15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je význam surfy VPN?

Shrnutí článku

Rozmanitost zařízení:

SurfShark VPN umožňuje uživatelům připojit neomezený počet zařízení s jedním účtem, který jej odlišuje od většiny ostatních VPN, které ukládají omezení počtu současných připojení.

Sledování obchvatu a reklamy:

Pomocí VPN SurfShark můžete šifrovat svůj internetový provoz, což je zbytečné pro inzerenty a prevenci cílených reklam. Kromě toho SurfShark nabízí funkci CleanWeb, která zahrnuje vestavěný blokátor reklamy.

Snadno použitelné na Android:

Chcete -li používat surfshark VPN na zařízení Android, otevřete aplikaci Play Store a vyhledejte SurfShark. Nainstalujte aplikaci a otevřete ji. Z hlavní stránky kliknutím na „Připojit“ se automaticky připojte k nejrychlejšímu serveru.

Skrýt svou polohu:

Použití VPN, jako je SurfShark, může skrýt vaši identitu online maskováním vaší IP adresy a šifrováním vaší polohy a dat. To chrání vaše osobní identifikovatelné údaje, jako jsou bankovní údaje a čísla sociálního zabezpečení.

Kdy použít VPN v telefonu:

  • Zabezpečení na veřejnosti Wi-Fi
  • Ochrana osobních údajů od vašeho poskytovatele internetových služeb
  • Ochrana osobních údajů z aplikací a služeb
  • Ochrana osobních údajů od vaší vlády
  • Přístup k jakémukoli obsahu na jakémkoli místě
  • Zabezpečení při dálkové práci
  • Přizpůsobitelné četným inteligentním zařízením
  • Chytré úspory

Žádné sledování s SurfShark:

SurfShark VPN nijak nesleduje vaše online aktivity ani umístění.

Výhody SurfShark VPN:

SurfShark nabízí neomezená zařízení, rozdělené tunelování, funkce multihopu, transparentní zásady ochrany osobních údajů a servery pouze pro Ram.

15 otázek a odpovědí

1. Co je VPN surfování?

VPN nebo virtuální soukromé sítě, šifrujte svůj internetový provoz a online identitu, aby vaše data chránila před odcizením třetími stranami. Zajišťuje to bezpečný zážitek z prohlížení.

2. Proč by někdo použil surfshark?

SurfShark VPN poskytuje vynikající hodnotu za peníze se schopností propojit neomezený počet zařízení pomocí jediného účtu, na rozdíl od většiny ostatních VPN, které mají omezení pro současná připojení.

3. Co se stane, když používám surfshark vpn?

Použití VPN SurfShark vám umožňuje obejít sledování a reklamy při procházení internetu. Inzerenti nemohou používat váš šifrovaný provoz a bloky funkcí CleanWeb Ads.

4. Jak mohu použít surfshark vpn na Android?

Chcete -li použít surfshark vpn na zařízení Android, vyhledejte SurfShark v obchodě Play, nainstalujte aplikaci a otevřete ji. Z hlavní stránky kliknutím na „Připojit“ se automaticky připojte k nejrychlejšímu serveru.

5. Skrývá použití VPN vaše polohu?

Ano, použití VPN, jako je SurfShark, může skrýt vaši online umístění maskováním vaší IP adresy. Šifruje vaše data a chrání vaše osobní identifikovatelné údaje.

6. Kdy bych měl v telefonu použít VPN?

Měli byste použít VPN v telefonu pro zabezpečení na veřejném Wi-Fi, soukromí dat od vašeho poskytovatele internetových služeb, aplikací a vlády. Umožňuje také přístup k jakémukoli obsahu odkudkoli a poskytuje bezpečnost při dálkové práci.

7. Můžete být sledováni surfsharkem?

Ne, SurfShark VPN nesleduje vaše online aktivity nebo umístění.

8. K čemu je nejlépe surfshark?

SurfShark VPN je vynikající službou pro svá neomezená zařízení, rozdělené tunelování, funkce multihopu, transparentní zásady ochrany osobních údajů a použití serverů pouze pro RAM.

Jaký je význam surfy VPN?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je VPN surfování

VPN znamená "soukromá virtuální síť." VPNS šifruje váš internetový provoz a vaši identitu online, což ztěžuje pronikání a ukrást vaše data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč by někdo použil surfshark

Zatímco měsíční plán je drahý, Surfshark VPN nabízí vynikající hodnotu za peníze. Na rozdíl od velké většiny VPN, SurfShark VPN vám umožní používat neomezený počet zařízení s jedním účtem. Většina společností vás omezuje na pět současných spojení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když používám surfshark vpn

Během prohlížení obcházení sledování a reklamy

Jakýkoli provoz, který je šifrován VPN, je pro inzerenty zbytečný a v důsledku toho nedostanete cílené reklamy. Kromě toho SurfShark nabízí funkci CleanWeb, která má vestavěný blokátor reklamy. Dodává se s naším VPN a můžete jej použít, jakmile si stáhnete náš VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používám surf vpn

Použijte VPN na Androidopen své aplikace Play Store a najděte SurfShark zadáním SurfShark do vyhledávacího liště; Klepněte na výsledek surfshark vpn a poté klepněte na instalaci.Jakmile je aplikace nainstalována, otevřete ji.Na hlavní stránce klikněte na připojení – aplikace se automaticky připojí k nejrychlejšímu serveru;
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skrývá použití VPN vaše polohu

VPN může skrýt vaši online identitu maskováním vaší IP adresy. Šifruje vaši polohu a data, která odesíláte a přijímáte, a pomáhá chránit vaše osobní identifikovatelné údaje (PII). Tato data mohou přijít ve formě vašich bankovních informací, stejně jako sociální zabezpečení a čísla řidičských licencí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdy bych měl v telefonu použít VPN

Proč potřebujete vpnsecurity na veřejném wi-fi.Ochrana osobních údajů od vašeho poskytovatele internetových služeb.Ochrana osobních údajů z aplikací a služeb, které používáte.Ochrana osobních údajů od vaší vlády.Přístup k jakémukoli obsahu na jakémkoli místě.Zabezpečení při dálkové práci.Přizpůsobitelné četným inteligentním zařízením.Chytré úspory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete být sledováni surfsharkem

Stručně řečeno, SurfShark VPN nijak nesleduje své online místo, kde se nachází online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] K čemu je nejlépe surfshark

Ano. SurfShark je vynikající služba VPN, protože nabízí neomezené zařízení a poskytuje zřídka vidět rozdělené tunelování a více funkcí. Nemluvě o tom, že nesledujeme, co děláte online, máme transparentní zásady ochrany osobních údajů a servery pouze Ram.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo sledovat moji polohu, pokud používám VPN

VPN však udržuje vaši aktivitu pro prohlížení. Dokonce i ti, kteří vidí, že používáte VPN (i.E., Váš poskytovatel poskytovatele internetových služeb, webových stránek, které navštívíte nebo dokonce hackeři) nemohou získat přístup k vašim datům, skutečnému umístění nebo jakýmkoli citlivým informacím.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je surfshark legální v USA

Neexistují žádná omezení pro používání VPN v USA, Velké Británii, Kanadě a téměř celé Evropě. Ale existuje několik odlehlých hodnot. Některé země, které již silně omezují svobodu svých lidí, také omezily použití VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Lze věřit surfshark

SurfShark FAQ

SurfShark je velmi dobrý VPN a patří mezi jednu z nejlepších VPN služeb, s AES-256 bitový šifrování, přepínač zabití, split tuneling, Netflix a přístupový přístup a ústředí mimo alianci Five Eyes Alliance.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je surf vpn zdarma

VPN Surf je bezplatný a neomezený proxy server VPN, který vám umožňuje odblokovat weby, obcházet omezení WiFi a blokování v práci, zabezpečit hotspot WiFi a chránit důvěrnost přístupu k síti bez uložení historie návštěv na webu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policie sledovat VPN

Může policejní sledování online nákupů provedených s VPN Neexistuje způsob, jak sledovat živý, šifrovaný provoz VPN. To je důvod, proč policejní nebo vládní agentury, které potřebují informace o webových stránkách, které jste navštívili.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda někdo používá VPN

Podívejme se na různé způsoby, jak potvrdit, že se používá VPN.Zkontrolujte IP adresu.Sledujte internetovou aktivitu osoby.Použijte čichání paketů.Spusťte test detekce VPN.Použijte IP a reverzní vyhledávací nástroje DNS.Zkontrolujte síťový provoz zařízení.Testujte připojení k internetu.Kontaktujte poskytovatele služby VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když na telefonu používám VPN

VPN může šifrovat váš internetový provoz a udržet vaši prohlížečskou relaci do určité míry. Nebude vás však chránit před vším. Například můžete být stále nepřímo sledováni podle souborů cookie webových stránek, reklamních sledovačů a informací, které sdílíte na sociálních médiích.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, jestli mám na telefonu VPN

Otevřete aplikaci nastavení telefonu.Klepněte na síť & Internet Advanced. VPN. Pokud to nemůžete najít, hledejte "VPN." Pokud to stále nemůžete najít, získejte pomoc od výrobce zařízení.Vedle VPN, které se chcete odpojit, klepněte na Nastavení . Chcete -li se odpojit: vypněte ten VPN. Chcete -li zapomenout na síť: Klepněte na zapomenutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může váš poskytovatel internetu zjistit, zda používáte VPN

Váš ISP nevidí historii prohlížení, když používáte VPN. Všechno, co děláte, zůstává soukromé, když se připojíte k serveru VPN. Premium VPNS, jako je PIA, přesměrujte svůj provoz prostřednictvím vlastních serverů DNS, které zakrývají vaše požadavky DNS od vašeho ISP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musíte platit za použití surfshark

SurfShark VPN náklady 2.49 $ za měsíc, pokud získáte dvouletý plán. Průměrná cena jakékoli VPN je přibližně 3 $ měsíčně. Pokud se chcete rozhodnout pro měsíční předplatné, SurfShark stojí 12 $.95 za měsíc. Zřeknutí se odpovědnosti: Tyto ceny se mohou lišit v závislosti na měně, kterou používáte, DPH a aplikované kupóny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je surfshark volně používat

Zaručena bezplatná zkušební verze VPN

SurfShark VPN nabízí bezplatnou zkušební verzi VPN (7 dní) pro platformy Android, iOS a MacOS. Nebo ji můžete získat pro jinou platformu s 30denní zárukou na zpětné peníze.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo sledovat můj telefon, pokud používám VPN

Ne, váš webový provoz a IP nelze sledovat, pokud používáte spolehlivou službu VPN. Pokud však používáte nekvalitní VPN, můžete být stále sledováni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda někdo používá VPN

Chcete -li zjistit, zda používáte proxy/VPN online, přejděte na www.whatismyproxy.com. Řekne, že pokud jste připojeni k proxy nebo ne. PC: Zkontrolujte v nastavení WiFi, abyste zjistili, zda se objeví VPN/Proxy. Mac: Zkontrolujte svůj nejvyšší stavový řádek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může policejní sledování surfshark

Protože váš ISP ví, že používáte VPN, mohou na ně nasměrovat policii. Zda se váš poskytovatel VPN vzdává těchto informací, závisí na faktorech, jako je jurisdikce a zásady ochrany osobních údajů VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné používat zdarma VPN

Pokud jde o VPN, služby zdarma nejsou bezpečné. Mají málo peněz na utracení za dobrou infrastrukturu nebo další bezpečnostní prvky. Ještě horší je, že bezplatné VPN mohou ohrozit vaše digitální zabezpečení shromažďováním & Prodej vašich dat nebo sprchování reklam.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může mě někdo sledovat, pokud používám VPN

Ne, váš webový provoz a IP nelze sledovat, pokud používáte spolehlivou službu VPN. Pokud však používáte nekvalitní VPN, můžete být stále sledováni.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může vás někdo sledovat, i když používáte VPN

VPN jsou užitečné pro mnoho věcí a pokud jsou používány správně, mohou vás chránit před sledováním několika způsoby: Webové stránky vás nemohou sledovat pomocí skutečné adresy IP. Váš poskytovatel internetových služeb (ISP) nemůže sledovat, co děláte na internetu. Vaše vláda nemůže sledovat, co děláte na internetu prostřednictvím vašeho ISP.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué aplicación limpia su teléfono de Viruses??
Next Post
Je ultrazvukový stejný jako ultrazvuk?