15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak připojím svou chůvu na wifi?

Restartování modem může pomoci vyřešit problémy s připojením a dostat se zpět na zabezpečení online. Zde jsou kroky k restartování routeru Wi-Fi a modem:

1. Vypněte bezpečnostní kameru.
2. Popněte svůj Wi-Fi router a modem odpojím je od odpojení od zdroje energie.
3. Počkejte jednu minutu.
4. Připojte svůj modem a počkejte, až se plně inicializuje.
5. Připojte router Wi-Fi a počkejte, až se plně inicializuje.
6. Zapněte svou bezpečnostní kameru.

Dodržováním těchto kroků byste měli být schopni dostat svou bezpečnostní kameru zpět online a připojit se k Wi-Fi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svou bezdrátovou kameru na Wi-Fi?

Pokud potřebujete znovu připojit bezdrátovou kameru na Wi-Fi, můžete tyto kroky sledovat:

1. Ujistěte se, že je váš fotoaparát zapnutý.
2. Pomocí počítače nebo mobilního zařízení se připojte k síti Wi-Fi, na kterou chcete, aby se váš fotoaparát připojil.
3. Vyhledejte tlačítko Resetování na fotoaparátu. Může to být malá díra, která vyžaduje stisknutí špendlíku nebo papírového sponky.
4. Stiskněte a podržte tlačítko Resetování na fotoaparátu po dobu asi 10 sekund, dokud neuvidíte, že světla indikátoru začnou blikat nebo slyšet zvuk pípnutí.
5. Uvolněte tlačítko Resetování.
6. Počkejte, až se fotoaparát restartuje a zadejte režim nastavení.
7. Pomocí mobilní aplikace nebo webového rozhraní kamery ji připojte k síti Wi-Fi. Postupujte podle pokynů na obrazovce a zadejte název a heslo sítě Wi-Fi.
8. Jakmile je kamera úspěšně připojena k Wi-Fi, můžete k ní přistupovat vzdáleně a začít monitorovat.

Dodržováním těchto kroků byste měli být schopni znovu připojit bezdrátovou kameru na Wi-Fi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mám dělat, pokud se moje bezpečnostní kamera nepřipojí k Wi-Fi?

Pokud se vaše bezpečnostní kamera nepřipojí k Wi-Fi, můžete vyzkoušet několik věcí:

1. Zkontrolujte fyzické připojení: Ujistěte se, že všechny kabely a připojení jsou bezpečné a správně připojeny.
2. Zkontrolujte připojení k internetu: Ujistěte se, že vaše síť Wi-Fi funguje správně a že váš fotoaparát je v dosahu.
3. Restartujte fotoaparát: Napájejte fotoaparát tím, že jej vypnete a znovu.
4. Restartujte router: napájecí cyklus směrovač jej odpojím od zdroje energie a po minutě jej připojíte zpět.
5. Resetujte fotoaparát: Pokud žádný z výše uvedených kroků nefunguje, možná budete muset resetovat fotoaparát do jeho továrního nastavení. To vymaže všechna nastavení a konfigurace, proto si je nezapomeňte zaznamenat před provedením resetování.
6. Kontaktujte zákaznickou podporu: Pokud jste vyzkoušeli všechny výše uvedené kroky a váš fotoaparát se stále nemůže připojit k Wi-Fi, doporučujeme se kontaktovat zákaznickou podporu výrobce pro další pomoc.

Dodržováním těchto kroků s odstraňováním problémů byste měli být schopni vyřešit problém své bezpečnostní kamery, která se nepřipojí k Wi-Fi.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj Wi-Fi kameru s nový router?

Chcete-li připojit kameru Wi-Fi k novému routeru, můžete postupovat podle těchto kroků:

1. Ujistěte se, že je váš fotoaparát zapnutý.
2. Získejte přístup na stránku nastavení nebo konfigurace fotoaparátu prostřednictvím webového prohlížeče nebo mobilní aplikace fotoaparátu.
3. Najděte nastavení Wi-Fi nebo nastavení sítě v nabídce konfigurace kamery.
4. Vyberte možnost připojit se k nové síti Wi-Fi.
5. Vyberte svou novou síť Wi-Fi ze seznamu dostupných sítí.
6. Zadejte název své nové sítě Wi-Fi (SSID) a heslo.
7. Počkejte, až fotoaparát vytvoří spojení s novým routerem.
8. Jakmile je připojení úspěšné, měli byste mít přístup a ovládat fotoaparát prostřednictvím nové sítě Wi-Fi.

Dodržováním těchto kroků můžete snadno připojit svůj Wi-Fi kameru s novým routerem a zajistit nepřetržitý dohled.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít datový plán místo Wi-Fi pro přístup k funkcím mé kamery?

Ano, některé kamery vám umožňují použít datový plán místo Wi-Fi pro přístup k určitým funkcím. To může být užitečné v situacích, kdy Wi-Fi není k dispozici nebo existují problémy s připojením. Zde jsou kroky k použití datového plánu s fotoaparátem:

1. Aktivujte datový plán: Kontaktujte svého poskytovatele služeb a aktivujte datový plán na kartě SIM fotoaparátu, pokud je to možné.
2. Vložte SIM kartu: Vložte aktivovanou SIM kartu do slotu SIM karty fotoaparátu.
3. Konfigurace mobilních nastavení: Získejte přístup k nastavení fotoaparátu a hledejte možnost konfigurace mobilních nastavení. Zadejte potřebné APN (název přístupového bodu), uživatelské jméno a heslo poskytované poskytovatelem služeb.
4. Povolit využití dat: Povolte využití dat v nastavení vaší kamery, aby se umožnilo připojit se k buněčné síti.
5. Přístupové funkce bez Wi-Fi: Po aktivaci datového plánu byste měli mít přístup k funkcím, jako jsou oznámení o pohybu a živé streamování na fotoaparátu, aniž byste se spoléhali na Wi-Fi.

Všimněte si, že použití datového plánu může vzniknout další poplatky, takže je důležité zkontrolovat u poskytovatele služeb dostupnost a ceny datového plánu před použitím této možnosti.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mohu dělat s Wi-Fi na svém fotoaparátu?

Mít Wi-Fi na fotoaparátu otevírá řadu možností. Zde jsou některé z věcí, které můžete udělat:

1. Vzdálený přístup: S Wi-Fi můžete vzdáleně přistupovat k živému kanálu fotoaparátu a zaznamenat záběry odkudkoli pomocí smartphonu, tabletu nebo počítače.
2. Oznámení v reálném čase: Wi-Fi umožňuje fotoaparátu odesílat oznámení v reálném čase do telefonu nebo e-mailu, kdykoli to detekuje pohyb nebo zvuk, což vám umožní zůstat aktualizován na jakékoli bezpečnostní události.
3. Obousměrný zvuk: Některé kamery Wi-Fi přicházejí s vestavěnými mikrofony a reproduktory, které vám umožňují komunikovat s lidmi poblíž kamery prostřednictvím smartphonu nebo počítače.
4. Cloudové úložiště: Kamery Wi-Fi často nabízejí možnost ukládat zaznamenané záběry do cloudu a poskytují další vrstvu zabezpečení a pohodlí.
5. Inteligentní integrace domů: Mnoho kamer Wi-Fi lze integrovat s inteligentními domácími zařízeními a platformami, což vám umožní automatizovat a ovládat fotoaparát spolu s dalšími připojenými zařízeními.
6. Snadné nastavení a konfigurace: Kamery Wi-Fi usnadňují nastavení a konfiguraci kamery bez nutnosti komplikované zapojení nebo profesionální instalace.

Využitím těchto funkcí může Wi-Fi na fotoaparátu zvýšit vaši domácí zabezpečení a zpřístupnit dohled a přístupnější a přístupnější.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se bezpečnostní kamery připojují k internetu?

Existují dva způsoby, jak se zabezpečovací kamery mohou připojit k internetu: kabelové a bezdrátové. Takto funguje každá metoda:

1. Kabelové připojení: V kabelovém nastavení je kamera připojena k internetu prostřednictvím kabelu Ethernet. Jeden konec kabelu je připojen k fotoaparátu a druhý konec je připojen k místnímu úložnému zařízení nebo síťovému videorekordéru (NVR), který funguje jako centrální centrum pro ukládání a správu záběrů. Toto kabelové připojení poskytuje stabilní a spolehlivé připojení, ale může to vyžadovat profesionální instalaci a směrování kabelů z kamery do úložného zařízení.

2. Bezdrátové připojení: V bezdrátovém nastavení se kamera připojí k internetu pomocí Wi-Fi. Kamera musí být v rozsahu sítě Wi-Fi, aby se vytvořilo připojení. Po připojení může kamera bezdrátově přenášet záběry a data do síťového videorekordéru, cloudového úložiště nebo přímo do mobilního zařízení pro vzdálený přístup. Bezdrátové připojení poskytují flexibilitu při umístění kamery a eliminují potřebu ethernetových kabelů, ale mohou být náchylné k zásahu nebo problémům s připojením, pokud je signál Wi-Fi slabý nebo přetížený.

Kabelové i bezdrátové připojení mají své výhody a úvahy, takže je důležité zvolit metodu, která vyhovuje vašim konkrétním potřebám a okolnostem.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám zpět svou bezpečnostní kameru online?

Pokud je vaše bezpečnostní kamera offline a chcete ji získat zpět online, můžete vyzkoušet následující kroky:

1. Zkontrolujte zdroj napájení: Ujistěte se, že fotoaparát je správně zapojen do zásuvky na napájení nebo má nabitou baterii, pokud se jedná o fotoaparát napájenou baterií.
2. Zkontrolujte připojení k internetu: Ujistěte se, že vaše síť Wi-Fi funguje správně a že se k ní mohou připojit jiná zařízení.
3. Posuňte kameru blíže k routeru: Pokud je kamera daleko od routeru, může mít slabý signál Wi-Fi. Zkuste přesunout kameru blíže k routeru, abyste zjistili, zda se spojí.
4. Restartujte fotoaparát: napájecí cyklus fotoaparátu tímto vypnutím a znovu. To může pomoci obnovit připojení kamery se síť Wi-Fi.
5. Resetujte nastavení kamery: Pokud žádný z výše uvedených kroků nefunguje, můžete zkusit resetovat fotoaparát do jejího továrního nastavení. Tím se vymaže všechna aktuální nastavení a budete muset znovu nastavit kameru od nuly.
6. Zkontrolujte aktualizace firmwaru: Ujistěte se, že firmware vaší kamery je aktuální. Výrobci často uvolňují aktualizace firmwaru, které zlepšují stabilitu a vyřeší problémy s připojením.

Dodržováním těchto kroků byste měli být schopni dostat svou bezpečnostní kameru zpět online a připojit se k internetu.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu připojit telefon Android k mému Wi-Fi Camera?

Chcete-li připojit telefon Android k fotoaparátu Wi-Fi, můžete tyto kroky sledovat:

1. Povolte funkci hotspotu na telefonu Android: Přejděte do aplikace Nastavení a vyhledejte možnost „Hotspot“ nebo „Tethering“. Umožněte jí nastavit síť Wi-Fi v telefonu.
2. Připojte fotoaparát k síti Wi-Fi s podporou hotspotu Android: Získejte přístup na stránku nastavení nebo konfigurace kamery a vyhledejte nastavení Wi-Fi. Vyberte možnost připojení k síti Wi-Fi a vyberte síť Wi-Fi vytvořenou pomocí telefonu Android.
3. Zadejte heslo Hotspot: Pokud je výzva, zadejte heslo pro hotspot Wi-Fi Network. Toto je stejné heslo, které jste nastavili při povolování funkce hotspotu na telefonu Android.
4. Počkejte, až fotoaparát vytvoří připojení: Jakmile zadáte heslo, počkejte, až fotoaparát vytvoří spojení s hotspot Wi-Fi sítí telefonu Android. To může trvat několik okamžiků.
5. Přístup k fotoaparátu prostřednictvím telefonu Android: Jakmile je připojení navázáno, měli byste mít přístup a ovládat kameru prostřednictvím sítě Wi-Fi telefonu Android.

Sledováním těchto kroků můžete snadno připojit svůj telefon Android k fotoaparátu Wi-Fi a použít jej pro dálkové sledování a monitorování.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte všechny kamery se připojí k Wi-Fi?

Ne, ne všechny kamery se připojují k Wi-Fi. Zatímco konektivita Wi-Fi je v moderních kamerách stále běžnější, stále jsou k dispozici kamery, které nemají vestavěné schopnosti Wi-Fi. Tyto kamery se mohou spoléhat na jiné metody připojení, jako jsou kabely USB nebo HDMI, pro přenos dat nebo připojení k externím zařízením.

Je však třeba poznamenat, že Wi-Fi připojení nabízí mnoho výhod, jako je vzdálený přístup, oznámení v reálném čase a snadné nastavení, což z něj činí žádoucí funkci pro bezpečnostní kamery a další typy kamer.

Pokud konkrétně hledáte kameru s připojením Wi-Fi, je důležité zkontrolovat specifikace nebo funkce kamery před provedením nákupu, abyste zajistili, že splňuje vaše požadavky.

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít datový plán místo Wi-Fi pro přístup k funkcím mé kamery?

Ano, v závislosti na modelu fotoaparátu a vašeho poskytovatele služeb můžete použít datový plán místo Wi-Fi pro přístup k funkcím fotoaparátu. To může být užitečné v situacích, kdy Wi-Fi není k dispozici nebo spolehlivé. Zde je návod, jak to můžete nastavit:

1. Nainstalujte SIM kartu: Zkontrolujte, zda váš fotoaparát podporuje slot SIM karty pro mobilní připojení. Pokud ano, vložte do kamery sim kartu s aktivním datovým plánem.
2. Zkontrolujte Nastavení APN: Přístup k nastavení fotoaparátu a vyhledejte nastavení APN (název přístupového bodu). Zde budete muset zadat správné podrobnosti APN poskytované poskytovatelem služeb.
3. Povolit využití dat: Nezapomeňte povolit využití dat v nastavení kamery. To umožňuje připojení fotoaparátu

Jak připojím svou chůvu CAM k wifi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím bezdrátovou kameru k Wi-Fi

V tomto videu vám ukážeme, jak připojit bezdrátové kamery vašeho skutečného odkazu k novému Wi-Fi. V různých situacích. Pokud chcete připojit fotoaparát s jinou síť Wi-Fi v rámci dosahu, můžete

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje bezpečnostní kamera nepřipojuje s Wi-Fi

Nezapomeňte zkontrolovat, zda jsou všechna připojení, kabely a napájení neporušené a pevně propojené. Pokud jsou vaše bezpečnostní kamery bezdrátové, zkontrolujte internet a ujistěte se, že je úspěšně připojen k WiFi. Můžete také zkontrolovat, zda router správně funguje.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj fotoaparát Wi-Fi k telefonu

Jak mohu připojit svůj telefon Android k fotoaparátu prostřednictvím funkce hotspotu ve vašem telefonu Android, i.E., Na svém telefonu Android jste nastavili síť Wi-Fi.Připojte fotoaparát k síti Wi-Fi s podporou hotspotu Android.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím fotoaparát k novému routeru

Otevřete nastavení, poté nastavení WiFi nebo možnosti WiFi, pokud je to možné. Ujistěte se, že je připojení WiFi fotoaparátu zapnuto. Fotoaparát se může automaticky připojit k síti WiFi. Pokud ne, vyberte název sítě ze seznamu dostupných sítí.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete wifi pro připojení k fotoaparátu

Bez WiFi nebude váš fotoaparát schopen odeslat oznámení o pohybu telefonu a nebudete moci na svém telefonu žít video. Některé kamery vám umožní použít datový plán pro přístup k těmto funkcím místo WiFi. Data jsou bezpečnější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte všechny kamery se připojí k wifi

WiFi je k dispozici téměř na všech moderních kamerách. Velmi užitečný doplněk, ale co s tím můžete dělat v tomto článku, můžete si přečíst, co znamená WiFi na fotoaparátu. Než to víte, nebudete chtít být bez něj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se bezpečnostní kamery připojují k internetu

Každá kamera má na něj kabel z místního úložného zařízení pro napájení i přenosu záběrů. Kabelové kamery kabely nepoužívají Wi-Fi, ale mohou být připojeny k internetu pomocí kabelu Ethernet pro na dálku sledování záběrů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat svou bezpečnostní kameru zpět online

Restartujte svůj router a modem Wi-Fi

Chcete-li tento problém vyřešit, vypněte fotoaparát a zapněte router a modem Wi-Fi. Počkejte jednu minutu, než zapnete modem. Po 30 sekundách restartujte router. Počkejte třicet sekund, než zapnete napájení kamery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu své kamery spojené s mým wifi

7 způsobů, jak zjistit skryté kamera pro liché objekty. Je dobré důkladně prohledat své okolí, kdykoli vstoupíte do nové místnosti.Použijte baterku.Použijte kameru smartphonu.Prohledejte síť Wi-Fi.K detekci rušení použijte telefonní hovor.Použijte aplikaci skrytého detektoru fotoaparátu.Použijte specializovaný RF detektor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou bezdrátovou kameru s mým iPhone

Připojení k fotoaparátu z iPhonu, iPadu nebo iPodu doteku ikony Nastavení na domovské obrazovce.Klepněte na Wi-Fi.Povolit Wi-Fi.Stiskněte tlačítko, na které byla bezdrátová komunikace přiřazena nebo vyberte bezdrátovou komunikaci v nabídkách fotoaparátu.Vyberte požadovanou kameru.Počkejte, až bude připojení navázáno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svá zařízení k novému routeru

Ale pokud chcete obecný průchod z nastavení domácí sítě, tyto kroky by vás měly plně připojit.Zkontrolujte připojení k internetu.Umístěte router.Připojte se k napájení.Připojte se ke svému zdroji internetu.Přístup k webovému rozhraní routeru.Připojte kabelové zařízení.Připojte počítač nebo zařízení k Wi-Fi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak najdu své kamery spojené s mým wi-fi

7 způsobů, jak zjistit skryté kamera pro liché objekty. Je dobré důkladně prohledat své okolí, kdykoli vstoupíte do nové místnosti.Použijte baterku.Použijte kameru smartphonu.Prohledejte síť Wi-Fi.K detekci rušení použijte telefonní hovor.Použijte aplikaci skrytého detektoru fotoaparátu.Použijte specializovaný RF detektor.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak Wi-Fi funguje na kameře

WiFi na fotoaparátu funguje téměř stejně jako jakékoli jiné zařízení kompatibilní s WiFi. Fotoaparát WiFi má integrovanou kartu WiFi, která jí umožňuje mluvit s bezdrátovým routerem. Směrovač pak umožňuje fotoaparátu připojit se k internetu tak, aby si ji mohli prohlížet online prostřednictvím interaktivní služby.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou IP kameru k internetu

Přidání IP kamery do místní oblasti NetworkStep 1: Připojte fotoaparát k napájení a síťovým routerem.Krok 2: Najděte IP adresu fotoaparátu.Krok 3: Přístup k webovému rozhraní fotoaparátu.Krok 4: Přihlaste se do rozhraní kamery.Krok 5: Nakonfigurujte nastavení sítě fotoaparátu.Krok 6: Nastavení nastavení videa a zvuku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jsou kamery připojeny k internetu

Internetový protokol fotoaparáty, také nazývané IP kamery nebo síťové kamery, poskytují digitální video dohled zasíláním a přijímáním záběrů přes internet nebo síť místní oblasti (LAN). Jak navrhuje jejich jméno, IP kamery se připojují k síti prostřednictvím WiFi nebo napájecího kabelu Ethernet (POE).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda je fotoaparát připojený k mému wifi

Podívejte se na síť Wi-Fi

Můžete zkontrolovat, kolik zařízení je připojeno k routeru a najít skryté kamery. Pokud jste u vás doma, můžete se přihlásit k účtu administrátoru na routeru a zjistit, která zařízení jsou připojena ke stejnému Wi-Fi. Skryté kamery obvykle ukazují jako "neznámé zařízení" nebo přijít s podivnými jmény.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělat všechny bezpečnostní kamery musí být připojeny k Wi-Fi

Dělat všechny domácí bezpečnostní kamery vyžadují Wi-Fi Ne všechny domácí bezpečnostní kamery vyžadují Wi-Fi. Některé kamery, jako jsou Arlo Go a Reolink Go, mohou místo Wi-Fi použít plány LTE. Jiné domácí bezpečnostní kamery nejsou vůbec připojeny k internetu, ale spíše zaznamenávají místní úložiště, jako jsou pevné disky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte všechny kamery se připojí k Wi-Fi

WiFi je k dispozici téměř na všech moderních kamerách. Velmi užitečný doplněk, ale co s tím můžete dělat v tomto článku, můžete si přečíst, co znamená WiFi na fotoaparátu. Než to víte, nebudete chtít být bez něj.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje bezpečnostní kamera zobrazuje offline

Problém routeru nebo připojení může zabránit tomu, aby se fotoaparát připojil, což způsobí, že se zmizí. Mnoho potíží s připojením, včetně bezdrátové sítě a nesprávného nastavení routeru, může narušit IP kameru. Opět musíte zadat správné heslo pro připojení fotoaparátu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co to znamená, když váš fotoaparát řekne offline

Co znamená „kamera offline“, znamená to, že bezpečnostní kamera není schopna se připojit k internetové síti, se kterou je spárována.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se můj fotoaparát nepřipojí k mému telefonu

Vymazat mezipaměť aplikací pro kameru

Stiskněte a podržte aplikaci kamery a klepněte na „I" tlačítko pro otevření nabídky Informace o aplikaci. Přejděte do nabídky úložiště. Klepněte na Clear Cache. Zkuste znovu použít fotoaparát.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj iPhone k fotoaparátu přes Bluetooth

Logo. Poté klepnutím na Scan umožňte aplikace pro vyhledávání fotoaparátu. Znovu. Na fotoaparátu vyberte OK, abyste se připojili k iOS. Zařízení vyberte OK Opět a dokončit párování párování Bluetooth je nyní dokončeno.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím nové připojení Wi-Fi

Budete potřebovat jen tři věci, abyste se mohli začít modemem od společnosti podle vašeho výběru, který by mohl být vaším poskytovatelem internetových služeb routerem k odeslání signálu Wi-Fi po vašem domě

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se připojím k novému Wi-Fi

Možnost 2: Přidejte aplikaci Nastavení zařízení NetworkOpen.Klepněte na síť & Internet. Internet.Ve spodní části seznamu klepněte na Přidat síť. Možná budete muset zadat název sítě (SSID) a bezpečnostní údaje.Klepněte na Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje Wi-Fi kamera potřebuje připojení k internetu

Bezdrátové bezpečnostní kamery nemusí nutně vyžadovat internet. Spíše existuje řada bezpečnostních kamer, které mohou nahrávat své záběry lokálně na mikro-SD karty nebo pevné disky, takže si můžete prohlédnout později.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo puedo contestar mi teléfono rápidamente??
Next Post
Stopy Edge se vám líbí Google?