15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nemůžete si zdarma podat zprávu?




Shoda dočasných dotazů

Často kladené otázky týkající se zápasu

Shrnutí článku

1. Kolik stojí chatovat na zápase?

Match nabízí bezplatné standardní plány od 21 $.84 za měsíc a prémiové plány od 23 $.11 za měsíc.

2. Můžete někoho mít rádi na zápase bez odeslání zprávy?

Chcete -li používat super jako bez připojení zprávy, klepněte na ikonu Blue Star při prohlížení něčího profilu a ukončete výzvu, do kterého se chcete připojit, zda chcete připojit zprávu.

3. Proč nemůžu odpovědět na zprávy na zápase com?

Může existovat několik důvodů, proč někdo nemusí reagovat na vaše zprávy na zápase. Možná se nepřihlásili, aby viděli vaši zprávu, nemají předplatné, které si můžete přečíst a odpovědět, nebo jednoduše se rozhodnout neodpovědět.

4. Jak mohu někomu podat zprávu na zápase?

Chcete -li někoho podat zprávu, přejděte na stránku profilu, klikněte na Blue Speech Bubble, zadejte svou zprávu a stiskněte Send. Případně můžete kliknout na Blue Speech Bubble vedle něčího mini-profilu z výsledků vyhledávání.

5. Musíte zaplatit za odpověď na zápas?

Zdarma členové zápasu mohou reagovat na zprávy ve své odpovědi zdarma bez předplatného. Externí e -mailová umístění nebo mobilní aplikace však pro tuto funkci nebudou fungovat.

6. Kolik stojí odpověď zdarma na zápas?

Za dalších 9 $.99 za měsíc, Aktivace odpovědi Match zdarma umožňuje každému uživateli reagovat na vaše zprávy.

7. Co je odpovídá odpovědi zdarma?

Odpověď zdarma je funkce, která umožňuje bezplatným členům odpovědět na placené e -maily předplatitele. Placený předplatitel předpokládá náklady, protože tato funkce vyžaduje další nákup doplňku. Placený předplatitel musí zaslat e -mailu bezplatnému členovi, aby zahájil konverzaci.

8. Mohou lidé na zápase zjistit, zda si přečtete jejich zprávu?

Pokud má člen, který poslal zprávu, má oznámení o čtení e -mailu, budou vědět, kdy otevřete své zprávy. Neexistuje však žádný způsob, jak zjistit, zda jiný člen má oznámení o čtení e -mailu, pokud vás neinformují.

Otázky a odpovědi

1. Kolik stojí chatovat na zápase?

Náklady na chatování na zápase závisí na typu plánu, který si vyberete. Standardní plány začínají na 21 $.84 za měsíc, zatímco plány prémie začínají na 23 $.11 za měsíc.

2. Můžete někoho mít rádi na zápase bez odeslání zprávy?

Ano, může se vám někoho líbit na zápase bez odeslání zprávy. Jednoduše klepněte na ikonu Blue Star při prohlížení jejich profilu a vystoupí z výzvy, zeptejte se, zda chcete připojit zprávu.

3. Proč nemohu odpovědět na zprávy na zápase?

Může existovat několik důvodů, proč nemůžete odpovědět na zprávy na zápase. Jednou z možností je, že příjemce vaší zprávy se nepřihlásil a vaši zprávu ještě neviděl. Dalším důvodem by mohlo být to, že nemají předplatné, které je nutné ke čtení a odpovědi na zprávy. Je také možné, že si přečetli vaši zprávu, ale rozhodli se neodpovídat.

4. Jak mohu poslat zprávu někomu na zápase?

Chcete -li poslat zprávu někomu na zápase, přejděte na jejich profilovou stránku a klikněte na Blue Speech Bubble. Zadejte svou zprávu do textového pole a klikněte na Odeslat. Případně můžete kliknout na Blue Speech Bubble vedle něčího mini-profilu z výsledků vyhledávání.

5. Musím zaplatit za odpověď na zprávy na zápase?

Jako bezplatný člen máte možnost odpovědět na zprávy ve své odpovědi na bezplatnou sekci bez předplatného. Mějte však na paměti, že externí e -mailová umístění a mobilní aplikace nebudou pro tuto funkci fungovat.

6. Kolik stojí aktivace odpovědi zdarma na funkci na zápase?

Odpověď Aktivace Match ZDARMA náklady na funkce dalších 9 $.99 za měsíc. Tato funkce umožňuje každému uživateli reagovat na vaše zprávy bez ohledu na stav předplatného.

7. Co odpovídá funkce bez funkce zdarma?

Funkce Match Odpověď zdarma umožňuje členům zdarma odpovědět na placené e -maily předplatitele. Tato funkce však vyžaduje další doplňkový nákup a placený předplatitel musí konverzaci zahájit zasláním e-mailu bezplatnému členovi.

8. Mohou ostatní členové zápasu vědět, jestli jsem si přečetl jejich zprávu?

Pokud člen, který poslal zprávu, má povoleno oznámení o čtení e -mailu, budou vědět, kdy jste otevřeli své zprávy. Neexistuje však způsob, jak zjistit, zda má jiný člen oznámení o čtení e -mailu, pokud vás výslovně neinformují.


Nemůžete zprávu na zápase zdarma zdarma?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí chatovat na zápase

Zamýšlené použití: Match je navržen tak, aby pomohl uživatelům spojit se s dalšími singly na základě kritérií, které hledají. Náklady: Match nabízí zdarma, standard (od 21 $.84 za měsíc) a prémie (od 23 $.11 za měsíc) plány.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete někoho mít rádi na zápase bez odeslání zprávy

Chcete -li použít super jako bez připojení zprávy, klepněte na ikonu Blue Star při prohlížení něčího profilu. Jakmile uvidíte výzvu, zeptáte se, zda byste chtěli připojit zprávu, jednoduše z toho opusťte a budete moci pokračovat s klasickým super jako.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžu odpovědět na zprávy na zápase com

Pokud byly vaše zprávy odeslány, existuje několik důvodů, proč někdo nemusí odpovědět: Členové se nepřihlásili, a tak vaši zprávu neviděli. Nemají předplatné, což je nutné ke čtení a odpovědi. Přečtou vaši zprávu, ale nechtějí odpovědět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu někomu podat zprávu na zápase

Jak odeslat zprávu na Matchgo na stránku profilu uživatele.Klikněte na Blue Speech Bubble.Zadejte svou zprávu a stiskněte Odeslat.Případně klikněte na Blue Speech Bubble, aby někdo z vašich výsledků vyhledávání někdo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte zaplatit za odpověď na zápas

Zprávy bezplatného člena (e -mail) doručená pošta je rozdělena do dvou sekcí: Odpověď zdarma a přihlaste se k odběru e -mailů čtení. Členové zdarma se musí přihlásit na web zápasu nebo mobilního webu, aby odpověděli jako externí umístění e -mailů, aplikace nebudou fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí odpověď zdarma na zápas

Za dalších 9 $.99 za měsíc, Aktivace Match’s Odpověď ZDARMA FUNCE znamená * Jakýkoli uživatel může reagovat na vaše zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je odpovídá odpovědi zdarma

Co je odpovědí zdarma Tato funkce umožňuje členům bezplatných členů odpovědět na placené e -maily předplatitele. Placený předplatitel předpokládá náklady, protože to vyžaduje další nákup doplňku. Po dokončení nákupu musí placený předplatitel poslat e -mailu bezplatnému členovi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé na zápase zjistit, zda si přečtete jejich zprávu

Budou ostatní členové zápasu vědět, kdy jsem od nich otevřel zprávu, pokud člen, který poslal zprávu, má oznámení o čtení e -mailu, pak budou vědět, kdy otevřete své zprávy. Neexistuje způsob, jak zjistit, zda jiný člen má oznámení o čtení e -mailu, pokud vám to neřeknou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odpovíte na zápas zdarma

Po dokončení nákupu musí placený předplatitel poslat e -mailu bezplatnému členovi. Zprávy bezplatného člena (e -mail) doručená pošta je rozdělena do dvou sekcí: Odpověď zdarma a přihlaste se k odběru e -mailů čtení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za použití zápasu

Přihlášení k zápasu.com je zdarma, ale většina jeho užitečnějších funkcí bude uzamčena, pokud nemáte placené předplatné. Abychom mohli ze služby vytěžit maximum a pro přístup ke všem skvělým funkcím webu, doporučujeme si vybrat jednu z placených možností členství. Projdeme každý plán níže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odpovíte na zápas zdarma

Po dokončení nákupu musí placený předplatitel poslat e -mailu bezplatnému členovi. Zprávy bezplatného člena (e -mail) doručená pošta je rozdělena do dvou sekcí: Odpověď zdarma a přihlaste se k odběru e -mailů čtení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí odpověď zdarma na zápas

Za dalších 9 $.99 za měsíc, Aktivace Match’s Odpověď ZDARMA FUNCE znamená * Jakýkoli uživatel může reagovat na vaše zprávy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezplatná verze zápasu

Přihlášení k zápasu.com je zdarma, ale většina jeho užitečnějších funkcí bude uzamčena, pokud nemáte placené předplatné. Abychom mohli ze služby vytěžit maximum a pro přístup ke všem skvělým funkcím webu, doporučujeme si vybrat jednu z placených možností členství.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo odpovědět na zápas

Někteří členové se rozhodnou nereagovat na všechny kontakty, ačkoli Match povzbuzuje všechny, aby odpověděli na všechny přijaté zprávy. Ne všichni členové jsou předplatiteli. Pouze placení předplatitelů nebo příjemců odpovědi za bezplatnou funkci, mohou odpovědět na e -maily, které obdrží.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když vyprší vaše předplatné

Pokud již proběhlo datum obnovení, pak vypršela vaše předplatné a váš účet je nyní v režimu „bezplatný člen“. Tlačítko reaktivace se neobjeví, ale můžete získat přístup k výhodám předplatitelů opětovným zakoupením nového předplatného.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, zda je někdo placeným členem na zápase

Jediný způsob, jak to udělat, je to, aby jim bylo posíleno a zjistilo, zda odpovídají. To vám řekne, zda jsou ve většině případů placeným členem, pokud nejsou na zkušebním účtu. Pravidlo, o kterém říkám klientům, je předpokládat, že téměř polovina účtů na zápase je neaktivní. Z těch, kteří jsou aktivní, předpokládejte, že polovina z nich je placena.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo odpovědět na zápas

Někteří členové se rozhodnou nereagovat na všechny kontakty, ačkoli Match povzbuzuje všechny, aby odpověděli na všechny přijaté zprávy. Ne všichni členové jsou předplatiteli. Pouze placení předplatitelů nebo příjemců odpovědi za bezplatnou funkci, mohou odpovědět na e -maily, které obdrží.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je zdarma s zápasem

S bezplatným předplatným můžete procházet zápas.com, hledejte a zobrazíte shody, vytvářejte profil, odesílat a přijímat "mrknutí," Použijte shodu.COM’s Message Center a používat svou aplikaci smartphonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená svobodný zápas

Free Match – Design bezplatného zápasu nevyžaduje žádné zarovnání, a tak je to nejjednodušší z porovnání vzoru zavěsit. Nezáleží na tom, jak umístíte sousední proužky, vzorec se zarovne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje shoda com, pokud neplatíte

Přihlášení k zápasu.com je zdarma, ale většina jeho užitečnějších funkcí bude uzamčena, pokud nemáte placené předplatné. Abychom mohli ze služby vytěžit maximum a pro přístup ke všem skvělým funkcím webu, doporučujeme si vybrat jednu z placených možností členství. Projdeme každý plán níže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho je zápas zdarma

Toto 7denní (168 po sobě jdoucích hodin) předplatného se shoduje.com ("Zkušební předplatné") poskytuje přístup během období předplatného zkušebního předplatného a kontaktuje způsobilé singly. Jak vykoupit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte zaplatit za odpověď na zápas

Zprávy bezplatného člena (e -mail) doručená pošta je rozdělena do dvou sekcí: Odpověď zdarma a přihlaste se k odběru e -mailů čtení. Členové zdarma se musí přihlásit na web zápasu nebo mobilního webu, aby odpověděli jako externí umístění e -mailů, aplikace nebudou fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho můžete použít zápas zdarma

Namísto lovu třídenního předplatného bezplatného zkušebního předplatného a porovnání promo kódů stačí vytvořit základní profil na zápase a podívejte se, co vám může nabídnout. Vsadíme se, že budete spokojeni profily pro prohlížení zápasu, aniž byste zaplatili cent.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyprší zprávy na zápase com

Zprávy jsou vedeny pouze v záznamech zápasů po dobu 180 dnů. To znamená, že zprávy jsou automaticky odstraněny z webu 180 dní po odeslání, i když je neodstraníte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu dělat cokoli na zápase zdarma

Můžete dokončit svůj profil a zdarma přidat obrázky. Můžete vyhledat životaschopná data zdarma. Můžete dokonce poslat lajky a zprávy zdarma. Zúčastnili jsme se mezi nejlepšími seznamovacími stránkami, protože bezplatná verze datovací služby dává singlům dosud svobodu vlastním tempem.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Los autos de la policía tienen botones de pánico??
Next Post
Jak se dostanu kolem zápasu com bez placení?