15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je tam měsíční poplatek za Google Nest Mini?

Shrnutí článku

1. Náklady Google Nest Mini měsíčně: Pokryjte všechny kamery, displeje a reproduktory Google Nest ve vašem domě za pouhých 6 $/měsíc a všechny je ovládejte z aplikace Google Home. Neomezená zařízení. Plaťte jednou a přidejte tolik zařízení, kolik chcete bez příplatek.

2. Můžete použít Google Nest Mini bez předplatného: Bez předplatného můžete používat jak zvukové, tak i hnízdní mini reproduktory.

3. Má Google měsíční poplatek: Ano, můžete si vybrat mezi roční a měsíční fakturací pro plány úložiště Google. Měsíční fakturaci je k dispozici pro vyšší částky úložiště. Další informace naleznete na podrobnostech cen.

4. Jaký je rozdíl mezi Google Nest Mini a Google Mini: Google Nest Mini je upgradovaná verze Google Home Mini se vylepšenou kvalitou zvuku, basy a nástěnným designem. Nabízí celkově lepší zvukový zážitek.

5. Platí se za používání hnízda: Ne, je zcela zdarma používat hnízdo.

6. Je hudba zdarma na Google Home Mini: Hudba YouTube nabízí bezplatnou a placenou verzi, která je k dispozici na zařízeních Google Home. Verze zdarma obsahuje reklamy.

7. Jaké jsou požadavky na Google Nest Mini: Potřebujete účet Google, domácí síť Wi-Fi a kompatibilní mobilní zařízení (Android 8.0 nebo později, nebo iOS 15.0 nebo později).

8. Kolik stojí 9 $.99 Poplatek za Google: Po 14denním pokusu o individuální plán Google Workspace vám bude účtován 9 $.99 USD/měsíc nebo 99 $.99 USD/rok, v závislosti na vybrané frekvenci plateb.

9. Proč mi Google účtoval 2 $: Když přidáte svou zásobní kartu jako metodu platby v digitálním…

Otázky a odpovědi

1. Náklady Google Nest Mini měsíčně: Ano, můžete pokrýt všechna zařízení Google Nest ve vašem domě za 6 $/měsíc.

2. Můžete použít Google Nest Mini bez předplatného: Ano, hnízdní zvukové i hnízdní mini reproduktory lze použít bez předplatného.

3. Má Google měsíční poplatek: Ano, Google nabízí měsíční fakturaci za své plány skladování. Roční fakturaci je k dispozici pro určité částky úložiště.

4. Jaký je rozdíl mezi Google Nest Mini a Google Mini: Google Nest Mini je upgradovaná verze Google Home Mini, která nabízí lepší kvalitu zvuku, basy a design namontovatelný na zeď.

5. Platí se za používání hnízda: Ne, použití hnízda je zcela zdarma.

6. Je hudba zdarma na Google Home Mini: Ano, můžete poslouchat hudbu zdarma na Google Home Mini s bezplatnou verzí hudby YouTube, ale obsahuje reklamy.

7. Jaké jsou požadavky na Google Nest Mini: Potřebujete účet Google, domácí síť Wi-Fi a kompatibilní mobilní zařízení (Android nebo iOS).

8. Kolik stojí 9 $.99 Poplatek za Google: 9 $.99 Poplatek je za měsíční platební možnost pro individuální plán pracovního prostoru Google.

9. Proč mi Google účtoval 2 $: To může souviset s přidáním způsobu platby nebo konkrétním předplatnému služby. Doporučuje se zkontrolovat podrobnosti o účtu pro více informací.

Plánuje se měsíční poplatek za Google Nest Mini?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí Google Nest Mini náklady měsíčně

Pokryjte všechny kamery, displeje a reproduktory Google Nest ve vašem domě za pouhých 6 $/měsíc a ovládejte je všechny z aplikace Google Home. Neomezená zařízení. Plaťte jednou a přidejte tolik zařízení, kolik chcete bez příplatek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Google Nest Mini bez předplatného

Hnízdo reproduktory (hnízdo zvuku a hnízdo mini)

Oba produkty můžete použít bez předplatného.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Google měsíční poplatek

Ano, můžete si vybrat mezi roční a měsíční fakturací za 100 GB, 200 GB a 2 TB plány. U vyšších částek úložiště je k dispozici pouze měsíční fakturaci. Pokud si vyberete roční fakturaci, ušetříte celkové náklady. Viz podrobnosti o cenách.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Google Nest Mini a Google Mini

Google Nest Mini je jasný upgrade Google Home Mini. Poskytuje lepší celkový zvukový zážitek se zlepšenou kvalitou zvuku a basy. Nest Mini přináší mnohem lepší zvuk, který je přesnější a přirozenější a přidává k vašemu hudebnímu zážitku. Novější model je jak namontovatelný, tak ekologicky přátelský.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je poplatek za používání hnízda

Je pro vás zcela zdarma používat hnízdo a my také udržujeme poplatky pro vaše pracovníky nízké.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hudba zdarma na Google Home Mini

Hudba YouTube obsahuje bezplatnou a placenou verzi a oba jsou k dispozici na zařízeních Google Home. Pokud chcete poslouchat hudbu ve svém reproduktoru Google Home Free, můžete vyzkoušet bezplatnou verzi. Mějte však na paměti, že tato verze obsahuje reklamy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou požadavky na Google Nest Mini

Požadavky na Google Nest a Chromecast DeviceSa Google.Domácí síť Wi-Fi.Jedno z následujících mobilních zařízení: telefon nebo tablet Android s Androidem 8.0 nebo později. iPhone nebo iPad s iOS 15.0 nebo později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí 9 $.99 Poplatek Google

Po 14denním pokusu o individuální plán Google Workspace vám bude účtováno 9 $.99 USD/měsíc, pokud výběr měsíční platby nebo 99 $.99 USD/rok, pokud vyberete roční platbu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mi Google účtoval 2 $

Když přidáte svou zásobní kartu jako metodu platby v digitálních službách, jako je Google Play Store, Netflix, Staples atd., Je běžné, že si vyžádají malou částku 1 $.00 nebo 2 $.00 Pro zajištění platné karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody Google Mini

ConsenOne na stejném wifi má přístup k vašemu reproduktoru. Ano, největší nevýhodou pro Google Nest Mini a pravděpodobně jejich další domácí zařízení je to, že kdokoli, kdo má přístup k vašemu WiFi, má přístup k vašemu inteligentnímu zařízení.Je to vždy zapojeno a poslouchá vás.Změny náhodného manuálního objemu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel Google Nest Mini

Zahrajte si svou hudbu, podcasty a další. Streamujte svůj oblíbený zvukový obsah na vylepšeném reproduktoru a vytvořte domácí zvukový systém s jinými reproduktory hnízda. Hands-Free Help od Google. Požádejte Google, aby získal odpovědi, novinky, zapnul světla a další, vše s vaším hlasem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přestanu platit za hnízdo

Pokud jste zakoupili službu Nest About About (1. Gen), můžete zrušit předplatné vědomí hnízda přihlášením do účtu Google nebo Nest a výběrem "Zrušit předplatné." Všimněte si, že pouhé nepáring zařízení Google Nest od Antis Aware nespustí zrušení vědomí hnízda.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje Nest smlouvu

(i) Služby a výrobky můžete používat pouze v případě, že máte zákonnou kapacitu k vytvoření závazné smlouvy s Nest (s výjimkou ustanovení ustanovení od (1) písm. B) (ii) níže), přijímáte tyto podmínky prostřednictvím a Web, webová aplikace nebo mobilní aplikace nebo přístupem nebo používáním služeb nebo produktů, a to pouze v případě, že jste v …

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká hudba je zdarma na Google Nest Mini

Které hudební služby jsou podporovány na hudbě Google Nest SpeakersyouTube. Hudba na YouTube není zdarma, takže na rozdíl od Amazon Echo budete muset zaplatit, abyste získali cokoli od služby první strany.Spotify.Apple Music.Deezer.Pandora.Sirius XM.IHEARTRADIO.Tunein Radio.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho bude Google Home Mini přehrávat hudbu

Poznámka: Ambient zvuky budou i nadále hrát po dobu 12 hodin, pokud nebudou vypnuty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Google Nest a Google Nest Mini

Zvuk Google Nest a Google Nest Mini jsou velmi podobné reproduktory s velkým výkonem hlasových asistentů díky jejich vestavěným schopnostem asistenta Google Google. Zvuk Nest je však lepší pro hudbu a sledování videí. Zvuk Nest má rozšířenější basu a může být hlasitější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mi Google Play nabíjí $ 1.99 za měsíc

Na konci zkušebního období vám bude automaticky účtována cenu zlevněné předplatného, ​​$ 1.99 za měsíc (plus daň, pokud je to použitelné) za prvních 12 měsíců. Po prvních 12 měsících vám bude automaticky účtována běžná cena 4 $.99 za měsíc (plus daň, pokud je to použitelné).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč platím 9 $.99 pro Google

Počínaje 28. říjnem společnost nabídne uživatelům 9 $.99 za měsíc Členství pro přístup k videím bez reklam. Buďte upozorněni: Pokud se zaregistrujete prostřednictvím iOS, služba bude stát 12 $.99 za měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co účtuje Google 9 $.99 pro

Počínaje 28. říjnem společnost nabídne uživatelům 9 $.99 za měsíc Členství pro přístup k videím bez reklam. Buďte upozorněni: Pokud se zaregistrujete prostřednictvím iOS, služba bude stát 12 $.99 za měsíc. Video přehrávač se načítá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mi je účtován $ 1.99 pro Google

Na konci zkušebního období vám bude automaticky účtována cenu zlevněné předplatného, ​​$ 1.99 za měsíc (plus daň, pokud je to použitelné) za prvních 12 měsíců. Po prvních 12 měsících vám bude automaticky účtována běžná cena 4 $.99 za měsíc (plus daň, pokud je to použitelné).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je lepší Google Home Mini nebo Nest Mini

Google Nest Mini je jasný upgrade Google Home Mini. Poskytuje lepší celkový zvukový zážitek se zlepšenou kvalitou zvuku a basy. Nest Mini přináší mnohem lepší zvuk, který je přesnější a přirozenější a přidává k vašemu hudebnímu zážitku. Novější model je jak namontovatelný, tak ekologicky přátelský.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to Google Home Nest Mini

I když na trhu mohou být další reproduktory, které nabízejí lepší audio výkon, Google Nest Mini je vynikající volbou pro každodenní zvukové streamování a hlasovou pomoc za fantastickou cenu. Používám to již několik let a založil jsem s ním celý svůj chytrý domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Účtuje Nest předplatné

Pokryjte všechny kamery, displeje a reproduktory Google Nest ve vašem domě za pouhých 8 $/měsíc a ovládejte je všechny z aplikace Google Home App. Neomezená zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když se odhlásíte z hnízda

Co se stane, jakmile se odhlásíte, jakmile se odhlásíte, uzavřeme váš účet Nest a jakékoli příspěvky budou vráceny vašemu zaměstnavateli do 10 pracovních dnů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Účtuje Nest roční poplatek

Kolik si uvědomí hnízdo a uvědomění hnízda plus náklady na hnízdo stojí 6 $ měsíčně nebo 60 $ ročně, pokud platíte za roční předplatné předem. Nest Aware Plus přichází za 12 $ měsíčně nebo 120 $ ročně.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es la tarjeta de débito más cara??
Next Post
Mám si vytvořit svůj vlastní web nebo někomu zaplatit?