15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Udržuje Norton historii?

Shrnutí článku: Historie Norton a procházení

1. Ukazuje Norton historii?
Ano, Norton může ukázat vaši historii prohlížení. Chcete -li zobrazit svou historii, klikněte na možnost „Historie“ a zobrazí se malé okno zobrazující vaše nedávno navštívené stránky.

2. Jak vidím svou historii Norton?
Chcete -li zobrazit svou historii Norton, přejděte na stránku Security Device Norton Account Security. Zde si můžete prohlédnout všechna zařízení, která mají nainstalovanou ochranu Norton. Pokud zařízení není viditelné, klikněte na odkaz „Historie“ v dolní části seznamu zařízení a zobrazíte vaše starší neaktivní zařízení.

3. Může Norton 360 vidět vaši historii prohlížení?
Ano, Norton 360 vám umožňuje sledovat celou historii prohlížení mobilního zařízení. Tato funkce je zvláště užitečná pro rodiče, kteří chtějí sledovat aktivity pro prohlížení svých dětí a blokovat nevhodné stránky.

4. Sleduje Norton historii inkognito?
Zatímco režim Incognito může zabránit ostatním v snadno přístupu k vaší historii vyhledávání, zcela vás neochrání před sledováním internetu. Norton může stále sledovat vaše online aktivity, a to i v režimu Incognito.

5. Může rodina Norton vidět, co hledám?
Rodina Norton může sledovat vyhledávání vašeho dítěte, když používají prohlížeč rodiny Norton Family. Nemůže však sledovat vyhledávání provedená prostřednictvím jiných prohlížečů, jako je Chrome nebo Firefox. Chcete -li zajistit, že vaše dítě používá pouze prohlížeč rodiny Norton, můžete zablokovat další prohlížeče.

6. Co může Norton vidět?
S rodinou Norton mohou rodiče vidět vyhledávací výrazy svého dítěte, prohlížet si videa, sledovat obsah odpovídající věku, nastavit časové limity obrazovky a další.

7. Ukládá Norton vaše data?
Norton si ponechá vaše osobní údaje tak dlouho, jak je to nutné, aby vám poskytly své služby nebo pro jakékoli legitimní obchodní účely. Nebudou však udržovat vaše údaje déle, než je povoleno nebo vyžadováno zákonem.

8. Sleduje historie vyhledávání rodiny Norton?
Ano, rodina Norton Monitoruje a zaznamenává vyhledávací činnosti vašich dětí na populárních vyhledávačích jako Google, Bing, YouTube, Ask a Yahoo.

9. Kdo může vidět moji historii prohlížení?
Kromě Nortonu mohou další subjekty, jako jsou poskytovatelé internetových služeb, webové stránky a potenciálně hackeři, sledovat a vidět vaši historii prohlížení. Je důležité přijmout opatření k ochraně vašeho online soukromí.

Otázky a odpovědi:

  1. Může Norton ukázat historii procházení?
    Ano, Norton může ukázat vaši historii prohlížení. Kliknutím na možnost „Historie“ můžete získat přístup ke seznamu stránek, které jste nedávno navštívili.
  2. Jak si mohu prohlédnout svou historii Norton?
    Chcete -li zobrazit svou historii Norton, přihlaste se na svůj účet Norton a přejděte na stránku Security Security. Zde můžete vidět všechna zařízení, která mají nainstalovanou ochranu Norton. Pokud zařízení není viditelné, klikněte na odkaz „Historie“ v dolní části seznamu zařízení a zobrazíte vaše starší neaktivní zařízení.
  3. Co může Norton 360 vidět z hlediska historie prohlížení?
    Norton 360 vám umožňuje sledovat historii prohlížení mobilních zařízení. Tato funkce je zvláště užitečná pro rodiče, kteří chtějí sledovat online aktivity svých dětí a blokovat nevhodné stránky.
  4. Je incognito režim natolik, abych skryl historii procházení před Nortonem?
    Režim Incognito může ostatním ztěžovat přístup k vaší historii prohlížení, ale neposkytuje úplnou ochranu před sledováním. Norton může stále sledovat vaše online aktivity, i když používáte režim Incognito.
  5. Může rodina Norton vidět moji historii vyhledávání?
    Rodina Norton může sledovat vyhledávací činnosti vašeho dítěte, když používají prohlížeč rodiny Norton Family. Nemůže však sledovat vyhledávání provedená prostřednictvím jiných prohlížečů, jako je Chrome nebo Firefox. Chcete -li zajistit, aby vaše dítě používá pouze prohlížeč rodiny Norton, můžete zablokovat další prohlížeče.
  6. Jaké informace mohou Norton vidět?
    S rodinou Norton si rodiče mohou prohlížet vyhledávací výrazy svého dítěte a prohlížet si videa. Mohou také sledovat obsah odpovídající věku, nastavit časové limity obrazovky a další.
  7. Ukládá Norton moje osobní údaje?
    Norton si zachovává vaše osobní údaje tak dlouho, jak je to nutné, aby poskytovaly své služby nebo pro jakékoli legitimní obchodní účely. Nebudou však udržovat vaše údaje déle, než je povoleno nebo vyžadováno zákonem.
  8. Sleduje rodina Norton historii vyhledávání na všech vyhledávačích?
    Ano, Norton Family Monitory a záznamy vyhledávací aktivity na populárních vyhledávačích, jako jsou Google, Bing, YouTube, Ask a Yahoo.
  9. Kromě Nortona, kdo jiný může sledovat moji historii prohlížení?
    Kromě Nortonu mohou různé subjekty, včetně poskytovatelů internetových služeb, webových stránek a potenciálně hackerů, sledovat a vidět historii prohlížení. Je důležité podniknout kroky k ochraně vašeho online soukromí.

Udržuje Norton historii?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ukazuje Norton historii

Poté můžete kliknout na možnost „Historie“ a vyvoláte malou obrazovku zobrazující weby, které jste nedávno navštívili. Opět klikněte na slovo „historie“, které bude na vrcholu této malé krabice.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím svou historii Norton

Prohlédněte si svá zařízení na svém účtu Norton

Na stránce zabezpečení zařízení si prohlédněte všechna zařízení, na nichž jste nainstalovali ochranu. Pokud zařízení nevidíte, klikněte na odkaz historie ve spodní části seznamu zařízení a zobrazíte starší neaktivní zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Norton 360 vidět vaši historii prohlížení

Můžete sledovat celou historii prohlížení mobilního zařízení a zjistit, jaké weby vaše děti mají přístup a blokovat nevhodné stránky. Monitorování webu a blokování PC vám umožňuje mít úplný přístup k jejich historii procházení s Norton 360.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje Norton historii inkognito

Stále může být sledován

Zatímco režim Incognito může zabránit zvědavému očí v prohlížení vaší historie vyhledávání, úplně vás chrání před sledováním internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může rodina Norton vidět, co hledám

Například na Android a iOS funkce dohledu nad vyhledáváním sleduje vyhledávání vašeho dítěte pouze tehdy, když používají prohlížeč rodiny Norton Family. Pokud používají aplikace Chrome nebo Firefox, nemůže to sledovat jejich vyhledávání, takže je musíte zablokovat, abyste se ujistili, že vaše dítě používá pouze prohlížeč rodiny Norton.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co může Norton vidět

S rodinou Norton1 mohou rodiče vidět vyhledávací termíny svého dítěte2 a prohlížet si videa3, sledovat obsah vhodné pro věk, nastavit časové limity obrazovky a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ukládá Norton vaše data

Vaše osobní údaje o našich systémech ponecháme tak dlouho, jak je to nutné, abychom vám poskytli naše služby, nebo pokud budeme mít další legitimní obchodní účel, ale ne déle, než je povoleno nebo vyžadováno zákonem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Sleduje historie vyhledávání rodiny Norton

Rodina Norton monitoruje a zaznamenává vyhledávací aktivity vašich dětí na nejlepší vyhledávačích jako Google, Bing, YouTube, Ask a Yahoo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo může vidět moji historii prohlížení

Kdo jiný může sledovat moji historii prohlížení, smutnou pravdou je, že si může kdokoli zobrazit historii vašeho prohlížeče a historii vyhledávání. Mnoho webových stránek používá soubory cookie, které vás sledují, a doporučují položky na základě historie vyhledávání. Vlády vás mohou sledovat, pokud uděláte něco, aby je upozornilo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může historie procházení pro prohlížení antiviru

Antiviry mohou nahlédnout do dat HTTPS

K tomu musí vidět, co navštěvujete. To se stává problémem při návštěvě webu HTTPS, protože váš počítač šifruje data, než na něm bude váš antivirus dostat své rukavice.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou vaši rodiče vidět inkognito historii

Ano, režim Incognito opouští datovou stopu. Nezakrývá vaši aktivitu pro prohlížení před svým internetovým ISP, zaměstnavatelem nebo jinými webovými stránkami. Vidí vaši historii procházení, umístění a veškeré osobní údaje, které můžete sdílet na cestě. Incognito režim skrývá vaši aktivitu pouze před ostatními lidmi, kteří sdílejí vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji historii inkognitového dítěte svého dítěte

Níže je uveden seznam aplikací pro rodičovskou kontrolu, které vám umožňují zobrazit historii vašeho dítěte: Kidsguard Pro.Famisafe.Hoverwatch.MSPY.Spyzie.Qustodio.Fonewatcher.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče vidět moji historii vyhledávání na dálku

Ano, mohou.

Lidé, kteří mají přístup k těmto informacím, by mohli být vaším šéfem nebo členem rodiny, pokud ovládají síť. Nejlepší je používat bezpečnostní nástroje: VPNS, HTTPS Proxys a prohlížeč TOR, abyste před nimi udrželi vyhledávání soukromé.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může moje rodina vidět mé soukromé prohlížení

Ano, mohou. Bohužel, incognito režim neskrývá vaši aktivitu před poskytovatelem Wi-Fi. Jediné, co dělá, je zabránit tomu, aby vaše zařízení a prohlížeč uložily online relaci, ale váš router ji stále přihlašuje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Nortonova antiviru

Nesplnění může být drahé.Možný dopad na výkon počítače v důsledku procesu skenování náročného na zdroje.Může být trochu složité pro použití pro méně technologicky důvtipné lidi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké informace dělá Norton Dark Web

Monitorování Dark Web je služba, která skenuje vaše osobní údaje na těžko dostupných temných webových stránkách a fórech. Je to důležité, protože zloději identity mohou koupit nebo prodat své osobní údaje, aby spáchali několik nezákonných aktivit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké informace Norton shromažďuje

Shromažďujeme vaše datum narození, věku a pohlaví, stejně jako identifikátory, jako jsou vaše adresa, e -mail, informace o bankovním účtu, informace o úvěrovém/debetní kartě, rodné jméno matky, informace o pojištění, značku hráčů a další osobní údaje o vás , jako je vaše číslo sociálního zabezpečení a/nebo stát/vláda …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět moji historii prohlížení

Kdo jiný může sledovat moji historii prohlížení, smutnou pravdou je, že si může kdokoli zobrazit historii vašeho prohlížeče a historii vyhledávání. Mnoho webových stránek používá soubory cookie, které vás sledují, a doporučují položky na základě historie vyhledávání. Vlády vás mohou sledovat, pokud uděláte něco, aby je upozornilo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může moje máma vidět moji soukromou historii vyhledávání

Mohou moji rodiče vidět moji soukromou historii prohlížení na Wi-Fi Ano. Přestože soukromé prohlížení nedovolí vašemu zařízení sledovat vaši historii, router Wi-Fi ano. Wi-Fi router, který jste připojeni k sledování historie vyhledávání, a správce sítě to vždy může vidět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo vidět moji historii vyhledávání, pokud ji smažu

Odstranění a deaktivaci vaší historie vás neznamená, že vás Google neviditelná. Pokud smažete a deaktivujete historii vyhledávání, nejste pro Google neviditelní – zejména pokud si udržujete účet pro používání různých aplikací a služeb Google, jako jsou Gmail a YouTube.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být historie prohlížení trvale smazána

Důležité: Pokud odstraníte historii vyhledávání, která je uložena na váš účet Google, nemůžete ji získat zpět. Konkrétní aktivitu můžete smazat nebo smazat historii vyhledávání z konkrétního dne, vlastního datového rozsahu nebo po celou dobu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo vidí mou historii internetu

Kdo jiný může sledovat moji historii prohlížení, smutnou pravdou je, že si může kdokoli zobrazit historii vašeho prohlížeče a historii vyhledávání. Mnoho webových stránek používá soubory cookie, které vás sledují, a doporučují položky na základě historie vyhledávání. Vlády vás mohou sledovat, pokud uděláte něco, aby je upozornilo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo udržuje vaši historii prohlížení

Poskytovatelé internetových služeb

ISPS Udržujte karty na své digitální identitě sledováním všeho od preferencí vašeho prohlížeče po to, co sledujete online. V závislosti na místních zákonech o ochraně údajů by také mohli vidět zařízení, které používáte, vaši IP adresu a vaši geografickou polohu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji rodiče vidět moji historii vyhledávání prostřednictvím účtu WiFi

Ne, vaši rodiče nevidí vaši historii internetu na účtu. Návrh zákona není schopen zaznamenávat cílové adresy, weby nebo surfování na webu. Vaši rodiče však budou moci zjistit, zda jste provedli nějaké nákupy, které byly přímo účtovány vaší telefonní službě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být historie prohlížení obnovena, jakmile je smazána

Obnovte smazanou historii internetu prostřednictvím obnovení systému

Alternativně přejděte na „Start“, klikněte na „Programy“ a poté „příslušenství.„Uvidíte možnost„ systémové nástroje “a bude tam„ obnovení systému “. Vyberte datum, které chcete obnovit počítač a posadit se a počkat, až to udělá jeho věc.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el rango del módulo Bluetooth??
Next Post
Mají kamery alarmy?