15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jsou silikonové případy jablek odolné vůči vodě?

Shrnutí článku

1. Mohou silikonové případy namočit? Ano, nebude to poškozeno vodou.

2. Jsou pouzdra na telefon Apple vodotěsné? Chcete -li zjistit, zda je telefon (nebo iPhone) vodotěsný nebo odolný vůči vodě, budete muset zkontrolovat hodnocení IP. Nejběžnější hodnocení IP používané pro technologické gadgety jsou IP67 a IP68. IP67: Může být bezpečně ponořeno do vody až do 3.3 stopy až 30 minut.

3. Dělejte silikonové případy Apple chránit před kapkami? Stejně jako každý případ navržený jablkou, prochází tisíce hodin testování během procesu návrhu a výroby. Nejenže to vypadá skvěle, ale je postaven tak, aby chránil váš iPhone před poškrábáním a kapkami.

4. Je Apple Magsafe Silicone Case Waterproof? Vodotěsný, SnowProof & Dustproof – IP -68 INGress Protection Rating; Poškození proventství z sněhu, ledu, nečistot a prachu; Plně ponořeno do 6.6 ‘/2M po dobu 1 hodiny.

5. Jak vodotěsný je silikon? Stručně řečeno, silikon je vodotěsný od 24 hodin do několika dnů po jeho aplikaci a může trvat asi 20 let v závislosti na různých faktorech. Má také mnoho dalších prospěšných vlastností, díky nimž je ideální pro mnoho dlouhodobých použití.

6. Je pro iPhone silikonový nebo tvrdý případ lepší? Pro základní úroveň ochrany si vyberte případ vyrobený z materiálu absorbentu šoku (jako je silikon nebo guma), který pokrývá zranitelné rohy vašeho telefonu. Shoman radí majitelům chytrých telefonů proti plastovým případům, které neabsorbují šok a jsou pravděpodobnější překládat jakýkoli dopad na samotné zařízení.

7. Je iPhone 13 silikonový pouzdro vodotěsné? Vodotěsný, oleofobní a bez prachu-tento otofly navržený silikonový iPhone 13 pouzdro (texturovaný povrch) převrátí stereotyp, že silikonový pouzdro je náchylné k prachu a vlasům, protože opravdu zůstává stále čisté.

8. Jak zjistím, zda je můj telefon vodotěsný? Na několik okamžiků držte případ pod faucet. Pokud je váš případ účtován jako odolný vůči vodě (vydrží to stříkající, ale nebude úplně ponořené pod vodou), zastavte zde. Pokud ne … plně ponořte svůj pouzdro (s papírem stále uvnitř) do misky nebo umyvadlo plné vody, vážení s šálkem.

Otázky a odpovědi

  1. Mohou silikonové případy namočit?
  2. Ano, silikonové případy se mohou namočit, aniž by byly poškozeny vodou.

  3. Jsou pouzdra na telefon Apple vodotěsné?
  4. Chcete -li zjistit, zda je pouzdro na telefon Apple vodotěsné, musíte zkontrolovat hodnocení IP. Nejběžnější hodnocení používané pro technologické gadgety jsou IP67 a IP68. IP67 znamená, že případ může být ponořen do vody až do 3.3 stopy po dobu 30 minut, zatímco IP68 nabízí ještě více ochrany.

  5. Dělejte silikonové případy Apple chránit před kapkami?
  6. Ano, silikonové pouzdra Apple jsou navrženy tak, aby chránily váš iPhone před poškrábáním a kapkami. Podstupují přísným testováním, aby zajistili trvanlivost.

  7. Je silikonový pouzdro Apple Magsafe vodotěsné?
  8. Ano, silikonový pouzdro Apple Magsafe je vodotěsné s hodnocením ochrany proti IP-68. Vydrží ponoření ve vodě až do 6.6 stop po dobu 1 hodiny.

  9. Jak dlouho silikon zůstává vodotěsný?
  10. Silikon zůstává vodotěsný až 24 hodin až několik dní po jeho aplikaci. Může to trvat asi 20 let, v závislosti na různých faktorech. Silikon má navíc jiné prospěšné vlastnosti, díky nimž je vhodný pro dlouhodobé použití.

  11. Což je lepší pro iPhone, silikon nebo tvrdé pouzdro?
  12. Silikonový pouzdro je lepší pro ochranu základní linie, protože je vyrobeno z materiálu absorbentu s nárazem, který pokrývá zranitelné rohy vašeho iPhone. Tvrdé plastové pouzdra jsou méně účinné při absorpci šoků a mohou mít za následek poškození zařízení.

  13. Je silikonový případ iPhone 13 vodotěsný?
  14. Ano, otofly navržený silikonový pouzdro pro iPhone 13 je vodotěsný. Je také oleofobní a bez prachu, zůstává důsledně čistý.

  15. Jak mohu zjistit, zda je můj telefon vodotěsný?
  16. Můžete vyzkoušet vodotěsnost pouzdra telefonu tím, že ji na několik okamžiků držíte pod faucetem. Pokud je odolný vůči vodě, vydrží to, ale ne úplné ponoření. Pokud váš případ není odolný vůči vodě, můžete jej plně ponořit, s papírem stále uvnitř, do misky nebo dřezu plné vody, pomocí šálku k vážení dolů.

Jsou silikonové případy Apple odolné vůči vodě?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou silikonové případy namočit

Ano, nebude to poškozeno vodou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou pouzdra na telefon Apple vodotěsné

Chcete -li zjistit, zda je telefon (nebo iPhone) vodotěsný nebo odolný vůči vodě, budete muset zkontrolovat hodnocení IP. Nejběžnější hodnocení IP používané pro technologické gadgety jsou IP67 a IP68. IP67: Může být bezpečně ponořeno do vody až do 3.3 stopy až 30 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dělejte silikonové případy Apple chránit před kapkami

Stejně jako každý případ navržený jablkou, prochází tisíce hodin testování během procesu návrhu a výroby. Nejenže to vypadá skvěle, ale je postaven tak, aby chránil váš iPhone před poškrábáním a kapkami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Apple Magsafe Silicone Case Waterproof

Magsafe vodotěs & Dustproof – IP -68 Ingress Protection Rating; Poškození province z sněhu, ledu, špíny & prach; Plně ponořeno do 6.6 ‘/2 m po dobu 1 hodiny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vodotěsný je silikon

Stručně řečeno, silikon je vodotěsný od 24 hodin do několika dnů po jeho aplikaci a může trvat asi 20 let v závislosti na různých faktorech. Má také mnoho dalších prospěšných vlastností, díky nimž je ideální pro mnoho dlouhodobých použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pro iPhone silikonový nebo tvrdý případ lepší

Pro základní úroveň ochrany si vyberte případ vyrobený z materiálu absorbentu šoku (jako je silikon nebo guma), který pokrývá zranitelné rohy vašeho telefonu. Shoman radí majitelům chytrých telefonů proti plastovým případům, které neabsorbují šok a jsou pravděpodobnější překládat jakýkoli dopad na samotné zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je iPhone 13 silikonový pouzdro vodotěsné

Vodotěsný, oleofobní a bez prachu-tento otofly navržený silikonový iPhone 13 pouzdro (texturovaný povrch) převrátí stereotyp, že silikonový pouzdro je náchylné k prachu a vlasům, protože opravdu zůstává stále čisté.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je můj telefon vodotěsný

Na několik okamžiků držte případ pod faucet.

Pokud je váš případ účtován jako odolný vůči vodě (vydrží to stříkající, ale nebude úplně ponořené pod vodou), zastavte zde. Pokud ne … plně ponořte svůj pouzdro (s papírem stále uvnitř) do misky nebo umyvadlo plné vody, vážení s šálkem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda silikonu

Ačkoli silikonový gumový povrch má své vzestupy, jeho nevýhodou je, že přitahuje nečistoty a špínu v průběhu času, což může být velmi obtížné čistit. Těžší plastové pouzdra bývají mnohem snazší otírat na stejně nový lesk.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Chrání si silikonové pouzdro iPhone dobře

Trvanlivost tohoto případu není největší pokles nebo ukončení, které se začne rozdělit, ale je to dobrá práce, která chrání cenu telefonu, je trochu vysoká, ale to jsou náklady na označení položky s logem Apple Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou to silikonové případy magsafe

Pokud nejste rozrušeni fantastickými doplňky, pak je to pouzdro Apple iPhone 12 Pro Max Silicone s Magsafe 100% v hodnotě investice. Nebude to vyklouznout z vašich rukou, dobře chrání kameru a její design s absorbentem z něj činí skvělou volbou pro každodenní použití.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může voda projít silikonem

Silikonové tmely jsou ve skutečnosti vodotěsné. Často se používají pro podvodní projekty, polotovatelné vodní prostředí a další projekty s expozicí vody a počasí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Poškozuje silikon vody

Může být silikon ponořen do vody Ano, silikon není nepříznivě ovlivněn prodlouženým ponořením v čerstvé nebo slané vodě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody a nevýhody silikonu

Na jedné straně tato páteř siloxanových vazeb dává silikonu jeho nízkou tepelnou vodivost, což vede k extrémně tepelnému a tepelně stabilnímu materiálu. Na druhou stranu, zatímco stabilní a flexibilní, silikonový řetězec je slabý, což znamená, že se snadno roztrhne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je iPhone 13 opravdu vodotěsný

iPhone 13 – Apple iPhone 13 je také hodnoceno IP68, což znamená, že můžete ponořit do 6 metrů po dobu 30 minut.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je iPhone 13 pokryt poškození vodou

Voda a další poškození kapaliny na iPhone nebo iPod se nevztahuje záruka. Služba pro poškození kapaliny na iPhone nebo iPod není pokryta jednoroční omezenou zárukou Apple.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může telefon chránit před poškozením vodou

Plastové pouzdra jsou vyrobeny z tvrdého plastu, který zajišťuje telefon proti poškrábání a kapkám. Stejně jako silikonové případy jsou plastové případy obvykle dostupnější než jiné typy případů. Neposkytují však velkou ochranu před vystavením vody nebo prachu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou vodotěsné případy telefonu pod vodou

GHOSTEK Galaxy S21 Ultra námořní vodotěsné pouzdro

Tento případ je schopen ponořit do hloubky až 20 stop na hodinu, takže je ideální pro plavání, šnorchlování a možná i některé krátké, mělké ponory.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je pro iPhone silikonový nebo tvrdý případ lepší

Pro základní úroveň ochrany si vyberte případ vyrobený z materiálu absorbentu šoku (jako je silikon nebo guma), který pokrývá zranitelné rohy vašeho telefonu. Shoman radí majitelům chytrých telefonů proti plastovým případům, které neabsorbují šok a jsou pravděpodobnější překládat jakýkoli dopad na samotné zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je silikon opravdu lepší než plast

Netoxické pro lidi a planetu + oceány

Pokud jde o životní prostředí, silikon je vysoce odolný a šetrnější k oceánu než plast. Ale to, co je silikon vyrobený ze silikonu, který se vyrábí z oxidu křemičitého nalezeného v písku, je mnohem delší než plast v prostředí a také při používání v produktech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou nevýhody silikonového pouzdra pro iPhone

Může se ohýbat, kroužit a třpytit bez strukturálního poškození. Existuje však jedna oblast, kde trpí silikonem: čistota. Ačkoli silikonový gumový povrch má své vzestupy, jeho nevýhodou je, že přitahuje nečistoty a špínu v průběhu času, což může být velmi obtížné čistit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje nevýhoda Magsafe

Nabíječky magsafe přenášejí energii indukcí, což znamená, že mohou přenášet teplo přes povrchy. To může být pro vás a další zařízení kolem vás trochu nebezpečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je silikon zcela vodotěsný

Před zahájením hlavního projektu se možná ptáte na následující otázku: Je silikonové vodotěsné silikonové tmely jsou ve skutečnosti vodotěsné. Často se používají pro podvodní projekty, polotovatelné vodní prostředí a další projekty s expozicí vody a počasí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je silikonový vodotěsný nebo odolný vůči vodě

Protože silikon je nepromokavý, silikonové tmely jsou vhodné pro opravy kolem vany, faucetů, toalet a dřezů. Silný držení vytvořené silikonovými těmi a tmely je také užitečné pro stavební práce, zejména venku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je silikonová voda odolná nebo vodotěsná

Mýtus #6: Silikon je vodotěsný

Zatímco silikonový tmel je materiál odolný vůči vodě, není vodotěsný a ani byste to nechtěli, aby to bylo! Vodě odolné vůči vodě znamená, že vzduch a, ano, voda, mohou stále procházet ve stopových množstvích (voda má tendenci infiltrovat silikonové těsnění, když je ponořena po dobu 48 a více hodin).

[/WPRemark]

Previous Post
¿Kaspersky tiene un firewall??
Next Post
Proč nemohu vypnout firewall McAfee?