15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu odinstalovat bezpečnost rodiny?

Shrnutí článku

Shrnutí článku

1. Jak mohu úplně odstranit bezpečnost rodiny Microsoft?
Z zařízení vašeho dítěte můžete odinstalovat bezpečnost rodiny, stejně jako v jakékoli jiné aplikaci. Dotkněte se a podržte aplikaci z vaší domovské obrazovky a počkejte, až se pro vás objeví „X“.

2. Jak odinstaluji rodinné funkce?
Chcete -li deaktivovat funkce rodiny Microsoft, postupujte podle těchto kroků: 1) Otevřené nastavení, 2) Klikněte na „účty“, 3) Vyberte „Rodina a další uživatele“, 4) Najděte účet, který chcete z rodiny odstranit, a klikněte na něj, klikněte, 5) Klikněte na „Odebrat“ a potvrďte odstranění.

3. Proč nemohu opustit rodinu Microsoft?
Stručně řečeno, musíte se přihlásit k nadřazenému účtu a odstranit člena rodiny ze stránky shrnutí rodiny. Nebudete to schopni udělat prostřednictvím dětského účtu.

4. Jak mohu vypnout e -mail s rodinou Microsoft Family?
Chcete -li se odhlásit z e -mailů pro bezpečnost rodiny, postupujte podle těchto kroků: 1) Přihlaste se do https: // fss.žít.com, 2) klikněte na Nastavení Upravit pod názvem nadřazeného účtu, 3) V rámci e -mailových oznámení, klikněte na frekvenci zprávy o aktivitě, 4) Pokud chcete zakázat souhrny zprávy o přijímání aktivity prostřednictvím e -mailu, zaškrtněte OFF, 5) Klepnutím na OK uložte uložení.

5. Jak mohu odinstalovat rodinnou aplikaci?
Chcete -li odstranit člena rodiny z aplikace rodiny, postupujte podle těchto kroků: 1) Otevřete aplikaci Google Play, 2) vpravo nahoře, klepněte na ikonu profilu, 3) Klepnutím na nastavení, rodina, rodina. Správa rodinných příslušníků, 4) Klepněte na jméno člena rodiny, 5) vpravo nahoře, klepněte na více, odstranit člen, 6) Potvrďte odstranění.

6. Jak odstraním rodinné nastavení z mého iPhone?
Chcete -li vypnout sdílení rodiny na vašem iPhonu a odstranit nastavení rodiny, postupujte podle těchto kroků: 1) Otevřené nastavení, 2) Klepněte na vaše jméno nahoře, 3) Pokračujte dolů a klepněte na sdílení rodiny, 4) Klepněte na své jméno pod rodinou, 5) Klepnutím na Stop Sharing, 6) Potvrďte akci.

7. Jak mohu zabránit v otevření rodiny Microsoft?
Chcete-li zabránit rodině Microsoft v otevření, postupujte podle těchto kroků: 1) Klikněte na běh jako administrátor, 2) Otevřete okno Služby různými programy v abecedním pořadí, 3) přejděte dolů, dokud neuvidíte rodičovské kontroly, 4) klepněte na něj pravým tlačítkem myši, klepněte, klepněte, klepněte, klepněte, klepněte, klepněte, klepněte, klepněte, klikněte, 5) Vyberte Vlastnosti, 6) Vyberte si zakázáno za typu spuštění, 7) Zajistěte, aby byl stav služby zastaven.

8. Jak mohu odstranit rodinný odkaz bez odstranění účtu?
Chcete -li odstranit člena rodiny z rodinného odkazu bez odstranění účtu, postupujte podle těchto kroků: 1) Otevřete aplikaci Google Play, 2) vpravo nahoře, klepněte na ikonu profilu, 3) Klepnutím na nastavení, rodina, rodina. Správa rodinných příslušníků, 4) Klepněte na jméno člena rodiny, 5) vpravo nahoře, klepněte na více, odstranit člen, 6) Potvrďte odstranění.

Otázky a odpovědi

1. Jak mohu úplně odstranit bezpečnost rodiny Microsoft?
Chcete -li zcela odstranit bezpečnost rodiny Microsoft, můžete ji odinstalovat ze zařízení vašeho dítěte dotykem a držením aplikace z domovské obrazovky a poté ji odstranit.

2. Jak mohu zakázat funkce Microsoft Family na svém počítači se systémem Windows?
Chcete -li deaktivovat funkce rodiny Microsoft v počítači se systémem Windows, postupujte podle těchto kroků: 1) Otevřené nastavení, 2) Klikněte na „účty“, 3) Vyberte „Rodina a další uživatele“, 4) Najděte účet, který chcete odstranit z rodiny a Klikněte na něj, 5) Klikněte na „Odebrat“ a potvrďte odstranění.

3. Jak mohu opustit rodinu Microsoft?
Chcete -li opustit Microsoft Family, musíte se přihlásit k účtu nadřazeného a odstranit člena rodiny ze stránky shrnutí rodiny. Nelze to provést prostřednictvím účtu dítěte.

4. Jak mohu vypnout e -mailová oznámení z bezpečnosti rodiny Microsoft?
Chcete -li vypnout e -mailová oznámení z bezpečnosti rodiny Microsoft, můžete se přihlásit k bezpečnostnímu panelu pro rodinu, přejít na nastavení nadřazeného účtu a zakázat souhrny zprávy o aktivitě prostřednictvím e -mailu.

5. Jak mohu odinstalovat rodinnou aplikaci z mého zařízení Android?
Chcete -li odinstalovat rodinnou aplikaci ze zařízení Android, otevřete aplikaci Google Play, přejděte na Nastavení, vyberte rodinu. Spravujte příslušníky rodiny, vyberte jméno člena rodiny a poté klepněte na Odebrat člena.

6. Jak mohu odstranit nastavení sdílení rodiny z mého iPhone?
Chcete -li odstranit nastavení sdílení rodiny z iPhone, přejděte na Nastavení, klepněte na své jméno, přejděte dolů a vyberte sdílení rodiny, klepněte na své jméno pod rodinou a poté klepněte na Stop Share Sharing.

7. Jak mohu zabránit rodině Microsoft v otevření na spuštění Windows?
Chcete -li zabránit rodině Microsoft v otevření při spuštění Windows, můžete deaktivovat službu rodičovských kontrol v okně Služby a nastavit její typ spuštění na deaktivované.

8. Jak odstraním člena rodiny z odkazu Google Family, aniž bych smazal svůj účet Google?
Chcete -li odstranit člena rodiny z odkazu Google Family, bez odstranění jejich účtu Google, otevřete aplikaci Google Play, přejděte do nastavení, vyberte rodinu. Spravujte příslušníky rodiny, vyberte jméno člena rodiny a poté klepněte na Odebrat člena. Potvrďte odstranění.

Jak odinstaluji rodinnou bezpečnost?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu úplně odstranit bezpečnost rodiny Microsoft

1. Z zařízení vašeho dítěte můžete odinstalovat bezpečnost rodiny, stejně jako v jakékoli jiné aplikaci. Dotkněte se a držte aplikaci z vaší domovské obrazovky a počkejte, až "X" se zdá, že je pro vás smazat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odinstaluji rodinné funkce

Jak mohu deaktivovat funkce Microsoft Family Funkce na počítači se systémem Windows, abych zakázal funkce Microsoft Family, postupujte podle těchto kroků 1) Otevřené nastavení, 2) Kliknutím na „účty“, 3) Vyberte „rodina“ & Ostatní uživatelé, 4) Najděte účet, který chcete z rodiny odstranit, a klikněte na něj, 5) Klikněte na „Odebrat“ a potvrďte odstranění.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu opustit rodinu Microsoft

Odpovědi (2) 

Stručně řečeno, musíte se přihlásit k účtu nadřazení > Odebrat člena rodiny ze strany rodinné stránky. Nebudete to schopni udělat prostřednictvím dětského účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout e -mail s rodinou Microsoft Family

odhlásit se od rodinné bezpečnosti EmailSlog In na https: // fss.žít.com.Klikněte na Nastavení Upravit pod názvem nadřazeného účtu.Podle e -mailových oznámení klikněte na Frekvenci zprávy o aktivitě.Pokud chcete zakázat přijímání shrnutí zprávy o aktivitě prostřednictvím e -mailu, zaškrtněte.Kliknutím na OK uložíte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odinstalovat rodinnou aplikaci

Odstranit.Otevřete aplikaci Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Nastavení Nastavení rodiny. Správa rodinných příslušníků.Klepněte na jméno svého člena rodiny.Vpravo nahoře klepněte na více Odebrat člena. Odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním rodinné nastavení z mého iPhone

Vypněte sdílení rodiny na vašem iPhone. Nyní. Pokud nemusíte nutně sdílet aplikace. A iCloud a všechny ty věci s rodinou už. Vždy to můžete vypnout buď pro všechny nebo

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit v otevření rodiny Microsoft

Klikněte na běh jako správce, který otevře okno služeb různými programy v abecedním pořadí. Přejděte dolů, dokud neuvidíte rodičovské kontroly. Klepněte pravým tlačítkem myši na něj, vyberte Vlastnosti a zakázáno pod typem spuštění v tomto okně a ujistěte se, že je stav služby zastaven.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním rodinný odkaz bez odstranění účtu

Odstranit.Otevřete aplikaci Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Nastavení Nastavení rodiny. Správa rodinných příslušníků.Klepněte na jméno svého člena rodiny.Vpravo nahoře klepněte na více Odebrat člena. Odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení bezpečnosti rodiny na svém účtu Microsoft

Chcete -li otevřít možnosti rodiny, přejděte a poté vyberte Nastavení > Aktualizace & Bezpečnostní > Zabezpečení Windows > Rodinné možnosti .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout online bezpečnostní nastavení Microsoft

Spravujte své online bezpečnosti a nastavení ochrany osobních údajů Press tlačítko Xbox  Chcete -li otevřít průvodce.Vyberte profil & Systém > Nastavení > Účet > Soukromí & Online bezpečnost > Ochrana osobních údajů Xbox.Vyberte nastavení dítěte, dospívajícího nebo dospělého, nebo přizpůsobte nastavení výběrem podrobností zobrazení & přizpůsobit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když odinstaluji rodinný odkaz

Vaše dítě se nebude moci přihlásit se svým účtem a používat služby Google, jako je Gmail, Drive, Calendar nebo Play. Ztratíte přístup k obsahu zakoupenému na Google Play s účtem vašeho dítěte, jako jsou aplikace a hry. Ztratí přístup k rodinným předplatným.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním zařízení z rodinného nastavení

Použijte svůj rodičovský deviceremove svého účtu svého dítěte z Androidu nebo Chromebooku, který je přihlášen do.Na vašem zařízení otevřete aplikaci Family Link .Vyberte své dítě.Klepněte na ovládací prvky Nastavení účtu Informace o účtu Odstranit účet.Postupujte podle pokynů na obrazovce a smažte účet vašeho dítěte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení rodiny Apple

Chcete -li změnit tato nastavení, vyberte nabídku Apple > Nastavení systému a poté klikněte na rodinu na postranním panelu. Pokud nevidíte rodinu, nastavte sdílení rodiny. Chcete -li zobrazit podrobnosti o nastavení člena rodiny, klikněte na jméno člena rodiny v seznamu. Přidejte dalšího člena rodiny do skupiny sdílení rodiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se Microsoft Bezpečnost rodiny neustále objevuje

Vyskakovací okna se často vyskytují, protože váš účet je pod vaší rodinnou skupinou jako dětský účet. K tomu dochází, protože aktivity aplikace Safety Safety Safety App Uznává jako normální dětinské chování. Odstranění účtu ze skupiny je přímý způsob vypnutí vyskakovacích oken.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu odstranit z rodiny Microsoft

Jít do rodiny.Microsoft.com. Přihlaste se do svého účtu Microsoft. Na stránce vaší rodiny pod názvem člena vyberte více možností > Vyjměte ze skupiny rodiny a potvrďte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vypnu rodinný odkaz

Odstranění odkazu na rodinu Google. Rodinný odkaz Google se spojuje s věkem vašeho dítěte.Ze zařízení vašeho dítěte. Otevřete rodinný odkaz, klepněte na ikonu nabídky (vlevo nahoře), klepněte na Odebrat účet a potvrďte.Z vašeho rodičovského zařízení. Po dokončení výše uvedených kroků dítěte otevřete rodinný odkaz na vaše nadřazené zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit svůj účet Google z dítěte na normální

Upravte účet Google INFOOPEN VAŠE PRAMING LINK APP .Vyberte své dítě.Klepněte na nastavení ovládacích prvků. Informace o účtu.Vpravo nahoře klepněte na Upravit .Změňte informace o účtu svého dítěte.Vpravo nahoře klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout online bezpečnostní nastavení Microsoft

Spravujte své online bezpečnosti a nastavení ochrany osobních údajů Press tlačítko Xbox  Chcete -li otevřít průvodce.Vyberte profil & Systém > Nastavení > Účet > Soukromí & Online bezpečnost > Ochrana osobních údajů Xbox.Vyberte nastavení dítěte, dospívajícího nebo dospělého, nebo přizpůsobte nastavení výběrem podrobností zobrazení & přizpůsobit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení bezpečnosti rodiny na svém účtu Microsoft

Chcete -li otevřít možnosti rodiny, přejděte a poté vyberte Nastavení > Aktualizace & Bezpečnostní > Zabezpečení Windows > Rodinné možnosti .

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete prosím odinstalovat odkaz na rodinu

Nakonec musíte z telefonu odstranit aplikaci Google Family Link. Otevřete nastavení zařízení, přejděte do správy aplikací, vyberte aplikaci pro odkaz Family Link a klepněte na odinstalaci. Potvrďte svůj výběr a počkejte, až zařízení odstraní tuto aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak deaktivuji rodinný odkaz

Ze zařízení vašeho dítěte

Otevřete rodinný odkaz, klepněte na ikonu nabídky (vlevo nahoře), klepněte na Odebrat účet a potvrďte. Budete povinni vybrat svůj nadřazený účet Google a zadat heslo pro potvrzení tohoto kroku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu smazat rodinné nastavení na svém iPhone

Stáhněte si aplikaci Family Link.Na vašem iPhone nebo iPad, otevřený rodinný odkaz .Vlevo nahoře klepněte na nabídku. Spravovat rodinu.v "Odstranit rodinnou skupinu," Vyberte Smazat rodinnou skupinu.Zadejte heslo.Klepněte na Odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odstraním rodinná omezení z Apple

Přejděte na nastavení a klepněte na čas obrazovky. Klepněte na obsah & Omezení ochrany osobních údajů a zadejte svůj přístupový kód času na obrazovce. Klepněte na omezení obsahu a poté klepněte na webový obsah. Vyberte si neomezený přístup, omezit webové stránky pro dospělé nebo povolené webové stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout omezení rodiny Apple

Na vašem iPhone, iPad nebo iPod touchgo do nastavení.Klepněte na rodinu.Klepněte na své jméno.Klepněte na Stop používat sdílení rodiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu se odstranit z rodinného plánu

Naštěstí, odchod není tak komplikovaný, jak to zní, a můžete si snadno najít nový plánovač s jedním řádkem. Obvykle vše, co musíte udělat, je promluvit si s majitelem vašeho rodinného plánu odstranit vaši linku a najít nový plán, jak přesunout telefon.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo veo youtube en un televisor no inteligente??
Next Post
Kolik stojí cloud d-link?