15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak připojím Kaspersky k mému počítači?

souhrn

Kaspersky je populární antivirový software, který poskytuje zabezpečení pro váš počítač. Zde je několik klíčových bodů o používání Kaspersky:

  1. Kde najít Kaspersky na vašem počítači: Stiskněte Win+E, poté otevřete složku C: \ Program Files \ Kaspersky Lab \<název aplikace> 21.X
  2. Jak nainstalovat Kaspersky na nový počítač: Stáhněte si instalační balíček z webu Kaspersky nebo prostřednictvím odkazu v e -mailu přijatém z internetového obchodu. Spusťte instalační program a počkejte na nalezení nejnovější verze.
  3. Povolení přístupu k Kaspersky: Klikněte na odkaz na ovládání aplikací, poté odkaz správy aplikací. Vyberte aplikaci, pro kterou chcete povolit přístup k webové kameře.
  4. Aktivace Kaspersky na druhém počítači: Nainstalujte aplikaci na zařízení, která chcete chránit, a připojit je ke stejnému účtu Kaspersky nebo použít stejný aktivační kód.
  5. Kontrola, zda je spuštěn Kaspersky: Otevřete administrativní konzolu, ujistěte se, že je bezpečnostní síť Kaspersky povolena a funguje.
  6. Čištění počítače pomocí Kaspersky: Pomocí funkce čističe PC najdete a odstraňte nežádoucí aplikace a rozšíření prohlížeče.
  7. Instalace a aktivace zabezpečení internetu Kaspersky: Přečtěte si a přijmete zásady ochrany osobních údajů a poté kliknutím.
  8. Aktivace Kaspersky Antivirus po přeinstalaci Windows: Najděte svůj aktivační kód v e -mailu přijatém z internetového obchodu nebo na průvodci rychlým startem v CD.

15 otázek:

  1. Kde je Kaspersky na mém počítači?
    Kaspersky najdete ve složce C: \ Program Files \ Kaspersky Lab \<název aplikace> 21.x stisknutím Win+E na klávesnici.
  2. Jak nainstaluji Kaspersky na můj nový počítač?
    Chcete -li nainstalovat Kaspersky na nový počítač, stáhněte si instalační balíček z oficiálního webu nebo odkaz v e -mailu přijatém z internetového obchodu. Spusťte instalační program a počkejte na nalezení nejnovější verze.
  3. Jak mohu povolit přístup k Kaspersky?
    Chcete -li povolit přístup k Kaspersky, klikněte na odkaz na ovládání aplikací a poté odkaz správy aplikací. Vyberte aplikaci, pro kterou chcete povolit přístup k webové kameře.
  4. Jak aktivuji Kaspersky na druhém počítači?
    Chcete -li aktivovat Kaspersky na druhém počítači, nainstalujte aplikaci do požadovaného zařízení a připojte ji ke stejnému účtu Kaspersky nebo použijte stejný aktivační kód.
  5. Jak mohu zjistit, zda běží Kaspersky?
    Chcete -li zkontrolovat, zda běží Kaspersky, otevřete administrativní konzoli a ujistěte se, že v příslušných zásadách bude povolena síť Kaspersky Security Network.
  6. Čistí Kaspersky váš počítač?
    Ano, funkce Kasperskyho PC Cleaner pomáhá najít a odstranit nežádoucí aplikace a rozšíření prohlížeče. Může také nahlásit problematické aplikace pro Kaspersky.
  7. Jak nainstaluji a aktivuji Kaspersky Internet Security?
    Chcete -li nainstalovat a aktivovat zabezpečení internetu Kaspersky, přečtěte si a přijmete zásady ochrany osobních údajů a poté pokračujte v instalaci.
  8. Jak aktivovat Kaspersky Antivirus po přeinstalaci oken?
    Pokud jste zakoupili Kaspersky online, najděte v e -mailu aktivační kód. Pokud máte CD, mělo by to být na průvodci rychlým startem.

Jak připojím Kaspersky k počítači?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je Kaspersky na mém počítači

Stisknutím kombinace Win+E na klávesnici. Otevřete složku: C: \ Program Files \ Kaspersky Lab \<název aplikace> 21. X-Pro 32bitové operační systémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji Kaspersky na můj nový počítač

Stáhněte si instalační balíček Kaspersky Total Security z webu Kaspersky nebo prostřednictvím odkazu v e -mailu, který jste obdrželi z internetového obchodu. Spusťte stažený instalační program. Počkejte, až průvodce najdete nejnovější verzi aplikace nebo klikněte na Skip a nainstalujte aktuální verzi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit přístup k Kaspersky

Kliknutím na odkaz na ovládání aplikace otevřete okno ovládání aplikace. V okně ovládání aplikace klikněte na odkaz Správa aplikací a otevřete okno Správa aplikací. V seznamu vyberte aplikaci, pro kterou chcete povolit přístup k webové kameře.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivuji Kaspersky na druhém počítači

Jak aktivovat aplikaci Kaspersky na více zařízeních nainstalovat aplikaci na zařízeních, která chcete chránit. Pokyny naleznete v tomto článku.Připojte aplikaci na všech zařízeních ke stejnému účtu mého Kaspersky nebo použijte stejný aktivační kód na všech zařízeních.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda běží Kaspersky

Jak vyzkoušet, zda síť Kaspersky Security Network pracuje v produktech Kaspersky pro firmupen Administration Console.Ujistěte se, že KSN je povolena v příslušné politice a že zámek je uzavřen. Otevřete politické vlastnosti a přejděte do pokročilé ochrany hrozeb → Kaspersky Security Network.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Čistí Kaspersky váš počítač

Funkce Cleaner PC Kaspersky Internet Security PC vám pomůže s následujícími postupy: Najděte a odstraňte aplikace a rozšíření prohlížeče, které zřídka používáte, nebo které byly nainstalovány bez vašeho souhlasu. Nahlásit nepříjemnou nebo problematickou aplikaci na Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak nainstaluji a aktivuji Kaspersky Internet Security

Přečtěte si zásady ochrany osobních údajů a potvrďte svou dohodu. Poté kliknutím na Accepse pokračujte přečtěte si Kaspersky. Výkaz bezpečnostní sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak aktivovat Kaspersky Antivirus po přeinstalaci oken

V internetovém obchodě Kaspersky – svůj aktivační kód najdete ve zprávě odeslané na vaši e -mailovou adresu používanou pro nákup. Na CD – najdete svůj aktivační kód na průvodci rychlým startem uvnitř krabice. Jako karta pro obnovení offline – kód najdete na kartě obnovení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím Kasperskyho na Windows 10

Proveďte jeden z následujících: Chcete-li povolit soubor anti-virus, vyberte Start v nabídce. Ikona stavu komponenty, která je zobrazena vlevo v linii anti-virové linky souboru, se změní ikony .Chcete-li deaktivovat soubor anti-virus, vyberte Zastavit v nabídce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím zabezpečené připojení Kaspersky na Windows

Připojte se k mému Kaspersky: Klepněte se na Přihlaste se s e -mailem. Zadejte své přihlášení k mému Kaspersky a klepněte na Pokračovat. Zadejte své heslo pro moje Kaspersky a klepněte na přihlášení.Použijte QR kód. Pokyny naleznete v oblasti online nápovědy.Přihlaste se k použití účtu sociálních médií. Pokyny naleznete v oblasti online nápovědy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funguje Kaspersky na více zařízeních

K vašemu účtu Kaspersky můžete připojit ne více než 500 zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Kaspersky použit na více zařízeních

Při nákupu předplatného nebo licence si můžete vybrat počet zařízení, která chcete chránit. Zařízení můžete také kdykoli změnit. Například můžete odstranit MAC zařízení a místo toho přidat zařízení Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Skenování Kaspersky automaticky

Automatické skenování všech souborů je ve výchozím nastavení povoleno a nemusíte nic nakonfigurovat, abyste jej použili. Pokud nechcete používat automatický inteligentní skenování, můžete tuto funkci zakázat. Deaktivace automatického skenování: Na panelu rychlého spuštění zabezpečení Kaspersky klepněte na ochranu v reálném čase > Skenovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Odstraní Kaspersky automaticky viry

Náš pokročilý software automaticky prohledá váš počítač, aby nalezl hrozby, a pokud byl váš systém infikován malwarem, naše technologie jej odstraní z vašeho zařízení a informuje vás.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je už bezpečné používat Kaspersky

Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nepoužívat Kaspersky

Proč je Kaspersky zakázána americká federální komunikační komise (FCC) zakázala Kasperskyho kvůli obavám, že společnost představuje „nepřijatelné riziko pro národní bezpečnost Spojených států.„Zákaz zakazuje společnostem používat fondy FCC na nákup produktů Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu ručně aktivovat Kaspersky

Vstup do aktivace Codeopen Kaspersky Endpoint Security Cloud Management Console.Vyberte část panelu informačního panelu.Vyberte kartu Licence.Klikněte na tlačítko Enter Activation Code.Do pole vstupu zadejte aktivační kód Cloud Cloud Kaspersky Endpoint, který jste obdrželi od zástupce Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je aktivován můj Kaspersky

Pokud jste licenci zakoupili v internetovém obchodě, bude váš aktivační kód odeslán na e -mail, který jste použili při nákupu. Pokud jste aplikaci zakoupili na CD, najdete svůj aktivační kód v průvodci Quick Start. Pokud jste si zakoupili kartu obnovení licence, najdete kód na zadní straně karty.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak povolím Kaspersky Antivirus ve Windows 10

V levé části okna vyberte v části Anti-Virus Protection. V pravé části okna se zobrazí nastavení anti-virové komponenty souboru. Proveďte jeden z následujících: Pokud chcete povolit soubor anti-virus, vyberte zaškrtávací políčko Enable Anti-Virus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuje Windows 10 Kaspersky Antivirus

Pro Windows 10 potřebujete antivirus, i když přichází s antivirem Microsoft Defender Antivirus. Je to proto, že tento software postrádá ochranu a reakci koncových bodů plus automatizované vyšetřování a nápravu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Pracuje Kaspersky s Windows 10

Stáhněte a nainstalujte verzi aplikace, která je kompatibilní s Windows 10: Kaspersky Anti-Virus. Kaspersky Internet Security. Kaspersky Total Security.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje bezpečné připojení Kaspersky nefunguje

Bez povolení k přístupu k umístění nebude zabezpečené připojení fungovat tak, jak je zamýšleno. Chcete -li umožnit přístup aplikace k umístění zařízení, ujistěte se, že použití umístění pro vaše zařízení je zapnuto a poté uděluje přístup k umístění – zejména pro bezpečné připojení Kaspersky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je někdo stále používá Kaspersky

Produkty Kaspersky neustále fungují dobře v testech bezpečnostního softwaru třetích stran-v souhrnné zprávě AV-Comparatives za rok 2021 se Kaspersky Internet Security umístila za Avast jako nejlepší spotřebitelský produkt pro pokročilou ochranu proti hrozbám (ATP).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měli by lidé přestat používat Kaspersky

Plány a ceny. Nedoporučujeme získat Kaspersky kvůli jeho vazbě na ruskou federální bezpečnostní službu (FSB). Důrazně však doporučujeme zkoumat některé alternativy, jako jsou Bitdefender, TotalAv nebo Norton.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Není Kaspersky již bezpečný

Kasperskyho skener malwaru byl testován teprve na podzim roku 2022 hlavními testovacími laboratořemi. Takové laboratoře jako AV-Comparatives a AV-test ukázaly, že Kaspersky fungoval velmi dobře a zachytil 100% malwaru s nulovým dnem a 100% rozsáhlého malwaru, s vynikajícím výsledkem 0 falešných pozitiv.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cuáles son las herramientas que usaría para descifrar una contraseña??
Next Post
Jak zjistím, že moje kreditní skóre je legitimní?