15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lav selv skrabelodd til forskellige lejligheder – 2 instruktioner og idéer til brug

Lav selv skrabelodder til kort, billetter og mere - instruktioner til fremstilling

Hjemmelavede skrabelodder er alle raseri lige nu og kan bruges til mange formål. Hvis du synes, at det helt sikkert er en kompliceret ting at lave et skrabelod, tager du fejl. Det er ikke kun gjort på få trin. Der er endda flere forskellige måder, du kan prøve. Mens nogle foretrækker akrylmaling, bruger andre neglelak, som enhver dame sandsynligvis har derhjemme. I det følgende viser vi dig, hvilke andre materialer du har brug for, hvis du selv vil lave et skrabelod, instruktioner og nogle ideer til, hvordan du kan bruge disse tinkered DIY -kort.

Lav selv skrabelod – ideer til brug

Ideer til skrabelodder og kort til bryllupper, groomsmen, brudepiger og som et ægteskabsforslag

 • Tinker løs: Alle kender skrabelodder i form af billetter. Derfor er billetter den helt rigtige grund til en fest, hvis du absolut vil lave et skrabelod selv. Uanset om det er til en sjov sommerfest, en sjov børnefest, til Halloween, til Mardi Gras eller til en fødselsdag, hvis du selv laver sådanne billetter, kan du spille mange forskellige festspil, der garanteret vil være sjove for alle. Og alle vil være mere end glade for præmierne. Men glem ikke at lave et par nitter, hvis du laver hvert skrabelod selv.
 • Bryllup skrabelodder: Bryllupskrabet er særligt populært, når der skal fremsættes et “forslag” til den bedste mand eller brudepigen. Så hvis du gerne vil bede din bror, bedste ven eller en anden om denne ære på en særlig måde, kan du lave et skrabelod til den bedste mand. Men selve ægteskabsforslaget mellem to kærester kan også udføres på denne måde. Bare kom med en god grund til, at din kæreste skulle ridse kortet, og overraskelsen bag det er spørgsmålet “Vil du gifte dig med mig?”.

  Yderligere ideer: bryllupsmenu, hvor alle gæster kan ridse af; Takkort for festgaver; Gem datokortene

Lav selv et verdenskort som et skrabelod som en gave til rejseelskere

 • Graviditet skrabelod: Mange i dag arrangerer en fest for at annoncere køn, men selv (og især) de kommende forældre ved endnu ikke. Så du kan også selv lave et skrabelod til denne lejlighed. Men de er også en kærkommen ting ved et klassisk baby shower. Fordi spil kan organiseres der igen, som du selv kan lave skrabelodder til.
 • Lykønskningskort: Lav et smukt Valentins kort, og tilføj enhver besked, der skal ridses af eller lav et julekort, påskekort, lykønskningskort til en fødselsdag, et kort til dåb, eksamen, skoleindskrivning, jubilæum osv..
 • Verdenskort for rejseelskere: Et kort over verden til at skrabe alle besøgte lande eller ethvert land med seværdigheder at skrabe af
 • Tinker invitationskort: De vigtige oplysninger om den hjemmelavede invitation, såsom dato, tid og sted, kan skjules bag et lag, der kan ridses af. Denne idé, som du selv kan lave et skrabelod til, er velegnet til enhver fest.

Lav skrabelodder selv uden akryl og med neglelak

Lav selv skrabelod - instruktioner til et hjerte med neglelak og voks

 • Alle kort, der skal designes (f.eks. Til en applikation eller til partier)
 • saks
 • et lys (voks) eller hvid farveblyant
 • Neglelak i sølv, guld, kobber eller en anden metallisk nuance (helst mat)

Forbered først et kort, der skal konverteres til et skrabelod eller en billet. Hvis du gerne vil lave et skrabelod selv, kan du printe det ud eller designe det selv. Tag nu lyset eller farveblyanten og gnid hele området med den voks, du vil dække, og som du vil gnide af senere. Gør dette omhyggeligt og gå ikke glip af nogen del. Endelig skal du også male det samme område med neglelakken.

Voks og gylden neglelak til at lave et afskrabningsfelt på et kort

Brug et godt dækkende neglelak, for du bør kun påføre et tyndt lag og aldrig male over det en anden gang med det samme, da resultatet i modsætning til neglelak på negle ikke er mere uigennemsigtigt, men klumpet og ujævnt. Et andet og måske endda et tredje lag maling vil sandsynligvis stadig være nødvendigt. I dette tilfælde skal du lade det første lag tørre godt, inden du påfører det andet.

TIP: Når du selv har lavet skrabeloddet, skal du vedhæfte et stykke 1 cent til et hvilket som helst punkt på det færdige kort med tape, så det kan gnides af umiddelbart efter at have givet det væk.

Lav selv skrabelodder med akrylmaling og vaskemiddel

Lav selv skrabelodder til forskellige lejligheder - lykønskningskort med et gyldent hjerte

 • Akrylmaling i enhver farve (f.eks. Guld, sølv, kobber)
 • Opvaskemiddel
 • klar klæbende film eller bredt, klart klæbende tape
 • Børste (helst en skumbørste for at undgå striber)
 • Bogstaver / besked på papir

Forbered beskeden (eller kortet), før du selv laver skrabeloddet. Dette kan skrives ned i hånden eller udskrives efter ønske. Sæt derefter den gennemsigtige film på det område, der skal gnides af senere. I en passende beholder blandes opvaskevæsken med akrylmaling i et forhold på 1: 2. Mens du rører begge sammen, skal du passe på, så der ikke dannes ingen eller mindst så få luftbobler som muligt.

Tinker skrabelodder med akrylmaling og opvaskemiddel til festen

Som med neglelak er der brug for flere lag. Men lad hvert lag tørre godt, inden du påfører det næste. Når din besked er væk, er du færdig. Lad derefter kortet tørre igen i flere timer. På denne måde kan du nu lave så mange skrabelodder, som du selv kan lide.

Hjemmelavede lykønskningskort at give væk med et sjovt ridsefelt

Udskriv balloner eller andre motiver, og gør dem til et DIY skrabelod eller skrabelod

Previous Post
Unik ferie ved havet i luksusbyen Amanpulo i Filippinerne
Next Post
Maling af trapperækværk – ideer til gelænder af træ og metal