15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Je D-Link lepší než TP-Link?

Shrnutí článku: D-Link vs. TP-Link

D-Link: D-Link je vysoce hodnocená značka na trhu s infrastrukturou Enterprise a bezdrátová LAN s hodnocením 4.2 hvězdy na základě 95 recenzí. Jedním z jejich nejlepších Wi-Fi routerů je router D-Link DIR 841 AC1200 Wi-Fi, který nabízí vysokorychlostní internet s duálními pásy a pokročilými funkcemi, jako je VLAN a statické směrování. Má také bezdrátovou zónu pro návštěvníky.

Tp-link: TP-Link je další populární značka na trhu s hodnocením 4.4 hvězdy na základě 61 recenzí. I když TP-Link nemusí být tak rychlý nebo silný jako některé jiné směrovače, je to stále spolehlivá možnost pro malé domy nebo byty s několika zařízeními.

Klíčové body:

  1. D-Link:
    • D-Link má hodnocení 4.2 hvězdičky s 95 recenzemi na trhu s infrastrukturou Enterprise a bezdrátového LAN.
    • Wi-Fi router D-Link DIR 841 AC1200 je nejlepší volbou a nabízí vysokorychlostní internet a pokročilé funkce.
    • D-Link je globální značka, která působí v 57 zemích.
  2. Tp-link:
    • TP-Link má hodnocení 4.4 hvězdy s 61 recenzemi na trhu s infrastrukturou Enterprise a bezdrátového LAN.
    • Archer A8 TP-Link je relativně levnou možností, která funguje dobře na blízkém dosahu.
    • TP-Link nabízí řadu síťových zařízení pro spotřebitele a podniky.

15 jedinečných otázek založených na textu:

  1. 1. Který přepínač je lepší: d-link nebo tp-link?
  2. Odpověď: Na základě ověřených recenzí má TP-Link mírně vyšší hodnocení 4.4 hvězdy ve srovnání s hodnocením D-Link 4.2 hvězdy. Výběr mezi těmito dvěma přepínači však závisí na osobních preferencích a specifických požadavcích.

  3. 2. Je D-Link dobrý Wi-Fi router?
  4. Odpověď: Ano, D-Link nabízí některé vynikající směrovače Wi-Fi. Jednou z nejlepších možností je DIR 841 AC1200 Wi-Fi Router, který poskytuje vysokorychlostní internet a pokročilé funkce.

  5. 3. Jaká je nevýhoda směrovačů TP-Link?
  6. Odpověď: Jednou z nevýhod směrovačů TP je to, že nemusí být tak rychlé nebo silné jako některé jiné směrovače. Navíc nemusí mít stejný rozsah pokrytí, aby efektivně pokryli větší oblasti.

  7. 4. Jsou směrovače TP-Link jakékoli dobré?
  8. Odpověď: Směrovače TP-Link jsou obecně považovány za dobré, zejména pro malé domy nebo byty s několika zařízeními. Například Archer A8 TP-Link je relativně levný a funguje dobře na blízkém dosahu.

  9. 5. Je d-link čínskou společností?
  10. Odpověď: Ano, D-Link je původem z Tchaj-wanu a nyní se stal globální značkou působící v 57 zemích. Od svého založení v roce 1987 výrazně rostl.

  11. 6. Jaký je nejrychlejší síťový přepínač?
  12. Odpověď: Linksys SE3008 je považován za nejlepší celkový vysokorychlostní síťový přepínač, který nabízí robustní konstrukci a snadné nastavení. Úzce následuje další možnosti, jako je TP-Link TL-SG108M, Netgear Nighthawk GS808E pro herní účely a TrendNet TEG-224DG pro velké sítě pro velké sítě.

  13. 7. Jaký je rozdíl mezi směrovači TP-Link a D-Link?
  14. Odpověď: Zatímco jak TP-Link, tak D-Link nabízejí různé síťové vybavení, TP-Link se více zaměřuje na vybavení spotřebitele, zatímco D-Link nabízí širší škálu produktů pro spotřebitele i podniky.

  15. 8. Proč je můj d-link wi-fi tak pomalý?
  16. Odpověď: Mohlo by existovat několik důvodů pro pomalý d-link Wi-Fi. Zajistěte, aby byl router v dobře větrané oblasti, aby se zabránilo přehřátí, protože to může ovlivnit jeho výkon. Kromě toho zkontrolujte jakékoli rušení z jiných zařízení nebo sousedních sítí a zkuste změnit kanál na vašem routeru.

  17. 9. Mohou být směrovače TP-Link použity pro kancelářské budovy nebo větší oblasti?
  18. Odpověď: Směrovače TP-Link nemusí mít stejný rozsah a sílu pro efektivně pokrytí velkých oblastí. Pro kancelářské budovy nebo větší oblasti se doporučuje zvážit možnosti speciálně navržené pro takové požadavky.

  19. 10. Jaké jsou některé pokročilé funkce D-Link DIR 841 AC1200 Wi-Fi Router?
  20. Odpověď: D-Link DIR 841 AC1200 Wi-Fi Router nabízí pokročilé funkce, jako jsou IPv4, VLAN a statické směrování. Zahrnuje také bezdrátovou zónu hostů, která poskytuje samostatný přístup pro návštěvníky.

  21. 11. Jaké je cenové rozpětí síťového spínače TP-Link TL-SG108M?
  22. Odpověď: Síťový přepínač TL-Link TL-Link TL-SG108M je k dispozici za velkou nízkou cenu 18 USD.99, což z něj dělá možnost hodnoty za peníze.

  23. 12. Který síťový přepínač se doporučuje pro hraní her?
  24. Odpověď: The Netgear Nighthawk GS808E je považován za nejlepší síťový přepínač pro hraní her s nízkou latence a provoz bez fanoušků.

  25. 13. Jaký druh síťového vybavení nabízí TP-Link?
  26. Odpověď: TP-Link nabízí širokou škálu síťových zařízení, včetně směrovačů, přepínačů, přístupových bodů a síťových adaptérů. Poskytují různé možnosti založené na různých požadavcích.

  27. 14. Mohou být směrovače D-link použity pro obchodní nebo profesionální účely?
  28. Odpověď: Ano, D-Link nabízí širokou škálu síťových produktů vhodných pro spotřebitele i podniky. Poskytují možnosti, které také zajišťují profesionální požadavky.

  29. 15. Kolik recenzí je zvažováno v hodnocení pro D-Link a TP-Link?
  30. Odpověď: D-Link má hodnocení 4.2 hvězdy založené na 95 recenzích, zatímco TP-Link má hodnocení 4.4 hvězdy na základě 61 recenzí. Tyto hodnocení jsou založeny na ověřených recenzích od skutečných uživatelů na trhu s kabelovou a bezdrátovou LAN infrastrukturou.

    Je D-Link lepší než TP-Link?

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který přepínač je lepší D-Link nebo TP-Link

    Na základě ověřených recenzí od skutečných uživatelů na trhu s infrastrukturou Enterprise a Wireless LAN. D-Link má hodnocení 4.2 hvězdy s 95 recenzemi. TP-Link má hodnocení 4.4 hvězdy s 61 recenzemi.
    V mezipaměti

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je D-Link dobrý wifi

    D-Link DIR 841 AC1200 Wi-Fi Router

    Toto je jeden z nejlepších směrovačů D-Link Wi-Fi s duálními pásy a 4 omni antény s vysokým ziskem. Nabízí vysokorychlostní internet s 300 Mbps na 2.4GHz a 867 Mbps na 5GHz. Má pokročilé funkce jako IPv4, VLAN, statické směrování atd. Je také vybaven bezdrátovou zónou pro návštěvníky.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je nevýhoda TP-Link

    Nevýhody. Směrovač TP Link je, že není tak rychlý nebo silný jako některé jiné směrovače. Rovněž nemá stejný rozsah a sílu pokrýt velké plochy, takže pokud potřebujete něco pro kancelářskou budovu nebo větší oblast, může to být příliš malé.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou TP odkazy jakékoli dobré

    Archer A8 TP-Link je relativně levný a stále funguje lépe na blízkém dosahu než dražší modely. Je to spolehlivá možnost pro malý domov nebo byt s několika lidmi a jejich zařízeními.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je d-link čínskou společností

    Od relativně skromných začátků na Tchaj-wanu se společnost rozrostla od roku 1987 na oceněnou globální značku v 57 zemích. Dnes D-Link položí základy pro svět, který je více propojený, chytřejší a pohodlnější.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejrychlejší síťový přepínač

    Nejlepší vysokorychlostní síťové přepínače 2023Best Celkově. Linksys SE3008. 39 $.99. Robustní konstrukce. Jednoduché nastavení.Nejlepší hodnota. TP-Link TL-SG108M. 18 $.99. Skvělá nízká cena. Snadné nastavení.Nejlepší pro hraní her. Netgear Nighthawk GS808E. 169 $.95. Návrh nízké latence. Provoz bez fanoušků.Nejlepší pro velké sítě. Trendnet TEG-224DG. 84 $.99. Velký počet portů.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi směrovači TP-Link a D-Link

    Produktová řada: TP-Link i D-Link nabízejí širokou škálu síťových zařízení, včetně směrovačů, přepínačů, přístupových bodů a síťových adaptérů. TP-Link má však tendenci se více soustředit na vybavení spotřebitele, zatímco D-Link nabízí širší škálu produktů pro spotřebitele i podniky.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je můj dlink wifi tak pomalý

    Zajistěte, aby byl router ve dobře větrané oblasti. Pokud router nedostává dostatečný proud vzduchu, mohl by přehřát a způsobit degradaci výkonu. Zajistěte, aby byl firmware aktuální. Firmware je "mozek" routeru je to programování, které mu říká, jak fungovat.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje problém s TP-Link

    Všechny služby nyní pracují normálně.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč byste použili TP-Link

    Více spojení

    S anténami WiFi a LTE a antény a ethernetovými porty mohou směrovače TP-Link 4G snadno sdílet spojení 3G/4G s více bezdrátovými zařízeními, jako jsou telefony, tablety a notebooky, a poskytnout internet pro kabelové zařízení, jako jsou stolní počítače.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká značka vlastní TP-Link

    TP-Link Technologies co., Ltd.

    Logo používané od září 2016
    Globální sídlo TP-Link
    produkty Ethernetové rozbočovače, směrovače, brány DSL/kabely, přepínače, bezdrátové přístupové body, úložiště a zabezpečení IP kamery
    Značky Deco neffos tapo
    Počet zaměstnanců 24 000

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TP-Link ve vlastnictví Číny

    TP-Link Technologies co., Ltd. Často zkrácena na TP-Link, je globální výrobce produktů počítačových sítí se sídlem v Hongkongu a Shenzhen v Číně.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo vlastní TP-Link

    TP-Link byl založen v roce 1996 dvěma bratry, Zhao Jianjun (赵建军 Zhào Jiànjūn) a Zhao Jiaxing (赵佳兴 Zhào Jiāxīng), aby vytvořili a prodávali síťovou kartu, kterou vyvinuli.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo vyrábí směrovače D-Link

    D-Link’s r&D a výrobní rameno se točí jako nezávislá společnost Alpha Networks Inc.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Který síťový přepínač je nejlepší

    Porovnejte funkce a ceny síťového přepínače

    Nejlepší pro Modelka Počet portů
    Nejlepší celkově Linksys SE3008 8
    Nejlepší hodnota TP-Link TL-SG108 8
    Nejlepší pro hraní her Netgear Nighthawk GS808E 8
    Nejlepší pro velké sítě Trendnet TEG-224DG 24

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TP-Link Switch dobrý

    Řada produktů TP-Link nabízí nejlepší hodnotu za peníze, zejména pro zákazníky citlivé na cenu. Výrobky nemusí mít to nejlepší ze všech funkcí, které nabízí více prémiových prodejců, ale určitě nabízejí nejlepší třesk pro Buck v segmentu SMB.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bych potřeboval tp-link

    Směrovač WiFi TP-Link je nový typ routeru, který může poskytnout bezdrátový přístup k internetu k více zařízením ve vaší domácnosti. Jedná se o dvoupásmový router s ethernetovým portem, což znamená, že lze použít s připojením k internetu kabelu a dalšími bezdrátovými zařízeními.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak rychle je router dlink

    Kontrola zákazníka: D-Link AC1200 DIR-811 Duální pásmo Wi-Fi Rychlost až 867 Mbps/5 GHz + 300 Mbps/2.4 GHz, 2 Fast Ether…

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká je maximální rychlost routeru D-Link

    Specifikace

    Popis výrobku Wireless AC750 DUAL BAND ROUTER
    Bezdrátová rychlost 750Mbps (2.4G + 5G)
    Sdram 64MB
    Blikat 8 MB
    Typ antény Externí pevná anténa (2×2+1×1)

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik let vydrží router TP-Link

    pět let

    Věk routeru

    Mnoho odborníků naznačuje, že pokud nepoužíváte tolik inteligentních zařízení kolem vašeho domova, pravděpodobně se můžete dostat pryč s výměnou routeru každých pět let.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj TP-Link neustále klesá

    Minimalizujte překážky mezi směrovačem a počítačem nebo jinými zařízeními. Obstrukce, jako jsou stěny mezi směrovačem a zařízením, mohou ovlivnit kvalitu signálu Wi-Fi. Pokud je váš signál Wi-Fi silný, ale spojení je stále nestabilní, zkuste se připojit k 5G Wi-Fi routeru.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zlepšuje tp-link WiFi

    – Pokud jste v bezdrátovém prostředí přetížení, lze vzít v úvahu kabelové připojení a zařízení Powerline TP-Link je dobrá alternativa.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená TP-Link

    Twisted Pair Link

    Název společnosti byl založen na konceptu "Twisted Pair Link" vynalezen Alexander Graham Bell, druh kabeláže, který snižuje elektromagnetické rušení, a proto "Tp" v názvu společnosti.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je D-Link americká společnost

    D-Link je tchajwanská nadnárodní síťová zařízení se sídlem v Taipei na Tchaj-wanu.

    [/WPRemark]

    [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je TP-Link bezpečnostní riziko

    Jedna vysoce riziková a jedna zranitelnost středně rizika byla nalezena v jednom z aktuálně dostupných-a populárních-routerů od KPMG Etického hackera Kamillo Mateka. TP-Link již má opravu pro vysoce rizikovou zranitelnost, ale ne pro ten střední, protože to vyžaduje, aby hacker měl fyzický přístup.

    [/WPRemark]

Previous Post
¿Cuál es el FOV de la vida real??
Next Post
Jak mohu odpovědět na telefon bez přejetí?