15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak opravíte tiskárnu, když je offline?

offline tiskárna? Pokud vaše tiskárna zobrazuje stav offline, může to být z různých důvodů, jako jsou volná kabelová připojení, zastaralé ovladače tiskárny nebo problémy s operačním systémem. Chcete -li získat tiskárnu zpět online, můžete vyzkoušet následující kroky:

1. Zkontrolujte připojení kabelů: Ujistěte se, že všechny kabely připojující tiskárnu s počítačem jsou bezpečně zapojeny. Pokud existují nějaké volné spojení, opravte je a zjistěte, zda se změní stav tiskárny.

2. Aktualizovat ovladače tiskárny: Zastaralé ovladače tiskárny mohou také způsobit problémy s připojením. Navštivte webové stránky výrobce a stáhněte si nejnovější ovladače pro model tiskárny. Nainstalujte aktualizované ovladače a restartujte počítač.

3. Restartujte svou tiskárnu: Vypněte tiskárnu a odpojte ji od zdroje energie. Počkejte asi 30 sekund a poté jej připojte. Zapněte tiskárnu a zkontrolujte, zda jde online.

4. Restartujte počítač: Někdy může jednoduchý restart vašeho počítače pomoci navázat spojení s tiskárnou. Restartujte počítač a zkontrolujte, zda se změní stav tiskárny.

5. Resetovat tiskový spooler: Print Codeler je služba na vašem počítači, která spravuje tiskové úlohy. Někdy může uvíznout a způsobit, že tiskárna přejde offline. Chcete -li resetovat spooleru tisku, postupujte podle těchto kroků:
– Stisknutím tlačítka Windows + R otevřete dialogové okno Spuštění.
– Typ “Služby.MSc “a stiskněte klávesu Enter.
– V okně Služby najděte službu „Print Codeler“.
– Klepněte pravým tlačítkem myši na zařazení tisku a klikněte na „Stop“ z rozbalovací nabídky.
– Počkejte na několik sekund, znovu klepněte pravým tlačítkem myši na zařazení tisku a kliknutím na „Start“ obnovit službu.
– Restartujte počítač a zkontrolujte, zda se tiskárna připojí online.

6. Obnovit Nastavení sítě: Pokud je vaše tiskárna připojena k Wi-Fi, můžete zkusit obnovit nastavení sítě a vyřešit jakékoli problémy s připojením. Kroky se mohou lišit v závislosti na modelu tiskárny, ale obecně najdete nastavení sítě nebo nastavení v nabídce tiskárny. Vyberte možnosti pro obnovení nastavení sítě a postupujte podle pokynů.

7. Zkontrolujte připojení Wi-Fi: Ujistěte se, že váš počítač nebo mobilní zařízení je připojeno ke stejné síti Wi-Fi jako vaše tiskárna. Pokud existují nějaké problémy s připojením s vaším Wi-Fi, zkuste restartovat router.

8. Spusťte odstraňování problémů s Windows: Windows má vestavěný odstraňování problémů, který může pomoci diagnostikovat a opravit problémy s připojením tiskárny. Chcete -li spustit odstraňování problémů, postupujte podle těchto kroků:
– Otevřete ovládací panel na počítači.
– Vyberte „Zobrazit podle: Kategorie“ a klikněte na „Hardware a zvuk.”
– V rámci „Zařízení a tiskárny“ klikněte na „Odstraňování problémů“ vedle vaší tiskárny.
– Postupujte podle pokynů k diagnostice a vyřešení jakýchkoli problémů.

9. Přeinstalujte tiskárnu: Pokud žádný z výše uvedených kroků nefunguje, můžete zkusit přeinstalovat tiskárnu v počítači. Odinstalujte tiskárnu z ovládacího panelu vašeho počítače a poté ji přeinstalujte pomocí nejnovějších ovladačů z webových stránek výrobce. Postupujte podle pokynů na obrazovce a dokončete instalaci.

10. Kontaktujte technickou podporu: Pokud jste vyzkoušeli všechny výše uvedené kroky a vaše tiskárna stále ukazuje stav offline, může být nejlepší kontaktovat technickou podporu výrobce pro další pomoc. Mohou poskytnout konkrétní kroky pro odstraňování problémů pro váš model tiskárny.

Nyní pojďme na zodpovězení některých otázek souvisejících s připojením tiskárny:

1. Jak mohu získat tiskárnu, aby se vrátila online?
– Můžete zkusit zkontrolovat připojení kabelů, aktualizovat ovladače tiskárny, restartovat tiskárnu a počítač, resetovat tiskový zařazovač, obnovit nastavení sítě a spustit odstraňování potíží Windows.

2. Proč moje tiskárna stále říká, že je offline?
– Tiskárna může zobrazit stav offline kvůli uvolněným kabelovým připojením, zastaralým ovladačům nebo problémům s operačním systémem.

3. Jak mohu získat bezdrátovou tiskárnu zpět online/offline?
– Pokud máte bezdrátovou tiskárnu, můžete zajistit, aby fungovala připevněním kabelu USB, vypnutím tiskárny a počítače a odpojením tiskárny po dobu asi 30 sekund.

4. Jak získám online tiskárnu HP online?
– Můžete zkusit zastavit a spustit službu zařazovače tisku, restartovat počítač a tiskárnu a vypnout tiskárnu a odpojit její napájecí kabel.

5. Jak restartovat tiskárnu?
– Chcete -li restartovat tiskárnu HP, odpojte napájecí kabel z tiskárny a jejího zdroje energie, počkejte 60 sekund a poté znovu připojte napájecí kabel.

6. Proč se moje tiskárna HP nepřipojí k Wi-Fi?
– Můžete zkusit restartovat tiskárnu a počítač nebo mobilní zařízení, obnovit režim nastavení Wi-Fi a kontrolovat nastavení sítě na dotykovém displeji nebo nabídce tiskárny.

7. Jak mohu dostat svou HP tiskárnu z režimu offline?
– Odpojte napájecí kabel od zdroje tiskárny a napájení, vypněte počítač nebo mobilní zařízení a restartujte router, pokud byla tiskárna nastavena na síti Wi-Fi.

8. Jak resetovat tiskárnu?
– Odpojte napájecí kabel od výstupu z tiskárny a stěny, počkejte několik sekund a poté připojte napájecí kabel k tiskárnu a zapněte jej a zapněte jej.

9. Proč moje tiskárna říká tiskárna offline?
– Vaše tiskárna může vykazovat stav offline z různých důvodů, jako jsou volná kabelová připojení, zastaralé ovladače nebo problémy s operačním systémem.

10. Jak opravit tiskárnu, která je offline?
– Můžete zkusit zkontrolovat kabelové připojení, aktualizovat ovladače, restartovat tiskárnu a počítač, resetovat tiskový zařazovač, obnovit nastavení sítě a znovu nainstalovat tiskárnu a opravit offline tiskárnu.

Nezapomeňte se odkazovat na uživatelskou příručku vaší tiskárny nebo kontaktujte technickou podporu pro konkrétní pokyny na základě vašeho modelu tiskárny. Hodně štěstí při získávání tiskárny zpět online!

Jak opravíte tiskárnu, když je offline?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat tiskárnu, aby se vrátila online

V tomto tutoriálu. Povedeme vás, jak získat tiskárnu online, mohou být časy, kdy je vaše tiskárna připojena. A je to zapnuté, ale z nějakého důvodu, když zkontrolujete stav tiskárny v

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje tiskárna stále říká, že je offline

Pokud váš počítač nemůže komunikovat s vaší tiskárnou, můžete vidět chybu „offline tiskárny“. To může být způsobeno volným kabelovým připojením nebo zastaralým ovladačem tiskárny nebo operačním systémem.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám bezdrátovou tiskárnu zpět online offline

Pokud jste v síti nebo bezdrátové tiskárně, připojte kabel USB, abyste se ujistili, že tiskárna funguje. Vypněte tiskárnu. A vypněte počítač odpojte tiskárnu asi 30 sekund

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám online tiskárnu HP online

Klepněte pravým tlačítkem myši na zařazení tisku a klikněte na Zastavte na rozevíracím seznamu. Počkejte několik sekund, opět klepněte pravým tlačítkem myši na zařazení tisku a kliknutím na začátek pokračujte v obnovení Služby tisku. Nakonec nezapomeňte restartovat počítač a tiskárnu a převést stav tiskárny HP na online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak restartovat tiskárnu

Jak resetovat tiskárnu HP. S tiskárnou na odpojení napájecí kabel od tiskárny Odpojte druhý konec napájecího kabelu od jejího zdroje napájení Počkejte 60 sekund, znovu připojte napájecí kabel na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna HP nepřipojí k Wi-Fi

Restartujte tiskárnu a počítač nebo mobilní zařízení pro vymazání možných chybových podmínek. Obnovte režim nastavení Wi-Fi. Většina tiskáren s zobrazením dotykové obrazovky nebo nabídky: Otevřete nabídku bezdrátového nebo nastavení, vyberte Nastavení sítě nebo nastavení a poté vyberte nastavení sítě obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dostat svou HP tiskárnu z režimu offline

HP tiskárna je offline nebo nedostupná s zapnutým tiskárnou, odpojte napájecí kabel od tiskárny a ze zdroje energie.Vypněte počítač nebo mobilní zařízení, se kterým byla tiskárna nastavena.Pokud byla tiskárna nastavena na síť Wi-Fi, restartujte router.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetovat tiskárnu

A nástěnná zásuvka. Tiskárna se resetuje a zapíná se automaticky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje tiskárna říká offline, když je spojena s Wi-Fi

Z velké části se tiskárna objeví „offline“, pokud váš počítač nedokáže vytvořit komunikaci se zařízením. To by mohlo být způsobeno faktory, jako je volná kabelová připojení, zastaralé ovladače tiskárny, problémy s důležitými systémovými službami atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna HP nechodí online

Restartujte zařízení

Pokud se vaše tiskárna připojí k síti Wi-Fi, odpojte počítač nebo mobilní zařízení od názvu sítě (SSID) a poté ji znovu připojte ke stejnému názvu sítě, vaše tiskárna je připojena k. Pokud je tiskárna k dispozici a má připravený stav, problém je vyřešen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svou tiskárnu HP na Wi-Fi

Pokud vaše tiskárna nemá bezdrátové tlačítko. Ale má ovládací panel s nabídkami navigace do nastavení sítě nebo nastavení bezdrátového. Jídelní lístek. Vyberte nastavení chráněného Wi-Fi a poté tlačítko

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Resetuje to odpojení tiskárny

Provést základní resetování na většině zařízení:

Zapněte tiskárnu. Odpojte jej po dobu 15 sekund. Připojte jej zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Tiskárny mají tlačítko resetování

Chcete -li úspěšně resetovat tiskárnu, proveďte následující: Nejprve vypněte tiskárnu. Odpojte kabel tiskárny od sítě asi 30 sekund, než jej znovu připojíte zpět k moci. Poté zapněte tiskárnu, když stisknete a podržte „tlačítko životopis po dobu asi 10 až 20 sekund.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dostanu svou tiskárnu HP, aby pracovala na Wi-Fi

Umístěte tiskárnu poblíž routeru Wi-Fi. Otevřete nabídku nastavení, sítě nebo bezdrátového nastavení a poté vyberte Průvodce bezdrátovým nastavením. Vyberte název vaší sítě a poté zadejte heslo pro dokončení připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu resetovat svou tiskárnu HP

A nástěnná zásuvka. Tiskárna se resetuje a zapíná se automaticky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat tiskárnu HP online po offline

Připojte napájecí kabel tiskárny k tiskárně a zapněte tiskárnu zpět. Odpojte napájecí kabel od bezdrátového routeru. Počkejte 10 sekund, než jej znovu připojíte. Může to trvat několik minut, než se váš internet vrátí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje tiskárna HP připojena, ale offline

To může být způsobeno chybou mezi zařízením nebo počítačem a tiskárnou. Někdy je to možná tak jednoduché, jak váš kabel není správně připojen nebo jednoduchá chyba přicházející z papíru. Tiskárna se však objevuje jako chyba „offline“ však také na problémy s ovladačem nebo softwarem tiskárny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu dostat svou tiskárnu zpět online

Najděte tiskárnu a přepněte ji na „tiskárnu“ a poté ji zapněte. Zkontrolujte, zda má tiskárna džem, který může vytvořit chybu. Zkontrolujte všechna síťová připojení a bezdrátové připojení, abyste se ujistili, že všechna spojení fungují. Restartujte zařízení nebo počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje tiskárna HP offline, ale připojena k wifi

Nějak, pokud byla vaše tiskárna nastavena jako výchozí tiskárna, ale přesto ukazuje, že tiskárna HP je chybová zpráva offline. Tento problém může souviset s problémem komunikace. V tomto případě musíte na jednu minutu vypnout router, tiskárnu a počítač. Jakmile se váš počítač a tiskárna restartují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mám dělat, když se moje tiskárna HP nepřipojí k wifi

Tady je opravdu nejjednodušší. A ve většině případů bude tento skutečně fungovat, takže možná ani nemusíte pokračovat, jednoduše odpojte tiskárnu HP od zdi. Počkejte asi 60 sekund, teď nebuďte netrpěliví

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak ručně resetujete tiskárnu

A nástěnná zásuvka. Tiskárna se resetuje a zapíná se automaticky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je příkaz pro resetování tiskárny

Klikněte na tlačítko Start a vyberte spusťte.V typu příkazového řádku, Net Stop SPOOLER, poté stisknutím klávesy Enter zastavte spooleru tisku.V typu příkazového řádku, Net Start zařazení, poté stisknutím klávesy Enter spusťte zařazovač tisku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně resetovat svou tiskárnu

Jak resetovat tiskárnu HP. S tiskárnou na odpojení napájecí kabel od tiskárny Odpojte druhý konec napájecího kabelu od jejího zdroje napájení Počkejte 60 sekund, znovu připojte napájecí kabel na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna najednou nepřipojí k Wi-Fi

Posuňte jej blíže ke svému routeru

I když se zdá, že signál Wi-Fi v této místnosti je v pořádku, zkuste posunout tiskárnu blíže k routeru, pokud máte problémy s připojením. Pokud má vaše tiskárna sub-par Wi-Fi čip, může to potřebovat super silný signál, aby zůstal ve spojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je tlačítko Resetování továrního resetujícího na tiskárně HP

Resetujte svou tiskárnu HP LaserJet Enterprise zpět na výchozí nastavení továrny z domovské obrazovky na ovládacím panelu tiskárny. Otevřete nabídku Nastavení Dotkněte se nabídky General. A poté vyberte Reset

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo configuré Connect Smart Home??
Next Post
Jaká je nejdražší debetní karta?