl být offline. Prvním a nejčastějším důvodem je nízká nebo prázdná baterie senzoru. Druhým důvodem je to, že senzor se nepřipojuje k síti a třetí je, že senzor je poškozen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj senzor Simplisafe nepřipojuje

Varování „senzor, který neodpovídá“ na vstupní senzor, může být způsoben několika věcmi, včetně nízké baterie, umístění vstupního senzoru nebo slabé spojení mezi ním a základní stanicí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje kamera Simplisafe blikající modrá, ale nepřipojuje se

Můžete vidět blikající LED blikající modrá – což naznačuje, že jednotka se aktivně pokouší odesílat data – ale není schopna odesílat nahrávky nebo povolit živé proudy. Pokud byla vaše venkovní kamera na firmwaru 1.15. 6 Než přejdete do stavu chyby, měli byste být schopni jej obnovit provedením tvrdého resetování.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji svou baterii SimpliSafe

Zatímco držte horní část vodního senzoru pevně jednou rukou, druhou rukou otočte spodní část voda proti směru hodinových ručiček. Tím se odhalí lithium 3V baterii CR-2032, kterou pak lze vyměnit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou zloděje deaktivovat jednoduché

Podle odborníka může útočník skrýt hackerské zařízení (které může být napájeno baterií) do 100 stop od cíleného systému, aby zaznamenal kolík přenášený, když je alarm deaktivován. Poté lze pomocí jednoduchého stisknutí tlačítka na mikrokontroléru alarm kdykoli odzbrojit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda jsou moje senzory opotřebované

Špatný výkon motoru

To se vsaď. Navíc si můžete také všimnout špatného zrychlení, vynechávání motoru a dokonce i zastavení. Špatné senzory kyslíku narušují všechny druhy nezbytných motorových funkcí, včetně načasování motoru, intervalů spalování a poměru paliva vzduchu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje, že se senzory zhoršují

Existuje několik faktorů, které mohou způsobit selhání senzoru kyslíku, který je nejběžnějším věkem a najetým kilometrem. V průběhu času se senzor zhoršuje. A nakonec přestaňte úplně pracovat. Další

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je životnost jednoduchého

Vstupní senzor bude trvat až 10 let. Hazardové senzory také vydrží stejnou dobu tříleté životnosti. Siréna, klávesnice a zámek dveří mají nejkratší očekávání, trvající až 12 měsíců.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj senzor neodpovídá

Čisté nečistoty a prach poblíž senzoru

Pokud dojde k prachu, který blokuje váš senzor blízkost, může mu zabránit správnému detekci vaší tváře. Pomocí čistého hadříku nebo ušního tamponu jemně otřete horní oblast telefonu, kde se nachází váš senzor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč senzory přestanou fungovat

Existuje několik věcí, které mohou způsobit, že se zastaví. Práce jednoho z nejčastějších důvodů, proč se parkovací senzory přestat fungovat, je to, že se zašpiní. V průběhu času se nečistoty a špína mohou stavět na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená blikající modré světlo na kameře Simplisafe

V současné době se prohlíží naživo

Pevná modrá. Připojeno a otevřené, připravené k nahrávání nebo streamování. Blikající modrá. V současné době se prohlíží naživo nebo se koná videozáznamy. Off (žádná viditelná LED)

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puede el sitio web de desbloqueo de DNS??
Next Post
Může být ultrazvuk sledován?