15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Disse sjove gave- og indpakningsideer er perfekte til at spille sjov

Alle er glade for gaver, medmindre man modtager noget helt meningsløst og ubrugeligt. Men vi har sammensat præcis sådanne gaveideer til dig i dag. Hvorfor? Nå, så du kan spille en sjov på nogen! Hvis du har en ven eller slægtning, der konstant er ude efter dig eller andre og lever for at drille og irritere dem, kan du endelig komme tilbage til dem med en sjov. Vi har sammensat et par sjove gaver til dig, samt nervepirrende emballage til dette formål.

Sjove gaver til at narre venner og familie

Uanset om du leder efter sjove gaver til din 30 års fødselsdag, til din 18., 10. eller 40. fødselsdag, vil du finde og pakke sjove gaver til kvinder eller til mænd. Der er bestemt noget passende på vores liste. Bare læs videre og find sjove gaveideer.

Sjove gaver – Pak beton ud til sjove gaver

Sjov gaveide - skjul penge eller værdikuponer i beton

Hvis du ikke vil være så ond og ikke vil give væk meningsløse gaver, men hellere bruge original emballage, er denne idé super velegnet. Det er særligt velegnet til mindre gaver, der hældes i beton. Hvis du vil have din gave, skal du først smadre betonen. Det kaldes original emballage, ikke sandt?

Brug denne sjove gaveidé til at pakke ind og give kuponer eller billetter til forskellige arrangementer væk. Det er også velegnet til sjove pengegaver. Afhængigt af hvor svært du vil gøre det for modtageren, kan du blande særlig fast beton (med mindre vand) eller mindre fast beton. Du mangler:

 • Betonblanding til fremstilling
 • tilstrækkelig stor fryseskab
 • Bogstaver i træ
 • forseglelig pose til nuet
 • Lim

Sjove gaver i betonen skal først hamres ud

Du har brug for træbogstaverne for at fortælle modtageren, hvordan gaven “åbnes” (f.eks. “Knæk mig”). I stedet kan du også mærke betonblokken med et kort eller et bånd og mærke den. Tag fryseskabet og lim bogstaverne i spejlvendt. Bland betonen som beskrevet på emballagen og hæld et tyndt lag i dåsen. Ryst dåsen lidt for at fordele betonen godt.

Tag posen og forsegle nutiden i den. Læg det oven på det færdige betonlag og fyld et andet lag i det. Sørg for, at posen er dækket på alle sider. Ryst igen og lad betonen tørre godt. Mens du er i gang, kan du implementere denne idé til sjove gaver til en fødselsdag, jul eller enhver anden lejlighed til flere mennesker.

At lege sjov og pakke gaver ind på en sjov måde

Sjove gaver - idé til gaveindpakning med kabelbindere

Denne originale emballage er fantastisk til sjove nissegaver, men også til sjove herregaver, til kvinder og til unge og gamle. Det er ikke muligt at rive åbent indpakningspapir fuld af forventning her. I stedet kan du kun få en gave med en saks. En idé, der med garanti får folk til at grine. Alt du behøver er den indpakket gave og masser af kabelbindere, gerne i mindst to farver. Og sådan laves sjove gaver med dem:

Instruktioner til emballering til sjove gaver at lave derhjemme

Først skal du binde tre stykker af en farve sammen, klippe det overskydende af med en saks og placere den resulterende U-form under emballagen. Derefter fastgøres et fjerde kabelbinder til de to stikker opad, og det overskydende skæres af igen. Gentag det hele, indtil du har viklet flere rækker rundt om emballagen i samme afstand.

Kabelbindere forsegler sjove gaver ekstra stærke og får alle til at grine

Drej emballagen 90 grader, og bind nu tre kabelbindere i en anden farve sammen. Læg dette tilbage under pakken, som du lige gjorde. Men du skal ikke bare sætte det fjerde kabelbinder ind i de to fremspringende. Kør den i stedet skiftevis under og over de første rækker på forhånd, så der dannes en slags flettet mønster. Nu kan du stramme enderne og skære dem af. Bliv ved med at gøre dette, indtil du har bundet hele pakken og pakket den sjovt ind.

Streamer spray

Sjove gaver - streamer spray prank og forsoningsgave

Glæden ved den forventede gave forsvinder hurtigt i luften med denne sjove gaveide. En streamer spray er gemt i en æske. Hvis du trækker i bindebåndet, bliver du sprøjtet med det. Du mangler:

 • Streamer spray
 • Kabelbindere
 • Nuværende æske
 • Limpind (limen skal ikke være stærk)

Hvordan du præcis kan lave den slags sjove gaver, kan ses i videoen. Ud over æsken anbefaler vi at forberede en forsoningsgave, så modtageren hurtigt glemmer sjovet. Et hætteglas med “antistresspiller” (Smarties, M.&M’s o.a.) som i videoen er en mulighed. Men du kan også finde på noget eget. Hvad med en hjemmelavet likør eller en lækker gave fra køkkenet?

Nysgerrige gaver – emballage lavet af tape

I stedet for indpakningspapir skal du bruge gaffatape som en sjov til gaver

To lag gaffatape er alt hvad du behøver for at tage nogens sidste nerve. Og med det pakker du bare gaveæsken ind. Start med ethvert bredt tape, du ønsker, og brug det til at dække hele gaven, inklusive bunden.

Smart emballage lavet af tape til gaver til jul eller til fødselsdag

Derefter kan du tage et specielt gavebånd, der kommer med forskellige mønstre. På denne måde vil gaven se mere festlig ud. Du kan også lægge den på pakken igen, tilføje en flot sløjfe, og du kan give din gave væk.

Sjove gaver – batterier i stedet for Gameboy

Giv batterier væk i stedet for Gameboy - gør grin med nogen med denne sjove gaveide

En retro Gameboy er et fantastisk tidsfordriv, som alle, der voksede op i 90’erne, vil nyde. Forestil dig det glade ansigt, når modtageren ser pakken … og skuffelsen, når han i stedet kun finder batterier i den. Gaven er en god idé, især til en 90’er temafest.

Idé med en 90'er gave - batterier i stedet for Gameboy som en idé til sjove gaver

Du pakker batterierne i en forseglelig pose med en etiket, hvor der står “Gave ikke inkluderet” (normalt “Batterier ikke inkluderet” på emballagen til elektroniske enheder). Selvfølgelig er dette bare en joke, og bagefter giver du Gameboyen i gave.

En ny iPad

iPad prank med ordspil - giv vatrondeller i stedet for tablets

…eller ikke? For alle, der forstår engelsk, kan du bruge et ordspil til sjove gaver. For eksempel udtales iPad som “øjenpude”. Hvis du har emballagen til en iPad, kan du lægge en pakke vat i den. Andre ting kan også gives væk ved hjælp af ordspil og prank din ven eller slægtning. Men tilføj også en vægt, så modtageren ikke umiddelbart bemærker, at der er noget galt.

 • Fans af Disney -filmen “Frozen” (frosne / frosne) – I stedet for en gave, der har at gøre med temaet “Frozen”, en pakke frosne grøntsager
 • iPhone (= jeg telefon – jeg taler i telefon) – Læg for eksempel et foto af dig på telefonen i pakken

Eller hvad med disse hovedtelefoner, der leger med ordene “beats” (beat of a song) og “roer” (rødbeder):

Lav selv sjove gaver – forkerte hovedtelefoner

Betal nogen hjem med en hjemmelavet sjovgave

Kender du nogen, der lytter til musik næsten uafbrudt, er denne sjove gaveidé lige den rigtige for ham eller hende. De vil helt sikkert blive meget glade for nye hovedtelefoner. Men glæden varer ikke længe, ​​for der er faktisk noget helt andet i emballagen. Hvis du vil lave hovedtelefoner som sjove gaver, skal du bruge:

 • 1 æske (helst hovedtelefoner)
 • tomme dåser rødbede
 • Pandebånd
 • varm lim

Brug ordspil på engelsk og tinker forkerte hovedtelefoner ud af dåser

Hovedtelefoner som sjove gaver kan laves hurtigt. Læg lidt varm lim på dåsen og lim pandebåndet der. Gør det samme med den anden dåse og den anden side af hovedbåndet. Og det er alt, hvad de skal gøre. Det eneste der mangler er emballagen. Hvis du kan finde en æske med hovedtelefoner, så meget bedre. Så modtageren tror til slut, at de faktisk modtager hovedtelefoner. Pak pakken ind med smukt indpakningspapir. Det gør spændingen endnu større.

Sjove gaveideer – Sjovt lykønskningskort til pengegaver

Spil en sjov på et tomt lykønskningskort

Sådan et lykønskningskort er en god idé til pengegaver. Specielt forældre eller bedsteforældre kan bruge dem, hvis de ved en bestemt lejlighed vil give penge til et ældre barn. Når sjove 18 -års fødselsdagsgaver er efterspurgte, er dette en fantastisk måde at spille en god sjov på.

4 ud af 5 personer modtager gratis penge på kortet - en skabelon til en fødselsdag eller eksamen

Brug vores skabelon til udskrivning, skær den fra hinanden på midten og lim den derefter på og ind i kortet. Modtageren ved ikke, om han skal grine eller blive skuffet, så snart han åbner kortet og finder det tomt. Ideen er velegnet til sjove julegaver såvel som til eksamen, til certifikatet, til bal, fødselsdag og andre lejligheder.

Skabelon til julekort

Sjove gaver til jul - giv penge væk på en sjov måde med denne skabelon til lykønskningskort

Skabelon til påskekort

Skabelon til et sjovt lykønskningskort til påske til at printe ud og klæbe på

Sjove gaver til mænd og kvinder med gætte spil

Lav et gætpuslespil ud af gaven

Tag gaverne under træet i julen, riv papiret op og modtag din gave – på ingen måde! Du behøver ikke at gøre det så let for nogen. I stedet kan du gøre det til et gætspil, som alle involverede vil nyde. Uanset om du leder efter ideer til teenagere, unge voksne eller sjove gaver til deres 50 års fødselsdag, kan du bruge denne originale idé super, ikke kun til den særlige dag, men også til sjove julegaver.

Giv en gave selv med et gætspil - giv gaveæsken instruktioner

Puslespillet i sig selv er meget enkelt. Pak en kasse ind med indpakningspapir. Inde er et kort med forskellige ord, der giver fingerpeg om den faktiske gave. For eksempel kan du for en cykel skrive ned ordene pedal, mountain, out, tip og andre. Afhængigt af modtagerens alder kan sporene være tydeligere eller mindre klare, så det er sværere at gætte. Først når objektet er gættet, får du din gave.

At give sjove gaver væk og spille sjov med venner og familie

Især kan du give væk store gaver, der ikke passer ind i rummet, eller som ikke kan pakkes ind, uden at du gætter på, hvad det handler om. Den egentlige gave forbliver simpelthen skjult et andet sted i løbet af denne tid. Du kan også stable to eller tre kasser oven på hinanden og tilføje ord til hver. De to første indeholder lister, der ikke giver mening. Så I kan alle holde torturen i gang. De korrekte gætord er kun indeholdt i den tredje boks.

Previous Post
Læring mens du sover – Hvordan hjernen gemmer vigtig information
Next Post
Lav julesyltetøj selv – 9 hurtige opskriftsideer at efterligne