15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg selv en børns gynge til haven – 4 byggevejledninger

Børns gynge til haven baby-toddler-safe-idé-træ

Hvis du vil give dit barn en masse glæde til sommeren, er den bedste måde at gøre dette på med et gynge. En Børns gynge til haven Hvert barn, uanset alder, kan lide det. Hvis du også har besluttet at udvide din have med et gynge, vil vi gerne tilbyde dig nogle instruktioner, som du kan implementere med glæde. For nogen af ​​disse ideer skal du have et træ, en solid baldakin eller en pergola til at hænge. Alternativt kan du også opbygge din egen support. Vi ønsker dig masser af sjov og succes, hvis du selv bygger havebørns gynge.

Børns gynge til haven – en idé til småbørn

børns gynge til havematerialerne-stof-træ-stænger-reb

Hvis dit barn stadig er meget ungt, har du brug for en børns gynge til haven, der er sikker, og hvor barnet eller barnet kan blive komfortabelt omgivet. Dette stofsædesving er perfekt til dette, fordi det har høje ryglæn. Og bedst af alt, du behøver ikke nogen specielle materialer eller færdigheder for at bygge dem.

Børns gynge til haven og nødvendige materialer

børn-gynge-have-tekstil-kryds-mønster-sy-instruktioner

Du har brug for følgende ting til havebørns gynge:

– Træpinde med en diameter på ca. 2,5 cm

– 7,5 meter reb

– stålringe

– Stål snapkrog

– rebklemmer

– cirka 1 meter stof til yderside

– Symaskine, boremaskine, hammer, tang, sav, søjlebor

Sy stoffet

børns gynge til haven-bygge-selv-sy-søm

Den stive, du har valgt at bygge børns gynge til haven, skal bearbejdes til et sæde. Det stribede mønster har en praktisk fordel. Du kan bruge dem som en vejledning, når du syr lige linjer. Det store stykke skal være ca. 100 x 35 cm og de to mindre 35 x 28 og 15 x 28 cm. Derefter lægges det ud i form af et kryds. Sådan syes stoffet. Nedfæld de 35 cm sider efter at have foldet dem over ved at stryge.

Et behageligt sæde

Børns gynge til haven byggevejledning-let-symaskine-begynder-idé

Stofdelene i børnenes gynge til haven er nu syet sammen. For at gøre dette skal du bare følge instruktionerne ovenfor. Inden du begynder at sy, skal du stifte stoffet sammen med stifter, hvor det er nødvendigt for at sikre alt. Derefter sys nogle flere sømme, og du er næsten færdig med sædet.

Sløjfer til træpindene

børn-gynge-have-farverige-farver-striber-stof-sæde-design

Glem ikke at sy større sløjfer. Disse tilføjes på alle yderkanter. Du træder senere træpindene ind i disse sløjfer. Inden du syr løkken helt fast, skal du først stifte den fast igen med stifter og kontrollere, at diameteren passer. Forbered derefter rebet.

Fastgør rebet

Børns gynge-have-ringe-fastgør-reb-krog-hammer-klemmer

Hvis du ikke har forudskårne pinde, kan du selv skære dem af en lang pind. Til dette sæde skal du bruge fire stykker med en længde på 40 cm hver. Glem ikke at slibe hjørner og kanter, så ingen og især dit barn ikke kommer til skade og borer huller i alle ender. Fastgør rebet til børnenes gynge til haven til ringen og med rebklemmerne som vist.

Børnes gyngehave vedhæftet fil

Børns gynge-have-baby-inspiration-baldakin-terrasse-veranda

Ved hjælp af en snapkrog kan du nu fastgøre børns gynge til haven på ethvert tidspunkt i Farten. Uanset om du bruger en gren på træet, baldakinen eller en specialbygget støtte, skal du sørge for, at disse er stabile. For at gøre din baby mere behagelig kan du også tilføje puder eller en lille pude. Men vær ikke overrasket, hvis den pludselig falder i søvn.

Skateboard som en gynge til børn

børn-gynge-have-træfiksering-drenge-piger-lege

Hvis du selv vil bygge et børns gynge i haven, kan du også bruge et gammelt skateboard. Så hvis dit barn ejer en, men ikke længere bruger den, eller den simpelthen er gået i stykker, kan du naturligvis bruge den til at lave et børns gynge til haven. Faktisk fungerer det meget lettere, end du måske tror.

Instruktioner til børns gynge i haven

børns gynge-have-skateboard-karabinhage-krog-genbrug

Alt du behøver er et skateboard, et par snapkroge, et reb, der kan modstå dit barns vægt, to træpinde og en borekrone med en passende diameter til rebet. Når du har alt, hvad du har brug for, er du klar til at gå. Det vil ikke tage meget tid og kræfter.

Fjern hjulene

børn-sving-have-børn-hjælp-tinker-bygge-cykler

Da skateboardet ikke længere skal køres, kan du fjerne hjulene. I princippet kan dit barn hjælpe dig med dette projekt til et børns gynge til haven, men at skrue det ud kræver styrke, så du skal give en hånd med her. Hav også en boremaskine klar, for du får brug for den næste gang.

bore huller

børns gynge-have-bor-hurtige-instruktioner-leg-hjørne

Hvis din trådløse skruetrækker ikke er for tung, kan du lade dit barn foretage boringen (selvfølgelig under observation!). Marker pletterne på forhånd med en blyant, så det ikke går galt. For at gøre dette skal du løfte skateboardet lidt, som det blev gjort her, så du ved et uheld borer i jorden.

Halvvejs i haveprojektet

børns gynge-have-drill-skateboard-upcycling-sæde-stående område

Du kan også bruge hullerne i hjulene som en vejledning. De nye huller er to i antal på hver side og skal vende mod hinanden. Nu kommer den del, hvor du skal tråde rebet rundt. Læg også træpinde og karabinhager med det samme.

Forbered træpinde

børns gynge-have-brugte-stænger-træ-diy-inspiration

Dine børn skal senere kunne holde fast i træpindene. Deres længde skal være lidt større end skateboardets bredde. I begge ender, cirka en tomme fra kanten, borer du igen huller til rebene. Du må gerne slibe kanterne glatte igen.

Tilføj reb

børns gynge-have-binde-knude-gør-det-selv-forslag

Del rebet i to. Træk de to ender af hvert stykke gennem hullerne i skateboardet. Knyt dem i bunden (men ikke for stramme, hvis du skal justere noget bagefter) og gentag dette igen på oversiden af ​​skateboardet. Dette vil gøre rebet mere sikkert og forhindre skateboardet i at glide op.

Bind håndtagene fast

børns gynge-have-karabinhage-krog-bjergbestiger-tilbehør-træ-leg

Gør derefter det samme med håndtagene. Du har brug for knuder over og under for børnenes gynge til haven. Og så kan du bestemme svingningens højde og binde den fast. Beløbet afhænger af barnets alder og af, om det bruges, mens du sidder eller står. Stram alle knuder igen, og det sjove sving er klar.

Klassisk børnesving til haven

Børns gynge-have-klassisk-model-træplader-bor-tykt reb

Den klassiske træbørns gynge til haven er lige så let at kopiere. Et par brædder (afhængigt af den bredde, du ønsker) skrues sammen, hvorefter du igen vil tilføje huller på siderne. Der er også forskellige måder at binde rebet på. Prøv selv, hvilken du bedst kan lide.

Byg et fly

børn-sving-have-blå-fly-stimulering-maleri

Endelig vil vi gerne præsentere dig for endnu et træbørns gynge til haven, som også visuelt er meget interessant. Det er et sjovt fly, som dine børn helt sikkert vil blive forelsket i med det samme. Du kan selvfølgelig male træet i enhver farve. Jo mere farverige jo bedre!

Materialer til byggeri

børns gynge-have-fly-inspiration-træ-udendørs-leg

– 1 bræt 5 x 10 x 20 cm

– 1 bræt 2,5 x 20 x 20 cm

– 1 bræt 2,5 x 15 x 25 cm

– Træpind med en diameter på 2,5 cm og en længde mellem 15 og 20 cm

– Ankerskrue til understøtningen (bjælke eller træ)

– Reb

– øjenlåg

– rebklemmer

– Sandpapir, lak og lim

Byg vinger og flylegemer

børns gynge-have-vinge-fly-diy-projekt-original-fantasifuld

Hvordan man samler de enkelte flydele, kan du se på billedet. Du kan også få pladerne skåret i størrelse i isenkræmmeren. Afrundingerne er valgfri. Lige kanter er også mulige for denne børns gynge til haven. Det er dog vigtigt, at du sliber alle kanter glat for at undgå splinter og skader.

Bind flyet

børn-sving-have-rød-sjov-fly-design-sæde

Fastgør rebet til at hænge børns gynge til haven på forsiden af ​​begge vinger ved hjælp af knuder igen. Et øje bruges til at fastgøre rebet til flyets hale. Glem ikke håndtagene, så dit barn kan holde på gyngen. Hvis du leder efter et børns gynge til en lille have, så er alle tre varianter velegnede. Hvis træet ikke har et større træ, kan du bygge en støtte i passende størrelse.

Præcise instruktioner for flyet her.

Previous Post
Er Acai Berry Body Detox og vægttab skadeligt?
Next Post
Lav søde kastanjedyr med disse 14 kreative håndværksideer til unge og gamle