15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Proč moje bezdrátová tiskárna říká, že je to offline?

Jak získat bezdrátovou tiskárnu zpět online

1. Zkontrolujte stav tiskárny v zařízeních a tiskárnách: Mohou být časy, kdy je vaše tiskárna připojena a zapnuta, ale na vašem počítači se zdá být offline. To by mohlo být způsobeno různými důvody, jako jsou problémy s chybou připojení nebo problémy s řidičem tiskárny.

2. Ověřte připojení kabelu: Ujistěte se, že kabel připojující tiskárnu k počítači je bezpečně připojen. Někdy může volný kabel vést ve stavu offline.

3. Vyřešit jakékoli problémy s papírem-Jam: Pokud je ve vaší tiskárně džem papíru, může to způsobit, že tiskárna přejde offline. Vyčistěte všechny zaseknutí papíru a ujistěte se, že je tiskárna připravena k tisku.

4. Restartujte tiskárnu a počítač: Vypněte tiskárnu a počítač a poté je zapněte. Někdy může jednoduchý restart vyřešit problémy s připojením.

5. Znovu připojte svou bezdrátovou tiskárnu: Pokud je vaše tiskárna bezdrátová, postupujte podle těchto kroků a znovu jej připojte:
– Připojte napájecí kabel tiskárny a zapněte jej.
– Odpojte napájecí kabel od bezdrátového routeru.
– Počkejte 10 sekund, než znovu připojíte napájecí kabel do routeru.
– Počkejte několik minut, než se internet vrátí.

6. Restartujte službu spooleru tisku: Klepněte pravým tlačítkem myši na zařazení tisku a vyberte Stop z rozevíracího seznamu. Počkejte několik sekund, pak znovu klepněte pravým tlačítkem a vyberte Start. Restartujte počítač a tiskárnu a otočte stav offline na online.

7. Zkontrolujte nastavení Wi-Fi: Ujistěte se, že vaše Wi-Fi je povoleno na vašem počítači a tiskárně. Ujistěte se, že jste připojeni ke správné síti Wi-Fi. Můžete si vytisknout list síťové konfigurace z nabídky zobrazení tiskárny a zkontrolovat vaši připojení.

8. Zakázat režim offline: Ve frontě tisku zkontrolujte, zda je stav tiskárny nastaven na režim offline. Klikněte na nabídku „Tiskárna“ a ujistěte se, že není vybráno „Použití offline“. Pokud ano, nevyberejte jej a zkuste znovu tisknout.

9. Restartujte zařízení: Odpojte počítač nebo mobilní zařízení od sítě Wi-Fi. Znovu ji připojte ke stejné síti, s níž je vaše tiskárna připojena. Pokud je tiskárna k dispozici a má připravený stav, měl by být problém vyřešen.

10. Aktualizovat ovladač tiskárny: Ujistěte se, že máte nainstalovaný nejnovější ovladač tiskárny. Navštivte webové stránky výrobce a stáhněte si ovladač pro váš konkrétní model tiskárny. Nainstalujte ovladač a restartujte počítač.

Otázky:

  1. Jak mohu získat bezdrátovou tiskárnu zpět online? Chcete-li získat bezdrátovou tiskárnu zpět online, můžete zkusit zkontrolovat stav tiskárny, ověřit připojení kabelu, vyřešit jakékoli problémy s papírem-Jam, restartovat tiskárnu a počítač, znovu připojit bezdrátovou tiskárnu, restartovat službu spooleru tisku, kontrola nastavení Wi-Fi nastavení Wi-Fi , deaktivace režimu offline a aktualizace ovladače tiskárny.
  2. Proč můj počítač říká, že moje tiskárna je offline, ale moje tiskárna říká, že je online? Tento nesoulad může být způsoben chybou mezi zařízením nebo počítačem a tiskárnou. Mohlo by to být způsobeno volným připojením kabelu, papírovým džemem, problémy s ovladačem tiskárny nebo softwarem.
  3. Jak znovu připojím bezdrátovou tiskárnu offline? Chcete -li znovu připojit bezdrátovou tiskárnu offline, můžete postupovat podle těchto kroků: Připojte napájecí kabel tiskárny, zapněte jej, odpojte napájecí kabel od bezdrátového routeru, počkejte 10 sekund a poté znovu připojte napájecí kabel. Nechte několik minut, aby se internet vrátil.
  4. Jak získám online tiskárnu HP online? Chcete-li otočit tiskárnu HP z offline na online stav, můžete kliknout pravým tlačítkem pravým tlačítkem myši na tiskový spooler, vyberte Stop, počkejte několik sekund, vyberte Start a poté restartujte počítač a tiskárnu.
  5. Proč moje tiskárna přestala pracovat bezdrátově? Pokud vaše bezdrátová tiskárna není tiskem, měli byste zkontrolovat nastavení, ujistit se, že je Wi-Fi povoleno a ověřit, že jste připojeni ke správné síti Wi-Fi. Můžete také vytisknout síťovou konfigurační list z nabídky zobrazení tiskárny a zkontrolovat připojení.
  6. Proč je moje tiskárna offline a jak ji dostanu zpět online? Pokud je vaše tiskárna offline, můžete zkontrolovat, zda byl stav tiskárny změněn na režim offline v tištěné frontě. Klikněte na nabídku „tiskárna“ a ujistěte se, že není vybrána. Pokud ano, nevyberejte jej a zkuste znovu tisknout.
  7. Proč se moje tiskárna HP nechodí online? Zkuste restartovat svá zařízení odpojením počítače nebo mobilního zařízení od sítě Wi-Fi a znovu jej připojíte do stejné sítě, abyste vyřešili problém.
  8. Jak mohu aktualizovat ovladač tiskárny? Navštivte web výrobce, najděte ovladač pro váš konkrétní model tiskárny, stáhněte jej a nainstalujte jej do počítače. Po instalaci restartujte počítač.
  9. Jak mohu zajistit bezpečné spojení mezi mým počítačem a tiskárnou? Nezapomeňte používat zabezpečenou síť Wi-Fi, povolte firewally na vašich zařízeních a udržujte aktuální firmware a software tiskárny.
  10. Jaké další kroky řešení problémů mohu zkusit, pokud je moje tiskárna stále offline? Můžete zkusit resetovat tiskárnu, zkontrolovat aktualizace firmwaru, kontaktovat zákaznickou podporu pro výrobce tiskárny nebo hledat odbornou pomoc.

Proč moje bezdrátová tiskárna říká, že je to offline?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat bezdrátovou tiskárnu zpět online

Povedeme vás, jak získat tiskárnu online, mohou být časy, kdy je vaše tiskárna připojena. A je to, ale z nějakého důvodu, když zkontrolujete stav tiskárny v zařízeních a tiskácích

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj počítač říká, že moje tiskárna je offline, ale moje tiskárna říká jeho online

To může být způsobeno chybou mezi zařízením nebo počítačem a tiskárnou. Někdy je to možná tak jednoduché, jak váš kabel není správně připojen nebo jednoduchá chyba přicházející z papíru. Tiskárna se však objevuje jako chyba „offline“ však také na problémy s ovladačem nebo softwarem tiskárny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím bezdrátovou tiskárnu offline

Připojte napájecí kabel tiskárny k tiskárně a zapněte tiskárnu zpět. Odpojte napájecí kabel od bezdrátového routeru. Počkejte 10 sekund, než jej znovu připojíte. Může to trvat několik minut, než se váš internet vrátí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak získám online tiskárnu HP online

Klepněte pravým tlačítkem myši na zařazení tisku a klikněte na Zastavte na rozevíracím seznamu. Počkejte několik sekund, opět klepněte pravým tlačítkem myši na zařazení tisku a kliknutím na začátek pokračujte v obnovení Služby tisku. Nakonec nezapomeňte restartovat počítač a tiskárnu a převést stav tiskárny HP na online.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje tiskárna přestala pracovat bezdrátově

Pokud vaše bezdrátová tiskárna není tiskem, nezapomeňte zkontrolovat nastavení. Ujistěte se, že je vaše Wi-Fi povoleno, a poté zkontrolujte, zda jste připojeni ke správné síti Wi-Fi. Připojení si můžete často zkontrolovat vytisknutím konfiguračního listu sítě výběrem této možnosti z nabídky zobrazení tiskárny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje tiskárna offline a jak ji dostanu zpět online

Ujistěte se, že tiskárna není v režimu offline

Kontrola, zda byl stav tiskárny dříve změněn na režim offline, je jednoduchá. Ve Windows otevřete frontu tisku, jak je vysvětleno výše. Klikněte na nabídku „Tiskárna“ a ujistěte se, že není vybrána „Použijte tiskárnu offline“. Pokud ano, nevyberejte jej a zkuste znovu tisknout.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna HP nechodí online

Restartujte zařízení

Pokud se vaše tiskárna připojí k síti Wi-Fi, odpojte počítač nebo mobilní zařízení od názvu sítě (SSID) a poté ji znovu připojte ke stejnému názvu sítě, vaše tiskárna je připojena k. Pokud je tiskárna k dispozici a má připravený stav, problém je vyřešen.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu dostat svou tiskárnu zpět online

Zkontrolujte připojení kabelu nebo sítě tiskárny

V režimu spánku se tiskárna objeví v počítači offline. Stisknutím tlačítka napájení tiskárny (nebo libovolného tlačítka) jej „probudí“. Počkejte několik sekund a zkontrolujte, zda to změní stav tiskárny na „online“ v počítači.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje tiskárna nepřipojuje bezdrátově

Pokud vaše bezdrátová tiskárna není tiskem, nezapomeňte zkontrolovat nastavení. Ujistěte se, že je vaše Wi-Fi povoleno, a poté zkontrolujte, zda jste připojeni ke správné síti Wi-Fi. Připojení si můžete často zkontrolovat vytisknutím konfiguračního listu sítě výběrem této možnosti z nabídky zobrazení tiskárny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna HP nepřipojí k Wi-Fi

Restartujte tiskárnu a počítač nebo mobilní zařízení pro vymazání možných chybových podmínek. Obnovte režim nastavení Wi-Fi. Většina tiskáren s zobrazením dotykové obrazovky nebo nabídky: Otevřete nabídku bezdrátového nebo nastavení, vyberte Nastavení sítě nebo nastavení a poté vyberte nastavení sítě obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svou tiskárnu, aby rozpoznala svou síť

Připojte svou tiskárnu s bezdrátovým nastavením WizardMake Ujistěte se, že vaše tiskárna je na rozsahu a v rozsahu vaší sítě Wi-Fi.Klepněte na Nastavení, poté klepněte na síť nebo bezdrátové nastavení.Vyberte Průvodce bezdrátovým nastavením.Vyberte název své sítě a zadejte heslo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje tiskárna offline a jak to napravím

Zde je návod, jak to opravit. To. Nejprve zkontrolujte, zda nejsou připojení kabelů nebo tiskové potřeby, jako je papírový inkoust nebo toner. Zkontrolujte připojení k internetu a že tiskárna je připojena ke stejnému Wi-Fi

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje tiskárna nepřipojuje s Wi-Fi

Restartujte tiskárnu a počítač nebo mobilní zařízení pro vymazání možných chybových podmínek. Obnovte režim nastavení Wi-Fi. Většina tiskáren s zobrazením dotykové obrazovky nebo nabídky: Otevřete nabídku bezdrátového nebo nastavení, vyberte Nastavení sítě nebo nastavení a poté vyberte nastavení sítě obnovit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak restartovat tiskárnu

Jak resetovat tiskárnu HP. S tiskárnou na odpojení napájecí kabel od tiskárny Odpojte druhý konec napájecího kabelu od jejího zdroje napájení Počkejte 60 sekund, znovu připojte napájecí kabel na

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je moje tiskárna HP offline, ale připojena k Wi-Fi

Nějak, pokud byla vaše tiskárna nastavena jako výchozí tiskárna, ale přesto ukazuje, že tiskárna HP je chybová zpráva offline. Tento problém může souviset s problémem komunikace. V tomto případě musíte na jednu minutu vypnout router, tiskárnu a počítač. Jakmile se váš počítač a tiskárna restartují.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu tisknout zpět online

Jak získat tiskárnu zpět online.Vypněte tiskárnu a odpojte napájecí kabel ze samotné tiskárny.Vypnout počítač.Počkejte 30 sekund a zapněte počítač.Připojte napájecí kabel tiskárny zpět do tiskárny a zapněte tiskárnu.Zkontrolujte funkčnost tiskárny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dostanu svou tiskárnu HP, aby pracovala na Wi-Fi

Umístěte tiskárnu poblíž routeru Wi-Fi. Otevřete nabídku nastavení, sítě nebo bezdrátového nastavení a poté vyberte Průvodce bezdrátovým nastavením. Vyberte název vaší sítě a poté zadejte heslo pro dokončení připojení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou tiskárnu HP k počítači bezdrátově

Přejděte na zařízení a tiskárny a udělat to pouze zadejte tiskárny do zařízení vyhledávacího pásu. A tiskárny se objeví v seznamu Klikněte na něj. A vyberte Přidat tiskárnu. Bude hledat tiskárny. A

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit svou tiskárnu, která není připojena k síti

Opravte problémy s připojením tiskárny a tisk v WindowsUnPlug a restartujte tiskárnu.Zkontrolujte kabely nebo bezdrátové připojení.Odinstalovat a přeinstalovat tiskárnu.Nainstalujte nejnovější ovladač pro vaši tiskárnu.Vyčistěte a resetujte tiskový spooler.Změňte stav tiskárny na "online"

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obnovím svou tiskárnu do síťového nastavení

Zde je návod, jak obnovit režim nastavení Wi-Fi ve vašem HP. Tiskárna. Pokud má vaše tiskárna dotek.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou tiskárnu k mé síti

Vyberte tlačítko Start a poté vyberte Nastavení > Zařízení > Tiskárny & Skenery. Pod přidání tiskárny & Skenery, vyberte Přidat tiskárnu nebo skener. Vyberte požadovanou tiskárnu a poté vyberte Přidat zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak přiměji svůj počítač, aby rozpoznal svou tiskárnu Wi-Fi

Wi-Fi tiskárny

Přejděte do nabídky Start a klikněte na Nastavení, zařízení a poté tiskárny & Skenery. Vyberte Přidat tiskárnu nebo skener a počkejte, až se vaše tiskárna objeví v seznamu, poté jej vyberte a stiskněte zařízení přidat. Pokud Windows nenajde vaši tiskárnu, vyberte tiskárnu, kterou chci, není uvedena a postupujte podle pokynů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co mám dělat, když se moje tiskárna HP nepřipojí k Wi-Fi

Tady je opravdu nejjednodušší. A ve většině případů bude tento skutečně fungovat, takže možná ani nemusíte pokračovat, jednoduše odpojte tiskárnu HP od zdi. Počkejte asi 60 sekund, teď nebuďte netrpěliví

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Resetuje to odpojení tiskárny

Provést základní resetování na většině zařízení:

Zapněte tiskárnu. Odpojte jej po dobu 15 sekund. Připojte jej zpět.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak znovu připojím svou tiskárnu

Vypněte tiskárnu. Počkejte 10 sekund a poté odpojte tiskárnu. Napájecí kabel vypněte počítač nebo zařízení, které se snažíte tisknout. Od odpojení bezdrátového routeru na napájecí kabel čeká 10

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo te conviertes en un borde??
Next Post
Co způsobuje, že transformátory chodí ven?