15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg pejsen, der omgiver dig selv, og dekorér den effektivt

Byg en pejs omgive dig selv deco-idé-stue-hvid-grøn-forår

En dekorativ pejs kan være en interessant del af interiøret. Hvis du bor i en bylejlighed, kan du ofte ikke have en rigtig pejs indbygget, fordi der ikke er nogen skorsten. En pejsekonsol er et godt alternativ. Funktionel og dekorativ på samme tid, pejsens surround kan sættes op hvor som helst og dekoreres efter humør og årstid. Det er velegnet til hjemmekontoret, soveværelset og spisestuen, men mange mener, at den perfekte placering er stuen. Hvor hele familien samles om aftenen. I dag vil vi give dig et par tips og ideer til, hvordan du får en Byg pejsen, der omgiver dig selv og dekorere kreativt.

Byg pejsen, der omgiver dig selv fra træpaller

Byg pejs omgive dig selv euro palle-træplader-juledekorationer

Konstruktionen af ​​pejsekonsollen er enkel – to lodrette søjler og en vandret plade. Dette projekt ville være virkelig let for fagfolk inden for området. Du kan se et par guider her. Det bedste materiale til en dekorativ pejs er træ i forskellige former. Du bestemmer selv om en palle, træplader, krydsfinerplader eller spånplader.

Byg pejs omgive dig selv – dekorativ pejs lavet af træpaller

pejs surround-bygge-selv-træ-palle-samlet

Træpaller er et alsidigt og billigt materiale og kan bruges til mange interessante byggeprojekter. Den sværeste del er måske at adskille træpallen for at udtrække brædderne. Derefter bliver de simpelthen sømmet sammen. Du kan se hvordan konstruktionen ser ud bagfra på billedet ovenfor.

LED -telys i stedet for rigtige stearinlys

pejs-surround-bygge-selv-træ-palle-rustik

Toppladen var ikke fastgjort til pejsen, men den er stabil på sin plads. Denne dekorative pejs er let at montere og demontere og er perfekt til sæsonbetonede dekorationer som efterår eller jul. Når det kommer til dekoration, kan du udskifte de rigtige stearinlys med LED -telys, især hvis du bor med små børn. Det betyder, at der ikke er risiko for brand, og du sikrer din families sikkerhed.

Julepynt på den dekorative pejs

pejs-surround-bygge-selv-træ-palle-juledekoration

Du kan dekorere kaminhylden pænt til hver stor fest og give lejligheden en festlig stemning. Dekorative grantræer, grangræer, stearinlys og julestjerner er perfekte til jul. Kaminhylden er også et passende sted til adventskransen.

* Et projekt af Nonis House

Spejl i pejsekonsollen

pejs surround-dekoration-idé-hvidt-spejl-baggrund-stearinlys

Dekorative pejse er indrettet forskelligt. Ofte er der arrangeret en gruppe stearinlys i forskellige størrelser der for at repræsentere ilden i pejsen. En god idé ville være at sætte et spejl bag stearinlysene, der pænt afspejler stearinlyset.

Tag et kig på de andre gode ideer herunder i billedgalleriet, og lad dig inspirere!

Brug den dekorative pejs som en reol

pejs surround-ideer-bogreoler-forskellige-farve-baggrund

Når du er færdig med at bygge pejsen, der omgiver dig selv, bør du tænke over dens funktion i rummet. Du kan ikke kun designe den dekorative pejs som en smuk dekoration, men også bruge den til at opbevare forskellige genstande. Denne variant er især velegnet til små lejligheder, hvor den ledige lagerplads ofte er utilstrækkelig. Hylder kan indbygges i den dekorative pejs og bruges til små genstande og bøger.

Ild trukket i kridt

pejs surround-bygge-træ-hvid-lakeret-hylder-tavle-maling-brænde

Hvis du ikke kan få installeret en rigtig pejs i din egen lejlighed, kan ilden trækkes ind i pejseomgivelsen for en legende effekt. Til dette har du brug for et sort bræt, som du placerer mellem pejlekonsolens søjler og kridt. Sæt noget brænde foran den dekorative pejs og træk ilden over den. Andre flotte effekter kan opnås med forskellige farver. Hvis du også er god til at male, så prøv at male en realistisk ild på et lærred og brug billedet som en dekoration til pejsens surround.

Brænde i den dekorative pejs

pejs surround-dekoration-idé-brænde-skandinavisk

Mange mennesker vil bygge en pejs, der omgiver sig selv for at få udseendet af en rigtig pejs. I dette tilfælde er noget brænde perfekt til at dekorere pejsekonsollen. Hvis hele hullet er fyldt med brænde, så ligner den dekorative pejs nøjagtigt en ægte. Således kan den populære, rustikke charme gives til rummet.

Antik spejl

pejs surround-ideer-spejle-led-belysning-stearinlys

Hvis du har besluttet dig for varianten med et spejl, så burde det ikke nødvendigvis være nyt. Med et gammelt spejl kan du fremkalde en flot effekt, der skaber en vintage flair i rummet. Du kan finde sådan et gammelt spejl på loppemarkedet eller bare spørge ældre slægtninge.

Stukket dekorativ pejs til bøger og dekorationer på hjemmekontoret

pejs-surround-byg-dig-selv-gipsvæg-reol-ornamental stuk

At bygge en stuk pejs omgiver dig selv kan være lidt vanskeligere, men det ser virkelig godt ud i interiøret. Den dekorative pejs kan også bruges som opbevaringsplads til dokumenter og bøger på hjemmekontoret. Kun nogle få hylder er nødvendige til dette, som skal fastgøres mellem pejserummets søjler. For at få dette område til at se mere ryddeligt ud, kan du også tilføje to skabsdøre og designe pejsekonsollen som et skab.

hvide pudsede mursten i den dekorative pejs

pejs-surround-dekorere-jul-klinker-hvidmalet

Hvis du vil designe stuen i to farver, så er en kombination af hvid og en stærk farve meget velegnet. Du kan designe den hvide dekorative pejs indeni med hvide mursten, eller bare efterligne deres udseende med tapet. Til kaminhylden skal du derefter have en dekoration i den anden, kontrastfarve. Smukke søjlelys, guirlander og smukke billedrammer med fotos passer perfekt til det.

forskellige størrelser hvide søjlelys

pejs-surround-dekorere-søjle-lysestage

Hvis du vil have en minimalistisk dekoration til pejsens surround, har du ret i et par stearinlys. For en kreativ effekt er det bedst at vælge almindelige søjlelys i forskellige størrelser. Du behøver ikke mere for et minimalistisk look.

arrangere forskellige dekorationer på pejsen surround

pejs surround-ideer-søjlelys-bogreoler

At bygge og dekorere en smuk pejs omgiver dig selv er en nem måde at dekorere den enkle væg på i soveværelset eller stuen. Tilstedeværelsen af ​​en pejs forbedrer ethvert rum og skaber et smukt visuelt blikfang. Dekorationer til kaminhylden skal koordineres med rummets stil og kan også udformes som farve accenter i rummet.

pejs-surround-dekoration-idé-fugl-bur-rød-juletræ-bolde

Hvis du ikke har en pejs i din lejlighed, men stadig vil sætte dine julesokker i rampelyset, kan du bygge en pejs, der omgiver dig selv. Dette er en god måde at vise det populære julepynt frem og skabe en hyggelig stemning i lejligheden.

Pejs-surround-dekoration-idé-jul-stearinlys-gran-guirlander

pejs-surround-dekoration-idé-sten-fliser-gruppe-søjle stearinlys

Pejs-surround-dekoration-idé-spejl-baggrund-stearinlys-skandinavisk

pejs surround-dekoration-idé-skandinavisk-brænde-stue

pejs-surround-dekoration-idé-sort-baggrund-hvide-stearinlys

Pejs-surround-dekoration-idé-efterår-sump-stearinlys

pejs-surround-dekorere-ideer-brænde

Byg-din-egen-pejs-surround-mursten-hjørne-lys

pejs surround-build-yourself-clinker-antique-look

Previous Post
Møbleridéer til siddeområder i køkkenet – pladsbesparende og hyggeligt
Next Post
Byg selv en hems med Ikea -møbler – designs af senge med opbevaringsplads