15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Gør-det-selv haveskulpturer-25 usædvanlige ideer

haveskulpturer gør-det-selv betondekoration mosaik blå vægsten

Der er mange typer dekorationer, som du kan indarbejde i din have. Skulpturer og andre konstruktioner kan være et højdepunkt eller udvikle hele temaer for at gøre noget særligt ud af din almindelige have. Her er nogle ideer til Gør-det-selv haveskulpturer, der kan tilføje et strejf af kunst og kreativitet til din gård eller have. Skulpturer af forskellige dyr fra buske, møbelskulpturer dækket med græsplæne eller fuglebad fra et træblad … det er blot nogle få af de mange muligheder for at pynte din have med kreative projekter.

Gør-det-selv haveskulpturer fra planter

haveskulpturer til at lave dig selv enhjørning graeser manke guld accenter

Du kan skabe sådan en enhjørning i din have fra forskellige græsser og skabe en eventyrlig atmosfære. Alt du behøver er en trådramme, som du kan fastgøre planterne eller græsplænen på, samt andre detaljer såsom hove eller et horn. Det afhænger af, hvilken slags karakter du vil skabe. I princippet er næsten alt muligt med det rigtige stillads.

Gør-det-selv haveskulpturer-et fuglebad

haveskulpturer gør-det-selv fuglebad mosaikbuske påskeliljer

Byg et smukt fuglebad, der ikke kun vil tjene som dekoration, men også for fuglenes sjov. Hovedstrukturen kan være lavet af beton eller andet vejrbestandigt materiale. Brug hvad du vil dekorere. Fliser, skår eller farvede sten er egnede. Du kan også krydre et gammelt fuglebad med mosaik. Glem heller ikke at fylde badet med vand.

Bestikskulpturer

haveskulpturer gør-det-selv fuglfigur gafler metal idé

Du kan lave virkelig sjove haveskulpturer med gammelt bestik. Du skal bare være i stand til at svejse eller bede en svejser om at gøre det. For eksempel kan du få en fugl som den ovenfor, eller du kan designe en smuk blomst, som vist herunder.

Tinker metalblomst til haven

haveskulpturer gør-det-selv ske blomst idé

Blomsten lavet af bestik vil altid være frisk og vil forskønne din have både om sommeren og om vinteren. For en endnu mere original effekt kan du bestille flere blomster eller lave dem selv og designe et helt blomsterbed. Lad din fantasi løbe vild!

 Gør-det-selv haveskulpturer-møbler lavet af græsplæner

have dekoration idé græsplæne sofa skammel stol

Byg smukke skulpturer af jord, mursten, beton, metal og græsplæner for ikke at ødelægge din haves harmoniske udseende. En græs sofa eller lænestol ser godt ud i haven. Vælg det sted, hvor du vil bygge stolen. Opret en stabil struktur i den form du ønsker af mursten, beton eller metalstykker. Dæk derefter jorden med frisk sværdet. Vand græsset ofte i løbet af de første uger, indtil græsset sætter sig. Slå græsset regelmæssigt, så lænestolen ikke ser vild ud.

haveskulpturer gør det selv bænk græsplæne stenramme

Græs møbler lavet af et massivt materiale ser virkelig originale ud. De er også lettere at vedligeholde. En stenkonstruktion er perfekt til haven og skaber et naturligt udtryk. Arranger stenene, så de ligner formen på en sofa.

 Gør-det-selv haveskulpturer-dekoration fra store planteblade

Gør det selv havepynt ideer bergenienblatt beton dekoration idé

flad. bg

Disse betonplader er meget dekorative og kan laves meget hurtigt. Du kan lave smukke haveskulpturer af et kæmpe elefant øre eller rabarberblad. Tag et stort ark papir og bland beton. Ikke for tynd, så den ikke løber af siden. Spred folien ud, læg en lille høj med fugtigt sand på den og læg arket ovenpå (nedenfra og op). Du kan efterlade stilken til en dekorativ skål, men fjern den til et fuglebad. Spred betonen på pladen til kanten og lad den tørre i mindst 24 timer. Næste dag vendes lagen, skrælles af og pyntes med maling eller glasur.

rharbarberblatt beton lav din egen havekunstidé

rabarberblad lavet af beton havedekoration fuglebad

blad beton skalmaling have kunst trædesten

Topiary

Gør-det-selv haveskulpturer buksbondyr sæl

At skære buske i form af dyr, skabninger eller abstrakte former ville se meget imponerende ud i din gård og straks tiltrække sig opmærksomhed fra familie og gæster. Topiæret kan være enkelt eller kompliceret. Blandede former kræver mere forskning, planlægning, tid og tålmodighed, indtil de ønskede forskelle i farve, form og tekstur er opnået. Tilføj bolde, træ, wire og andre elementer for yderligere at repræsentere din idé som øjnene på denne søde sæl.

have kunst buksbomskårne fugle form

Med formede snit kan der skabes flotte havehegn, der imponerer med et helt specielt design. Det tætte buksbom er perfekt som privatlivsskærm og er derfor særligt populært. God topiary kræver dog mere erfaring, så du kan hyre en professionel gartner til at udføre arbejdet.

Lænestol i sten

lav haveskulpturer selv møbler sten lænestole

Sten passer godt til næsten enhver havestil, og der kan skabes mange forskellige haveskulpturer med den. Hvis du vil kombinere design med funktionalitet, kan du bygge en havestol ud af sten. Til dette kræves der imidlertid flade sten, ellers vil møblet slet ikke være behageligt. For mere komfort kan lænestolen i sten dækkes med en matchende polstret hynde.

Folk lavet af lergryder

haveskulpturer gør det selv folk lerkrukke mand kvinde deco

Lerpotter tilbyder også vidunderlige ideer til DIY haveskulpturer. Så ikke kun blomster og planter kan præsenteres smukt, men der kan også skabes kreative figurer. En god idé til dette er disse søde hanner, som er lavet af store og små lergryder. Drengens hår er faktisk en plante, hvor pigens hår bliver pillet med halm. Hannernes ansigter kan males med akrylmaling, hvorved tøjet kan syes af stofrester.

Stroke bowlingkugler som mariehøns

Gør-det-selv haveskulpturer mariehøne bowlingbold

Små insekter som haveskulpturer for at få dig til at passe perfekt ind i haven og skabe en fantastisk stemning. De kan kopieres fra mange forskellige materialer i forskellige størrelser og krydre haveområdet med deres smukke farver. For at lave mariehøns kan du skære bowlingkugler i halve og male dem i de rigtige farver. Projektet er også perfekt til kunsthåndværk med børn og er velegnet til forår og sommer.

Beton og mosaik mariehøne

haveskulpturer gør det selv mariehøne betonmosaik

Du kan også skabe smukke mariehøns ud af mosaik med børnene. Til dette har du brug for beton, som du bringer i en afrundet form ved hjælp af skåle og plastposer. For at designe mosaikken har du stadig brug for rød og sort glasmosaik samt et klæbemiddel og en fil eller sandpapir.

kunstigt prydløg i haven

Gør-det-selv haveskulpturer lilla netkugler ornamental løgoptik

Havepropperne er en af ​​de mest berømte former for havedekorationer. De kan designes i enhver form, f.eks. Dyr, blomster og enkle former som kugler. Igen kan du bruge ethvert materiale og selv lave en original dekoration til din have.

Dekorer kuglen med mosaik

DIY haveskulpturer mosaikbeton kugle lerkrukke

Ikke alene kan du lave smukke mariehøns med mosaik, du kan også oprette et vilkårligt antal haveskulpturer og dekorationer. Der er ingen grænser for kreativitet, og du kan eksperimentere frit. Enhver form og motiv er muligt.

haveskulpturer hestesukkulenter halm kreativ

Planter og naturmaterialer kan også bruges til at skabe originale figurer til haven. For en mere kompliceret form har du brug for en passende ramme, som du kun bør plante. Brug halm, sukkulenter og andre stedsegrønne planter til at skabe en længerevarende dekoration.

haveskulptur idé jernbold indpakket

Haveskulpturer af metal ser virkelig elegante og dekorative ud, men de kan kun efterlignes af erfarne svejsere. Når du har udarbejdet et koncept til din dekoration, kan du leje en svejser til at fremstille figuren. På den måde sikrer du et godt resultat.

have dekoration terrasse spisebord mos søstjerneskaller

Haveindretning hængende sukkulenter fuglebur ideer

have dekoration idé lav dig selv mosaik gamle kopper

DIY haveskulpturer farvede glasskåle flaske have kunst

Gør-det-selv haveskulpturer kvinde kjole saftigt hår

Previous Post
Den højeste statue i verden – Indien afslører officielt statuen af ​​enhed
Next Post
Brug af terrakotta blomsterpotter forskelligt: ​​20 ideer til hjem og have