15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu použít vlastní VPN?

Vestavěný klient VPN, který vám umožní připojit se ke službám VPN. Chcete -li nastavit VPN na svém iPhone, můžete tyto kroky postupovat:

1. Otevřete aplikaci Nastavení na vašem iPhone.
2. Přejděte dolů a klepněte na “General.”
3. Klepněte na “VPN.”
4. Klepněte na “Přidat konfiguraci VPN.”
5. Vyberte typ protokolu VPN, který používáte.
6. Zadejte nezbytné podrobnosti, jako je popis, vzdálené ID a server pro VPN.
7. Uložit konfiguraci.
8. Klepněte na připojení VPN, které jste právě vytvořili, a přepněte přepínač „Stav“ a připojte se k VPN.

Pomocí vestavěného klienta VPN na vašem iPhone si můžete zajistit připojení k internetu a chránit své soukromí při procházení webu.

Nyní pojďme k otázkám a odpovědím:

1. Mohu vpn do své domácí sítě?

Ano, můžete použít VPN pro zabezpečení domácí sítě konfigurací jednoho na routeru. Jakmile nastavíte VPN routeru, každé zařízení připojené k routeru bude mít svůj provoz odeslán šifrovaným tunelem. Váš počítač, váš notebook, váš domácí zábavní systém a dokonce i váš toustovač IoT s inteligentním IoT budou chráněny.

2. Jak mohu vytvořit VPN pro konkrétní místo?

Chcete -li změnit polohu s VPN, vyberte spolehlivý poskytovatele VPN, pokud ji ještě nemáte. Stáhněte si a nainstalujte software VPN do počítače. Otevřete aplikaci VPN a přihlaste se ke svému účtu. Vyberte zemi, ke které se chcete připojit ze seznamu poskytovaného službou VPN. A je to! Vaše poloha se změní na vybranou zemi.

3. Jak nastavím VPN na svém iPhone?

Chcete -li nastavit VPN na vašem iPhone, otevřete aplikaci Nastavení a přejděte na „General.„Odtud klepněte na„ VPN “a poté na„ Přidat konfiguraci VPN.„Vyberte protokol VPN, který používáte, a vyplňte potřebné informace, jako je popis, vzdálené ID a server pro VPN. Jakmile uložíte konfiguraci, můžete se připojit k VPN klepnutím na jeho název v nastavení VPN.

4. Můžete být sledováni, pokud používáte VPN?

Když používáte Prémiově kvalitní VPN, vaše data jsou šifrována a vaše IP adresa je skrytá směrováním vaší aktivity prostřednictvím serveru VPN. I když se někdo pokusí sledovat váš provoz, vše, co uvidí, je IP adresa VPN serveru a šifrované gibberish. Mějte však na paměti, že můžete být stále sledováni s informacemi, které poskytujete webům nebo službám, do kterých se přihlásíte.

5. Mohu si vytvořit vlastní server VPN?

Ano, můžete si vytvořit vlastní server VPN pro osobní použití. Máte několik možností hostingu, například spuštění softwaru na cloudovém virtuálním soukromém serveru (VPS) poskytované poskytovateli cloudu, jako jsou Amazon Web Services nebo VulTR.

6. Můžete spoof svou polohu pomocí VPN?

Ano, VPN vám umožňuje předstírat vaši polohu a umožňuje vám přístup k jinak omezenému obsahu. Ať už cestujete do zahraničí nebo se snažíte získat přístup k službám uzamčeným v regionu, VPN vám může pomoci obejít geo-restrikce a připojit se k obvyklým službám streamování domů, webových stránek a aplikací.

7. Je nezákonné změnit své umístění VPN?

VPN jsou obvykle legální ve většině zemí, včetně USA, Kanady a většiny Evropy. Je však důležité si uvědomit, že některé země zakazují nebo silně regulují používání VPN. Pokud používáte VPN v zemi, kde je zakázána, můžete riskovat, že budete čelit silným pokutám nebo dokonce uvěznění.

8. Má iPhone vestavěnou VPN?

Ano, telefony iPhone mají vestavěného klienta VPN, který vám umožní připojit se k VPN Services. Můžete nastavit a nakonfigurovat VPN na svém iPhone tím, že přejdete do aplikace Nastavení a klepnete na „General“, poté vyberete „VPN“ a nakonec přidáte konfiguraci VPN s potřebnými podrobnostmi.

Jak mohu použít vlastní VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu vpn do své domácí sítě

VPN můžete použít pro zabezpečení domácí sítě konfigurací jednoho na routeru. Jakmile nastavíte VPN routeru, každé zařízení připojené k routeru bude mít svůj provoz odeslán šifrovaným tunelem. Váš počítač, váš notebook, váš domácí zábavní systém a dokonce i váš toustovač inteligentního IoT.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit VPN pro konkrétní místo

Jak změnit svou polohu s VPNChoose a spolehlivou VPN, pokud ji ještě nemáte. Nordvpn je dobrá volba.Stáhněte si VPN a nainstalujte jej do počítače.Otevřete a přihlaste se do svého VPN.Vyberte zemi, na kterou se chcete připojit.A je to!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím VPN na svém iPhone

Otevřete nastavení iPhone a připojte se k VPNTAP na vaší aplikaci „Nastavení“ na domovské obrazovce vašeho iPhone.Zvolte „General.“Stiskněte„ VPN.“Klepněte na„ Přidat konfiguraci VPN.„Stiskněte„ Typ “a vyberte typ protokolu VPN, který používáte.Zadejte popis, vzdálené ID a server pro VPN.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete být sledováni, pokud používáte VPN

Prémiová kvalita VPN šifruje data a skrývá vaši IP adresu směrováním vaší aktivity prostřednictvím serveru VPN; I když se někdo pokusí sledovat váš provoz, vše, co uvidí, je IP serveru VPN a kompletní gibberish. Kromě toho můžete sledovat pouze informacemi, které poskytujete webům nebo službám, do kterých se přihlásíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu si vytvořit vlastní server VPN

Chcete -li si vytvořit vlastní VPN pro osobní použití, máte několik konkrétních možností hostingu: Spusťte software na cloudovém virtuálním soukromém serveru. Všichni poskytovatelé cloudu, od titanů, jako jsou Amazon Web Services po menší operace, jako je VulTR, nabízejí servery hostované cloudové.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete spoof svou polohu pomocí VPN

Naštěstí vám VPN umožňuje předstírat vaši polohu a poskytne vám přístup k jinak omezenému obsahu. To znamená, že pokud cestujete do zahraničí, můžete se stále připojit k obvyklým službám pro streamování domů, webových stránek a aplikací. VPN nebo virtuální soukromá síť nabízí řadu výhod.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné změnit své umístění VPN

Ano, VPN jsou ve většině zemí po celém světě legální, včetně USA, Kanady a většiny Evropy. Můžete však riskovat těžké pokuty nebo dokonce uvěznění za používání VPN v zemi, která ji zakazuje, například Severní Korea nebo Irák.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má iPhone vestavěný VPN

IPhony mají vestavěný klient VPN, který vám umožňuje připojit se k serveru VPN, pokud znáte jeho podrobnosti. Jinak musíte použít samostatnou aplikaci VPN, abyste zůstali v bezpečí přes internet. Cyberghost VPN má vyhrazenou aplikaci iOS, kterou můžete nainstalovat a připojit k jednomu klepnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete dát VPN na svůj iPhone

Nastavení VPN můžete nakonfigurovat pro iPhone, iPad nebo MAC zapsané do řešení pro správu mobilních zařízení (MDM). Pomocí užitečného zatížení VPN zadejte nastavení VPN pro připojení k vaší síti. Nastavení, která zadáte v konfiguračním profilu, nemohou uživatelé upravit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče vidět moji historii vyhledávání, pokud používám VPN

Dobré virtuální soukromé sítě (VPN) zajišťují, že nedochází k žádné stopování vaší online aktivity a zvyšují vaše online zabezpečení a soukromí. VPNS šifruje všechna vaše data a poté tunelujte svůj provoz přes zabezpečené servery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co nedělat při používání VPN

VPN vás neudělá úplně anonymní.Vaše soukromí závisí na vaší službě VPN.V některých zemích je nezákonné používat VPN.Dobré služby VPN stojí peníze.Použití VPN zpomaluje rychlosti vašeho připojení.VPN zvyšují spotřebu dat.Některé online služby zakazují uživatele VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí hostit svůj vlastní VPN

VPN v průměru stojí kolem 10 $ měsíčně. Jsou však levnější, pokud se zaregistrujete na dlouhodobější smlouvu; V průměru stojí roční smlouvy 8 $.41 Při rozbití měsíčně, zatímco dvouleté smlouvy stojí 3 $.40 v průměru měsíčně. Je VPN, které stojí za peníze, ne všechny VPN stojí za peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou servery VPN legální

Ano, VPN jsou ve většině zemí po celém světě legální, včetně USA, Kanady a většiny Evropy. Můžete však riskovat těžké pokuty nebo dokonce uvěznění za používání VPN v zemi, která ji zakazuje, například Severní Korea nebo Irák.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné spoof VPN

Ano, neexistují žádné zákony zakazující nebo omezující použití VPN v USA a Kanadě. Je také legální používat VPN v mnoha jiných zemích po celém světě, včetně Velké Británie, Austrálie a Evropy (s výjimkou Běloruska).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Spoofing vaše poloha nelegální

Je nezákonné spoof vaše poloha spoofing něčího zařízení a změna jeho polohy bez souhlasu majitele je nezákonná. Falešné umístění GPS může narušit veřejné služby a vymáhání práva bere tento typ přestupku vážně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl Nordvpn zakázán

V roce 2022 společnost NordVPN uzavřela své fyzické servery v Indii v reakci na objednávku Cert-In, aby společnosti VPN ukládaly osobní údaje spotřebitelů po dobu pěti let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít VPN k předstírání své polohy

Naštěstí vám VPN umožňuje předstírat vaši polohu a poskytne vám přístup k jinak omezenému obsahu. To znamená, že pokud cestujete do zahraničí, můžete se stále připojit k obvyklým službám pro streamování domů, webových stránek a aplikací. VPN nebo virtuální soukromá síť nabízí řadu výhod.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to mít VPN na iPhone

Proč potřebujete VPN na iPhone. Když povolíte službu VPN, váš provoz prochází šifrovaným tunelem. Váš provoz se šifruje, než opustí vaše zařízení. Služba VPN také skrývá vaši IP adresu, takže hackeři nebo jiné třetí strany nevidí, co děláte nebo jaká data posíláte prostřednictvím webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Apple zdarma VPN

S vaším Apple ID můžete použít zdarma VPN na jiných zařízeních pro iPhone, iPad a iPod. Můžete také zaregistrovat neomezený počet zařízení. VPN zdarma, blokuje 98% reklam, poskytuje lepší a bezproblémový zážitek. Zdarma VPN, může streamovat neomezená data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje VPN na iPhone

VPN na iPhone šifruje váš online provoz a skrývá vaši IP. Služba VPN směruje váš provoz prostřednictvím vzdálených serverů VPN, takže váš poskytovatel internetu ani jiné třetí strany nemohou zachytit a snižovat vaše provozní a citlivá data. Výsledkem je, že máte šifrované připojení a skryté umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezplatná VPN pro iPhone

Top 5 nejlepších zdarma VPN pro iPhone:

SurfShark – Top Free iPhone VPN s neomezeným připojením. PureVPN-VPN zaměřená na zabezpečení pro zařízení iOS. ATLAS VPN – důvěryhodná bezplatná služba VPN. Proton VPN – zcela zdarma a soukromý iPhone VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být VPN sledována policií

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může majitel wifi vidět, co hledám inkognito

Může poskytovatel Wi-Fi vidět, jaké stránky navštěvuji, když jsem v režimu inkognito ano, mohou, že mohou. Bohužel, incognito režim neskrývá vaši aktivitu před poskytovatelem Wi-Fi. Jediné, co dělá, je zabránit tomu, aby vaše zařízení a prohlížeč uložily online relaci, ale váš router ji stále přihlašuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete být zakázáni používat VPN

Můžete však riskovat těžké pokuty nebo dokonce uvěznění za používání VPN v zemi, která ji zakazuje, například Severní Korea nebo Irák. Některé vlády, stejně jako vlády Ruska a Číny, také omezují používání VPN, takže byste měli být při výběru poskytovatele VPN mimořádně opatrní a využívat jeho služby v těchto regionech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku nechat VPN po celou dobu

Krátká odpověď zní: Ano, měli byste vždy udržovat VPN. Šifrováním provozu, který posíláte a přijímáte, mohou VPN zabránit tomu, aby vaše osobní údaje byly zachyceny třetími stranami. Tato data zahrnují vaši historii prohlížení webu, fyzickou polohu, IP adresu a další.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Recibimos un chequeo de estímulo en 2021??
Next Post
Jak mohu spustit virus na svém tabletu Android?