15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu koupit a prodávat na trhu na Facebooku?

Jak funguje nákup a prodej na trhu Facebooku?

Chcete -li zakoupit položku na trhu Facebooku, můžete použít funkci pokladny klepnutím na „Koupit nyní“ na seznamu. To umožňuje bezproblémovou transakci, aniž by muselo zadat zprávu prodávajícímu. Je důležité si uvědomit, že způsobilé nákupy provedené při pokladně na Facebooku jsou pokryty ochranou nákupu a poskytují další zabezpečení vaší transakce.

Jak mohu koupit a bezpečně prodávat na trhu na Facebooku?

Při používání na Facebooku je nezbytné koupit a prodávat zodpovědně, aby se zajistilo bezpečný zážitek. Zde je několik tipů, které je třeba mít na paměti:

1. Setkání osobně: Kdykoli je to možné, domluvte si osobně setkat se s kupujícím nebo prodávajícím, abyste tuto položku zkontrolovali a dokončili transakci.

2. Čisté a dezinfekční položky: Vzhledem k současné situaci je dobrým praxí vyčistit a dezinfikovat všechny položky, které prodáváte nebo zakoupíte.

3. Zjistěte, které položky nejsou na Facebooku povoleny: Seznamte se se seznamem zakázaných položek na trhu Facebooku, abyste se vyhnuli problémům s vašimi seznamy.

4. Zkontrolujte profil prodávajícího: Před zapojením do transakce si na chvíli zkontrolujte profil a hodnocení prodávajícího. To může poskytnout nahlédnutí do jejich pověsti a spolehlivosti.

5. Zvažte možnosti dodání: Kromě osobních transakcí můžete také prozkoumat možnosti doručení pro položky na trhu. To může poskytnout pohodlí a minimalizovat potřebu fyzického kontaktu.

6. Komunikujte na Facebooku: Využijte Facebook Messenger pro komunikaci s kupujícími nebo prodejci. To udržuje vaše konverzace v bezpečném prostředí.

7. Chraňte své soukromí: Buďte opatrní ohledně sdílení osobních údajů během transakcí. Držte se nezbytných podrobností potřebných pro transakci.

8. Potvrďte spravedlivé ceny: Zkoumejte podobné položky, abyste zajistili, že cena, kterou nabízíte nebo přijímáte, je přiměřená a spravedlivá.

Jak vám lidé platí na trhu na Facebooku?

Facebook Marketplace nabízí různé metody online plateb pro usnadnění transakcí. Některé populární možnosti zahrnují:

1. Google platí
2. Apple Pay
3. Venmo
4. PayPal
5. Zelle

Tyto metody plateb jsou spolehlivé a poskytují přidanou vrstvu zabezpečení, protože přímo neodhalují vaše bankovní informace kupujícímu. Protože vás kupující obvykle kontaktují prostřednictvím Facebook Messenger, má smysl dokončit platbu prostřednictvím aplikace.

Jaký je nejbezpečnější způsob, jak zaplatit na trhu na Facebooku?

Pro zabezpečené platební transakce na Facebooku se doporučuje používat metodu plateb osob, jako je PayPal. Nesení velké množství hotovosti může být riskantní, takže využití bezpečné online platební služby zajišťuje bezpečnější transakci.

Jak mohu prodat na trhu Facebooku pro začátečníky?

Pokud jste začátečník, který chce prodat na Facebooku, postupujte podle těchto kroků:

1. Klepněte na tlačítko „Nabídka“ umístěná v pravém horním rohu Facebooku.
2. Z možností vyberte „Marketplace“.
3. Klepněte na “Prodat” v horní části obrazovky trhu.
4. Poskytněte název a cenu za vaši položku a vyberte příslušnou kategorii.
5. Z telefonu můžete přidat fotografie své položky nebo pořídit nové fotografie. Alternativně můžete také přidat video nebo nahrávat.
6. Klepnutím na „Zveřejnit“ zviditelnit výpis na trhu s potenciálními kupujícími.

Kolik peněz od vás vezme trh na Facebooku?

Facebook Marketplace neúčtuje poplatek za výpis za prodej položek. Jsou však zapojeny na prodejní poplatky. Prodejní poplatek je 5% za zásilku nebo paušální poplatek 0 $.40 pro zásilky 8 $ nebo méně.

Tyto poplatky se vztahují na pokrytí transakčních nákladů a zajištění hladkého fungování platformy.

Poznámka: Zkontrolujte prosím oficiální dokumentaci Facebooku, kde najdete nejaktuálnější informace o poplatcích a zásadách.

Tato odpověď je založena na mé osobní zkušenosti s používáním trhu na Facebooku a může se lišit pro ostatní.

Jak si mohu koupit a prodávat na trhu na Facebooku?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje nákup a prodej na trhu Facebooku

Namísto zpráv prodávajícího zasílání zpráv k uspořádání transakce si můžete zakoupit položku pomocí pokladny klepnutím na nákup nyní na seznamu trhu. Způsobilé nákupy jsou pokryty ochranou nákupu. Způsobilé nákupy provedené s pokladnou na Facebooku jsou pokryty ochranou nákupu.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu koupit a bezpečně prodávat na trhu na Facebooku

Nakupujte a prodávejte zodpovědně na Facebooku na trhu.Čisté a dezinfekční předměty.Zjistěte, které položky nejsou na Facebooku povoleny.Zkontrolujte profil prodejce.Zvažte možnosti doručení pro položky na trhu.Komunikujte na Facebooku.Chraňte své soukromí.Potvrďte spravedlivé ceny.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vám lidé platí na trhu na Facebooku

Online platební metody

Google Pay, Apple Pay, Venmo, PayPal a Zelle jsou dobré možnosti. Jsou spolehlivé a přímo neodhalují své bankovní informace kupujícímu. Vzhledem k tomu, že vás kupující bude kontaktovat prostřednictvím Facebook Messenger, má smysl platit vám prostřednictvím aplikace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob, jak zaplatit na trhu na Facebooku

Pokud jde o platbu, přenášení hotovosti, zejména hodně peněz, je riskantní. Facebook Marketplace doporučuje bezpečný způsob platby osob, jako je PayPal.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu prodat na trhu Facebooku pro začátečníky

Klepněte. V pravém horním rohu Facebooku.Klepněte. Tržiště.Klepněte na prodej nahoře.Přidejte název a cenu a vyberte kategorii.Klepnutím na Přidat fotografie přidejte fotografie z telefonu nebo pořizujte novou fotografii. Nebo klepnutím na Přidat video přidejte video z telefonu nebo zaznamenejte nové video.Klepnutím na publikování zveřejníte svůj výpis na trhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik peněz od vás vezme trh na Facebooku

Časté časté o trhu na Facebooku

Facebook vám nebude účtovat poplatek za prodej položek na trhu Facebooku. Jsou však zapojeny na prodejní poplatky. Prodejní poplatek je 5% za zásilku nebo paušální poplatek $. 40 pro zásilky 8 $ nebo méně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu prodat na trhu pro začátečníky

Klepněte. V pravém horním rohu Facebooku.Klepněte. Tržiště.Klepněte na prodej nahoře.Přidejte název a cenu a vyberte kategorii.Klepnutím na Přidat fotografie přidejte fotografie z telefonu nebo pořizujte novou fotografii. Nebo klepnutím na Přidat video přidejte video z telefonu nebo zaznamenejte nové video.Klepnutím na publikování zveřejníte svůj výpis na trhu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se vyhnout scammed na Facebooku jako prodejce

Jak se vyhnout podvodům a zůstat v bezpečí na Facebooku Marketplacealways Použijte oficiální platební metody. Používání služby Checkout Service nebo PayPal je inteligentní volbou pro technicky zdatný trh.Nejprve obdržíte platbu.Věnujte pozornost hodnocení prodejce.Nepřijímejte přeplatek.Být na pozoru před phishingové podvody.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přijmout platbu na Facebooku

Přidejte nebo odstraňte metodu platby v MessengerOpen své aplikace Messenger.Klepněte na svůj profilový obrázek vlevo nahoře.Přejděte dolů a klepněte na Facebook Pay.Klepněte na Přidat novou debetní kartu nebo paypal.Klepněte na Přidat debetní kartu nebo přidat paypal.Zadejte informace o metodě plateb a poté klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejbezpečnější způsob, jak získat peníze od kupujícího

Jaký je nejbezpečnější způsob, jak přijmout platbu kromě hotovosti, certifikovaný šek je nejbezpečnějším způsobem, jak můžete získat platbu svému podnikání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu platit na trhu na Facebooku, aniž bych byl scammed

Jak se vyhnout podvodům a zůstat v bezpečí na Facebooku Marketplacealways Použijte oficiální platební metody. Používání služby Checkout Service nebo PayPal je inteligentní volbou pro technicky zdatný trh.Nejprve obdržíte platbu.Věnujte pozornost hodnocení prodejce.Nepřijímejte přeplatek.Být na pozoru před phishingové podvody.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí peníze na prodej na FB Marketplace

Časté časté o trhu na Facebooku

Facebook vám nebude účtovat poplatek za prodej položek na trhu Facebooku. Jsou však zapojeny na prodejní poplatky. Prodejní poplatek je 5% za zásilku nebo paušální poplatek $. 40 pro zásilky 8 $ nebo méně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji účet k prodeji na trhu na Facebooku

Facebook Marketplace je k dispozici v mnoha zemích pro dospělé s aktivními účty na Facebooku a je k dispozici z aplikace Facebook pro Android nebo iPhone. Chcete -li získat přístup k trhu na Facebooku, musíte: být nejméně 18 let. Mít účet na Facebooku v dobrém stavu, který je starý nejméně 30 dní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody trhu na Facebooku

Nevýhody Facebooku MarketplaceUnsafe Meetups. Lidé, které prodáváte vaše produkty, si mohou požádat o schůzky na náhodných místech.Žádný digitální obchod. Tato funkce umožňuje kupujícím prodávat náhodné položky na trhu Facebooku.Žádná ochrana kupujícího.Uznání je obtížné.Žádný úložný prostor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Prodává na trhu na Facebooku, stojí za to

Je skvělé prodat vzrušující, módní věci, ale spolehlivé nejprodávanější eCommerce mají tendenci létat pod radarem. Facebook Marketplace je skvělé místo pro prodej každodenních domácích předmětů, jako je nábytek, čisticí potřeby, knihy a skleněné nádobí. Po těchto druzích produktů bude vždy poptávka.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co stojí prodávat na trhu

Časté časté o trhu na Facebooku

Facebook vám nebude účtovat poplatek za prodej položek na trhu Facebooku. Jsou však zapojeny na prodejní poplatky. Prodejní poplatek je 5% za zásilku nebo paušální poplatek $. 40 pro zásilky 8 $ nebo méně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co byste neměli dělat při prodeji na trhu Facebooku

Věci, které nelze prodat na Facebooku Marketplacenot, skutečná položka: cokoli, co není fyzický produkt na prodej.Služby: Prodej služeb (příklad: čištění domu) na trhu není povoleno.Popis a fotka se neodpovídají: Fotografie položky se musí shodovat s popisem a názvem výpisu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak víte, zda vás kupující podvádí na trhu na Facebooku

Identifikace podvodů na trhu na Facebooku

Pokud si všimnete některé z následujících červených příznaků: kupující nebo prodávající se zbrusu novým profilem nebo bez fotografie profilu na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez profilu na Facebooku nebo bez profilu na Facebooku, kupujícím se zbrusu novým profilem. Příliš dobrá cena za předložku za položku s vysokou lístkou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám dát svou adresu na trhu na Facebooku

Nesdílejte osobní údaje, jako je vaše domácí adresa. Vytvořte plán schůzky a sdílejte jej s důvěryhodným přítelem nebo členem rodiny. Můžete klepnout na Odeslat plán v Messenger a odeslat svůj plán schůzky někomu ve vašem seznamu přátel na Facebooku, aby věděli, že umístění, čas a datum, kdy se chystáte setkat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mi mohou moji zákazníci platit na Facebooku

Chcete -li používat Facebook Pay, zákazníci se odhlásí, naznačují, že chtějí použít Facebook Pay, a zadat svůj PIN k dokončení transakce. Uživatelé se mohou také rozhodnout pro biometrické identifikační metody místo kolíků. Ať tak či onak, s Facebook Pay, zákazníci nemusí zadávat číslo platební karty pro každou transakci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít PayPal k prodeji na facebooku

Pomocí svého účtu PayPal dostanete zaplaceno za prodej s dopravou na trhu Facebooku. Chcete -li získat zaplaceno za prodané objednávky s přepravou, budete muset propojit váš PayPal nebo Bank Account.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší metoda plateb, jak získat scammed

Celkově jsou kreditní karty snadno nejbezpečnějším a nejbezpečnějším způsobem plateb, který používáte online, když nakupujete online. Kreditní karty používají online bezpečnostní funkce, jako je šifrování a monitorování podvodů, aby vaše účty a osobní údaje byly v bezpečí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nejbezpečnější metoda platby pro prodejce

Jaký je nejbezpečnější způsob, jak přijmout platbu kromě hotovosti, certifikovaný šek je nejbezpečnějším způsobem, jak můžete získat platbu svému podnikání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je kupující legitimní na trhu Facebooku

Pokud si všimnete některé z následujících červených příznaků: kupující nebo prodávající se zbrusu novým profilem nebo bez fotografie profilu na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez fotografie na Facebooku nebo bez profilu na Facebooku nebo bez profilu na Facebooku, kupujícím se zbrusu novým profilem.Příliš dobrá cena za předložku za položku s vysokou lístkou.Kupující, který chce zaplatit dárkovou kartou nebo vám poslat předplacenou přepravní štítek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat scammed prodej na trhu FB

Můžete získat scammed jako prodejce na Facebooku na trhu ANO, můžete získat scammed jako prodejce na Facebooku Marketplace. Existují lidé, kteří se vás snaží přimět k podvodným transakcím prostřednictvím jakýchkoli platebních nebo podvodů s produktem. Chraňte se a nechte si všechny důkazy nahlásit tyto podvody.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puede Hulu detectar nordvpn??
Next Post
Kolik je to koupit klokan?