15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu sdílet hulu?

Souhrn:

1. Mohu sledovat Hulu ve dvou různých domech?

Naše živé televizní plány jsou určeny pro použití jednoho domu. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

2. Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu?

Uživatelské smluvní podmínky společnosti Hulu uvádějí, že předplatitelé a kdokoli, kdo má přístup k jejich účtu. Kromě majitele primárního účtu můžete přidat pět profilů, ale HULU mohou streamovat pouze dvě zařízení současně.

3. Jak se dostanu kolem domova Hulu?

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu’s Live Location Tracker, aby získal přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. Chcete-li obejít Hulu’s Geo-Restrictions, přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.

4. Mohu použít svůj účet Hulu v domě někoho jiného?

Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb Hulu výslovně nezakazuje sdílení vašeho účtu s někým mimo vaši domácnost. To znamená, že můžete sdílet svůj účet s kýmkoli, s kým žijete, nebo s kýmkoli jiným.

5. Kolik televizorů může sledovat Hulu Live?

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete přidat možnost Onlimited Screens Možnost.

6. Můžete sdílet účet Hulu v různých domácnostech?

Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb Hulu výslovně nezakazuje sdílení vašeho účtu s někým mimo vaši domácnost. To znamená, že můžete sdílet svůj účet s kýmkoli, s kým žijete, nebo s kýmkoli jiným.

7. Mohu sdílet svůj účet Hulu s členem rodiny?

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Takže zatímco dohoníte epizody včerejší noci v jedné místnosti, zbytek rodiny se může usadit na filmovou noc v jiné.

Otázky:

  1. Mohu sledovat Hulu ve dvou různých domech?
  2. Naše živé televizní plány jsou určeny pro použití jednoho domu. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

  3. Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu?
  4. Uživatelské smluvní podmínky společnosti Hulu uvádějí, že předplatitelé a kdokoli, kdo má přístup k jejich účtu. Kromě majitele primárního účtu můžete přidat pět profilů, ale HULU mohou streamovat pouze dvě zařízení současně.

  5. Jak mohu obejít omezení domova Hulu?
  6. Pokud chcete obejít omezení domova Hulu, můžete použít VPN. Přihlášením k odběru VPN se servery v USA, stejně jako ExpressVPN, můžete Hulu přimět k tomu, abyste si mysleli, že přistupujete k jejich službě zevnitř země.

  7. Mohu sdílet svůj účet Hulu s někým, kdo žije v jiné domácnosti?
  8. Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb Hulu výslovně nezakazuje sdílení vašeho účtu s někým mimo vaši domácnost. To znamená, že můžete sdílet svůj účet s kýmkoli, s kým žijete, nebo s kýmkoli jiným.

  9. Kolik televizorů může sledovat, jak Hulu žije současně?
  10. Předplatné HULU + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky současně. Pokud chcete streamovat na více než dvou podporovaných zařízeních současně, můžete do svého předplatného přidat možnost neomezeného obrazovky.

  11. Mohu sdílet účet Hulu s někým v jiné domácnosti?
  12. Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb Hulu výslovně nezakazuje sdílení vašeho účtu s někým mimo vaši domácnost. To znamená, že můžete sdílet svůj účet s kýmkoli, s kým žijete, nebo s kýmkoli jiným.

  13. Mohu sdílet svůj účet Hulu s členem rodiny?
  14. Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Takže zatímco dohoníte epizody včerejší noci v jedné místnosti, zbytek rodiny se může usadit na filmovou noc v jiné.

  15. Jak se dostanu kolem sledování polohy Hulu?
  16. Pokud chcete přistupovat k obsahu na Hulu, který je omezen na určitá místa, můžete použít službu VPN. Přihlášením k odběru VPN se servery v USA, jako je ExpressVPN, můžete skrýt svou skutečnou polohu a přístup k plné knihovně televizních epizod a filmů Hulu.

  17. Mohu použít Hulu na více místech?
  18. Naše živé televizní plány jsou určeny pro použití jednoho domu. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

  19. Co mohu dělat, když chci streamovat Hulu na více než dvou obrazovkách?
  20. Pokud chcete streamovat živou televizi Hulu + na více než dvou podporovaných zařízeních současně, můžete do svého předplatného přidat neomezenou možnost obrazovky. To umožní všem ve vaší domácnosti sledovat Hulu doma, kdykoli chtějí.

  21. Mohu sledovat Hulu v domě někoho jiného?
  22. Pokud mají předplatné Hulu, můžete sledovat Hulu v domě někoho jiného. Upozorňujeme však, že HULU mohou současně streamovat pouze dvě zařízení, takže možná budete muset koordinovat s vlastníkem účtu, pokud již streamují na dvou obrazovkách.

  23. Jak mohu sledovat Hulu současně na více zařízeních?
  24. Pokud chcete sledovat Hulu na více zařízeních současně, můžete přidat možnost neomezeného obrazovky do svého předplatného. To vám umožní streamovat Hulu na více než dvou podporovaných zařízeních současně. Jinak můžete streamovat pouze na dvou obrazovkách najednou.

  25. Mohu sdílet svůj účet Hulu s někým mimo mou domácnost?
  26. Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb Hulu výslovně nezakazuje sdílení vašeho účtu s někým mimo vaši domácnost. To znamená, že můžete sdílet svůj účet s kýmkoli, s kým žijete, nebo s kýmkoli jiným.

  27. Mohu aktivovat svůj účet Hulu na více zařízeních?
  28. Svůj účet Hulu můžete aktivovat na co nejvíce podporovaných zařízeních. Vezměte však na vědomí, že HULU mohou současně streamovat pouze dvě zařízení. Takže i když můžete mít aplikaci Hulu na více zařízeních, pouze dva z nich mohou streamovat obsah současně.

  29. Kolik zařízení mohu streamovat Hulu současně?
  30. Předplatné HULU + Live TV vám umožňuje streamovat až na dvě zařízení současně. Pokud chcete streamovat na více než dvou obrazovkách současně, můžete do svého předplatného přidat možnost neomezeného obrazovky.

Jak sdílím Hulu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sledovat Hulu ve dvou různých domech

Mohu použít Hulu v obou našich živých televizních plánech, jsou určeny pro jednorázové použití. Pokud máte dva domy nebo plánujete používat Hulu na více místech, jeden z našich dalších plánů může být lepší fit. Pokud je pro vás důležitý přístup k živé televizi na obou místech, doporučujeme se zaregistrovat na druhý živý televizní účet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká jsou pravidla pro sdílení účtu Hulu

HULU Uživatelské smluvní podmínky tvrdí, že předplatitelé a kdokoli, kdo má přístup k jejich účtu. Kromě majitele primárního účtu můžete přidat pět profilů, ale HULU mohou streamovat pouze dvě zařízení současně.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem domova Hulu

Pokud vás zajímá, jak oklamat Hulu Live Location Tracker a získat přístup k více než 70 000 televizních epizodách a filmech dostupných v knihovně Hulu, budete potřebovat dobrý VPN. OBELENÍ HULU GEO-RESTRISTICTIONS: Přihlaste se k odběru VPN, který má servery v USA, jako je ExpressVPN.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu použít svůj účet Hulu v domě někoho jiného

Můžete sdílet účet Hulu Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb, Hulu výslovně nezakazuje sdílení vašeho účtu s někým mimo vaši domácnost. To znamená, že se můžete podělit s kýmkoli, s kým žijete, nebo s kýmkoli jiným, opravdu,.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik televizorů může sledovat Hulu Live

dvě obrazovky

Předplatné Hulu + Live TV vám umožňuje sledovat až na dvě obrazovky najednou. Pokud si chcete užít živou televizi Hulu + současně na více než dvou podporovaných zařízeních, můžete vždy přidat neomezenou možnost obrazovky, takže každý ve vaší domácnosti se bude dívat doma, kdykoli chtějí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete sdílet účet Hulu v různých domácnostech

Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb Hulu výslovně nezakazuje sdílení vašeho účtu s někým mimo vaši domácnost. To znamená, že se můžete podělit s kýmkoli, s kým žijete, nebo s kýmkoli jiným, opravdu,.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sdílet svůj účet Hulu s členem rodiny

Zatímco dohoníte včerejší epizody v jedné místnosti, zbytek rodiny se může usadit na filmovou noc v jiné – už žádné boje o dálkové ovládání. Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolikrát můžete změnit umístění domova na Hulu Live

Domácí síť můžete změnit až čtyřikrát během 12měsíčního období. Pokud potřebujete více pomoci, kontaktujte nás a uvidíme, zda můžeme pomoci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč Hulu říká, že nejsem doma, ale já jsem

Dostávám chybovou zprávu s uvedením, že nejsem doma

Nejběžnější příčinou této chybové zprávy je to, že používáte zařízení v obývacím pokoji, které je připojeno k jiné síti, než je nastavena jako domov.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu někoho přidat na můj účet Hulu

Co KnowBrowser: Jděte do Hulu.com > Správa profilů > Profily > Přidat profil > Podrobnosti typu > Vytvořit profil.iOS a Android: Klepněte na ikonu účtu > tvé jméno > + > Zadejte své přihlašovací údaje > Vytvořit profil.Hulu umožňuje až 6 uživatelských profilů na jednom účtu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít Hulu Live Away of Home

Pomocí VPN. S VPN můžete změnit polohu Hulu i bez přístupu k vaší domácí síti. Existuje však úlovek: Ne všechny VPN mohou změnit vaše umístění Hulu. Většina VPN může změnit vaši IP adresu, ale Hulu také používá sledování GPS k určení vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sdílet svůj účet Hulu Live s rodinou

V současné době vám účet Hulu umožní streamovat na dvou zařízeních najednou, přidat šest profilů a vytvořit „domácí síť“, která je určena vaším domovem Wi-Fi a pouze pro členy vaší domácnosti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Dostanete Hulu zdarma s Amazon Prime

Je hulu zdarma s Amazon Prime ne. Hulu a Amazon Prime jsou konkurenti, a proto nemůžete získat jednu z nich jako zahrnutí s vaším předplatným druhému. Můžete si stáhnout aplikaci Hulu na Amazon Prime zdarma.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak se dostanu kolem domovského umístění Hulu na Roku

Pomocí VPN. S VPN můžete změnit polohu Hulu i bez přístupu k vaší domácí síti. Existuje však úlovek: Ne všechny VPN mohou změnit vaše umístění Hulu. Většina VPN může změnit vaši IP adresu, ale Hulu také používá sledování GPS k určení vaší polohy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik členů rodiny může být na účtu Hulu

Dva lidé mohou streamovat současně z různých zařízení najednou, pokud mají základní účet Hulu. Odběratelé živých televize se však mohou rozhodnout pro doplněk „Neomezené obrazovky“ pro streamování na jakémkoli zařízení připojeném k domácí síti zákazníka nebo na třech mobilních zařízeních, pokud jsou mimo síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domů může sdílet Hulu

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik domů může použít Hulu Live

Budete moci streamovat prémiový obsah pouze z celkem pěti obrazovek-z nichž tři mohou být na mobilních zařízeních mimo domov-najednou. Pokud tento limit překročíte, narazíte na chybovou zprávu „příliš mnoho proudů“.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůžete používat Hulu na různých místech

Hulu + Live TV je určena pro jednu domácnost, takže nemá být sdílen na více místech (Hulu (Hulu.TV/HoNetwork-). Pokud jste přihlášeni k odběru k jednomu z našich plánů na vyžádání, můžete použít své Hulu Sub na tolik zařízeních, kolik potěšíte v U.S.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se nemohu přihlásit do Hulu na jiném místě

Vaše schopnost přihlásit se a přístup k Hulu může být ovlivněna, pokud: Snažíte se používat zařízení v obývacím pokoji mimo domov. Za posledních 30 dní jste se nezachytili na mobilu. Už jste použili svou poslední dostupnou změnu domácí sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou dva lidé sdílet účet Hulu

Můžete si stáhnout aplikaci Hulu a aktivovat svůj účet na tolik podporovaných zařízeních, kolik chcete, ale pouze dva z nich mohou streamovat současně. Pokud se pokusíte streamovat z dalšího zařízení, můžete na této obrazovce vidět chybovou zprávu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu na svůj účet Hulu přidat člena rodiny

Dejte všem doma personalizovaný zážitek z streamování vytvářením profilů pro každého člena vaší rodiny, včetně dětí. Profily vám umožní sledovat své oblíbené pořady a filmy a pomůže vám objevit nové s doporučeními založenými na vašem vkusu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu sdílet svůj účet Hulu s rodinou v jiném domě

Můžete sdílet účet Hulu Na rozdíl od většiny ostatních streamovacích služeb, Hulu výslovně nezakazuje sdílení vašeho účtu s někým mimo vaši domácnost. To znamená, že se můžete podělit s kýmkoli, s kým žijete, nebo s kýmkoli jiným, opravdu,.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu sledovat Hulu na dvou místech

Hulu vám neumožňuje sledovat živou televizi z více míst, takže někdo nemůže sledovat Hulu z vaší domácí sítě, když jste mimo zemi, která se k ní snaží získat přístup z VPN. Zde je několik poskytovatelů VPN, kteří budou pracovat s Hulu + Live TV.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo nabízí Hulu zdarma

Sprint. Pokud jste uživatelem sprintu, který svědí sledování nové sezóny rezervačních psů nebo potřebuje jen místo pro sledování bakaláře, máme dobré zprávy. Ať už jste novým nebo současným uživatelem, Sprint poskytuje bezplatný (podporovaný reklama) HULU plán každému, kdo je součástí jejich plánu Sprint Unlimited Plus.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je nejlevnější způsob, jak získat Hulu

Planshulu: Náš plán podporovaný reklamou stojí jen 7 $.99/měsíc (nebo 79 $.99/rok) a umožňuje vám přístup k naší knihovně pro streamování podporovanou reklamou. Studenti: Získejte Hulu (podporované reklamy) za $ 1.99/měsíc, pokud je způsobilý.Hulu (bez reklam): za 14 $.99/měsíc, můžete sledovat většinu stejných pořadů a filmů bez přestávek na reklamu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo usar un monitor de computadora como televisor??
Next Post
Jaká je aplikace pro domácí zabezpečení?