15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu vytvořit svůj vlastní server VPN?

Vytvoření vlastního serveru VPN

Souhrn:
V tomto článku poskytnu krok za krokem průvodce, jak vytvořit svůj vlastní server VPN. Máte na výběr několik možností, jako je nákup routeru s vestavěnou schopností VPN nebo blikání s vlastním firmwarem. Navíc můžete nastavit server na počítači Windows nebo použít cloudového poskytovatele, jako je Google Cloud. Budu také pokrývat, jak nastavit bezplatný server VPN, náklady na hostování vlastního VPN, legalitu serverů VPN a sdílím své osobní zkušenosti při vytváření vlastního serveru VPN.

Klíčové body:
1. Server VPN si můžete vytvořit zakoupením routeru s vestavěnou schopností VPN nebo blikáním pomocí vlastního firmwaru.
2. Další možností je nastavit server VPN na počítači Windows nebo ho hostit v poskytovateli cloudu, jako je Google Cloud.
3. Chcete-li vytvořit bezplatný server VPN, můžete si stáhnout firmware třetích stran kompatibilních s routerem, například DD-WRT, Tomato nebo OpenWRT.
4. Flash firmware routeru a restartujte jej. Poté povolte OpenVPN a nastavte server a klienty VPN.
5. Nastavení serveru VPN doma zahrnuje přihlášení do panelu správce routeru, nalezení možnosti VPN v nastavení a výběr možnosti klienta VPN.
6. Zadejte správné nastavení a dokončete jakékoli další kroky, které může váš router vyžadovat.
7. Náklady na hostování vlastního VPN se liší, ale v průměru je to kolem 10 $ měsíčně. Přihlášení k dlouhodobým smluvům však může snížit měsíční náklady.
8. Ne všechny VPN stojí za peníze, takže je nezbytné zvolit renomovaného poskytovatele VPN.
9. VPN jsou ve většině zemí legální, včetně USA, Kanady a většiny Evropy. Některé země však zakazují využití VPN a porušení tohoto zákazu může vést k pokutám nebo uvěznění.
10. Vytvoření vlastního serveru VPN lze provést za pouhých 15 minut pomocí poskytovatele hostingu cloudu, jako je DigitalOcean, a instalace Algo VPN do místního počítače.

Silné otázky:
1. Je možné vytvořit svůj vlastní server VPN?
2. Jak mohu vytvořit bezplatný server VPN?
3. Jak doma nastavím server VPN?
4. Kolik stojí hostit svůj vlastní VPN?
5. Jsou servery VPN legální?
6. Jak jste si vytvořili svůj vlastní server VPN za 15 minut?
7. Jsou volné VPN legální?

Podrobné odpovědi:
1. Rozhodně. Máte několik možností, včetně nákupu routeru s vestavěnou schopností VPN, blikání jeden s vlastním firmwarem nebo nastavení serveru na počítači Windows nebo poskytovatele cloudu, jako je Google Cloud.

2. Chcete-li vytvořit bezplatný server VPN, můžete si stáhnout firmware třetích stran kompatibilních s routerem, například DD-WRT, Tomato nebo OpenWRT. Flash firmware vašeho routeru, restartujte jej, povolte OpenVPN a nastavte server a klienty VPN.

3. Chcete -li nastavit server VPN doma, přihlaste se do panelu správce routeru pomocí IP adresy a hesla. Najděte možnost VPN v nastavení a vyberte možnost VPN klienta. Zadejte správné nastavení a dokončete všechny další kroky, které může router požadovat.

4. VPN v průměru stojí kolem 10 $ měsíčně. Přihlášení k dlouhodobým smluvům však může snížit měsíční náklady. Roční smlouvy stojí kolem 8 $.41 měsíčně, zatímco dvouleté smlouvy průměrně 3 $.40 za měsíc. Je důležité zvážit, zda VPN stojí za peníze na základě svých funkcí a pověsti.

5. VPN jsou ve většině zemí legální, včetně USA, Kanady a většiny Evropy. Použití VPN v zemi, která zakázal její použití, jako je Severní Korea nebo Irák, však může vést k těžkým pokutám nebo uvěznění.

6. Vytvoření serveru VPN za 15 minut je možné podle těchto kroků: Vytvořte si účet na poskytovateli hostingu cloudu, jako je DigitalOcean, stáhněte si Algo VPN do místního počítače, rozbalte je, nainstalujte závislosti pomocí poskytnutých příkazových řádků a spusťte instalační průvodce a spusťte instalační průvodce a spusťte instalační průvodce a spusťte instalační průvodce. Nakonec dvakrát klikněte na konfigurační profily v adresáři Configs.

7. Ano, ve Spojených státech je legální používat VPN. Zákonnost VPN se však liší podle země. Zatímco používání VPN je legální, je důležité si pamatovat, že se nepřipojíte do žádné nezákonné činnosti při jeho používání.

Doufám, že vám tato informace pomůže při vytváření vlastního serveru VPN. Hodně štěstí!

Jak mohu vytvořit svůj vlastní server VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je možné vytvořit svůj vlastní server VPN

Rozhodně. Můžete si koupit router s vestavěnou schopností VPN nebo flash s vlastním firmwarem. Poté jej můžete nastavit jako VPN nebo jej připojit k předplatnému jako Cyberghost VPN. Můžete také nastavit server na počítači se systémem Windows nebo jej hostit v poskytovateli cloudu, jako je Google Cloud pro Windows nebo Mac.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit bezplatný server VPN

Rychlé průvodce: Snadné kroky k vytvoření vlastního firmwaru třetích stran VPNDownload, který je kompatibilní s vaším routerem. Doporučuji možnosti jako DD-WRT, Tomato a Openwrt.Flash firmware vašeho routeru.Restartujte router a najděte kartu VPN.Povolte OpenVPN a nastavte server VPN a klienty VPN.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nastavím server VPN doma

Jak nastavit VPN na adrese a heslo IP (IP) RouterType Your router.Najděte možnost VPN v nastavení.Vyberte možnost pro klienta VPN, ne serveru VPN.Zadejte správné nastavení.Dokončete jakékoli další kroky, které může váš router požadovat.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik stojí hostit svůj vlastní VPN

VPN v průměru stojí kolem 10 $ měsíčně. Jsou však levnější, pokud se zaregistrujete na dlouhodobější smlouvu; V průměru stojí roční smlouvy 8 $.41 Při rozbití měsíčně, zatímco dvouleté smlouvy stojí 3 $.40 v průměru měsíčně. Je VPN, které stojí za peníze, ne všechny VPN stojí za peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou servery VPN legální

Ano, VPN jsou ve většině zemí po celém světě legální, včetně USA, Kanady a většiny Evropy. Můžete však riskovat těžké pokuty nebo dokonce uvěznění za používání VPN v zemi, která ji zakazuje, například Severní Korea nebo Irák.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak jsem si vyrobil svůj vlastní server VPN za 15 minut

Tady je rychlá rekapitulace: Vytvořte si účet na poskytovateli hostingu cloudu, jako je DigitalOcean.Stáhněte si Algo VPN do místního počítače, rozbalte to.Nainstalujte závislosti s příkazovými řádky na této stránce.Spusťte průvodce instalací.Dvojitá klikněte na konfigurační profily v adresáři Configs.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou zdarma VPN legální

Ve Spojených státech ano, je legální používat VPN. Každá země má různá předpisy týkající se zákonnosti VPN. Váš VPN je nástroj pro ochranu osobních údajů a můžete jej používat jako jeden jako jeden. Zatímco používání VPN je zcela legální, nikdy byste se neměli zapojit do nezákonné činnosti při používání VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje bezplatný server VPN

Bez datových omezení je proton VPN jedinou službou, která by mohla být skutečným denním VPN bez řidiče. Omezené možnosti serveru však znamenají, že budete chtít být (nebo relativně blízko) země, kde jsou nabízeny servery.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje VPN server

Při stahování souborů prostřednictvím sítě P2P není nezákonné, stahování jakýchkoli materiálů chráněných autorskými právy je. Na druhé straně streamování s VPNS nevyžaduje žádné specializované servery. Aby se však poskytovatel VPN odblokoval georestrizovaný obsah, musí mít servery umístěné ve příslušné zemi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má Windows 10 vestavěný VPN

Připojení je stejně jednoduché jako přihlášení, výběr umístění a stisknutí tlačítka připojení. Ale pokud vám aplikace nevyhovuje, Windows 10 má vestavěnou podporu VPN, kterou lze ručně nakonfigurovat. OS však nepodporuje OpenVPN, takže doporučujeme vybrat z L2TP/IPsec, SSTP nebo IKEV2.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je levnější hostit svůj vlastní VPN

Máte kontrolu nad svými údaji. Webový provoz je směrován prostřednictvím vašeho osobního serveru VPN a udržuje data ve vašich rukou. Je to obvykle levnější nebo na stejné úrovni s prémiovou placenou službou VPN. Server VPN můžete použít pro jiné věci, jako je hostování webu nebo instalace NextCloud.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vydělat peníze na serveru VPN

Zde je způsob, jak většina služeb bezplatných generuje hotovost.Zaměřte se na reklamy. Nejběžnějším způsobem, jak „zdarma“ VPN vydělávat peníze, je reklama: inzerenti platí za zobrazení reklam v aplikacích VPN.Prodejte své osobní údaje.Sdílejte své údaje s partnery.Infikujte své zařízení malwarem.Podporujte vás jejich placenou službou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byl Nordvpn zakázán

V roce 2022 společnost NordVPN uzavřela své fyzické servery v Indii v reakci na objednávku Cert-In, aby společnosti VPN ukládaly osobní údaje spotřebitelů po dobu pěti let.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se stále chytit pomocí VPN

Mnoho uživatelů VPN se obrátí na VPN, aby pomohl zůstat anonymní, aby se mohli účinně zapojit do nelegálních nebo legálně šedých oblastí streamování oblastí. Služba VPN skrývá činnosti pro porušení autorských práv, ale nebude chránit uživatele, kteří jsou chyceni ani po použití služby VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete spustit VPN po celou dobu

Krátká odpověď zní: Ano, měli byste vždy udržovat VPN. Šifrováním provozu, který posíláte a přijímáte, mohou VPN zabránit tomu, aby vaše osobní údaje byly zachyceny třetími stranami. Tato data zahrnují vaši historii prohlížení webu, fyzickou polohu, IP adresu a další.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je maximální doba pro VPN

Ve výchozím nastavení je maximální doba relace VPN 24 hodin.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu být chycen pomocí VPN

Policie nemůže sledovat živý, šifrovaný provoz VPN, ale pokud mají soudní příkaz, mohou jít na váš ISP (poskytovatel internetových služeb) a požádat o připojení nebo protokoly použití. Protože váš ISP ví, že používáte VPN, mohou na ně nasměrovat policii.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou bezplatné servery VPN bezpečné

Pokud jde o VPN, služby zdarma nejsou bezpečné. Mají málo peněz na utracení za dobrou infrastrukturu nebo další bezpečnostní prvky. Ještě horší je, že bezplatné VPN mohou ohrozit vaše digitální zabezpečení shromažďováním & Prodej vašich dat nebo sprchování reklam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má server VPN adresu IP

VPN nahrazuje vaši skutečnou IP adresu, aby vypadala, jako byste připojili k internetu z jiného místa: fyzické umístění serveru VPN, spíše než skutečné umístění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi serverem VPN a VPN

Jaký je rozdíl mezi VPN a VPS Virtuální soukromá síť (VPN) je nástroj určený k poskytování online soukromí a zabezpečení online. Na druhé straně je virtuální soukromý server (VPS) virtuální prostor nebo stroj, který provozuje specializovaný operační systém.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vytvořit vestavěnou VPN ve Windows

Podle nastavení Windows vyberte síť & Internet. Z levé nabídky vyberte VPN, poté na pravé straně klikněte na Přidat připojení VPN. V dialogovém okně, které se otevírá: Nastavte poskytovatele VPN "Windows (vestavěný)".

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Windows 10 vestavěný VPN zdarma

Proč tedy nevytváření a připojení k vlastním okenům VPN přichází s vestavěnou schopností fungovat jako server VPN, bezplatně. Dělá to pomocí protokolu tunelování point-to-point (PPTP) a může být matoucí nastavit, pokud nejste příliš technicky zdatní.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je DIY VPN lepší než služba VPN

DIY VPN je dobrá, pokud chcete mít kontrolu nad svým soukromí a nejste v pořádku s poskytnutím svých údajů poskytovateli VPN. Služba VPN je řešení na klíč, které se snadno používá a bude schopna odblokovat streamování webových stránek a je pro torrenting mnohem bezpečnější, na rozdíl od DIY VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to používat VPN po celou dobu

Měli byste použít virtuální soukromou síť (VPN), kdykoli jste online. Tím se ujistíte, že jsou chráněna vaše data a soukromí. Bez VPN může být vaše každá akce online sledována a využita. VPN šifruje všechna vaše data a účinně skrývá jakékoli informace o vás před zvědavým očima.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je většina VPN placena

Tip pro tip: Pamatujte, že placená VPN účtují peníze z nějakého důvodu: chtějí si udržet svou infrastrukturu a poskytovat nejlepší služby. S placenou VPN můžete jít online s klidem.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo elijo una cámara de vigilancia??
Next Post
Proč je můj prohlížeč Chrome spravován organizací?