15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Opbygning af et enkelt skrivebord – 17 hurtige DIY -ideer

Sådan et skrivebord kan være et dyrt forslag. Især hvis du leder efter et stort skrivebord, hvor du virkelig kan sprede dig og fungere godt, skal du normalt lægge lidt flere penge ned. Men ikke hvis du bare bygger det selv. Men hvordan kan jeg selv bygge et skrivebord uden at vide meget eller slet ikke kendskab til håndværket? Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt og nemt du kan få en Byg et skrivebord ved at bruge vores ideer herunder som en skabelon. Brug eksisterende møbler og tilbehør eller køb billige og sammensæt dit eget skrivebord.

Byg selv et skrivebord med en træbuk

skrivebord-bygge-skandinavisk-skammel-bock-inspiration-tæppe-grå

Du behøver ikke komplicerede instruktioner og specielle materialer til at bygge et skrivebord. Brug bare to bukke og en hvilken som helst bordplade, som i dette eksempel. I dette tilfælde blev en betonplade lavet af sig selv. Du er også velkommen til at få en færdig betonplade eller en bordplade af sten, træ eller et andet materiale. Bøjlerne skal kunne bære vægten!

Byg selv et skrivebord

skrivebord bygge eames stol væg hylde dekorationer fotos

Du kan få disse bukke fra Ikea. De kalder sig Finnvard og har praktisk opbevaringsplads, hvor du kan gemme bøger eller en printer. Hvis du bygger et skrivebord, kan du også bruge et simpelt træplade og placere det oven på bukkerne. Du kan male træet i enhver farve og tilpasse det til dit interiør.

Byg selv et hjørnebord – 26 ideer og instruktioner

Byg dit eget skrivebord – 57 kreative ideer og instruktioner

Byg dit eget skrivebord – 29 idéer fra træpaller i træ

Byg dit eget skrivebord med Ikea -møbler

bygge et skrivebord ikea-skab-bord-for-praktisk-bordplade

Men hvis du har brug for mere lagerplads, skal du bare bruge disse skabe, som også er fra Ikea. De giver også en stabil støtte til bordpladen. Andre typer skabe er naturligvis også velegnede. Det er kun vigtigt, at disse har en passende højde, så du også er komfortabel på arbejdet.

Byg et skrivebord simpelthen-sort-bock-hvidt-skab-ikea

Stilfuld skrivebordside

Byg et skrivebord-bord-for-metal-dør-bordplade

Dette fede skrivebord består af flere fantasifulde elementer. På den ene side tjener en støtteramme og et stort metalbogstav som bordben. En gammel dør fungerer som bordpladen. Så hvis du leder efter passende materialer, hvorfor så ikke gennemse kælderen eller loftet. Måske kan du finde noget der, som du kan bruge til at bygge dit eget skrivebord.

Byg selv et dobbelt skrivebord

Byg et skrivebord dobbelt-moderne-lys-hvid-pc-bærbar

Hvis du vil have plads til to personer ved dit skrivebord, eller hvis du bare vil have det til at være meget stort, kan du også bruge tre bukke til at strække bordet på denne måde. Hvis du ikke har et helt træbræt i den ønskede længde, skal du blot forbinde to sammen, når du bygger skrivebordet. For at være på den sikre side kan pladen skrues fast i beslagene.

Lav selv et pc -bord

skrivebord-build-bock-green-beucher-support

Denne idé i mintgrøn farve er også ekstremt original. Et originalt og smukt skrivebord oprettes hurtigt, hvis du bruger det som bord til bøger. Tricket her er at få samme højde som det andet bordben. Du skal muligvis bytte et par bøger, før bukken og stakken med bøger er i samme højde. Men under alle omstændigheder vil du have det sjovt med at bygge dette skrivebord, og du vil ende med at blive meget stolt af det.

Byg dit eget skrivebord med glasplade

skrivebord-bygge-skab-glas-tallerken-boecke-gitter-stol

En glasplade til skrivebordet er naturligvis meget elegant. Du kan nemt bruge dette i stedet for en træ- eller metalplade, når du bygger skrivebordet. Du skal blot placere dem på den valgte type bordben. Vi anbefaler ikke varianten med bøgerne her, medmindre du ordner bøgerne godt. Det er vigtigt, at glaspladen er stabil. Hvis skrivebordet falder fra hinanden, kan glasset forårsage alvorlige kvæstelser.

Rustikt skrivebord

skrivebord-bygge-træ-bukke-idé-rustikt-design

Du kan gøre dit skrivebord rustikt eller vintage ved at bruge en gammel massiv træbuk. En bordplade i genbrugstræ giver det selvfremstillede skrivebord prikken over i’et. Når du har bygget denne type skrivebord, kan du også kombinere det med en moderne stol og matchende dekorationer.

Bygg selv et DIY træbord

skrivebord-bygge-dør-træ-bukke-dobbelt skrivebord-hylde-rustik

Dette skrivebord ligner i stil den ovenstående. Det er udelukkende lavet af genbrugstræ, men har plads til to personer. Hylden bag skrivebordet er også praktisk til ekstra opbevaringsplads. Ikke kun dekorationer, men også mapper og filer kan rummes i den. Så du kan overveje det, når du bygger skrivebordet.

Byg et pallebord

skrivebord-bygge-palle-reol-stol-pels

At bygge et skrivebord ud af euro -paller er virkelig meget let. Pallerne er ikke kun hurtige og lette at finde, de er også billige. Paletten er kun lidt ændret, hvis du selv vil gøre den til et skrivebord. Dette tager dog lidt tid. Så hvis du vil bygge et skrivebord billigt, skal du overveje denne mulighed.

Byg dit eget skrivebord – vejledning

skrivebord-bygnings-instruktioner-diy-begynder-forslag

Instruktionerne til at bygge et skrivebord kan hurtigt kopieres. Fjern det andet og fjerde bord fra top til bund. Disse og muligvis andre brædder (afhængigt af hvor stor arbejdsfladen skal være), bearbejder du ind i bordpladen, som er fastgjort til den stående palle. Bordet kan også bruges som hylde til bøger under bordpladen.

Byg selv et lille skrivebord

skrivebord-bygge-træ-materiale-støtte-bukke-hylde-moderne-stol-væg-dekoration-verdenskort

Hvis du gerne vil bygge et computerbord selv, men ikke har meget plads til rådighed, kan du også vælge en mindre version. Disse understøtningsrammer var udstyret med opbevaringsområder, som det var tilfældet med Ikea -modellen, så selv det lille skrivebord er praktisk. Kom med sådanne tricks, når du bygger dit skrivebord.

Byg et DIY -skrivebord ud af frugtkasser

skrivebord-bygge-let-frugt-kasser-vinkasser-rustik-billig

Du kan også kreativt bygge et skrivebord selv ved at bruge frugt- eller vinkasser. De bruges som Ikea -skabe eller understøtningsrammer. En fordel ved kasserne er, at du får lagerplads igen, denne gang i form af åbne hylder. Denne rustikke idé til at bygge et skrivebord kan kombineres med en lurvet stol.

Enkelt skrivebord

bord-bygge-glas-top-hvid-bordplade-træ-stel

Simpelt behøver ikke at betyde kedeligt. Varianten med bukke og bordplade kan udvides på en original måde ved at placere en glasplade på bordpladen. Bordet ser meget mere elegant og værdifuldt ud, men du har ikke brugt meget på det, og du har også bygget det selv. Inden du bygger skrivebordet – på hvilken som helst måde – tænk grundigt over, hvor meget plads og hvilket lagerplads du skal bruge, så dit nye møbel også bliver perfekt.

Metalunderstøtningsramme

skrivebord-bygge-stor-computer-bord-træ-plade-metal-boecke

Til den moderne eller industrielle stil kan du også bruge metalstøttebukke, når du bygger skrivebordet. Dette enkle design ser ekstremt attraktivt ud og tjener utvivlsomt sit formål. Skab møbler af enkle ting, og udstyr dit hjem med unikke blikfang.

Tilføj til enhver tid lagerplads

Møbler Hjem Skrivebord Ideer Skrivebord Dekorationsideer Til Arbejde DIY med Office Desk Organisation - Møbler Design Ideer

Hvis du er færdig med at bygge et skrivebord og med tiden finder ud af, at opbevaringspladsen er utilstrækkelig, kan du til enhver tid tilføje et sådant skab. Du kan også udstyre den med hjul, så den hurtigt og let kan skubbes ind under skrivebordet og tages ud igen. Så når du bygger skrivebordet, kan du gå ud fra, at ændringer er mulige når som helst.

DIY skrivebord fra en dør

skrivebord-bygge-metal-bukke-dør-træ-vintage

Her kan du se en anden moderne variant til et skrivebord med en dør som bordplade. Metalbakker bruges igen som bordben. Designet er moderne og elegant på samme tid. Lad din fantasi løbe frit, når du bygger skrivebordet og designer den perfekte model efter din smag.

Previous Post
Inspirerende terrasse -ideer i frisk luft
Next Post
Oprettelse af en permakulturhave – sådan skaber du et letplejet og produktivt økosystem!