15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv shabby chic dekoration og spray nostalgisk skønhed

shabby chic deco bryllup deco-gør-selv-kuffert-bur-vanding-kan-metal-bryllupskage-blomster

Shabby chic er det modsatte af moderne livsstil og giver dig mulighed for at samle og dekorere efter dit hjertes indhold. Værelser, der er indrettet i en shabby chic stil, fremstår feminine, indbydende og hyggelige. Hvis du vil give dit hjem et legende, drømmende, men elegant look, kan du Lurvet chic dekoration gør det selv og skab unikke mesterværker.

Harmoniske pastelfarver til elegant boligtilbehør

shabby chic deco deco-krans-lav-selv-stof-strimler-rester-farverige-mønstrede-pasrtellfarben

Den lurvede smarte dekoration, uanset om det er bord, vægdekoration eller andet levende tilbehør, lever fra en harmonisk verden af ​​farver. Delikate og overvejende matte farver er typiske for shabby chic. Pastelfarver som rose, gul og himmelblå, der kombineres med sarte gråtoner, råhvid og beige, er typiske repræsentanter for shabby chic. Høje toner findes sjældent i denne stil.

Lurvet chic dekoration til foråret

Lurvet chic dekoration selv-make-krans-ring-træ-slips-scrap-farverige-pastel farver

Det første projekt, som vi gerne vil introducere for dig, er denne smukke krans, der takket være de typiske farver og mønstre skaber en umiskendelig lurvet chic atmosfære. Denne farverige krans er alsidig som en shabby chic dekoration. Til denne meget lette idé har du brug for en træring og rester af stof i de rigtige farver, som du simpelthen binder til den. Kunstnerisk arrangeret er det en smuk forårsdekoration.

Shabby chic borddekorationer – ideer til at lave selv

shabby chic dekoration blomster-papir-perler-lysestage-tallerken-hvid-pink-bord dekoration-gør-det-selv

Rosenfarven er for eksempel et perfekt valg til en feminin og romantisk shabby chic dekoration. Tjek disse smukke bolde fra billedet ovenfor! Blomsterkuglerne er en charmerende borddekoration, ikke kun til festlige lejligheder som bryllupper, jubilæer og barnedåb, men også en smuk borddekoration til dit hjem, der bringer shabby chic flair.

shabby chic deco papir blomster-pin-perler-pink-gør-selv-skum

Du kan slå de søde små blomster af sart lyserødt papir med et motivstans i det ønskede mønster. Få nåle med et perlehoved, så de enkle blomster får en ædel glans. For at få den perfekte barkform har du brug for skumkugler, som du fastgør de små blomster til. Du kan placere de færdige kugler på en tallerken eller en lysestage. Denne bold pryder dit bord ved siden af ​​et lille bur i gammelt hvidt.

lurvet-chic-dekoration-lav-selv-roser-blomster-blonder-stof-pink-hvidt-glas-metal-skål

Du kan nemt selv lave disse smukke pæoner og bruge dem til talrige lurvede, smarte dekorationsideer. Du kan skabe elegante borddekorationer med pæonerne, samt bruge dem til design af tæpper, sengetæpper eller til at dekorere puder og stofposer. Blomsterne er kun syet på, og der skabes store og unikke stykker.

lurvet-chic-dekoration-stof-rosen-sy-rosenblade-klippet-tråd-hånd

Til de fortryllende blomster har du brug for rester af bomuld, fløjl eller silke, som er typiske for shabby chic, samt tekstilernes lagdelte look. Skær først bladene af blomsterne ud. Et fyrfadslys hjælper dig med bladernes let bøjede form. Du skal trække de enkelte blade hurtigt hen over flammen, så stoffet buler let. Derefter kan du arrangere bladene sammen og fastgøre dem med tråd i den form og størrelse, du ønsker.

Shabby Chic materialer

lurvet-chic-dekoration-træ-roser-trækasser-urtepotte-bord-dekoration-gør-det-selv-skuffe-pastel-farve-blød pink

De materialer, der bruges i Shabby Chic -dekorationen, er primært naturlige materialer. Ældre eller allerede anvendte materialer som linned, læder eller træ kan omdannes til godt tilbehør. Du kan selv lave originale shabby chic dekorationer, for eksempel af hvidkalket træ. Hvis du stadig har gamle møbler i kælderen, eller du har opdaget et smukt loppemarkedsfund med tegn på brug, kan du forvandle en gammel træskuffe til en charmerende blomsterpotte.

lurvet-chic-dekoration-gør-det-selv-have-dekoration-bryllup-dekoration-bur-vase-lysestage-billedramme

For en ægte atmosfære i shabby chic stil kan du bruge forskellige, gamle genstande og møbler. Kærligt restaureret og kunstfærdigt dekoreret, giv din dekoration individualitet. Lad din kreativitet løbe frit og kombiner materialer som drivved, gammelt træ, slidt metal, porcelæn, spejlglas eller bondesølv til den lurvede smarte dekoration.

Lurvet-chic-dekoration-gør-det-selv-bord-dekoration-bryllup-murer krukker-blomster-roser-have

Selvom du ikke kan finde antikviteter på bedstemors loft eller på loppemarked, kan du selv lave lurvede dekorationer med dagligdags genstande og materialer. Hvis du planlægger den næste udendørs fest, kan du let efterligne de flotte vaser fra billedet ovenfor. Til dette har du brug for murerglas, som du dekorerer med en bred strimmel stof i en pastelfarve og pryder med sisal eller naturpapir.

lurvet-chic-dekoration-blomster-hængende-blonder-hvid-lysekrone-lav-selv-metal-ring

Du kan lave en attraktiv, blomstrende lysekrone af en træring, som du klistrer med et blondebånd, eller simpelthen en fantastisk dekoration, der hænger over dine gæsters hoveder og inspirerer dem med den vidunderligt smukke duft af blomsterne. Hæng blomster med forskellige stilkelængder efter eget valg og skab en hyggelig atmosfære.

Ret lurvet chic dekoration til påske

lurvet-chic-dekoration-stå-påske-æg-pastelfarvet-slik-skål-glas-kylling-keramisk-figur

Du kan også oprette attraktive og farverige påskedekorationer i shabby chic. Farv påskeæggene i de sarte pastelfarver og dekorér dem med matchende mønstre og ornamenter. Når det kommer til mønstervalg til dekoration, er du på rette vej med blomstermotiver, rosenprint, prikker og kontroller, fuglemotiver og planter.

lurvet-chic-dekoration-påske-påske-æg-blomstret-hvid-blå-pink-pastelfarver

Paisley og Toile-de-Jouy udskrifter fra det 18. og 19. århundrede tilføjer et strejf af lurvet chic og skaber en smuk og unik påskedekoration. Arranger de farvede æg på et smukt stativ eller på en graveret krystalglasskål.

lurvet-chic-deco-stearinlys-vase-pile-grene-lakeret-hvidt-rester-mønstret-hjerte

En anden god shabby chic idé er disse pile i bløde farver og med smarte mønstre, som du kan blande til dit hjertes indhold. Træspyd eller lige, tynde grene er malet i mat hvid. Klip papiret eller stoffet i form af en pil eller et hjerte, og fastgør figurerne til træspydet på begge sider. Med denne selvfremstillede dekoration i shabby chic kan du dekorere vaser, urtepotter eller skabe individuelle blomsterbuketter med det.

lurvet-chic-dekoration-maske-gør-det-selv-blomster-fjer-perle-hvid-pink-glitter-guld

Denne charmerende og smukke maske er en original håndværksidé, som er velegnet til en unik shabby chic dekoration samt at være en del af dit karnevalskostume. I begge tilfælde vil hun utvivlsomt tiltrække begejstret udseende. Du kan vælge fremstillingsmaterialet til dette projekt efter din smag. Med rose og hvid som grundfarver for din maske, vil du udtrykke den smarte charme.

lurvet-chic-dekoration-træspyd-maske-lim-varm lim-pistol-tape-lav-selv-glitter

Lim masken med små rhinestones, forskellige blomstertilbehør fra håndværksbutikken eller papirblomster, som du selv laver med hulning og fjer. Du kan pakke håndtaget ind med organzastof og fremhæve masken med guld- eller sølvglitterpulver.

Lav selv ideer til shabby chic dekoration med blonder

lurvet-chic-dekoration-lampeskærm-gør-det-selv-tinker-vin-flaske-vinglas-picnic kurv

De gamle hæklede doilies kan også bruges til at lave flotte lurvede smarte dekorationer. Tag et kig på denne flotte lampeskærm. Det afgiver blødt lys og skaber en romantisk og behagelig atmosfære. Med denne lampe vil du helt sikkert bringe et strejf af shabby chic ind i din stue. Til dette enkle projekt skal du bruge blonder, tapetklister, en ballon, lampeholder med LED og muligvis tekstilmaling.

lurvet-chic-dekoration-hæklet-tæpper-lille-hvid-tekstil-farve-lim-ballon-lampe-kæde

Først og fremmest kan du farve blondeservietterne med enhver farve, du ønsker. Når hæklede doilies er tørre, kan du pensle dem rigeligt med tapetklister og placere dem på den oppustede ballon. Lad doilies tørre godt i et par dage og spræng derefter ballonen med en nål. Skær lidt op på doiliesne, fjern ballonen og sæt lampen i. Med noget håndværkstråd kan du lukke den åbne del af snittet.

lurvet-chic-deco-billedramme-bøger-gulvlampe-kort-væg-dekoration-plante-bord-hvid-brugsspor

Du kan også kombinere shabby chic -stilen med andre stilarter, såsom landstedets stil og vintage -looket og skabe smukke kreationer. Denne kommode med de karakteristiske brugstegn, som du også kan oprette kunstigt, er dekoreret med billedrammer i et lurvet chikt look og gamle bøger. Et gammelt kort, som du sætter på en tallerken, tilføjer den vintage flair.

Lav selv vintage shabby chic dekoration

lurvet-chic-deco-rattan kurv-pinke-natur-papir-natur-materiale-bakke

Med Shabby Chic -dekorationen kan du bruge naturlige materialer som linned, læder eller sisal som en kontrast til silke eller fløjl. Du kan selv lave sådan en skål på ingen tid, hvilket fuldender den lurvede chic. Læg en skål med den åbne side nedad og beklæd overfladen med film. Pensl skålen med lim og pakk den ind med sisal tape. Dæk den dekorative skål igen med lim og lad den tørre ud.

Lurvet-chic-dekoration-gør-det-selv-stue-kuffert-bord-overflade-slidt-hvidt fad

I dag rejser vi normalt med de praktiske rullevogne, og de gamle kufferter står ubrugte i kælderen. Klassiske kufferter kan implementeres på mange måder i den lurvede smarte dekoration. De er lavet af læder, træ eller metal og kan omdannes til de perfekte sofaborde. Stablet ser de virkelig flotte ud og giver en ægte vintage flair i rummet. Sådan et side- eller natbord tilbyder også ekstra opbevaringsplads.

lurvet-chic-dekoration-bord-dekoration-gør-det-selv-stue-bøger-bog-sider-blonder-stick-på-potteplante

Du kan også selv lave shabby chic dekoration til bordet af gamle bøger. Alt du skal opgradere er gamle bog- eller avissider og blondebånd og jutte. Du kan dekorere vintage -bøgerne efter din smag og skabe unikke og individuelle stykker. Et blondermærke ser lige så originalt ud.

lurvet-chic-dekoration-bord-dekoration-rustik-træ-disk-bog-sidebord-runner-lysestage

En usædvanlig bordløber kan designes ud fra gamle, ubrugte bogsider. Spred siderne ud på bordet, og klæb dem sammen med tape. Hvis du vil have en bordløber i en lige form, kan du lime bogsiderne ved siden af ​​hinanden i den ønskede bredde. Det slidte papir kan også stanses på kanten med et motivstans og skabe smukke mønstre.

Lav shabby chic vægdekorationer

shabby-chic-dekoration-have-bord-stole-pastel-farver-blå-pink-væg-dekoration-stof-flag-trekanter-kæde

Hvis du vil skabe et hyggeligt hjørne i din have i shabby chic, er lyse vintage træmøbler, som ofte er malet i hvidt, meget velegnede. For at opnå en harmonisk atmosfære kan du efterligne denne flotte vægdekoration med små trekantede flag, der skaber en hyggelig og varm stemning med pastelfarverne.

lurvet-chic-dekoration-gør-det-selv-engel-vinger-hvid-væg-dekoration-kaffe-filter-papir-satin sløjfe

Leder du efter ideer til shabby chic vægdekoration, så er disse smukke engelvinger måske noget for dig. Du kan efterligne denne originale håndværkside selv hjemme ved hjælp af få materialer. Skær englevingerne ud af pap og sæt kaffefiltre på dem. Du er nødt til at folde kaffefiltrene og lime dem tæt sammen, så dette flotte lagdelte look opnås.

Lurvet chic børnehave dekoration

lurvet-chic-dekoration-navneskilte-børneværelse-vinduesrammer-bord-blomster-gitter-væg-dekoration-gør-det-selv

Hvis du også vil dekorere børneværelset med lurvet dekoration, er denne flotte vægdekoration med navn en god idé. Den består af gamle vinduesvinduer, hvorpå små tabletter med initialer og buer med navnene på børnene er hængt. Papirblomster i lyserød og lyseblå samt træklemmer fuldender den smukke dekoration.

lurvet-chic-dekoration-væg-træ-nøgle-gør-selv-taske-jakke-tæppe-billedramme-hvid-rattan kurv

På dette billede kan du se en smuk vintage vægdekoration, som faktisk også er en praktisk vare. Gamle billedrammer lakeret i hvidt dekorerer hylden, og gamle nøgler fungerer som frakkekroge og skaber et vintage look.

Lav selv køkkendekorationer

lurvet-chic-deco-køkken-opbevaringskasse-bestik-holder-gør-selv-spids-bestik-metal-skærebræt

Du kan også nemt pynte dit køkken med lurvede smarte dekorationer. Gamle dåser, også dem, der er lidt rustne, kan hurtigt forvandles til stilfulde bestikholdere. Dåserne kan være farvet med hvid lak, dekoreret med blonder eller klistret med nostalgisk papir.

Design pudebetræk i lurvet stil

Lurvet-chic-dekoration-lav-selv-smid-puder-sy-hvid-pink-blomst-mønster-buer-satinbånd

Hvis du kan lide at sy, kan du selv lave flotte pudebetræk med blomstermønstre af stoffer som bomuld eller silke. Satinbuer i bløde farver og flæser giver rummet en elegant og romantisk stil.

Previous Post
Enfamiliehus med glasfacade – arkitektur inspireret af 60’erne
Next Post
Fokus hængende pejs med lav miljøpåvirkning