15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak nastavím bezpečnost rodiny na Windows 10?

Shrnutí článku: Povolení bezpečnosti rodiny na Windows 10

V tomto článku budeme diskutovat o tom, jak povolit bezpečnost rodiny na Windows 10, nastavit Microsoft Family Safety na počítači, nastavit rodičovský zámek na Windows 10, přidat rodinnou bezpečnost, zjistit, zda má Windows 10 vestavěné rodičovské kontroly, jak Windows Windows Bezpečnostní práce rodin a jak nastavit rodičovské kontroly na Windows 10 bez účtu Microsoft.


Klíčové body:

  1. Chcete -li povolit rodinnou bezpečnost na Windows 10, přejděte na „Účty“ a poté vyberte „Rodina“ & ostatní uživatelé.„Vyberte si člena rodiny a klikněte“ Povolit se přihlásit.„Zařízení se pak objeví jako jejich připojené zařízení.
  2. Chcete -li nastavit bezpečnost rodiny Microsoft v počítači, přejděte do nastavení systému Windows > Účty > Rodina & ostatní uživatelé. V rámci „Vaše rodina“ vyberte člen rodiny a klikněte na „Povolit“.„Zařízení bude přidáno jako jejich připojené zařízení.
  3. Chcete -li nastavit rodičovský zámek na Windows 10, vyhledejte „možnosti rodiny“ ve vyhledávacím panelu Windows a klikněte na možnosti v nastavení. Vytvořte si účet pro své dítě a povolte rodičovské kontroly. Po povolení rodičovských kontrol jsou ve výchozím nastavení zapnuty dvě funkce.
  4. Chcete -li přidat bezpečnost rodiny, otevřete aplikaci Google Play, klepněte na ikonu profilu vpravo nahoře a poté přejděte do Nastavení > Rodina > Rodičovská kontrola. Zapněte rodičovskou kontrolu a vytvořte špendlík. Vyberte typ obsahu, který chcete filtrovat, a vyberte, jak omezit přístup.
  5. Windows 10 má vestavěné rodičovské kontroly, které fungují tím, že blokují nevhodný online obsah, omezují čas obrazovky a stanoví omezení věku. Rodiče mohou tyto ovládací prvky upravit na základě věku a zájmů pro lepší bezpečnost.
  6. Bezpečnost rodiny Windows pomáhá vytvářet bezpečný online prostor pro děti. Umožňuje uživatelům nastavit filtry obsahu, blokovat nevhodné aplikace a hry a omezovat prohlížení webových stránek přátelských k dětem pomocí Microsoft Edge na Xbox, Windows a Android.
  7. Chcete -li nastavit rodičovské kontroly na Windows 10 bez účtu Microsoft, přejděte na nastavení účtu a klikněte na „Přidat někoho jiného do tohoto počítače.„Vyberte“ osobu, kterou chci přidat, nemá e -mailovou adresu.„Pokračujte v procesu vytváření účtu a vyberte“ Přidat uživatele bez účtu Microsoft.”

Často kladené otázky:

  1. Jak povolím bezpečnost rodiny na Windows 10?
    Chcete -li povolit bezpečnost rodiny, přejděte na „Účty“ a poté vyberte „rodinu & ostatní uživatelé.„Vyberte si člena rodiny a klikněte“ Povolit se přihlásit.„Zařízení se pak objeví jako jejich připojené zařízení.
  2. Jak nastavím bezpečnost rodiny Microsoft na svém počítači?
    Chcete -li nastavit bezpečnost rodiny Microsoft, přejděte do nastavení systému Windows > Účty > Rodina & ostatní uživatelé. V rámci „Vaše rodina“ vyberte člen rodiny a klikněte na „Povolit“.„Zařízení bude přidáno jako jejich připojené zařízení.
  3. Jak nastavit rodičovský zámek na Windows 10?
    Hledejte „rodinné možnosti“ ve vyhledávacím panelu Windows a klikněte na možnosti v nastavení. Vytvořte si účet pro své dítě a povolte rodičovské kontroly.
  4. Jak mohu přidat bezpečnost rodiny?
    Otevřete aplikaci Google Play, klepněte na ikonu profilu vpravo nahoře a poté přejděte do Nastavení > Rodina > Rodičovská kontrola. Zapněte rodičovskou kontrolu a vytvořte špendlík. Vyberte typ obsahu, který chcete filtrovat, a vyberte, jak omezit přístup.
  5. Má Windows 10 vestavěné rodičovské kontroly?
    Ano, Windows 10 má vestavěné rodičovské kontroly, které umožňují rodičům blokovat nevhodný online obsah, omezit čas obrazovky a nastavit omezení věku pro hry a aplikace.
  6. Jak funguje bezpečnost rodiny Windows?
    Bezpečnost rodiny Windows pomáhá vytvářet bezpečný online prostor pro děti. Uživatelé mohou nastavit obsahové filtry, blokovat nevhodné aplikace a hry a omezit prohlížení na webové stránky přátelské k dětem pomocí Microsoft Edge na Xbox, Windows a Android.
  7. Jak nastavit rodičovské kontroly na Windows 10 bez účtu Microsoft?
    Přejděte na nastavení účtu a klikněte na „Přidejte do tohoto počítače někoho jiného.„Vyberte“ osobu, kterou chci přidat, nemá e -mailovou adresu.„Pokračujte v procesu vytváření účtu a vyberte“ Přidat uživatele bez účtu Microsoft.”

Jak nastavím rodinnou bezpečnost na Windows 10?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím bezpečnost rodiny na Windows 10

Vyberte [účty] ⑫, poté vyberte [rodina & Ostatní uživatelé] ⑬. Vyberte člena rodiny a poté klikněte na Povolit podepsat v⑭. Jakmile se přihlásí, toto zařízení se objeví jako jejich připojené zařízení. Na webových stránkách bezpečnosti rodiny Microsoft uvidíte lidi, kteří se úspěšně připojili k vaší rodinné skupině.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím bezpečnost rodiny Microsoft na svém počítači

Připojte zařízení při bezpečnosti rodiny, které chcete připojit, přejděte na nastavení systému Windows > Účty > Rodina & ostatní uživatelé.Pod rodinou vyberte člena rodiny.Klikněte na Povolit. Jakmile se přihlásí, toto zařízení se objeví jako jejich připojené zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavit rodičovský zámek Windows 10

Chcete -li zapnout rodičovské kontroly pro vaše dítě, přejděte na vyhledávací lištu Windows a zadejte „možnosti rodiny“ a klikněte na tyto možnosti v nastavení. Vytvořte si účet pro své dítě a povolte rodičovské kontroly. Jakmile jsou povoleny rodičovské kontroly, ve výchozím nastavení jsou zapnuty dvě funkce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přidat bezpečnost rodiny

Nastavte rodičovskou kontrolu aPopen App Google Play .Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.Klepněte na Nastavení Nastavení rodiny. Rodičovská kontrola.Zapněte rodičovskou kontrolu.Chcete -li chránit rodičovské kontroly, vytvořte PIN, které vaše dítě neví.Vyberte typ obsahu, který chcete filtrovat.Vyberte, jak filtrovat nebo omezit přístup.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Windows 10 postaveno v rodičovských kontrolách

Ovládací prvky Windows 10 pracují tím, že blokují nevhodné online obsah, omezují čas obrazovky a stanovíme omezení věku pro hry a aplikace. Rodiče mohou upravit rodičovské kontroly Microsoft na základě věku a zájmů, aby se zlepšila bezpečnost prohlížecích návyků svého dítěte.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje bezpečnost rodiny Windows

Vytvořte bezpečný prostor pro vaše děti pro prozkoumání online. Použijte filtry obsahu aplikace k nastavení zdravých hranic, blokování nevhodných aplikací a her a omezení prohlížení na webové stránky přátelské k dětem pomocí Microsoft Edge na Xbox, Windows a Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavit rodičovské kontroly na Windows 10 bez účtu Microsoft

Chcete -li přidat nového místního uživatele (bez účtu Microsoft):

Z nastavení účtu klikněte na Přidat někoho jiného do tohoto počítače. Vyberte osobu, kterou chci přidat, nemá e -mailovou adresu. Objeví se obrazovka vytváření účtu. Vyberte Přidat uživatele bez účtu Microsoft.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje bezpečnost rodiny Microsoft

Bezpečnost rodiny Microsoft na mobilu

Na Androidu je aplikace dobře organizovaná a funkční. S účtem organizátoru (Parent Account) můžete zobrazit svou rodinu na výchozí obrazovce a nastavit další uživatelský profil s tlačítkem v dolní části stránky. Z aplikace nemůžete smazat členy rodiny nebo jejich zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vložím do svého počítače rodičovský zámek

Na počítači se systémem Windows 10

Chcete -li to provést, přejděte do nastavení Windows a vyberte rodinu. Klikněte na Přidat člena rodiny. Pokračujte v vytvoření účtu Microsoft pro vaše dítě. Zadejte e -mailovou adresu svého dítěte nebo postupujte podle pokynů a vytvořte ji.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená bezpečnost rodiny na Microsoft

Vytvořte bezpečný prostor pro vaše děti pro prozkoumání online. Použijte filtry obsahu aplikace k nastavení zdravých hranic, blokování nevhodných aplikací a her a omezení prohlížení na webové stránky přátelské k dětem pomocí Microsoft Edge na Xbox, Windows a Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit rodičovské kontroly

Naštěstí je tu ještě jednodušší řešení pro toto otevřené aplikace Google Play nahoře. Přímo klepněte na profil. Ikona poté vyberte Nastavení. Nyní jděte na rodinné rodičovské kontroly. Nyní zapněte

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít bezpečnost rodiny Microsoft v chromu

Přejděte na svůj nadřazený účet Microsoft a poté klikněte na rodinu. Pod účtem vašeho dítěte musíte "Povolit aplikaci Google" . To jim dává povolení používat Google Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje bezpečnost rodiny Microsoft na Windows 10 Pro

Která zařízení jsou kompatibilní s časovými limity obrazovky Screen Screen Time Limits fungují na Windows (Windows 10 a Windows 11), Xbox (Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S) a Android Apps and Games. Mohou být spravovány pomocí aplikace Microsoft Family Safety App na Android a iOS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit omezeného uživatele v systému Windows 10

Nastavení rodičovských kontrol z rodiny & Možnosti dalších uživatelů, vyberte Přidat člena rodiny.Vyberte Přidat dítě, zadejte e -mailovou adresu nového uživatele a poté klikněte na Další.Nový člen bude muset potvrdit přírůstek do vaší rodinné skupiny z jeho doručené pošty.Jakmile je to hotovo, vyberte online Správa rodinných nastavení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Microsoft Family Safety součástí Office 365

Prémiové funkce s Microsoft 365

Mohou být spravovány pomocí aplikace Microsoft Family Safety App na Android a iOS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Microsoft Family Bezpečnost zdarma

Všechny kromě bezpečnosti jízdy jsou k dispozici zdarma. Placená verze stojí 99 $.99 ročně, ale můžete to vyzkoušet zdarma po celý měsíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu blokovat nevhodný obsah

Metoda 1: Použijte omezení Google Play

Poté otevřete „Nastavení“. To můžete provést klepnutím na značku nabídky v levém horním rohu domovské obrazovky Store Play a výběrem „Nastavení“ z okna, které se otevírá. Po jeho klepání přejdete na obrazovku „Rodičovská kontrola“, kde můžete tuto funkci zapnout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím dětská omezení Chrome

Z zařízení pro Android nebo Chromeboopen The Family Link App .Vyberte své dítě.Klepněte na ovládací prvky Omezení obsahu Google Chrome Advanced Settings.V "Dějiny" Sekce, klepněte na Clear History.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč zvyklí Microsoft Family Funkce, dovolte mi použít Chrome

Přejděte na svůj nadřazený účet Microsoft a poté klikněte na rodinu. Pod účtem vašeho dítěte musíte "Povolit aplikaci Google" . To jim dává povolení používat Google Chrome.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi rodinou Windows 10 a Pro

Hlavní rozdíl mezi Windows 10 Home a Windows 10 Pro je zabezpečení operačního systému. Windows 10 Pro je bezpečnější volbou, pokud jde o ochranu počítače a zajištění vašich informací. Kromě toho se můžete rozhodnout připojit Windows 10 Pro k doméně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak omezím svůj počítač na konkrétního uživatele

Otevřete vlastnosti účtu uživatele v aplikaci a počítače Active Directory Active Directory Microsoft Management Console (MMC). Vyberte kartu účtu a klikněte na přihlášení. Poté klikněte na přihlašovací pracovní stanice, vyberte následující počítače, zadejte název pracovní stanice, na kterou chcete uživatele omezit, a klikněte na Přidat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak omezíte, kdo se může přihlásit do počítače

Jít do "Start" -> "Běh". Umožnit "Popírat přihlášení lokálně" Uživatel právo na uživatelské účty zdrojové domény. Některé služby (jako jsou zálohovací softwarové služby) mohou ovlivnit tuto politiku a nefungují by. Spusťte gpupdate /síla na místní počítač.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zvládnu rodinná nastavení na Microsoft

Přihlaste se do konzoly s účtem organizátora Microsoft, který je v rodinné skupině. Stisknutím tlačítka Xbox  Průvodce otevřete. Vyberte profil & Systém > Nastavení > Účet > Rodinné nastavení > Spravujte členy rodiny a poté vyberte účet člena, který byste chtěli spravovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou poplatky za bezpečnost rodiny Microsoft

Bezpečnost rodiny Microsoft. Volný, uvolnit. Zaregistrujte se a získejte základní funkce. Přihlásit se. Částečně zahrnuto. Sbalení všeho. Časové limity obrazovky. Zahrnuta.CAD $ 11.00. Microsoft 365 Family CAD $ 11.00. / Měsíc. Microsoft 365 Family. Přihlaste se k odběru společnosti Microsoft 365 Family3 a získejte prémiové funkce. Kup nyní. Zkuste zdarma po dobu 1 měsíce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu chránit své dítě před nevhodným internetovým obsahem

Více videí na YouTubeSet Up rodičovské kontroly. Dejte rodičovské kontroly na domácí širokopásmové připojení.Zapněte bezpečné vyhledávání na vyhledávačích. Povzbuďte své dítě, aby používalo vyhledávače přátelské k dětem, jako je Swiggle.Ujistěte se, že každé zařízení je chráněno.Nastavit filtry.Blokujte vyskakovací okna.Prozkoumejte weby a aplikace společně.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo hago que mi sitio web aparezca en la búsqueda de Google??
Next Post
Je šikovný muž dvě slova?