15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Co se stane, když vložíte netmanitelnou LED žárovku do stmívače?

Shrnutí článku: Dimmers může poškodit LED světla

Použití nedimmable LED na stmívači může způsobit blikání a poškození žárovky a zkrátit jeho životnost.

Klíčové body:

1. Kompatibilita: Většina tradičních přepínačů stmívače není kompatibilní s LED žárovkami, protože vyžadují minimální úroveň výkonu. Pro použití žárovek LED se stmívačem je nutné najít kompatibilní žárovku.

2. Záruka výrobce: Výrobci LED žárovky uvádějí, že jejich žárovky jsou navrženy tak, aby byly kompatibilní s nejběžnějšími přepínači pro šíření domácnosti, ale nemohou zaručit kompatibilitu s každou značkou a modelem na trhu.

3. Použijte bez stmívače: Dimmable LED žárovky lze použít bez spínače stmívače, stejně jako normální žárovky. To je užitečné, protože nedimmable LED žárovky se v obchodech stávají méně běžnými.

4. Blikající: LED světla mohou blikat, když se používají se stmívačem kvůli nedostatku odporu v lampě. Tento problém existuje již nějakou dobu, ale stal se znatelnějším se zvýšeným využitím LED žárovek.

5. Speciální stmívače: LED světla vyžadují speciální přepínač stmívače. Staromódní žárovky nejsou vhodné pro použití s ​​LED žárovkami, protože nefungují efektivně s nízkým příkonem a napětím vyžadovaným LED LED.

6. Kompatibilita: Typ spínače stmívače a jeho minimální/maximální rozsah zatížení určují kompatibilitu s LED žárovkami. Trailing Edge Dimmers pracují nejlépe s LED, zatímco špičkové stmívače jsou vhodné pro tradiční žárovky a halogenové žárovky.


15 jedinečných otázek:

1. Mohou stmívače poškodit LED světla?
Použití nedimmable LED na stmívači může způsobit blikání a poškození žárovky a zkrátit jeho životnost.

2. Je bezpečné používat žárovku LED s přepínačem stmívače?
Většina tradičních přepínačů stmívače není kompatibilní s LED žárovkami. Je třeba najít kompatibilní žárovku, pokud chcete použít LED žárovky se stmívačem přepínači.

3. Bude jakýkoli stmívač pracovat s LED světly?
Zatímco většina žárovek LED je navržena tak, aby byla kompatibilní s přepínači stmívače domácnosti, výrobci nemohou zaručit kompatibilitu se všemi značkami a modely na trhu.

4. Můžete použít stmívatelné LED žárovky bez přepínače?
Ano, stmívatelné LED žárovky lze použít bez přepínače stmívače, stejně jako normální žárovky.

5. Proč LED světla blikají stmívačem?
Blikání LED světel se může objevit v důsledku nedostatku odporu v lampě, což zabraňuje správnému fungování křivky stmívače.

6. LED světla vyžadují speciální stmívač?
Ano, LED světla vyžadují speciální spínač stmívače, který je určen pro jejich nízký příkon a napětí. Přepínače stmívače v oblasti LED nejsou vhodné pro LED žárovky.

7. Proč žárovky LED vyžadují speciální přepínač stmívače?
Žárovky LED vyžadují speciální přepínač stmívače, protože konzumují nízký příkon a staré stmívače nemusí efektivně fungovat s tímto nižším využitím energie.

8. LED světla vyžadují speciální přepínač stmívače?
Typ spínače stmívače a jeho minimální/maximální rozsah zatížení určují kompatibilitu s LED žárovkami. Traiming Edge Dimmers jsou nejlepší pro LED žárovky, zatímco špičkové stmívače jsou vhodné pro tradiční žárovky a halogenové žárovky.

Co se stane, když vložíte neklesnutelnou LED žárovku do stmívače?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou stmívače poškodit LED světla

Pokud používáte nedimmable LED na stmívači, dostanete spoustu blikání a poškození žárovky, což omezí jeho životnost.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné používat žárovku LED s přepínačem stmívače

Většina tradičních přepínačů stmívače je kompatibilní pouze se světly, která mají minimální úroveň výkonu. Tyto typy LED žárovek nikdy nebudou s LED žárovkami. Stručně řečeno, pokud chcete, aby vaše LED žárovky pracovaly se přepínačem stmívače, musíte hledat kompatibilní žárovku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude jakýkoli stmívač pracovat s LED světly

V tomto bodě stojí za zmínku, že všichni výrobci uvádějí, že jejich LED žárovky jsou navrženy tak, aby byly kompatibilní s většinou běžných přepínačů pro stmívače domácnosti, ale nemohou 100% zaručit, že s nimi všechny pracují, protože existuje tolik značek a modelů na trh dnes.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít stmívatelné LED žárovky bez přepínače

Krátká odpověď na tuto otázku zní: Ano, můžete používat stmívatelné LED diody bez přepínače, stejně jako normální žárovky. To je užitečné vědět, protože mnoho maloobchodníků snižuje počet nedimmabilních LED žárovek, které skladují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč LED světla blikají se stmívačem

Existuje mnoho důvodů, proč LED lampa může blikat, ale nejčastější příčinou je nedostatek odporu v lampě, aby umožnil střihu stmívače správně fungovat. Toto není nový problém; Bylo to už po dlouhou dobu, ale s hlavním zvýšením využití LED se stává „znatelným“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] LED světla potřebují speciální stmívače

Ano, LED světla vyžadují speciální stmívač. Staromódní žárovka spínače stmívače nebude správně fungovat s LED žárovkami. Nemůžete jednoduše snížit napětí na ovladač LED.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč žárovky LED vyžadují speciální přepínač stmívače

Protože LED diody používají tak nízký příkon, někteří staří dimmers s nimi nebudou fungovat stejným způsobem, jako by pracovali s žárovkami, které konzumují vysoký příkon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] LED světla vyžadují speciální přepínač stmívače

Typ spínače stmívače a jeho minimální/maximální rozsah zatížení bude znamenat kompatibilitu s žárovkami LED. Trailing Edge Dimmers fungují nejlépe s LED žárovkami a špičkovými dimmery pracují nejlépe s tradičními žárovkami a halogenovými žárovkami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký druh spínače stmívače potřebuji pro LED světla

Ve vašem domě jsou dva typy přepínače stmívače; přední hrana a koncová hrana. Přepínače koncových okrajů fungují nejlépe s LED. Pokud je váš přepínač stmívače starý, je to pravděpodobně přepínač přední hrany a stojí za změnu na verzi Edge Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud použijete žárovku s LED světly

Žárovky jsou navrženy tak, aby ovládaly žárovky. Na rozdíl od Universal Dimmers nejsou navrženy tak, aby ovládaly žárovky LED a CFL a jejich použití může vést k nekonzistentnímu nebo omezenému výkonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi stmívatelnými a nemanitelnými LED světly

Rozdíl mezi stmívatelnými žárovkami a nedimmabilními žárovkami

Zmanitelné LED světla znamenají, že můžete upravit hladinu jasu nebo lumen podle vašich potřeb. Například, když pracujete, můžete použít jasnější světlo (vyšší lumen) a při sledování filmu nebo čtení slabí lumeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda jsou moje LED světla stmívatelná

Balíček nebo žárovka by měly říci, zda je to stmíbitelné, a řekněte vám, které přepínače stmívače jsou kompatibilní. Můžete získat různé výsledky s různými CFL a jejich kompatibilními stmívači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte všechna LED světla blikají na stmívání

Přepínače stmívače

Jedním z nejběžnějších zdrojů blikání pro LED žárovky je použití přepínačů stmívače. Většina dimmerů je vyrobena tak, aby zvládla vyšší elektrická zatížení. To znamená, že LED diody s nízkým napětím mohou tlumené nebo blikat, pokud jsou připojeny k přepínači stmívače s vyšším výkonem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud na LED použijete žárovku

Žárovky jsou navrženy tak, aby ovládaly žárovky. Na rozdíl od Universal Dimmers nejsou navrženy tak, aby ovládaly žárovky LED a CFL a jejich použití může vést k nekonzistentnímu nebo omezenému výkonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký přepínač stmívače potřebuji pro LED žárovky

LED žárovky mají nízký příkon, takže budete muset mít stmívač, který je 250 W nebo 400 W a ideálně inteligentní koncové hrany, pro hladké stmívání. Podívejte se na naši celou řadu vhodných přepínačů LED vhodných koncových okrajů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč někteří stmívače nepracují s LED

Všechny přepínače stmívače mají operační rozsah, který označuje, s kým mohou pracovat. Protože LED lampy používají k provozu mnohem méně energie než konvenční vlákno nebo halogen, mohou spadat pod minimální zatížení potřebné pro provoz přepínače stmívače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč blikají LED žárovky na stmívání

Existuje mnoho důvodů, proč LED lampa může blikat, ale nejčastější příčinou je nedostatek odporu v lampě, aby umožnil střihu stmívače správně fungovat. Toto není nový problém; Bylo to už po dlouhou dobu, ale s hlavním zvýšením využití LED se stává „znatelným“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co způsobuje blikání světel stmívače

Nekompatibilní přepínače

Nejběžnější příčinou blikání LED světla je mít je na obvodu s nekompatibilním přepínačem stmívače. Dimmer přepíná funguje tak, že přepíná napájení na žárovku a vypíná mnohokrát za sekundu. Standardní LED diody nelze tímto způsobem tlumené, takže je přepínač způsobí blikání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je správný spínač stmívače pro LED světla

Ve vašem domě jsou dva typy přepínače stmívače; přední hrana a koncová hrana. Přepínače koncových okrajů fungují nejlépe s LED. Pokud je váš přepínač stmívače starý, je to pravděpodobně přepínač přední hrany a stojí za změnu na verzi Edge Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje LED světlo bliká na stmívači

LED blikání žárovky lze vysledovat téměř v každém případě k nekompatibilnímu přepínači stmívače ve osvětlovacím obvodu. Moderní přepínače stmívače vytvářejí stmívací efekt přepnutím napájení a vypnutí mnohokrát za sekundu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje LED světla házejí na mém přepínači stmívače

Problémy mohou také způsobit volné zapojení a další vadné připojení. Pokud máte nainstalované více elektronických zařízení v těsné blízkosti (například na stejné přepínači), může být kombinované teplo přetížení tlumiče LED LED. To pravděpodobně způsobí občasné blikání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete smíchat LED a žárovka na stmívači

Většina ekvivalentních žárovek LED s vysokým napětím bude fungovat dobře se standardním vstupním stmívačem. Navíc je v pořádku smíchat žárovku a LED s vysokým napětím na stejném stmívači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak opravíte blikající LED světlo a stmívač

V tomto případě pravděpodobně musíte zásuvku vyčistit, vyměnit zásuvku nebo získat novou žárovku. Zkuste správně navštěvovat LED žárovku a poté zkuste spínač světla. To by mělo být vše, co potřebujete ve většině případů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje LED světla blikají na nastavení vysokého stmívače

Nejběžnější příčinou blikání LED světla je mít je na obvodu s nekompatibilním přepínačem stmívače. Dimmer přepíná funguje tak, že přepíná napájení na žárovku a vypíná mnohokrát za sekundu. Standardní LED diody nelze tímto způsobem tlumené, takže je přepínač způsobí blikání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje žárovka bliká, když zapnu přepínač stmívače

Nejběžnější příčinou blikání LED světla je mít je na obvodu s nekompatibilním přepínačem stmívače. Dimmer přepíná funguje tak, že přepíná napájení na žárovku a vypíná mnohokrát za sekundu. Standardní LED diody nelze tímto způsobem tlumené, takže je přepínač způsobí blikání.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Edge rastrea te gusta google??
Next Post
Jak funguje McAfee zabezpečit vyhledávání?