15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč nemohu sledovat Hulu na mém chromu?





Shrnutí článku

1. Vylepšete své připojení: Podnikněte kroky, abyste pomohli zlepšit spojení. Proveďte napájecí cyklus: Vypněte počítač (a v případě potřeby modem a router). Počkejte několik minut a poté se zapněte. Vymažte mezipaměť prohlížeče: Vymazání mezipaměti odstraňuje dočasné soubory a pomáhá uvolnit potřebný prostor.

2. Jak sledovat Hulu na Google Chrome: Otevřete obchod Google Play. Vyhledejte aplikaci Hulu pomocí navigačního panelu na levé straně. V části Přehled klikněte na tlačítko Stáhnout. Po dokončení instalace spusťte kliknutím na Open a spusťte aplikaci.

3. Proč Hulu nefunguje na webových stránkách: Zkontrolujte, zda je Hulu dole. Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

4. Je Hulu k dispozici na Chromebooku: Na Hulu můžete sledovat pořady a filmy.com pomocí počítače, který splňuje doporučené specifikace níže: Mac OS X 10.13 nebo vyšší, Microsoft Windows 10 a Chrome OS.

5. Jak vyčistit mezipaměť Hulu v Chrome na telefonu a tabletu Android: Z domovské obrazovky přejděte do Nastavení > Aplikace > Hulu > Úložný prostor > Vyberte vymazat mezipaměť a vymazat data.

6. Proč je Hulu blokován na mém počítači: Můžete zapomenout na heslo Hulu a zadat špatné, což způsobí blokování přihlášení Hulu. Pokud ano, musíte resetovat heslo Hulu. Jděte do Hulu.com/zapomenutá stránka, zadejte svou e -mailovou adresu a poté klikněte na tlačítko Resetování hesla požadavku. Poté zaškrtněte e -mailové políčko a najděte e -mail s resetováním hesla.

7. Nejlepší prohlížeče pro streamování na Hulu:

  • Nejlepší pro Windows: Microsoft Edge.
  • Nejlepší pro MacOS: Safari.
  • Nejlepší pro výdrž baterie: Opera.
  • Nejlepší pro obsah s omezením polohy: prohlížeč ur.
  • Nejlepší alternativní prohlížeč: Chrome.

8. Nejlepší prohlížeč pro sledování Hulu na Windows: Pro operační systém Windows je Windows 10 jediný, který Hulu podporuje. Edge je výchozí prohlížeč v systému a je aktualizován pomocí Windows. Takže tento prohlížeč nebudete muset aktualizovat, abyste se ujistili, že kompatibilita s Hulu. Pokud Hulu říká nepodporovaný prohlížeč, můžete se přihlásit do aplikace uvnitř Edge.

Otázky a odpovědi

1. Proč Hulu nefunguje na chromu? Hulu nemusí fungovat na chromu kvůli špatnému připojení k internetu, problémům s mezipaměťovou mezipaměť nebo problémy s kompatibilitou. Nezapomeňte vylepšit své připojení, vyčistit mezipaměť prohlížeče a zkontrolovat, zda je Hulu dole.

2. Jak mohu sledovat Hulu na Google Chrome? Chcete -li sledovat Hulu na Google Chrome, otevřete obchod Google Play, vyhledejte aplikaci Hulu, stáhněte si ji a poté spusťte aplikaci.

3. Co mám dělat, pokud Hulu nepracuje na webových stránkách? Pokud Hulu nepracuje na webových stránkách, zkuste se odhlásit z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlásit. Můžete také zkusit smazat a opětovné natírání aplikace Hulu a zkontrolovat rychlost stahování internetu.

4. Je k dispozici hulu na Chromebooku? Ano, můžete sledovat Hulu na chromebooku, pokud splňuje doporučené specifikace, jako je mít Mac OS X 10.13 nebo vyšší, Microsoft Windows 10 nebo Chrome OS.

5. Jak mohu vyčistit mezipaměť Hulu v Chrome na telefonu a tabletu Android? Chcete -li vyčistit mezipaměť HULU v Chrome na telefonu nebo tabletu Android, přejděte do Nastavení > Aplikace > Hulu > Úložiště a vyberte vymazat mezipaměť a vymazat data.

6. Proč je Hulu zablokován na mém počítači? Hulu může být na vašem počítači blokován kvůli zadání nesprávného hesla několikrát. Na návštěvě Hulu budete muset resetovat své heslo Hulu.com/zapomenout a dodržovat pokyny.

7. Co je prohlížeč nejlepší pro streamování na Hulu? Nejlepší prohlížeče pro streamování na Hulu závisí na zařízení a preferencích. Microsoft Edge, Safari, Opera, ur prohlížeč a Chrome jsou dobré možnosti.

8. Který prohlížeč bych měl použít ke sledování Hulu na Windows? Hulu podporuje Windows 10 a Edge je výchozí prohlížeč v systému. Pokud narazíte na nějaké problémy s kompatibilitou.


Proč nemohu sledovat Hulu na mém chromu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu nefunguje na chromu

Vylepšete své připojení: Proveďte kroky, abyste pomohli zlepšit připojení. Proveďte napájecí cyklus: Vypněte počítač (a v případě potřeby modem a router). Počkejte několik minut a poté se zapněte. Vymažte mezipaměť prohlížeče: Vymazání mezipaměti odstraňuje dočasné soubory a pomáhá uvolnit potřebný prostor.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat Hulu na Google Chrome

Otevřete obchod Google Play. Vyhledejte aplikaci Hulu pomocí navigačního panelu na levé straně. V části Přehled klikněte na tlačítko Stáhnout. Po dokončení instalace spusťte kliknutím na Open a spusťte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu nefunguje na webových stránkách

Zkontrolujte, zda je Hulu dole. Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je k dispozici hulu na Chromebooku

Na Hulu můžete sledovat pořady a filmy.com pomocí počítače, který splňuje doporučené specifikace níže: Mac OS X 10.13 nebo vyšší, Microsoft Windows 10 a Chrome OS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vyčistit mezipaměť Hulu v Chrome

Telefon a tablet Android

Z domovské obrazovky přejděte do Nastavení > Aplikace > Hulu > Úložný prostor > Vyberte vymazat mezipaměť a vymazat data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Hulu zablokován na mém počítači

Můžete zapomenout na heslo Hulu a zadat špatné, což způsobí blokování přihlášení Hulu. Pokud ano, musíte resetovat heslo Hulu. Jděte do Hulu.com/zapomenutá stránka, zadejte svou e -mailovou adresu a poté klikněte na tlačítko Resetování hesla požadavku. Poté zaškrtněte e -mailové políčko a najděte e -mail s resetováním hesla.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je prohlížeč nejlepší pro Hulu

5 nejlepších prohlížečů pro streamování pro Windows: Microsoft Edge.Nejlepší pro MacOS: Safari.Nejlepší pro výdrž baterie: Opera.Nejlepší pro obsah s omezením polohy: prohlížeč ur.Nejlepší alternativní prohlížeč: Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší prohlížeč pro sledování Hulu

Pro operační systém Windows je Windows 10 jediný, který Hulu podporuje. Edge je výchozí prohlížeč v systému a je aktualizován pomocí Windows. Takže tento prohlížeč nebudete muset aktualizovat, abyste se ujistili, že kompatibilita s Hulu. Pokud Hulu říká nepodporovaný prohlížeč, můžete se přihlásit do aplikace uvnitř Edge.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít Hulu prostřednictvím prohlížeče

Zkušenosti dostupné v Hulu.com a prostřednictvím webových aplikací na vašem podporovaném počítači Mac a PC jsou plné nejnovějších funkcí a služeb Hulu – plně optimalizované pro streamování online. Chcete -li si to prohlédnout, namířte svůj prohlížeč na www.Hulu.com a přihlaste se.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Podporuje Google Hulu

Chcete -li se zaregistrovat pro Hulu prostřednictvím Google: Stáhněte si a otevřou aplikaci Hulu na podporované Android TV nebo Android Mobile Device. Vyberte Zahájit svou bezplatnou zkušební verzi. Vyberte si jeden z dostupných plánů Hulu pro odběratele Bell-Billed: Hulu nebo Hulu (bez reklam)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Hulu na webových prohlížečích

Přejít na www.Hulu.com ve vašem webovém prohlížeči a přihlaste se. Procházejte nebo vyhledejte pořad nebo film, který chcete sledovat, a klikněte na něj a začněte jej sledovat. Pokud se rozhodnete sledovat televizní pořad, možná budete muset vybrat konkrétní epizodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl bych vyčistit mezipaměť na Hulu

Pravidelně vyčistěte mezipaměť prohlížeče, abyste pomohli se stabilitou a výkonem při sledování na Hulu.com. Pro kroky, jak to provést, vyberte prohlížeč, který používáte ze seznamu níže: Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč musím udržovat clearing cache v chromu

Když aktualizujeme naši aplikaci, váš prohlížeč může stále používat staré soubory. Pokud nevyčistíte svou mezipaměť, můžete vidět staré formuláře. Staré soubory mohou způsobit problémy s zobrazením nebo přístupem, když se přihlásíte online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přimět Hulu pracovat na svém počítači

Chcete -li si to prohlédnout, namířte svůj prohlížeč na www.Hulu.com a přihlaste se. Nebo, pokud jste fanouškem zkratek, nainstalujte do zařízení webovou aplikaci Chrome Web nebo aplikace Windows 10. Pokud jste poprvé navštívit web nebo používat webovou aplikaci, možná budete také muset povolit své služby pro umístění prohlížeče.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak sledujete Hulu, když je blokován

Použití virtuální soukromé sítě, neboli VPN, je způsob, jak obejít takové omezení směrováním vašeho připojení, i když vlastní servery VPN – v tomto případě servery ve Spojených státech. Existuje spousta služeb VPN, ale ExpressVPN je zdaleka nejlepším nástrojem pro práci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké rozlišení Chrome podporuje Hulu

720p/60fps:

Chrome prohlížeč (podporované verze)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký typ internetu potřebujete pro Hulu

Hulu doporučuje 3 Mbps pro knihovnu streamování Hulu, 8 Mbps pro živé streamy a 16 Mbps pro obsah 4K. Peacock doporučuje minimálně 3 Mbps, aby si užil svůj obsah a rychlost nejméně 8 Mbps pro určité vysoce kvalitní živé události a ultra-HD prémie.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlepší prohlížeč pro streamování Hulu

5 nejlepších prohlížečů pro streamování pro Windows: Microsoft Edge.Nejlepší pro MacOS: Safari.Nejlepší pro výdrž baterie: Opera.Nejlepší pro obsah s omezením polohy: prohlížeč ur.Nejlepší alternativní prohlížeč: Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu aktualizovat svůj prohlížeč Hulu

Chcete -li zkontrolovat aktualizaci HULU, navštivte domácí nabídku ve svém zařízení a přejděte do nastavení systému > Správa softwaru > vybrat "Hulu" > Aktualizace softwaru > Přes internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není aplikace Hulu kompatibilní s mým zařízením

Obecně platí, že pokud zařízení nemá obchod Google Play nebo jiné aplikace Google (Gmail, Mapy atd.), Nebude moci používat Hulu. Pokud máte nějaké potíže s stahováním aplikace Hulu, doporučujeme aktualizovat na nejnovější verzi systému Android OS. Byl tento článek užitečný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není Hulu již na mém zařízení podporován

Pokud obdržíte zprávu, Hulu již není v tomto zařízení podporována nebo vaše uživatelská relace vypršela, aplikace Hulu v televizi může vyžadovat aktualizaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstraní mezipaměť odstraní cokoli

Tip: Vymazání mezipaměti jednoduše vymaže dočasné soubory. Nevymaže přihlašovací pověření, stažené soubory nebo vlastní nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když smažu mezipaměť Chrome

Když používáte prohlížeč, jako je Chrome, ušetří některé informace z webových stránek ve své mezipaměti a cookies. Vyčištění jejich vyřešení určitých problémů, jako je načítání nebo formátování problémů na webech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud nevyčistíte mezipaměť

Pokud nevyčistíte svou mezipaměť, můžete vidět staré formuláře. Staré soubory mohou způsobit problémy s zobrazením nebo přístupem, když se přihlásíte online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nemůžete sledovat Hulu na počítači

Zkušenosti dostupné v Hulu.com a prostřednictvím webových aplikací na vašem podporovaném počítači Mac a PC jsou plné nejnovějších funkcí a služeb Hulu – plně optimalizované pro streamování online.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Se puede robar fácilmente Arlo??
Next Post
Provádí upstart kontrolu úvěru?