15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nahrazuje život stále váš telefon?

De vynikající ochrana pro váš telefon. Jsou nepromokavé, odolné proti prachu a odolné proti kapkám a zajišťují, aby vaše zařízení zůstalo v různých situacích v bezpečí. Případy mají také vestavěné chrániče obrazovky, které chrání vaši obrazovku před poškrábáním a prasklinami. Navíc poskytují plný přístup ke všem tlačítkům a porty, což vám umožňuje používat telefon normálně bez odstranění pouzdra.

1. Jaké jsou klíčové body o případech života?
– Případy LifeProof nepřicházejí s celoživotní zárukou.
– Pro výrobní vady mohou být k dispozici žádosti o záruku.
– Omezená záruka se vztahuje pouze na produkty zakoupené od autorizovaných prodejců.
– LifeProof nabízí náhradu za své výrobky bezplatně s výjimkou přepravy a daní.
– Pokud je váš iPhone poškozen v případě LifeProof, můžete mít nárok na výměnu mimo válku z Apple.
– Pojistné smlouvy pro nájemci nebo majitelé domů mohou pokrýt škody na mobilním telefonu.
– Používání jakéhokoli jiného podkladu s produkty LifeProof zruší záruku.
– Telefonní záruky obvykle pokrývají mechanické, elektrické nebo softwarové vady, nikoli poškození způsobené nehodou nebo zanedbáváním.
– Případy LifeProof poskytují vynikající ochranu s funkcemi, jako je voda, prach a odolnost proti kapkám.
– Případy také zahrnují vestavěné chrániče obrazovky a plný přístup k telefonním funkcím.

2. Pokud se rozbije?
LifeProof nenabízí celoživotní záruky na své výrobky. Pokud však narazíte na jakékoli výrobní vady, můžete mít nárok na záruční nárok a obdržet novou horu nebo opravu. Je důležité si uvědomit, že proces žádosti o záruku může zahrnovat přepravu, manipulační poplatky a příslušné daně.

3. Zárukuje vaše telefonní záruka?
Záruka LifeProofu se konkrétně vztahuje na jejich výrobky a nikoli pro samotné chytré telefony nebo zařízení. Nejsou zodpovědní za žádný chytrý telefon nebo zařízení, které vytvořil kdokoli jiný než vydra. Omezená záruka zahrnuje pouze produkty zakoupené od autorizovaných prodejců, kteří dodržují Otterovu kontrolu kvality.

4. Jak funguje záruka LifeProof?
LifeProof nabízí, aby nahradil své výrobky bez poplatku zákazníkovi, s výjimkou dopravy, poplatků za manipulaci a příslušné daně. Stojí u svých produktů a snaží se, aby byl záruční proces co nejjednodušší pro své zákazníky. Více informací můžete odkazovat na jejich záruční výkaz.

5. Co kdyby byl můj iPhone poškozen v případě života?
Pokud byl váš iPhone poškozen, zatímco byl chráněn případem LifeProof, máte několik možností. Můžete zkontrolovat, zda máte nárok na výměnu mimo Warrants z Apple Store, protože náklady se mohou lišit v závislosti na vaší poloze. Navíc, pokud jste zaregistrovali svůj případ LifeProof, může existovat možnost náhrady, i když není zaručena. Mějte však na paměti, že Apple nemůže nahradit poškozené zařízení v záruce.

6. Nahradí pojištění zlomený telefon?
Mobilní telefony jsou obvykle pokryty nájemníky nebo pojistkami majitelů domů v části „Pokrytí osobního vlastnictví“. Ne všechny pojistné smlouvy však pokrývají náhodné poškození a plány ochrany proti maloobchodním telefonům nemusí pokrýt krádež. Je vhodné zkontrolovat vaši pojistnou smlouvu nebo dotazovat u svého poskytovatele a potvrdit podrobnosti o krytí.

7. Co zruší záruku LifeProof?
Podle pokynů k instalaci poskytnuté společností LifeProof, s použitím jakéhokoli jiného podkladu kromě jejich zadaného produktu, jako je tichý luxusní vinyl, zruší omezenou záruku LifeProof Limed. Je důležité zajistit, abyste dodržovali doporučené pokyny pro zachování záruky.

8. Co je krytí záruky na mobilním telefonu?
Záruky mobilních telefonů obvykle pokrývají mechanické, elektrické nebo softwarové vady, které ovlivňují funkčnost zařízení. Mohou nabídnout opravu, výměnu nebo vrácení kupní ceny. Záruky však obvykle nepokrývají škody způsobené nehody, jako je upuštění telefonu nebo zanedbávání, jako je vystavení extrémních teplotám.

9. Co je krytí případů LifeProof?
Případy LifeProof, jako jsou modely NǖǖD a FRē, nabízejí pro váš telefon vynikající ochranu. Jsou vodotěsné a zajišťují, že vaše zařízení zůstává bezpečné, i když je ponořeno do vody. Případy jsou také odolné proti prachu a odolné proti kapkám a poskytují další zabezpečení v různých prostředích. Navíc přicházejí s vestavěnými chrániči obrazovky, aby se zabránilo škrábance nebo prasklinám. Případy navíc umožňují plný přístup k tlačítky a porty vašeho telefonu, což vám umožní používat zařízení bez ohrožení ochrany.

10. Mohu věřit případům LifeProof na ochranu mého telefonu?
Na základě osobní zkušenosti se případy života ukázaly jako spolehlivé, pokud jde o poskytování vynikající ochrany pro telefony. Mají solidní pověst pro to, aby byli vodotěsné, odolné proti prachu a odolnost proti kapkám, což pomáhá zachovat stav zařízení. Vestavěné chrániče obrazovky přidávají další vrstvu zabezpečení pro obrazovku. Celkově byly případy LifeProof účinné při stínění telefonů před různými potenciálními škodami.

Nahrazuje LifeProof stále váš telefon?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pokud se rozbije

Rozbilo se to váš život na montáž telefonu navzdory názvu, LifeProof ve skutečnosti nemá doživotní záruky na žádný ze svých produktů. Pokud se ve výrobním procesu něco pokazí, můžete mít k dispozici nárok záruky.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zárukuje vaše telefonní záruka

OMEZENÁ ZÁRUKA

Otter nezaručuje a neodpovídá za žádný smartphone nebo jiné zařízení, které vytvořil kdokoli jiný než vydra. Tato omezená záruka se bude vztahovat pouze na produkty zakoupené od prodejce vydra, který podléhá a sleduje Otterovy kontroly kvality, pokud zákon není zakázán jinak zakázán jinak.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak funguje záruka LifeProof

Váš produkt LifeProof vám bude nahrazen bez poplatku, s výjimkou přepravy, manipulace a příslušných daní. Stojíme u našich produktů. Další informace o našem prohlášení o záruce. Chceme tento proces co nejjednodušší.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co kdyby byl můj iPhone poškozen v případě LifeProof

Můžete získat výměnu záruky za telefon z Apple Store. Cena se liší od země k zemi. Pokud jste zaregistrovali svůj případ LifeProof LifeProof, v některých případech jej může nahradit. Apple však nemůže nahradit poškozené zařízení v záruce.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahradí pojištění zlomený telefon

Mobilní telefony jsou obvykle pokryty nájemníky nebo pojistnými smluvami majitelů domů v části „Pokrytí osobního vlastnictví“ vaší politiky. Plány ochrany proti maloobchodním telefonům mohou pokrýt náhodné poškození, ale pravděpodobně se nepokryjí krádeže.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co záruka na záruku LifeProof

Použití jakéhokoli jiného podložení zruší omezenou záruku LifeProof ™. Podle pokynů k instalaci by přidání dalšího podkladu, jako je tichý přechod luxusního vinylu v rámci LifeProof ™, zrušilo záruku.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je krytí záruky na mobilním telefonu

Zatímco záruky se liší, obvykle slibují opravu, výměnu nebo vrácení kupní ceny telefonu, o kterém se zjistí, že má mechanické, elektrické nebo softwarové vady. Nezahrnují poškození způsobené nehodou (jako je upuštění telefonu) nebo zneužíváním/zanedbáváním (například ponechání telefonu na horkém slunci).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je krytí pouzdra LifeProof

Oba případy LifeProof nǖǖd i LifeProof FRē poskytují nepromokavou ochranu v až 6.6 stop vody. Jsou také špinavé a sněhové a mohou přežít kapky z až 4 stop. V obou případech si zachováte přístup k tlačítkům, ovládacím prvkům a portům vašeho zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho trvá záruka LifeProof

LifeProof je ftalát a formaldehyd volný; Dávat vám důvěru, že jste si pro svou rodinu vybrali správnou podlahu! Podpořeno celoživotní rezidenční zárukou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když zlomíte telefon a máte pojištění

Nárok na pojištění

Pokud jste měli pojištění, zkontrolujte, zda pokrývají problém, který máte s telefonem. Pokud ano, můžete si nárokovat pojištění. To bude pravděpodobně ve formě náhradního telefonu nebo hotovosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to získat pojištění na telefonu

Pojištění mobilního telefonu vám může ušetřit peníze snížením vašich nákladů na kapsu, pokud se něco stane s vaším telefonem. V závislosti na modelu by to mohlo stát výměnu nahoru o 1 000 $, pokud jej ztratíte nebo se rozbijete. S pojistkou pojištění mobilních telefonů byste byli na háku pouze pro odpočitatelný.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké upgrady získaly záruku

Kola, pneumatiky a pozastavení jsou upřímně některé z nejjednodušších úprav, aby se zabránilo záruce potíží. Ve většině případů ve skutečnosti snížíte tento stres s lehčím balíčkem kola a pneumatik.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete chránič obrazovky s případem LifeProof

Nepotřebujete chránič obrazovky s případem LifeProof Fre.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být telefon nahrazeno v záruce

Záruční podmínky

Typická záruka smartphonu slibuje opravu, výměnu nebo vrácení kupní ceny zařízení, které má mechanické, elektrické nebo softwarové vady. Nepokrývá poškození, které způsobíte (například spuštěním telefonu).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu získat nový telefon se zárukou

Záruka výrobce přichází zdarma s novým telefonem, ale pokryje pouze hardware nebo elektrické selhání, které jsou způsobeny poruchami ve výrobě. Kromě toho jste sami opravit nebo vyměnit zařízení, pokud se poškodí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je život dobrý nápad

LifeProof Vinyl je vodotěsný – ale také většina ostatních vinylových prkna. Pokud hledáte dřevěnou podlahu odolnou vůči vodě, falešný náhradník jako LifeProof je vlastně skvělý způsob, jak jít. Neexistuje však nic o vodotěsných vlastnostech LifeProofu, díky nimž je lepší než jakákoli jiná vodotěsná možnost.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stalo s životem

LifeProof, výrobce nepromokavých případů v San Diegu pro iPhony, iPady a další mobilní zařízení, řekl, že dnes získal větší soupeř Otterbox za nezveřejněnou cenu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik je odpočitatelné pro pojištění telefonu

50 až 200 $

Většina pojistných smluv mobilního telefonu vyžaduje odpočitatelný, což znamená, že pokud podáte nárok, budete muset zaplatit za některé náklady z kapsy. Velikost vaší odpočitatelné bude záviset na vašem pojistiteli a na pojistce, kterou si vyberete, ale mají tendenci se pohybovat od 50 do 200 $.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu nárokovat svůj ztracený telefon na svém pojištění

Musíte se okamžitě obrátit na síť svého mobilního telefonu a na černou listinu. Musíte nahlásit krádež na nejbližší policejní stanici a získat číslo případu do 24 hodin od incidentu, poté kontaktujte svého poskytovatele pojištění, abyste mohli pokračovat s nárokem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je odepřena výměna záruky

Pokud je váš nárok na záruku zamítnut, obraťte se přímo na společnost a požádejte o žádost o žádost o odvolání. Mezitím budete pravděpodobně muset za opravy zaplatit a po procesu odvolání se můžete uhradit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je voidingová záruka nezákonná

Záruční samolepky jsou v USA nezákonné. A co jinde, pokud jste někdy otevřeli gadget, možná jste viděli nálepky, které říkají „záruka neplatná, pokud je odstraněna.„Pro kohokoli v USA není třeba odkládat svůj šroubovák – tyto nálepky nejsou vynutitelné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou výhody případu LifeProof

Bylo prokázáno, že případ LifeProof chrání před vodou, sněhem, prachem a nečistotami. Tento případ poskytuje ochranu vody až asi šest stop ve vodě (v závislosti na přesném případovém modelu a telefonu), případ LifeProof je relativně snadné instalovat a odstranit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebujete ochránce pouzdra i obrazovky

S ochráncem pouzdra a obrazovky je váš iPhone mnohem lépe chráněn, pokud jej omylem upustíte. To znamená, že je mnohem méně pravděpodobné, že budete muset zaplatit za nákladnou opravu nebo výměnu obrazovky. Ve většině případů budete pravděpodobně muset nahradit pouze ochránce pouzdra nebo obrazovky, pokud budou poškozeny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Nahrazuje nebo opravá záruka

Záruka znamená, že výrobce nebo prodávající nahradí nebo opraví položku za konkrétních podmínek a okolností. Obecně jsou podmínky a kryté problémy uvedeny v dokumentu záruky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho musím vyměnit telefon

Upgradování telefonu každé tři roky

Takže tři roky je dost času na zvážení upgradu vašeho telefonu, ale to je pouze pokud víte, že ve skutečnosti budete mít prospěch z nového telefonu a jeho funkcí. Pokud váš aktuální telefon funguje dobře po třech letech, můžete si jen vyměnit baterii, aby se prodloužila její život.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué es BitDefender Free Edition??
Next Post
Jaký je význam za filmovým kruhem?