15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč se můj arlo nepřipojí k internetu?

Shrnutí článku: Odstraňování problémů s připojením kamery Arlo

1. Ověřte rozsah sítě: Ujistěte se, že vaše kamera Arlo je v dosahu vaší mobilní sítě nebo má aktivovanou SIM kartu pro přenosné kamery.

2. Přepínání směrovačů nebo změn sítě: Pokud je váš fotoaparát offline po provedení změn, stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na arlo smarthubu nebo základní stanici znovu připojit.

3. Resetování WiFi kamery: Chcete -li resetovat fotoaparát Arlo Go, zatímco není připojen k cloudu, stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na kameře a podržte jej před QR kódem, dokud neslyšíte zvonění.

4. Zkontrolujte připojení a napájení: Zajistěte, aby všechna připojení, kabely a napájení byly bezpečně připojeny. U bezdrátových kamer ověřte připojení k internetu s WiFi a zkontrolujte funkčnost routeru.

5. Připojení k 2.Síť 4GHz: Otevřete aplikaci Nastavení na zařízení Android, přejděte na připojení, klepněte na Wi-Fi a vyberte 2.4GHz Wi-Fi Network. Pokud je výzva k dispozici, zadejte síťové heslo.

6. Opětovné připojení základní stanice Arlo k Wi-Fi: Spusťte aplikaci Arlo Secure, klepněte na Přidat nové zařízení, vyberte základní stanici/rozbočovač a připojte Smarthub/Base Station k routeru Wi-Fi pomocí kabelu Ethernet.

7. Oprava problému offline kamery: Restartujte svůj router a modem Wi-Fi a počkejte před zapnutím zařízení a kamery.

8. Resetování a resetování továrny: Stiskněte a podržte tlačítko synchronizace na fotoaparátu po dobu přibližně 15 sekund, abyste provedli resetování továrny a znovu semyčili na kameru Arlo.

15 jedinečných otázek založených na článku

1. Proč se moje kamera Arlo nepřipojí k wifi? Ověřte rozsah sítě a zajistěte aktivovanou SIM kartu pro přenosné kamery.

2. Jak mohu získat své zařízení Arlo zpět online? Stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na arlo smarthubu nebo základní stanici.

3. Jak resetuji wifi kameru Arlo? Stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na fotoaparátu a podržte jej před QR kódem, dokud neslyšíte zvonek.

4. Co mám dělat, pokud se můj fotoaparát nepřipojí k internetu? Zkontrolujte všechna připojení, kabely a napájení a zajistěte úspěšné připojení Wi-Fi.

5. Jak se mohu připojit k 2.Síť 4GHz s mým zařízením Android? Otevřete nastavení, přejděte na Wi-Fi a vyberte 2.Síť 4GHz.

6. Jak znovu připojím svou základní stanici Arlo na Wi-Fi? Spusťte aplikaci Arlo Secure App, klepněte na Přidat nové zařízení a připojte Smarthub/Base Station pomocí Ethernetového kabelu.

7. Jak mohu opravit fotoaparát, pokud je offline? Restartujte svůj router a modem Wi-Fi a cyklus napájení kamery.

8. Jak mohu provést resetování továrního a resync pro moji kameru Arlo? Stiskněte a podržte tlačítko synchronizace na fotoaparátu po dobu přibližně 15 sekund.

9. Jak mohu vyřešit připojení k síti pro svou kameru Arlo? Ověřte rozsah sítě, restartujte router a modem a zkontrolujte připojení.

10. Co mám dělat, když se moje kamera Arlo nepřipojí po změně směrovačů? Stisknutím a uvolněte tlačítko Sync na základní stanici a znovu se připojte.

11. Mohu resetovat wifi kameru ARLO bez cloudového připojení? Ano, stisknutím a uvolněním tlačítka synchronizace na fotoaparátu.

12. Jak mohu zajistit stabilní připojení k internetu pro moji bezdrátovou kameru Arlo? Zkontrolujte funkčnost připojení k internetu a routeru.

13. Je možné připojit mé zařízení pro Android ke specifické frekvenční síti? Ano, výběrem 2.Síť 4GHz v nastavení Wi-Fi.

14. Mohu do svého systému přidat novou základní stanici Arlo? Ano, sledováním kroků v aplikaci Arlo Secure a připojením Smarthub/Base Station k routeru.

15. Existuje způsob, jak opravit problémy s offline kamerou bez restartování celého systému? Ano, pohárkou na kole kameru a kontrolou síťových připojení.

Proč se můj Arlo nepřipojí k internetu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje kamera Arlo nepřipojí k wifi

Ověřte, že jste v dosahu své mobilní sítě.

U přenosných produktů Arlo, jako jsou kamery řady GO, se ujistěte, že do kamery je vložena aktivovaná SIM karta. Zajistěte také, aby byla kamera v dosahu vaší mobilní sítě.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat své zařízení Arlo zpět online

Pokud je váš fotoaparát offline po přepnutí na nový router nebo provedl změny ve vaší internetové síti, stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace na Smarthubu nebo základní stanici Arlo. Internet LED bliká po dobu 10 sekund, poté vaše kamera Arlo obnoví normální provoz.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svou arlo kameru wifi

Chcete -li resetovat kameru Arlo Go, zatímco není připojen k cloudu: stiskněte a uvolněte tlačítko synchronizace v horní části fotoaparátu. Uslyšíte kliknutí.Před tímto QR kódem držte kameru asi 4 až 8 palců (10 až 20 cm), dokud neslyšíte zvonění: vaše kamera Arlo Go je resetována na výchozí nastavení továrny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojí k internetu

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k 2.Síť 4GHz

Připojit zařízení Android k 2.4 GHz Network: Otevřete aplikaci Nastavení pro vaše zařízení Android.Klepněte na připojení.Klepněte na Wi-Fi.Chcete-li zobrazit dostupné sítě, klepněte na přepínač Wi-Fi na ON.Vyberte 2.4 GHz Wi-Fi Network.Pokud je výzva, zadejte heslo pro síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svou základní stanici Arlo na wifi

Chcete -li připojit svůj Arlo Smarthub nebo základní stanici k internetu a přidat jej do svého systému Arlo: Spusťte aplikaci Arlo Secure App.Klepněte na Přidat nové zařízení.Klepněte na základní stanici/rozbočovač.Připojte Smarthub nebo základní stanici k routeru Wi-Fi pomocí kabelu Ethernet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit svůj fotoaparát offline

Restartujte svůj router a modem Wi-Fi

Chcete-li tento problém vyřešit, vypněte fotoaparát a zapněte router a modem Wi-Fi. Počkejte jednu minutu, než zapnete modem. Po 30 sekundách restartujte router. Počkejte třicet sekund, než zapnete napájení kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat továrnu a znovu se zaměřit na kameru Arlo

Stiskněte a podržte tlačítko synchronizace na fotoaparátu asi 15 sekund. Počkejte, až se ujistěte, že fotoaparát po 15 sekundách rychle zamrká modře, a poté tlačítko uvolněte. Váš fotoaparát je resetován na nastavení výchozí továrny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně restartovat svou kameru Arlo

Stiskněte a podržte tlačítko synchronizace na fotoaparátu asi 15 sekund, dokud se LED kamery nezačne blikat jantarem, pak pusťte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám svůj fotoaparát zpět online

Zkontrolujte připojení Wi-Fi.Přesuňte fotoaparát, zvonek, router nebo jiné věci.Restartujte fotoaparát nebo zvonek.Restartujte router a modem.Zkuste deaktivovat jakoukoli prodlužovače sítě.Zkontrolujte nastavení sítě Wi-Fi nebo nastavení routeru.Vypněte další zařízení připojená k Wi-Fi.Továrna resetujte fotoaparát nebo zvonek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dovolit fotoaparátu přístup na internet

Změňte kameru webu & Mikrofonní chrom .Vpravo nahoře klikněte na více. Nastavení.Klikněte na Nastavení ochrany osobních údajů a zabezpečení. Kamera nebo mikrofon.Jako výchozí nastavení vyberte možnost, kterou chcete. Zkontrolujte své blokované a povolené stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím 2.4GHz a 5GHz na mém routeru

Směrovače duálních pásů mohou vysílat na obou pásmech- 2.4 GHz a 5 GHz, stačí použít jiné uživatelské jméno a heslo pro 2.4 GHz a 5 GHz. Pokud si nejste jisti, zda je váš router duální pásmo, můžete vyhledat jeho číslo modelu na webových stránkách výrobce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit 2.Bezdrátové připojení 4GHz

6 způsobů, jak opravit „2.4GHz Wi-Fi nefunguje, ale 5GHz pracuje “Errorrestart The Router.Ujistěte se, že je aktualizován firmware routeru.Změňte režim Wi-Fi.Resetujte připojení.Jednou změňte kanál.Přejít na zákaznický servis.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč vyhrál synchronizovanou kameru arlo se základní stanicí

Ujistěte se, že fotoaparát, který se snažíte synchronizovat, není během procesu synchronizace ne více než tři stopy od základní stanice. Proces synchronizace nefunguje, pokud je kamera příliš daleko od základní stanice, když stisknete a uvolníte tlačítko synchronizace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje, že fotoaparát přejde offline

Problém routeru nebo připojení může zabránit tomu, aby se fotoaparát připojil, což způsobí, že se zmizí. Mnoho potíží s připojením, včetně bezdrátové sítě a nesprávného nastavení routeru, může narušit IP kameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně synchronizovat svou kameru Arlo

Ručně synchronizovat Arlo Ultra nebo Pro 3: Uvolněte kameru Arlo z pouzdra kamery.Vytáhněte kameru z pouzdra fotoaparátu.Stiskněte tlačítko synchronizace pod fotoaparátem.Počkejte, až se synchronizuje.Zkontrolujte živý proud své arlo kamery v aplikaci Arlo a ověřte, zda byla kamera synchronizována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co dělá tlačítko restartu na kameře Arlo

Restart pouze restartuje fotoaparát. Neovlivní to žádné nastavení. Po restartu se bude muset znovu připojit k mobilní síti, ale mělo by se to stát automaticky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje arlo kamera nefunguje

Odstraňování problémů, když je vaše kamera Arlo GO offline:

Odpojte si kameru Arlo Go, odstraňte baterii, znovu vložte baterii a všimněte si chování LED kamery, když jsou zavřené dveře. Pokud se LED neosvětluje, zkontrolujte, zda je baterie nainstalována ve správné orientaci a že baterie není mrtvá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje bezpečnostní kamera nepřipojí k mému wi-fi

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj fotoaparát říká žádné připojení k internetu

Ujistěte se, že nedochází k zásahu do signálu

Pokud existuje špatný dosah, IP kamera nemůže najít váš signál WiFi a nemůže se připojit k WiFi. IP kamera by neměla být příliš daleko od routeru. Zkontrolujte vzdálenost mezi IP kamerou a routerem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojí k internetu

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vynutit své 2.4GHz WIFI se připojit

Připojit zařízení Android k 2.4 GHz Network: Otevřete aplikaci Nastavení pro vaše zařízení Android.Klepněte na připojení.Klepněte na Wi-Fi.Chcete-li zobrazit dostupné sítě, klepněte na přepínač Wi-Fi na ON.Vyberte 2.4 GHz Wi-Fi Network.Pokud je výzva, zadejte heslo pro síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli je můj router 2.4 nebo 5

Z panelu Notification Stiskněte a podržte ikonu WiFi, dokud nezadáte obrazovku nastavení WiFi.Vyberte vlastnosti sítě (klepněte na ikonu ozubeného kola nebo ikonu nabídky).V závislosti na kontrole verze Android: Přečtěte si nastavení „Frekvence“ – zobrazí se jako 2.4 nebo 5GHz.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj Wi-Fi na 2.4 GHz až 5GHz

Myslím tím, že je to docela jednoduchý proces, který to buď máte, nebo ne, a řekl by to, že preferovaná skupina na levé straně by byla opět na levé straně, vypadá to, že je to abecední

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vynucuji 2.4 GHz k připojení

Jednodušší metoda je pohybovat se dostatečně daleko od routeru (ujistěte se, že odpojí nejbližší uzel sítě); To by mohlo donutit váš telefon k připojení k 2.4-GHz Band. Protože tato kapela má lepší rozsah, váš smartphone se nakonec přepne z 5 GHz s dostatečnou vzdáleností.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo accedo a mi cámara dlink??
Next Post
Jaké aplikaci může zabránit virům?