15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De bedste planter til et solrigt sted i haven

Stauder, solrige steder, tør-kærlige prydgræsser

Ja, nu bliver det virkelig varmt udenfor – og i takt med det smukke sommervejr tilbyder vi dig top 6 Planter til en solrig beliggenhed i haven !

Planter til en solrig beliggenhed – mexicansk fjergræs (Nassella tennissima)

Federgrass solrige steder havedesign ideer

Se det mexicanske fjergræs- et af de bedste Planter til en solrig beliggenhed i haven? Jeg plantede den sidst på foråret, og jeg er glad for at kunne sige, at den trives i sommer. Oprindeligt fra Texas og Mexico har dette græs tendens til at være kortvarigt, men det er rigeligt, når det plantes i grupper! Det er meget tørketolerant, men følsomt over for våde forhold, så det er velegnet til godt drænet og sandet jord. Ja folkens, du behøver kun at vande denne plante lejlighedsvis, når dens rødder er veletablerede. Se hvor grønt dette græs ser ud på billedet ovenfor? Efterhånden som tiden går, vil den opfange en gylden nuance og give din have et fantastisk udseende.

Det mexicanske fjergræs er ikke kun ekstremt let at passe, dets rolige tilstedeværelse forstærkes, når vinden blæser. Når dens slanke blade bevæger sig, skaber det et moderne look i moderne udendørs rum.

Planter til en solrig beliggenhed – baggård plantet med mexicansk fjergræs

Fjer græs have design ideer sommer efterår

Planter til en solrig beliggenhed – sølvregn (Silver Falls Dichondra)

Stenmur betonvæg klatreplanter ideer have

Jeg er lidt besat af sølvregn (Silver Falls dichondra). Måske er det den måde, denne plante skimrer i sollyset, eller den måde, den kaskader over kanterne på vægge og plantager. Det er et bunddække med en magisk fornemmelse! Nedenfor ser vi “Silver Falls” dichondra i den stenede grund af min forhave.

Denne hængende plante er sølvfarvet, blå, grøn i farverne. Det er svært at tro, at noget så fortryllende kunne være både varme- og tørketolerant på samme tid! Ja, sølvregn elsker gode, solrige forhold, og jeg plantede den i tre af mine plantebeholdere, hvor den klarer sig rigtig godt.

Apropos plantebeholdere, der er intet som det tykke bladgardin, som denne plante producerer, den falder som et vandfald over kanten af ​​plantagerne. Navnet kunne ikke være mere perfekt! Sølvregn, fantastisk, ikke sandt?

Klatreplanter, der elsker solen – sølvregn

Dichondra planter solrig beliggenhed tør jord

Perfekt til den sydlige naturstenmur

solrig beliggenhed sølvregn stenmur

Planter til en solrig beliggenhed – Dwarf Holly – Heckenzwerg S

Steder kristtorn hæk planter haven haven ideer

Med sine tætte blade og lave vækst er dværgstammen det ideelle alternativ til de dekorative bokshæk. Hvis du leder efter sådan noget til din have, vil du bestemt ikke fortryde din beslutning! Denne solelskende plante er perfekt til moderne og klassiske udendørs områder. Den kraftige ilex har mørkegrønne, blanke blade og er slående i sin skønhed. I en alder af 10 når den en bredde og højde på 30 cm, forudsat at den ikke skæres ned. “Hækdværgen” -S foretrækker en solrig beliggenhed. Det er hårdfør op til 22 grader C..

Ekstremt letplejede og varmebestandige planter

elsker soltør jord letplejelig variant

Dværghulsen som et alternativ til andre hækplanter

Vælg dværg sol tør jord placering

Denne tørke-tolerante plante er en dejlig kontrast til kaktusser og andre indfødte græsser.

Nedenfor er et nærmere kig på dværgblomstbladene i min baghave. Hvordan finder du det? Ikke alle planter ser smukke ud?

Til den tørre jord – kaktus

solrig beliggenhed let vedligeholdelse tørre betonbeholdere

Ah, kaktusen – den er en af ​​de bedste Planter til en solrig beliggenhed! Det kan tåle varme og tørke vidunderligt, og med så mange sorter at vælge imellem kan du oprette interessante grupper udenfor i din gård. Du ser virkelig bemærkelsesværdig ud!

Det siger sig selv, at kaktusser ikke har brug for meget vand. Mange mennesker vander dem cirka en gang om ugen, men det afhænger af betingelserne for det bestemte sted. Tag jordens tilstand i betragtning, og prøv ikke at vande kaktuserne, når jorden er fugtig.

Ørkenkaktuserne elsker fuld sol, så tøv ikke med at placere dem lige midt på et lyst sted, hvor solen skinner mest! Kaktuserne på det følgende billede er placeret i betonkrukker mod en beige væg i min baggård. Denne væg opvarmes af solen, så ikke mange planter kan overleve her. Men disse kaktusser elsker denne placering. Det hjælper, at plantagerne har en lys farve!

Planter ideer havedesign solrig

Kaktus solrige steder gode ideer

Planter til solrige og tørre steder Blå agave

blå agave stenhave sommer solrig

Vores næste blomst kaldes blå agave. Vidste du, at det også kaldes tequila -planten? Det er fordi du kan få tequila fra den destillerede saft af blå agave! Denne plante klarer sig godt under varme, tørre forhold, og dens azurblå blade er et smukt modstykke til de grønne planter, der dominerer uterummet. Nedenfor ser vi den blå agave i min forhave.

Den blå agave kan faktisk være en slående kontrast til en række blomster og planter. Blå agave kan blive høj! Vi taler om seks meter høje, folkens. Det er svært at tro, ja, men det er sandt!

Deres højde og form gør dem til ideelle planter, de kan krydre ethvert havelandskab. Den blå agave har ikke brug for meget vand, nogle mennesker vander den kun en eller to gange om måneden afhængigt af vejret. Den blå agave kan stå vidunderligt i fuld sol. Mine overlevede rigtig godt, selv i ekstrem varme og solskin.

solrigt sted blå agave -sukkulenter

Have -sand -sukkulenter solelskende planter

Planter til solrige og tørre steder – Yucca -palme

rød farve solrig placering plante ideer

Det sidste sted, vi har, er yuccaen. Mange typer yucca er tilgængelige for os, så landskabsmulighederne virker uendelige. I mit område trives både hvide og røde yuccas rigtig godt og tilføjer et eksotisk præg til mit udendørs rum.

På billedet ovenfor ser vi hvid yucca, og herunder er den røde. Som vist ser denne plante godt ud, når den grupperes med andre.

Det er let at passe på din yucca. Disse planter elsker fuld sol, og de har brug for veldrænet jord. Med andre ord, overvand ikke din yucca! Disse planter har ikke brug for meget vand! De hvide yucca-planter har sværdformede blade, så sørg for at bruge beskyttelseshandsker, hvis du kommer for tæt på og vander dem. Yuccaerne er sandsynligvis ikke det bedste valg til haver, hvor kæledyr og børn leger.

Yucca palme i hvidt

Planter yucca palme hvid farve havevæg

Previous Post
Den højeste statue i verden – Indien afslører officielt statuen af ​​enhed
Next Post
Brug af terrakotta blomsterpotter forskelligt: ​​20 ideer til hjem og have