15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Funguje August Lock bez wifi?

Shrnutí článku: Můžete použít inteligentní zámek bez Wi-Fi?

1. Ano, inteligentní zámky mohou fungovat bez Wi-Fi. Mohou používat jiné komunikační protokoly, jako jsou Bluetooth, Z-Wave nebo Zigbee.

2. Funkce inteligentního zámku bez Wi-Fi jsou omezené. I když stále můžete použít zámek k uzamčení a odemknutí dveří, možná nemáte přístup k funkcím, jako je dálkové ovládání nebo hlasový ovládání.

3. Některé chytré zámky bez Wi-Fi vyžadují pro počáteční nastavení datové připojení. Jakmile je však zámek nastaven, můžete jej použít bez Wi-Fi.

4. Inteligentní zámky bez Wi-Fi mohou vyžadovat blízkost zámku. Například zámky založené na Bluetooth vyžadují, aby váš smartphone byl v blízkém dosahu, aby zámek detekoval vaši přítomnost a odemkl dveře.

5. Použití inteligentního zámku bez Wi-Fi může poskytnout spolehlivější spojení. Protože zámky Bluetooth se nespoléhají na připojení k internetu, mohou být méně náchylné k problémům s připojením.

6. Inteligentní zámky bez Wi-Fi jsou často dostupnější. Zejména zámky Bluetooth mají tendenci být levnější než Wi-Fi zámky.

7. Kompatibilita se může lišit u inteligentních zámků bez Wi-Fi. Je důležité zajistit, aby zámek, který si vyberete, je kompatibilní s vašimi konkrétními dveřmi a dalšími zařízeními ve vašem inteligentním domácím ekosystému.

8. Zatímco inteligentní zámky bez Wi-Fi mohou stále zajistit bezpečnost, mohou mít méně bezpečnostních funkcí. Například vzdálené monitorování a upozornění nemusí být k dispozici bez připojení Wi-Fi.

9. Inteligentní zámky bez Wi-Fi jsou vhodnou volbou pro ty, kteří upřednostňují jednoduchost a dostupnost před pokročilými funkcemi.

10. Celkově mohou inteligentní zámky bez Wi-Fi stále nabízet pohodlí a klid, ale jejich schopnosti mohou být ve srovnání s zámky podporovány Wi-Fi omezené.

Otázky:

1. Můžete použít inteligentní zámek bez Wi-Fi?

Ano, inteligentní zámky mohou fungovat bez Wi-Fi pomocí jiných komunikačních protokolů, jako jsou Bluetooth, Z-Wave nebo Zigbee.

2. Co se stane s inteligentním zámkem, pokud je Wi-Fi dole?

Inteligentní zámek jako Kevo nevyžaduje datové připojení k uzamčení/odemknutí s kdykoli ekey nebo FOB. Pro počáteční nastavení účtu a přihlášení do vašeho účtu Kevo je však vyžadováno datové připojení.

3. Funguje August Lock s Bluetooth?

Ano, srpnové zámky pracují s technologií Bluetooth LE, což vám umožní ovládat svůj inteligentní zámek z augustance na vašem smartphonu nebo Apple Watch.

4. Mohu otevřít svůj srpen zámek odkudkoli?

Ano, můžete na dálku ovládat svůj srpen chytrý zámek odkudkoli pomocí smartphonu iOS nebo Android.

5. Jaký je rozdíl mezi Bluetooth a Wi-Fi Smart Lock?

Inteligentní zámky Bluetooth nevyžadují k práci připojení k internetu, nabízejí spolehlivost a kompatibilitu s více typy dveří. Na druhé straně Wi-Fi zámky nabízejí další funkce, ale mohou se spolehnout na připojení k internetu.

6. Jaké jsou nevýhody inteligentního zámku dveří?

Nevýhody inteligentních zámků dveří zahrnují potíže při vstupu během výpadku, pokud je zámek připojen k elektřině domu, zranitelnost vůči hackerům a potenciální nepříjemnosti způsobené aplikacemi nebo technologické poruchy.

7. Bude srpnový zámek fungovat v výpadku napájení?

V případě výpadku napájení budete stále mít přístup k vašemu srpnovému zámku přes Bluetooth, ale vzdálený přístup nemusí být k dispozici.

8. Jaké jsou nevýhody srpnového inteligentního zámku?

August Wi-Fi Smart Lock může být poměrně drahý ve srovnání s jinými zámky na trhu.

9. Můžete použít inteligentní zámek bez Wi-Fi, pokud upřednostňujete jednoduchost a dostupnost?

Ano, inteligentní zámky bez Wi-Fi mohou stále nabízet pohodlí a bezpečnost pro ty, kteří upřednostňují jednoduchost a dostupnost před pokročilými funkcemi.

10. Jaká jsou omezení inteligentního zámku bez Wi-Fi?

Inteligentní zámky bez Wi-Fi mohou mít omezené funkce, jako je chybějící schopnosti dálkového ovládání a určité bezpečnostní funkce.

11. Můžete použít chytrý zámek bez Wi-Fi a stále zamknout a odemknout dveře?

Ano, stále můžete použít inteligentní zámek bez Wi-Fi k zamknutí a odemknutí dveří pomocí alternativních komunikačních protokolů, jako je Bluetooth.

12. Vyžaduje chytrý zámek bez Wi-Fi blízkost zámku?

Například zámky Bluetooth vyžadují, aby váš smartphone byl v těsné blízkosti zámku, aby zámek detekoval vaši přítomnost a odemkl dveře.

13. Jsou Bluetooth chytré zámky dostupnější než zámky Wi-Fi?

Ano, zámky Bluetooth jsou často levnější než zámky Wi-Fi.

14. Je vzdálené monitorování k dispozici s inteligentním zámkem bez Wi-Fi?

Vzdálené monitorování a upozornění nemusí být k dispozici s inteligentním zámkem, který nemá připojení Wi-Fi.

15. Jsou inteligentní zámky bez Wi-Fi vhodné pro ty, kteří upřednostňují jednoduchost a dostupnost?

Ano, inteligentní zámky bez Wi-Fi mohou být vhodnou volbou pro ty, kteří upřednostňují jednoduchost a dostupnost před pokročilými funkcemi.

Funguje August Lock bez wifi?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít inteligentní zámek bez Wi-Fi

Závěrem lze říci, že inteligentní zámky mohou fungovat bez Wi-Fi, ale jejich funkce jsou omezené. Mnoho chytrých zámků bez Wi-Fi může pracovat s jinými komunikačními protokoly, jako jsou Bluetooth, Z-Wave nebo Zigbee. Takže pokud je vaše Wi-Fi odpojeno, můžete stále použít zámek.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s inteligentním zámkem, pokud je Wi-Fi dole

Ano. Smart Lock Kevo nevyžaduje datové připojení k uzamčení/odemknutí s kdykoli Ekey nebo FOB. Pro nastavení počátečního účtu je nutné datové připojení, přihlášení do vašeho účtu Kevo, jakož i pro host a naplánované Ekeys.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje August Lock s Bluetooth

Technologie Bluetooth® LE umožňuje vašemu smartphonu nebo Apple Watch identifikovat váš jedinečný srpnový inteligentní zámek, takže můžete jít ke svým dveřím a ovládat svůj inteligentní zámek přímo z srpnové aplikace. Bluetooth signál vašeho inteligentního zámku zase detekuje, když jste u dveří a reaguje na signál z vašeho smartphonu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu otevřít svůj srpen zámek odkudkoli

Vzdáleně ovládejte svůj zámek

Zamkněte a odemkněte svůj srpen chytrý zámek odkudkoli, hned od smartphonu iOS nebo Android. Nechte hosty dovnitř a zamkněte dveře za nimi, bez ohledu na to, kde jste.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Bluetooth a Wi-Fi Smart Lock

Stejně jako zámky Wi-Fi, zámky Bluetooth nabízejí pohodlí majitelů domů a zabezpečení. Zámky Bluetooth však nevyžadují práci na internetu, což znamená, že jsou spolehlivější. Kromě toho jsou zámky Bluetooth často levnější než zámky Wi-Fi a jsou kompatibilní s více typy dveří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda inteligentního zámku dveří

Nevýhody: Bude obtížné vstoupit do domu, pokud bude inteligentní zámek připojen k elektřině domu, pokud dojde k výpadku výpadku.Inteligentní zámky dveří jsou zranitelné vůči hackerům.Pokud je s aplikací nebo technologií něco špatného, ​​může inteligentní zámek dveří způsobit nepříjemnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Will August Lock funguje ve výpadku energie

V případě výpadku napájení budete mít přístup pouze k vašemu zámku přes Bluetooth, ale vzdálený přístup nebude k dispozici.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody August Smart Lock

August Wi-Fi Smart Lock nepřichází levně. Nyní se dostaneme na nevýhodu srpna Wi-Fi Smart Lock: Je to drahé. August stojí stejně jako zámky, které nahrazují celý váš slepá ulička a přicházejí s klávesnicemi dotykové obrazovky. Pokud chcete klávesnici pro svůj srpen zámek, zaplatíte dalších 60 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete použít August Lock bez telefonu

Chcete -li se odhlásit ze všech zařízení / Zakázat přístup telefonu k vašemu zámku, budete potřebovat přístup k internetu a e -mailovým účtu, který používáte s August Home. Na internet máte přístup prostřednictvím stolního počítače nebo alternativního mobilního zařízení, jako je jiný telefon nebo tablet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody systému Smart Lock

Nevýhody mít chytrý zámek

Inteligentní zámky komunikují s telefonem, obvykle přes Bluetooth nebo Wi-Fi. Pokud je váš telefon odcizen, ztratíte jej nebo zemře, můžete se uzamknout, pokud nemáte plán zálohování (jako je přihlášení na svůj účet na jiném zařízení).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Což je bezpečnější Bluetooth nebo Wi-Fi

Bluetooth je méně bezpečný než jiné bezdrátové technologie, jako je WiFi. Wi-Fi umožňuje více zařízením a uživatelům komunikovat současně. Bluetooth omezuje počet zařízení, která se mohou v daném okamžiku připojit. WiFi potřebuje vysokou šířku pásma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je chytrý zámek bezpečnější než Deadbolt

Zatímco inteligentní zámky nabízejí snadný přístup a mohou být uzamčeny odkudkoli, pokud zapomenete zamknout, jsou velmi podobné tradičním zámkům, pokud jde o bezpečnost. Protože většina chytrých zámků pracuje s tradičním deadboltem, jsou stejně bezpečné jako tradiční zámky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte chytré zámky odradit zloděje

Celkově může být chytrý zámek dveří účinným způsobem, jak zabránit domácným vloupání. Díky jeho pokročilým bezpečnostním funkcím a schopnostem dálkového ovládání z něj činí cenný doplněk k jakémukoli systému bezpečnosti domácnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s elektronickými zámky, když vyjde napájení

Mýtus č. 1: Během výpadků napájení selže bezklíčové zámky.

Naštěstí tomu tak není. Bezklíčové zámky pracují na energii baterie, což znamená, že i když zažijete selhání napájení ve vaší domácnosti nebo podnikání, váš bezklíčový zámek bude stále fungovat jako obvykle.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete otevřít zámek August bez telefonu

Chcete -li se odhlásit ze všech zařízení / Zakázat přístup telefonu k vašemu zámku, budete potřebovat přístup k internetu a e -mailovým účtu, který používáte s August Home. Na internet máte přístup prostřednictvím stolního počítače nebo alternativního mobilního zařízení, jako je jiný telefon nebo tablet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho by měly baterie trvat v srpnu zámek

August Life baterie Smart Lock baterie

Modelka Bezdrátová technologie Životnost baterie
August Wi-Fi Smart Lock Bluetooth, Wi-Fi (vestavěný) 3–6 mos.
August Smart Lock (3. gen) Bluetooth, Wi-Fi Až 6 mos.
August Smart Lock Pro Bluetooth, Wi-Fi, Z-Wave Až 6 mos.
Yale ujistí zámky Bluetooth, Wi-Fi Až 12 mos.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, pokud chytrý zámek ztratí sílu

Váš inteligentní zámek vám poskytne varování s nízkými bateriemi po několik týdnů, než ztratí moc. Pokud však váš inteligentní zámek zemře zcela předtím, než si můžete vyměnit baterie, bude váš klíč stále fungovat. Toto je stejný klíč Deadbolt, jaký jste vždy použili – inteligentní zámek nemění potřebný klíč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi Bluetooth a Wi-Fi Smart Lock

Stejně jako zámky Wi-Fi, zámky Bluetooth nabízejí pohodlí majitelů domů a zabezpečení. Zámky Bluetooth však nevyžadují práci na internetu, což znamená, že jsou spolehlivější. Kromě toho jsou zámky Bluetooth často levnější než zámky Wi-Fi a jsou kompatibilní s více typy dveří.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je v pořádku udržovat Bluetooth po celou dobu

Pokud se nepoužívá, vypněte Bluetooth. Udržování aktivního umožňuje hackerům objevit, s jakými dalšími zařízeními jste předtím připojili, spoof na jedno z těchto zařízení a získat přístup k vašemu zařízení. Pokud připojíte mobilní telefon k pronájmu automobilu, mohou se data telefonu sdílet s autem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody inteligentních zámků

Nevýhody mít chytrý zámek

Inteligentní zámky komunikují s telefonem, obvykle přes Bluetooth nebo Wi-Fi. Pokud je váš telefon odcizen, ztratíte jej nebo zemře, můžete se uzamknout, pokud nemáte plán zálohování (jako je přihlášení na svůj účet na jiném zařízení).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Fungují zámky elektrických dveří bez energie

Elektrické zámky potřebují elektřinu

Pro všechny moderní dveře, které používají systém řízení přístupu, bude zámek poháněn elektřinou – to je to, čemu říkáme elektrický zámek. Elektrické zámky spadají do dvou kategorií: selhání bezpečné a selhání.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Během výpadku napájení fungují inteligentní zámky

Ano! Zámek je ovládán baterií, takže budete mít stále přístup k vašemu domovu při výpadku napájení. Můžete také využít svůj původní klíč.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží baterie v srpnu

August Life baterie Smart Lock baterie

Modelka Bezdrátová technologie Životnost baterie
August Wi-Fi Smart Lock Bluetooth, Wi-Fi (vestavěný) 3–6 mos.
August Smart Lock (3. gen) Bluetooth, Wi-Fi Až 6 mos.
August Smart Lock Pro Bluetooth, Wi-Fi, Z-Wave Až 6 mos.
Yale ujistí zámky Bluetooth, Wi-Fi Až 12 mos.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje August Lock baterie nízká

Neexistuje žádný způsob, jak zkontrolovat úroveň baterie pro vaše srpnová zařízení v srpnové aplikaci, ale budete upozorněni, kdy je třeba vyměnit baterie. Jakmile baterie zámku dosáhnou 25% kapacity, na obrazovce odemknutí vašeho telefonu se objeví oznámení s nízkým baterií.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s magnetickými zámky, když vyjde napájení

Zámky dveří magnetických úderů fungují pouze v režimu bezpečného selhání, protože závisí na trvalém napájení. Pokud dojde k výpadku napájení, uvolní se magnetická síla a dveře mohou být otevřeny z obou stran. Záložní napájení je proto nezbytné pro ochranu zabezpečených oblastí.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Hay planes MIFI ilimitados??
Next Post
Zabezpečení WiFi zabezpečení používají spoustu dat?