15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu přidat Hulu do svého iPhone?

Shrnutí: Jak stáhnout Hulu na iPhone

1. Otevřete obchod s aplikacemi: Na vašem iPhone najděte a klepněte na ikonu „App Store“.

2. Hledat Hulu: Pomocí vyhledávacího panelu v horní části obrazovky vyhledejte „Hulu.”

3. Klepněte na aplikaci Hulu: Z výsledků vyhledávání klepněte na aplikaci „Hulu“.

4. Klepněte na “get”: Na stránce aplikace Hulu klepněte na tlačítko „Získat“ a začněte ke stažení.

5. Zadejte své heslo Apple ID: Pokud je výzva, zadejte své heslo Apple ID a potvrďte stahování.

6. Počkejte na stahování do konce: Aplikace Hulu začne stahovat do vašeho iPhone. Počkejte na dokončení stahování.

7. Open Hulu: Po dokončení stahování klepněte na tlačítko „Otevřít“ spusťte aplikaci Hulu.

8. Přihlaste se nebo se zaregistrujte: Pokud již máte účet Hulu, zadejte své přihlašovací údaje. Pokud ne, zaregistrujte se na nový účet.

9. Začněte streamovat: Po přihlášení můžete začít streamovat své oblíbené pořady a filmy na Hulu.

Klíčové body:

  • Hulu je k dispozici ke stažení na iPhonech a dalších zařízeních Apple.
  • Aplikaci Hulu lze najít a stahovat z App Store.
  • Ke stažení aplikace budete muset mít Apple ID a heslo.
  • Pokud ještě nemáte účet Hulu, můžete se zaregistrovat na jeden v aplikaci.
  • S předplatným Hulu můžete streamovat širokou škálu televizních pořadů, filmů a původního obsahu.
  • Pro Hulu jsou k dispozici různé plány předplatného, ​​včetně možností podporovaných reklam a bez reklam.
  • Hulu není k dispozici ve všech zemích, takže se ujistěte, že jste v podporovaném regionu.
  • Ujistěte se, že máte stabilní připojení k internetu pro streamování obsahu na Hulu.
  • Aktualizace nejnovější verze iOS se doporučuje pro lepší kompatibilitu s aplikací Hulu.
  • Pokud narazíte na jakékoli problémy se stahováním nebo používáním aplikace Hulu, můžete se poradit s podpůrnými zdroji společnosti Hulu nebo kontaktovat jejich zákaznický servis.

15 otázek o Hulu na iPhone:

1. Jak mohu dát Hulu na svůj iPhone?

Chcete -li stáhnout Hulu na vašem iPhone, otevřete obchod s aplikace.

2. Proč nemohu dostat hulu na můj iPhone?

Pokud máte potíže s přístupem k Hulu na svém iPhone, ujistěte se, že máte nejnovější verzi aplikace a jste přihlášeni do svého prémiového účtu. Kromě toho zkontrolujte připojení k internetu a ujistěte se, že je dostatečně rychlý pro streamování videa.

3. Kolik stojí Hulu na iPhone?

Plán podporovaný reklamou Hulu na iPhone stojí 7 $.99/měsíc nebo 79 $.99/rok. Studenti mohou mít nárok na zlevněnou cenu 1 $.99/měsíc.

4. Jak se přihlašuji k odběru Hulu na telefonu?

Chcete -li se přihlásit k odběru Hulu v telefonu, navštivte Hulu.com/vítáni ve webovém prohlížeči, vyberte plán, zadejte svou e -mailovou adresu, heslo a osobní údaje.

5. Je aplikace Hulu zdarma?

Aplikace Hulu není zcela zdarma. Je k dispozici s různými plány předplatného společnosti Hulu, které začínají na 12 $.99/měsíc.

6. Proč nemohu stáhnout aplikaci Hulu?

Pokud si nemůžete stáhnout aplikaci Hulu, ujistěte se, že vaše zařízení má obchod Google Play a další aplikace Google. Doporučuje se také aktualizace nejnovější verze operačního systému Android.

7. Proč nemohu stáhnout Hulu na svém telefonu?

Podobně jako předchozí otázka se ujistěte, že váš telefon má potřebné požadavky na stahování aplikace Hulu, jako je obchod Google Play a aktualizovaný Android OS.

8. Proč Hulu není k dispozici v App Store?

Pokud nemůžete najít aplikaci Hulu v obchodě App Store, může to být způsobeno omezením věku. Aplikace Hulu pro iPhone/iPad/iPod Touch je omezena na uživatele ve věku 17 a starších.

9. Jak mohu zkontrolovat nastavení omezení na iOS?

Chcete -li zkontrolovat nastavení omezení na iOS, přejděte do aplikace Nastavení, klepněte na „Čas obrazovky“ a poté vyberte „Omezení obsahu a ochrany osobních údajů.”

10. Mohu sledovat Hulu Offline na mém iPhone?

V současné době Hulu nepodporuje sledování offline na iPhone. K streamování obsahu v aplikaci Hulu potřebujete aktivní připojení k internetu.

11. Kolik zařízení mohu použít s mým účtem Hulu?

Hulu umožňuje streamovat až na dvě zařízení současně se standardním předplatném. Můžete však upgradovat na plán, který podporuje neomezené obrazovky za další náklady.

12. Mohu kdykoli zrušit své předplatné Hulu?

Ano, můžete své předplatné Hulu zrušit kdykoli. Jednoduše přejděte do sekce účtu v aplikaci nebo na webu Hulu a postupujte podle pokynů.

13. Mohu sdílet svůj účet Hulu s členy rodiny?

Ano, Hulu vám umožňuje vytvářet více uživatelských profilů na jednom účtu, takže můžete sdílet svůj účet s členy rodiny a zároveň si uchovat individuální historie a doporučení hodinek.

14. Má Hulu možnosti rodičovské kontroly?

Ano, Hulu poskytuje možnosti rodičovské kontroly, které vám umožňují omezit přístup k určitému obsahu na základě věkových hodnocení.

15. Mohu sledovat živou televizi na Hulu?

Ano, Hulu nabízí živé televizní streamování se svými plány Hulu + Live TV. Tato funkce umožňuje sledovat živé televizní kanály spolu s obsahem na vyžádání.

Jak mohu přidat Hulu do svého iPhone?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát Hulu na svůj iPhone

Ale můžete to udělat také na jakémkoli zařízení Apple tím, že sledujete stejný krok na nejnovější verzi iOS. První věc tedy první je, že budete hledat App Store, což je výchozí aplikace na vašem

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu dostat hulu na můj iPhone

Ujistěte se, že máte nejnovější verzi aplikace (některé starší verze budou mít potíže s připojením k našim novým serverům.) Jste přihlášeni ke svému prémiovému účtu. Připojili jste se ke Spojeným státům jako virtuální umístění. Vaše připojení k internetu je dostatečně rychlé pro streamování videa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí hulu na iPhone

Hulu: Náš plán podporovaný reklamou stojí jen 7 $.99/měsíc (nebo 79 $.99/rok) a umožňuje vám přístup k naší knihovně pro streamování podporovanou reklamou. Studenti: Získejte Hulu (podporované reklamy) za $ 1.99/měsíc, pokud je způsobilý. Platí další podmínky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se přihlašuji k odběru Hulu na telefonu

Jak se zaregistruji na huluvisiit hulu.com/vítána ve webovém prohlížeči.Klikněte na spuštění bezplatné zkušební verze*Vyberte plán: HULU (podporované reklamy), Hulu (bez reklam), jeden z živých televizních plánů Hulu +*nebo jednu z možností svazku Disney*Zadejte svou e-mailovou adresu, heslo a osobní informace.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aplikace Hulu zdarma

K dispozici s Hulu (s reklamami) za 12 $.99/měsíc nebo s Hulu (bez reklam) za 19 $.99/měsíc. Ušetřete více než 11 $/měsíc ve srovnání se současnou pravidelnou měsíční cenou každé služby, když je zakoupena samostatně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu stáhnout aplikaci Hulu

Obecně platí, že pokud zařízení nemá obchod Google Play nebo jiné aplikace Google (Gmail, Mapy atd.), Nebude moci používat Hulu. Pokud máte nějaké potíže s stahováním aplikace Hulu, doporučujeme aktualizovat na nejnovější verzi systému Android OS. Byl tento článek užitečný

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu stáhnout Hulu na svém telefonu

Obecně platí, že pokud zařízení nemá obchod Google Play nebo jiné aplikace Google (Gmail, Mapy atd.), Nebude moci používat Hulu. Pokud máte nějaké potíže s stahováním aplikace Hulu, doporučujeme aktualizovat na nejnovější verzi systému Android OS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu není k dispozici v App Store

Aplikace Hulu pro iPhone/iPad/iPod Touch je omezena na 17 let a starší. Pokud je aplikace HULU omezena na zařízení iOS, nemůžete nainstalovat z cloudu nebo klepnutí "DOSTAT" Nainstalovat aplikaci Hulu z obchodu s aplikacemi. Chcete -li zkontrolovat nastavení omezení na iOS, postupujte podle níže uvedených kroků.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hulu zdarma na iPhone

Hulu + Live TV Plan je k dispozici pouze na Apple TV Gen. 4, iPod Touch Gen. 6, 4K Apple TV nebo iPhone/iPad běžící iOS12 nebo novější. Na konci vaší bezplatné zkušební verze vám bude účtována jako opakující se transakce prostřednictvím účtu iTunes (pokud nezrušíte během bezplatné zkušební verze).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat hulu do telefonu zdarma

Hulu konečně začíná umožňovat divákům sledovat televizní pořady na svých telefonech a tabletech, aniž by platil za předplatné. Počínaje dnes na Androidu, téměř vše, co můžete v současné době sledovat zdarma na webových stránkách Hulu, lze nyní sledovat zdarma na mobilních zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu na svém telefonu

Zkontrolujte, zda je Hulu dole. Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Získáte hulu zdarma s Amazon Prime

Je hulu zdarma s Amazon Prime ne. Hulu a Amazon Prime jsou konkurenti, a proto nemůžete získat jednu z nich jako zahrnutí s vaším předplatným druhému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím Hulu

Android TVopen aplikaci Store Google Play z domovské obrazovky.Přejděte na vyhledávací lištu a zadejte Hulu.Vyberte aplikaci HULU a poté vyberte nainstalovat a nainstalovat.Po dokončení instalace vyberte Opento spusťte aplikaci.Postupujte podle pokynů a připojte svůj účet s novou aplikací.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji aplikaci Hulu

Telefon a tablet Android

Pomocí mobilního zařízení Android přejděte do obchodu Google Play nebo klepněte na ikonu z domovské obrazovky. Přejděte na hledání a zadejte "Hulu"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč není Hulu na mém zařízení k dispozici

Zkontrolujte, zda je Hulu dole. Odhlaste se z Hulu na všech zařízeních a znovu se přihlaste. Odstraňte aplikaci HULU a znovu ji stáhněte z App Store a znovu se přihlaste. Zkontrolujte rychlost stahování internetu ze zařízení, které používáte (mělo by to být nejméně 6 Mbps pro Hulu a 8 Mbps pro Hulu s živou televizí.)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč si nemohu stáhnout aplikaci Hulu na svém telefonu

Obecně platí, že pokud zařízení nemá obchod Google Play nebo jiné aplikace Google (Gmail, Mapy atd.), Nebude moci používat Hulu. Pokud máte nějaké potíže s stahováním aplikace Hulu, doporučujeme aktualizovat na nejnovější verzi systému Android OS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu přistupovat k aplikaci Hulu

Vymažte svůj prohlížeč nebo mezipaměť aplikací. Force Close Hulu. Kontrola aktualizací. Přeinstalujte aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat Hulu zdarma na svém telefonu

Hulu konečně začíná umožňovat divákům sledovat televizní pořady na svých telefonech a tabletech, aniž by platil za předplatné. Počínaje dnes na Androidu, téměř vše, co můžete v současné době sledovat zdarma na webových stránkách Hulu, lze nyní sledovat zdarma na mobilních zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pro Hulu měsíční poplatek

Hulu (s reklamami) stojí 8 $ měsíčně nebo 80 $ ročně. Tento plán nabízí přístup podporovaný reklamou ke všem nejlepším pořadům na Hulu, včetně Hulu Originals. Hulu také nabízí studentský plán podporovaný reklamou za diskontovanou cenu 2 $ měsíčně. Pokud chcete streamování bez komerčního, můžete upgradovat na Hulu (bez reklam) za 15 $ měsíčně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu dostat hulu do telefonu

Obecně platí, že pokud zařízení nemá obchod Google Play nebo jiné aplikace Google (Gmail, Mapy atd.), Nebude moci používat Hulu. Pokud máte nějaké potíže s stahováním aplikace Hulu, doporučujeme aktualizovat na nejnovější verzi systému Android OS.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu sledovat Hulu na svém telefonu

Ujistěte se, že máte nejnovější verzi aplikace (některé starší verze budou mít potíže s připojením k našim novým serverům). Vypnuli jste služby umístění na svém mobilním zařízení takto: Pro Android přejděte na Nastavení>Umístění v telefonu a přepněte přepínač umístění na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete získat Hulu zdarma na telefonu

Hulu konečně začíná umožňovat divákům sledovat televizní pořady na svých telefonech a tabletech, aniž by platil za předplatné. Počínaje dnes na Androidu, téměř vše, co můžete v současné době sledovat zdarma na webových stránkách Hulu, lze nyní sledovat zdarma na mobilních zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sledovat Hulu bez aplikace

Zkušenosti dostupné v Hulu.com a prostřednictvím webových aplikací na vašem podporovaném počítači Mac a PC jsou plné nejnovějších funkcí a služeb Hulu – plně optimalizované pro streamování online. Chcete -li si to prohlédnout, namířte svůj prohlížeč na www.Hulu.com a přihlaste se.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo nabízí Hulu zdarma

Sprint. Pokud jste uživatelem sprintu, který svědí sledování nové sezóny rezervačních psů nebo potřebuje jen místo pro sledování bakaláře, máme dobré zprávy. Ať už jste novým nebo současným uživatelem, Sprint poskytuje bezplatný (podporovaný reklama) HULU plán každému, kdo je součástí jejich plánu Sprint Unlimited Plus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde mohu sledovat Hulu zdarma

HULU bezplatná zkušební verze je nejjednodušší způsob, jak získat Hulu zdarma, ale existují alternativy, pokud chcete mít službu déle než jen měsíc. Jedním z řešení je mít Premium Student Premium Spotify, což znamená, že můžete také získat Hulu (s reklamami) zdarma.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo reclamo una lista de Google??
Next Post
Jaký je hlavní rozdíl mezi červem a testotem viru?