15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mal din t -shirt selv med tekstilmaling – 22 kreative ideer

Fra billeder, sjove ordsprog, trendy mønstre til yndlingsfigurer fra tegnefilm. Det, der er afbildet på vores t-shirts, er en måde at vise vores stil og præferencer på. Derfor er det så sjovt at male din egen t-shirt. En monokrom T-shirt koster ikke mange penge, men med lidt kreativitet kan det blive et rigtigt blikfang. Hvis du leder efter ideer til, hvordan du får en Mal t-shirten selv så har du slået guld her. Vi viser dig et par gode eksempler, som børn og voksne ville elske.

Mal t -shirten selv – god idé med klistermærker

Mal selv T-shirten tekstilmaling-børn-pige-bånd-prikker

Der er ingen grænser for din fantasi, når du vælger motiverne til din selvmalede T-shirt. Imidlertid kan abstrakte mønstre og geometriske former som trekanter og cirkler meget let og hurtigt oprettes. Eksperimenter med forskellige teknikker. Med klistermærker kan du for eksempel opnå interessante effekter, som vist på billedet ovenfor. Også med malerbånd. Brug af en grov, tør svamp og stofmaling skaber et køligt, struktureret, ugjort look. Med en blyants gummi laves små prikker meget hurtigt. Se de andre sjove måder at male T-shirts på herunder. Lær også instruktionerne godt at kende, når du arbejder med tekstilfarver, og lad din fantasi løbe vild.

Mal t -shirten selv – med en svamp og tekstilmaling

Mal T-shirten selv tekstilmaling-chevron-mønster-svamp-gul-grå

Du kan selv male T-shirten med en svamp og stofmaling og designe den med et helt specielt design. Her er et let DIY-projekt til en hvid t-shirt i chevronmønster. For at gøre dette skal du først skære en smal og stor chevronform ud af en ren svamp. Brug derefter en lineal og pen med hemmeligt blæk til at tegne lige linjer, hvor du vil have designet til at være. På denne måde kan du sikre dig, at trykket er præcis i midten.

Vælg nu to tekstilfarver, der passer godt til hinanden eller skab en flot kontrast. Før maling skal du lægge et tykt stykke karton inde i t-shirten, så malingen ikke bløder og pletter tilfældigt på ryggen. Stempel derefter mønsteret med svampen ved at starte med en af ​​farverne, lade det tørre og først derefter anvende den anden farve. Lad t-shirten tørre helt, fjern pap og du er færdig.

Design dine egne par -t -shirts – 11 seje designideer

Kreativt t -shirt design at efterligne – 33 inspirationer

Design en t -shirt – sådan krydrer du kedelige designs

Skab flotte mønstre med stofmaling og blyantgummi

t-shirt-maling-selv-stof-maling-prikker-blyant-hjerte-skabelon

En anden god teknik til at male din egen T-shirt findes i instruktionerne ovenfor. For at gøre dette bruges blyantens viskelæder til at skabe et flot mønster med små prikker. Med en skabelon i enhver form kan denne teknik bruges til at overføre smukke motiver til monokrome T-shirts. Enhver tekstilfarve kan bruges til farvning, eller endda en blanding af farver kan designes.

Malet t-shirt med stencil

Mal T-shirten selv tekstilmaling-trekanter-neonfarver

At male t-shirts er en kreativ aktivitet til børns fødselsdagsfester

T-shirt maleri børnefødselsdag enhjørning motiv

Genskab Annas kjole på en T-shirt

Mal selv t-shirten-tekstilmaling-børns fødselsdag-anna-eiskoenigin-film

Hvis du ikke vil bruge mange penge på dyre kostumer til Mardi Gras eller Halloween, så kan du prøve at lave kostumerne selv af billige materialer. Med tekstilmaling og lidt færdighed i at male kan du for eksempel selv male en ensfarvet T-shirt og omdanne den til kostume til en yndlingsperson.

Hvis dine børn vil klæde sig ud som deres foretrukne Frozen -figurer i år, er der instruktioner til kostumer af Anna, Elsa og Olaf. Den nemmeste måde at skabe det perfekte kostume på er at bruge en skabelon med det passende mønster. Læg skabelonen i T-shirten, og gentag motiver og mønstre på stoffet med stofmaling og en pensel.

Kjolen til Elsa – isdronningen

t-shirt-maling-selv-tekstil-maling-børns fødselsdag-elsa-eiskoenigi-kostume

Dronning Elsas kjole er lettere at kopiere end prinsesse Annas, fordi den har få elementer. Den hvide T-shirt kan simpelthen males blå og krydres med glitterpulver. Sy bare et par pailletter mere, og du er færdig. Du kan kombinere den frosne T-shirt med en blå nederdel for en pænere effekt.

Olaf – snemand

Mal selv t-shirten tekstilmaling-børns fødselsdag-olaf-snemand

For små drenge er et kostume som Olaf snemand derimod perfekt. For at gøre dette kan du selv male en hvid t-shirt og designe den som en snemand. I dette tilfælde har du ikke engang brug for en skabelon, fordi du simpelthen skal tegne på et par cirkler i forskellige størrelser. Endvidere kan armene og et par knapper males sorte, og Olafs kostume er klar.

T-shirt bliver en elegant børneskjorte

t-shirt-maling-selv-tekstil-maling-børn-blyant-gummi-prikker

Med stofmaling og en passende skabelon kan du selv male den simple T-shirt og forvandle den til en smuk børneskjorte. For at gøre dette skal du bruge en skabelon til kraven og en til knappestikket. Disse kan derefter skitseres med prikker ved hjælp af blyantens viskelæder og enhver tekstilfarve. Når du har fjernet skabelonen, kan du stemple små prikker som knapper på knappanelet. Det er så let at omdanne den hvide bluse til en elegant skjorte til en særlig lejlighed.

T-shirt i regnbuefarver

t-shirt-maling-selv-tekstil-maling-børn-regnbue-maling-malere tape

Et andet værktøj, der kan bruges til at skabe kreative mønstre på T-shirten, er malertape. Du kan bruge den til selv at male geometriske motiver på T-shirten og fremkalde kreative designs. Et eksempel er denne farverige regnbue-t-shirt. Til dette limes flere strimler malerbånd foran og derefter dækkes med regnbuens farver. Efter at malingen er tørret, kan strimlerne skrælles af for at afsløre det smukke design. Du kan finde flere gode ideer i billedgalleriet.

Prikker eller striber?

Mal selv T-shirten tekstilmaling-ideer-prikker-striber-neonfarver

Trekanter i pasteltoner i træk lodret

t-shirt-maling-selv-tekstil-farve-moderne-trekanter-pastelfarver

Lav et aztec-mønster på din egen t-shirt

t-shirt-maling-stof-maling-aztec-mønster-farverige-trekanter

kaotisk fordelte trekanter på T-shirt

Mal selv T -shirten - tekstilfarve - abstrakt - rektangler - mintgrøn

Glitter stofmaling i sølv og guld på en sort t-shirt

t-shirt-maling-selv-tekstil-maling-instruktioner-striber-malerbånd

Mal fleur-de-lis mønster på T-shirt ved hjælp af skabelon

T-shirt-maling-selv-tekstil-maling-skabelon-fleur-de-lys-lilje-blomst-mønster

kun tre eller fire striber som accent

t-shirt-maling-selv-tekstil-maling-grøn-striber-diagonal

Opret Batmans symbol ved hjælp af en skabelon og stofmaling

T-shirt-maling-selv-tekstil-maling-batman-symbol

lav den trendy Celiné T-shirt selv

t-shirt-maling-selv-tekstil-maling-celine-paris-skrifttype

Mærk instruktioner til t-shirten selv

t-shirt-maling-selv-tekstil-maling-vejledning-skrifttype-celine-paris-sort

skabelon

t-shirt-selvmaling-celine-paris-skabelon

Previous Post
Efterårsfrisurer 2016 – de mest populære trends og hårfarver
Next Post
Åbn, når du selv laver bogstaver – 22 kreative emner og ideer