15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Kde se nachází společnost Bitdefender?

Shrnutí článku: Je Bitdefender spolehlivá společnost?

1. Bitdefender se řadí jako jeden z nejbezpečnějších antiviru na trhu. V minulosti to mělo nějaké problémy, ale ty byly vyřešeny.

2. V roce 2020 byla nalezena chyba, která útočníkům umožnila přístup k počítači prostřednictvím funkce v celkovém bezpečnostním balíčku. Bitdefender však problém vyřešil a od té doby nedošlo k žádné podobné incidenty.

3. Bitdefender není vlastněn společností Microsoft. Je to produkt rumunské počítačové softwarové společnosti s názvem Softwin.

4. Bitdefender sídlí v Rumunsku. Společnost tam byla založena v roce 2001.

5. Bitdefender Internet Security je ve vlastnictví Florin Talpes. Je spoluzakladatelem a generálním ředitelem společnosti Bitdefender.

6. Bitdefender není ve vlastnictví Rusů. Je to rumunská technologická společnost pro kybernetickou bezpečnost se sídlem v Bukurešti.

7. Bitdefender je bezpečný antivirový software. Neustále se řadí na vrchol seznamu a čtyřikrát obdržela produkt AV-Comparatives v roce.

8. Bitdefender přerušil svou dědickou funkci Bitdefender Wallet. Byl nahrazen správcem hesla BitDefender.

9. Bitdefender není v USA vyroben. Je to rumunská společnost s kancelářemi ve Spojených státech, Evropě, Austrálii a na Středním východě.

15 jedinečných otázek:

1. Je bitdefender spolehlivá společnost? Bitdefender se řadí jako jeden z nejbezpečnějších antiviru na trhu, ale v minulosti to mělo nějaké problémy. V roce 2020 byla nalezena chyba, která by útočníkům umožnila přístup k počítači prostřednictvím funkce v celkovém bezpečnostním balíčku. Bitdefender tento problém vyřešil a od té doby nedošlo k dalšímu incidentu.

2. Je Bitdefender ve vlastnictví společnosti Microsoft? Bitdefender není vlastněn společností Microsoft. Je to produkt rumunské počítačové softwarové společnosti Softwin. Samotný produkt je antivirovou softwarovou sadou pro různé operační systémy.

3. Která země je společností Bitdefender z? Bitdefender sídlí v Rumunsku. Bylo tam založeno v roce 2001.

4. Kdo vlastní Bitdefender Internet Security? Florin Talpes, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Bitdefender, vlastní Bitdefender Internet Security.

5. Je bitdefender ve vlastnictví Rusů? Ne, Bitdefender je rumunská technologická společnost s kybernetickou bezpečností se sídlem v Bukurešti. Založil ji v roce 2001 Florin Talpeș, současný generální ředitel a hlavní akcionář.

6. Je bitdefender bezpečný v USA? Bitdefender je bezpečná aplikace proti malwaru a řadí se na vrchol seznamu antivirových software. Čtyřikrát obdržela produkt AV-Comparatives v roce.

7. Je bitdefender přerušen? BitDefender přerušil svou funkci dědictví Bitdefender Peněžeň a nahradil ji správcem hesla BitDefender.

8. Je bitdefender vyroben v USA? Ne, BitDefender je rumunská technologická společnost s kancelářemi ve Spojených státech, Evropě, Austrálii a na Středním východě.

Kde se nachází společnost Bitdefender?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender spolehlivá společnost

Bitdefender se řadí jako jeden z nejbezpečnějších antiviru na trhu, ale v minulosti to mělo nějaké problémy. V roce 2020 byla nalezena chyba, která by útočníkům umožnila přístup k počítači prostřednictvím funkce v celkovém bezpečnostním balíčku. Bitdefender tento problém vyřešil a od té doby nedošlo k dalšímu incidentu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Bitdefender ve vlastnictví společnosti Microsoft

Bitdefender je produkt rumunské počítačové softwarové společnosti Softwin. Samotný produkt je antivirovou softwarovou sadou pro řadu operačních systémů, včetně počítačů založených na Windows, počítačích MAC, mobilních zařízení a podnikových řešení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která země je bitdefenderem

Rumunsko

To, co je Bitdefender Bitdefender, na vrcholu našeho hodnocení nejlepšího antivirového softwaru z roku 2023 a na druhém místě v našem hodnocení nejlepšího antivirového softwaru pro Macs 2023, bylo založeno v Rumunsku v roce 2001.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo vlastní Bitdefender Internet Security

Spoluzakladatel a generální ředitel Florin Talpes je podnikatel vizionářského technologie, který spolu s manželkou Mariuca založil jednu z prvních soukromých softwarových společností v postkomunistickém Rumunsku, která se stala bitdefenderem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender ve vlastnictví Rusů

Bitdefender je rumunská technologie kybernetické bezpečnosti se sídlem v Bukurešti v Rumunsku s kancelářemi ve Spojených státech, Evropě, Austrálii a na Středním východě. Společnost byla založena v roce 2001 současným generálním ředitelem a hlavním akcionářem, Florin Talpeș.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender bezpečný v USA

Bitdefender je bezpečná aplikace proti malwaru. Ve skutečnosti je to na vrcholu seznamu antivirového softwaru. Dokonce dostal celkový hodnocení produktu AV-Comparatives roku-více než jakýkoli jiný antivirový program.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender přerušen

5. dubna 2023 začneme proces konec života (EOL) pro naši funkci Peněženky Bitdefender, která bude nahrazena správcem hesla Bitdefender, naší novou a pokročilejší nabídkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender vyroben v USA

Bitdefender je rumunská technologie kybernetické bezpečnosti se sídlem v Bukurešti v Rumunsku s kancelářemi ve Spojených státech, Evropě, Austrálii a na Středním východě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Norton lepší než bitdefender

Také jsem se podíval na nejnovější test ochrany AV-Comparatives v reálném čase od července-října 2021. Norton skóroval 100 procent a Bitdefender skóroval 99.7 procent ve svých online míře ochrany, přičemž Norton mírně vyšší než bitdefender.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender ve vlastnictví Číny

Bitdefender je rumunská technologie kybernetické bezpečnosti se sídlem v Bukurešti v Rumunsku s kancelářemi ve Spojených státech, Evropě, Austrálii a na Středním východě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje lepší antivirus než bitdefender

Také jsem se podíval na nejnovější test ochrany AV-Comparatives v reálném čase od července-října 2021. Norton skóroval 100 procent a Bitdefender skóroval 99.7 procent ve svých online míře ochrany, přičemž Norton mírně vyšší než bitdefender.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bitdefender lepší než McAfee

Bitdefender je lepší volba ve srovnání s McAfee. Má lepší stolní aplikace, bezpečnostní funkce a vyšší povolen na provoz VPN. McAfee je však stále spolehlivým antivirovým apartmánem, který může také nabídnout skvělou ochranu proti malwaru.

[/WPRemark]

Previous Post
Cómo se conecta el enrutador D-Link Dir 825 a otro enrutador?
Next Post
Co je považováno za špatnou úvěr?