15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak sleduji své dítě Alexa?

Shrnutí článku:

1. Můžete někoho sledovat s Alexou?
S monitorováním domova na vaší echo show můžete nakonfigurovat rutiny, které spustí, když detekuje osobu. Například můžete nechat Alexa zapnout inteligentní zařízení, kdykoli člověk vstoupí do místnosti. Nastavit rutiny obsazenosti: Otevřete aplikaci Alexa.

2. Jak mohu získat přístup k Alexa rodičovské kontrole?
Chcete -li nastavit rodičovské kontroly na Amazon Echo, spusťte aplikaci Alexa na vašem smartphonu, vyberte „Zařízení“ z nabídky v dolní části obrazovky, vyberte „Všechna zařízení“, zkontrolujte, zda jsou uvedena všechna vaše zařízení Amazon Echo, vyberte zařízení, které zařízení, které je uvedeno, které je zařízení, které Chcete přidat rodičovské kontroly a vybrat „Amazon Kids“.

3. Jak mohu zabránit tomu, aby své dítě pohrávalo s Alexou?
Chcete -li nastavit rodičovské kontroly na Alexa, spusťte aplikaci Alexa v telefonu, klepněte na tlačítko zařízení, vyberte zařízení Alexa, na další obrazovce, přejděte dolů a klepněte na Freetime, přepínáte Freetime, klepněte na nastavení Amazon Freetime, vyplňte informace o informacích o Vaše dítě a klepněte na přidání dítěte.

4. Existuje dětský režim pro Alexa?
A konečně, s funkcí Amazon Alexa Kids, můžete se rozhodnout, že jakékoli podporované zařízení Echo zcela přátelské k dětem. A tak všechny Alexovy odpovědi mějte na paměti děti. To znamená, že i když a

5. Můžete se dostat na Alexa, aniž by to věděli?
Krátká odpověď: Ne, nemůžete tajně zapadnout na Alexa. Pokles funkce funkcí Alexa, jako je interkom, který vám umožní přihlásit se nebo komunikovat s ostatními uživateli a vysílat konkrétní reproduktory doma.

6. Může Alexa zaznamenat konverzace, aniž byste věděli?
Výchozí nastavení Alexy zaznamenává všechny interakce, které máte se zařízením. Je tedy důležité vědět, že Alexa může nahrávat konverzace, ale pouze po použití Wake Word.

7. Jak mohu blokovat nevhodný obsah na Alexa?
Chcete -li zapnout nebo vypnout explicitní filtrování v aplikaci Alexa, otevřete aplikaci Alexa, otevřete více a vyberte Nastavení, vyberte hudbu a podcasty a poté explicitní jazykový filtr a zapněte funkci.

8. Kde je nadřazený panel v aplikaci Alexa?
V aplikaci Alexa přejděte na zařízení> Echo & Alexa, vyberte zařízení a poté klepněte na FreeTime. Dále klepnutím na Freetime It On On> Klepněte nastavení Amazon Freetime. Chcete -li zablokovat aplikace a zobrazit protokol aktivity pro každé zařízení, přihlaste se do přístrojového panelu Amazon Freetime Parent.

Unikátní otázky:

  1. Můžete někoho sledovat s Alexou?
    Ne, Alexovo domácí monitorování detekuje a spouští rutiny pouze tehdy, když detekuje osobu, ale nelze jej použít pro nepřetržité sledování někoho.
  2. Jak mohu získat přístup k Alexa rodičovské kontrole?
    Chcete -li získat přístup k Alexa rodičovské kontrole, otevřete aplikaci Alexa na vašem smartphonu, přejděte do nastavení a poté přejděte do sekce rodičovských kontrol. Odtud můžete nastavit a spravovat rodičovské kontroly pro vaše zařízení Alexa.
  3. Jak mohu zabránit tomu, aby své dítě pohrávalo s Alexou?
    Chcete -li zabránit tomu, aby se vaše dítě pohrávalo s Alexou, povolte rodičovské kontroly na zařízeních Alexa. To vám umožní omezit jejich přístup k určitým funkcím nebo nastavit časové limity pro použití zařízení.
  4. Existuje dětský režim pro Alexa?
    Ano, existuje dětský režim pro Alexa s názvem Amazon Kids. Poskytuje zážitek přátelský k dětem s obsahem vhodným a rodičovským ovládáním.
  5. Můžete se dostat na Alexa, aniž by to věděli?
    Ne, nemůžete zapadnout na Alexu bez znalostí uživatele. Pokles funkce vyžaduje, aby uživatel udělil povolení pro další uživatele, aby se připojil k jejich zařízení.
  6. Může Alexa zaznamenat konverzace, aniž byste věděli?
    Alexa zaznamenává konverzace pouze poté, co bylo aktivováno Wake Wood. Nezaznamenává konverzace nepřetržitě bez interakce uživatele.
  7. Jak mohu blokovat nevhodný obsah na Alexa?
    Chcete -li blokovat nevhodný obsah na Alexa, můžete povolit explicitní jazykový filtr v nastavení aplikace Alexa. To pomůže odfiltrovat explicitní obsah z hudby a podcastů hraných přes Alexa.
  8. Kde je nadřazený panel v aplikaci Alexa?
    Nadstavební desník je přístupný v aplikaci Alexa v rámci freetime sekce. Odtud mohou rodiče spravovat nastavení volného času svého dítěte, zobrazovat protokoly aktivity a blokovat specifické aplikace nebo obsah.
  9. Mohu sledovat používání Alexa svého dítěte?
    Ano, můžete sledovat používání Alexa svého dítěte prostřednictvím mateřského řídicího panelu v aplikaci Alexa. Poskytuje nahlédnutí do jejich činnosti, včetně aplikací, které používají, a interakcí, které mají s Alexou.
  10. Může Alexa omezit přístup k určitému obsahu pro děti?
    Ano, Alexovy rodičovské kontroly vám umožňují omezit přístup k určitému obsahu pro děti. To zahrnuje blokování explicitního obsahu, stanovení časových limitů a odfiltrování materiálu souvisejícího s věkem.
  11. Mohu stanovit časové limity na používání Alexa mého dítěte?
    Ano, rodičovské kontroly na zařízeních Alexa vám umožňují stanovit časové limity pro použití vašeho dítěte. Můžete definovat konkrétní časové rámce, během nichž mohou zařízení používat nebo omezit jejich použití na určitý počet hodin denně.
  12. Jaký věk je pro mé dítě vhodné používat Alexu?
    Vhodný věk pro dítě používat Alexa závisí na jejich individuální zralosti a porozumění technologii. Obecně se však doporučuje pro děti ve věku od 6 a více let.
  13. Může Alexa pomoci s domácími úkoly nebo vzdělávacími aktivitami?
    Ano, Alexa může pomoci s domácími úkoly a vzdělávacími aktivitami. Může poskytnout odpovědi na otázky obecných znalostí, pomoc s pravopisem nebo matematickými problémy a dokonce nabízí vzdělávací hry nebo interaktivní zkušenosti s učením.
  14. Může Alexa interagovat s dětmi jako virtuální přítel?
    Alexa může do jisté míry interagovat s dětmi, ale není zamýšlena nahradit lidskou interakci nebo sloužit jako virtuální přítel. Je navržen tak, aby poskytoval informace a prováděl úkoly na základě hlasových příkazů.
  15. Jaké další bezpečnostní prvky má Alexa pro děti?
    Kromě rodičovských kontrol nabízí Alexa funkce, jako jsou dovednosti přátelské k dětem, což jsou hry, příběhy a interaktivní zážitky určené speciálně pro děti. Má také režim „procházení pro procházení“, který při vyhledávání internetu odfiltruje nevhodný obsah.

Jak sleduji své dítě Alexa?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete někoho sledovat s Alexou

S monitorováním domova na vaší echo show můžete nakonfigurovat rutiny, které spustí, když detekuje osobu. Například můžete nechat Alexa zapnout inteligentní zařízení, kdykoli člověk vstoupí do místnosti. Nastavit rutiny obsazenosti: Otevřete aplikaci Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu získat přístup k Alexa rodičovské kontrole

Jak nastavit rodičovské kontroly na Amazonu Echolaunch App Alexa na vašem smartphonu.V dolní části obrazovky vyberte „Zařízení“ z nabídky.Vyberte „Všechna zařízení“.Zkontrolujte, zda jsou uvedena všechna vaše zařízení Amazon Echo.Vyberte zařízení, do kterého chcete přidat rodičovské kontroly.Vyberte ‘Amazon Kids’.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit tomu, aby své dítě pohrávalo s Alexou

Jak nastavit rodičovské kontroly na Alexalaunch v aplikaci Alexa na vašem telefonu.Klepněte na tlačítko zařízení.Vyberte své zařízení Alexa.Na další obrazovce přejděte dolů a klepněte na Freetime.Přepínat Freetime On.Klepněte na nastavení Amazon Freetime.Vyplňte informace o svém dítěti a klepněte na Přidat dítě.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje dětský režim pro Alexa

Konečně s funkcí Amazon Alexa Kids si můžete vybrat, aby se jakékoli podporované zařízení Echo zcela přátelské k dětem. A tak všechny Alexovy odpovědi mějte na paměti děti. Tento. Znamená, že i když a

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete se dostat na Alexa, aniž by to věděli

Krátká odpověď: Ne, nemůžete tajně zapadnout na Alexa.

Pokles funkce funkcí Alexa, jako je interkom, který vám umožní přihlásit se nebo komunikovat s ostatními uživateli a vysílat konkrétní reproduktory doma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může Alexa zaznamenat konverzace, aniž byste věděli

Výchozí nastavení Alexy zaznamenává všechny interakce, které máte se zařízením. Je tedy důležité vědět, že Alexa může nahrávat konverzace, ale pouze po použití Wake Word.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu blokovat nevhodný obsah na Alexa

Zapněte nebo vypněte explicitní filtrování v aplikaci Alexa Appopen The Alexa .Otevřete více a vyberte nastavení.Vyberte hudbu & Podcasty a poté explicitní jazykový filtr.Zapněte nebo vypněte funkci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde je mateřský řídicí panel v aplikaci Alexa

V aplikaci Alexa přejděte na zařízení > Echo & Alexa, vyberte zařízení a poté klepněte na Freetime. Dále klepnutím na Freetime zapněte > Klepněte na nastavení Amazon Freetime. Chcete -li zablokovat aplikace a zobrazit protokol aktivity pro každé zařízení, přihlaste se do přístrojového panelu Amazon Freetime Parent.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zastavit lidi poslouchat Alexu

Jak ztlumit Alexu, aby deaktivovala mikrofonepress tlačítko mikrofon na vašem zařízení.Pokud je světlo červené, Alexa neposlouchá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může se dítě přihlásit do aplikace Alexa

Chcete -li pro své dítě nastavit hlasový průkaz Alexa, v aplikaci Alexa Klepněte více > Nastavení > Amazon Kids, poté vyberte jméno vašeho dítěte nebo přidejte dítě a postupujte podle pokynů na obrazovce. Během procesu nastavení hlasového ID Alexa bude vaše dítě muset opakovat čtyři fráze, aby se virtuální asistent mohl naučit rozpoznat svůj hlas.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je režim Amazon Kids

Amazon Kids vám pomůže vytvořit přizpůsobený zážitek pro vaše dítě poskytnutím nejdůležitějších knih, videí, aplikací a her. Pro neomezený přístup k prémii, obsahu bez reklam, zaregistrujte se na: Amazon Kids+. Obsah zahrnuje knihy, aplikace, videa, hry a rozhlasové stanice.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, jestli někdo poslouchá Alexa

Pokud se obáváte, že Amazon Echo nebo Amazon Echo Dot na vás špionáže bez vašeho svolení, je snadné zjistit, kdy zařízení poslouchá. Stačí hledat kruhové modré LED světlo na zařízení nebo poslouchat tón, který zní, když se Alexa probudí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou barvu má Alexa, když někdo vloží

Modrá znamená, že vaše ozvěna poslouchá nebo reaguje na hlasový příkaz. Žlutá je zpráva, připomenutí nebo upozornění na oznámení, zatímco zelená je volání nebo spadnutí a fialová (obvykle) naznačuje, že neruší režim.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete vypnout poslech Alexa

Chcete -li vypnout poslechový zvuk, klepněte na „Alexa Mic“ pod ikonou hry ve středu a přesuňte posuvník na polohu „Mic Off“ (obr. 5.3. 2).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu blokovat nevhodný obsah v nastavení

Zabraňte nastavení Web ContentGo a klepněte na čas obrazovky.Klepněte na obsah & Omezení ochrany osobních údajů a zadejte svůj přístupový kód času na obrazovce.Klepněte na omezení obsahu a poté klepněte na webový obsah.Vyberte si neomezený přístup, omezit webové stránky pro dospělé nebo povolené webové stránky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete blokovat nevhodný obsah na Amazonu

Vyberte účet. Vyberte Nastavení . Vyberte rodičovské kontroly. Vyberte Povolit rodičovské kontroly a poté zadejte heslo pro účet Amazon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zapnu domácí monitorování na Alexu

Takže uděláme, že se chystáme přejít dolů z vrcholu. Klikněte na Nastavení nastavení. Budeme pokračovat. A přejděte dolů a hledáte kameru. A pak odtud jdeš

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu přistupovat k mému mateřskému panelu Amazon Kids

Přístupte k nadřazenému panelu v aplikaci Amazon Kids+ nebo na webu u rodičů.Amazonka.com.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu udělat svou Alexa soukromou

Změňte své Alexa Nastavení ochrany osobních údajů oopenujte aplikaci Alexa .Otevřete více a vyberte nastavení.Vyberte soukromí Alexa.Vyberte nastavení, které chcete aktualizovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může být Alexa připojena ke dvěma telefonům

Neexistuje žádný limit. Chcete -li spravovat svá zařízení, v aplikaci Alexa přejděte do nastavení a vyberte název zařízení Alexa.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dát svému dítěti přístup k Amazonu

Přidejte dítě do existujícího Amazon Householdin na svém účtu, přejděte do domácnosti Amazon.Vyberte Přidat dítě.Přidejte podrobnosti dítěte a vyberte Uložit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Amazon Kids+ Free s Prime

Základní Amazon Kids je zdarma, ale neomezený přístup k výběru dětského a vzdělávacího obsahu na Amazon Kids+ stojí 4 $.99 za měsíc, nebo 2 $.99 za měsíc pro členy premiéra.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrývám obsah na Amazon Kids

V nastavení profilu pro profil dítěte v rámci „Spravujte obsah vašeho dítěte“, vyberte „Odebrat obsah“ a poté „Odstraňte nežádoucí Amazon Kids+ Položky.„Odtud můžete hledat podle názvu, klíčového slova nebo typu obsahu a najít tituly, které chcete blokovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé poslouchat na Alexu, aniž byste věděli

Pokud tedy vložíte na něčí zařízení, mohou vás slyšet – a uvidíme se, pokud máte ozvěnou show – prostřednictvím vašeho zařízení. Takže pokud jste na někoho špehovali, musíte ztlumit vlastní zařízení a vypnout fotoaparát, abyste zabránili této obousměrné komunikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jakou barvu má Alexa, když někdo poslouchá

Azurová reflektor na modrém prstenu znamená, že Alexa poslouchá. Světelný prsten se krátce zahlédne, když Alexa slyší a zpracovává vaši žádost. Krátce zářivé modré světlo může také znamenat, že zařízení přijímá aktualizaci softwaru.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Cómo funciona Netflix sin Internet??
Next Post
Jaká byla druhá částka kontroly stimulu?