15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Mohou vaši přátelé z Facebooku vidět váš trh?

Shrnutí článku: Facebook Marketplace

1. Mohu skrýt svůj trh na Facebooku před přáteli?
Chcete -li skrýt existující výpisy před svými přáteli, klepněte na tři tečky seznamu a vyberte možnost, abyste jej skryli.

2. Jak skrýt svůj profil trhu na Facebooku?
Chcete -li skrýt svůj veřejný profil před trhem, přistupujte k přístrojové desce, klikněte na „Zobrazit svůj profil“ a poté klikněte na „Skrýt před Marketplace.„Potvrďte operaci.

3. Je na Facebooku Anonymous?
Ano, trh na Facebooku vám umožňuje nakupovat a prodávat předměty anonymně a chránit vaše osobní údaje.

4. Jak mohu vidět něčí výpisy na trhu?
Z vašeho zdroje klikněte na trh v levém nabídce, vyberte položku, které chcete koupit, a kliknutím na jméno prodávajícího zobrazíte jejich výpisy.

5. Zobrazuje se na vaší časové ose trh Facebook?
Ne, příspěvky na trhu se na vaší časové ose obecně neobjevují. Pokud však zveřejníte příspěvek na nákup a prodávání skupin nebo jakékoli skupiny, může se objevit na vaší časové ose. Přísně zveřejnění na trhu zabrání tomu, aby se objevila na vaší časové ose.

6. Jak mohu zabránit tomu, aby se trh objevil v mém zpravodajském kanálu?
Chcete -li upravit oznámení o trhu, klepněte na nastavení, přejděte na pomoc a nastavení> Nastavení> Nastavení oznámení> Jaká oznámení obdržíte. Podle potřeby vypněte nebo na typy oznámení.

7. Můžete zveřejnit na Facebooku, aniž by to viděli přátelé?
Ano, můžete si vybrat publikum pro svůj příspěvek. Klepněte na volič publika pod svým jménem a vyberte, kdo chcete vidět svůj obsah, jako jsou přátelé, veřejnost nebo jen já.

8. Vidí přátelé své příspěvky na trhu?
Pokud se rozhodnete skrýt seznam, bude to skryté před vašimi přáteli na Facebooku a Messenger, ale viditelné všem ostatním. Všechny výpisy musí dodržovat obchodní zásady Facebooku.

Otázky k dalšímu porozumění: Facebook Marketplace

1. Mohu skrýt svůj trh na Facebooku před přáteli?
Ano, můžete skrýt jednotlivé výpisy na trhu Facebooku před svými přáteli. To lze provést výběrem možnosti „skrýt“ z nabídky konkrétního seznamu.

2. Jak skrýt svůj profil trhu na Facebooku?
Chcete -li skrýt svůj veřejný profil před trhem Facebooku, můžete přistupovat ke svému palubní desce a vybrat možnost skrýt svůj profil před trhem.

3. Je na Facebooku Anonymous?
Ano, trh Facebooku nabízí svým uživatelům anonymitu při nákupu a prodeji předmětů. Vaše osobní údaje nejsou odhaleny.

4. Jak mohu zobrazit něčí výpisy na trhu Facebooku?
Chcete -li zobrazit něčí výpisy na trhu na Facebooku, můžete jít do svého zdroje, kliknout na možnost Marketplace v levé nabídce a poté kliknout na název prodávajícího zobrazíte jejich výpisy.

5. Na mé časové ose se objeví příspěvky na trhu na Facebooku?
Obecně se na vaší časové ose neobjevují příspěvky na Facebooku na Facebooku. Pokud však sdílíte seznam konkrétních skupin nákupu a prodávání nebo jakékoli jiné skupiny, může se objevit na vaší časové ose. Zveřejnění pouze na trhu zabrání tomu, aby se objevila na vaší časové ose.

6. Jak mohu zabránit tomu, aby se příspěvky na Facebooku objevily v mém zpravodajském kanálu?
Chcete -li upravit oznámení o trhu, přejděte do nastavení, přejděte dolů na „pomoc“ & Nastavení, “a poté klikněte na” Nastavení.„Odtud můžete získat přístup k nastavení oznámení a vypnout nebo na typech oznámení, které obdržíte.

7. Je možné zveřejnit na Facebooku, aniž by to viděli přátelé?
Ano, máte kontrolu nad tím, kdo vidí vaše příspěvky na Facebooku. Můžete použít selektor publika k výběru, kdo si může prohlížet váš obsah, vybrat z možností, jako jsou přátelé, veřejnost nebo jen já.

8. Vidí přátelé moje příspěvky na trhu?
Pokud se rozhodnete skrýt seznam na Facebooku, bude to skryto před vašimi přáteli na Facebooku a Messenger. Stále však bude viditelné pro všechny ostatní, kteří nejsou na seznamu vašich přátel.

Mohou vaši přátelé z Facebooku vidět váš trh?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu skrýt svůj trh na Facebooku před přáteli

Takže zde jsem vytvořil seznam trhů na Facebooku. Zde tedy můžete vidět, že jsem vytvořil seznam a nyní skrýt a stávající výpisy od svého přítele, které musíte klepnout na tyto tři tečky

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak skrýt svůj profil trhu na Facebooku

Skrytí vašeho veřejného profilu před MarketplaceAccess Your Dashboard.Klikněte na zobrazení svého profilu.Z okna profilu klikněte na skrýt před trhem.Potvrďte operaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je na Facebooku Anonymous

Trh na Facebooku je skvělý způsob, jak koupit a prodávat předměty online. Umožňuje vám nakupovat a prodávat předměty anonymně, takže se nemusíte starat o odhalení vašich osobních údajů. To je skvělý způsob, jak najít své potřeby a vydělat peníze navíc.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět něčí výpisy na trhu

Z vašeho krmiva klikněte na Marketplace v levé nabídce.Klikněte na položky, které chcete koupit.Klikněte na jméno prodejce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Zobrazuje se na vaší časové ose trh Facebook

Ne, příspěvky na trhu obecně nezveřejňují na své časové ose. Pokud to však současně zveřejníte na kterékoli z skupin nákupu a prodeje nebo prodeje online loděnic nebo jakékoli skupiny, může se tento příspěvek na vaší časové ose objevit na vaší časové ose. Pokud to však zveřejníte přísně na trh, nebude to.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním trhu z novinek

Chcete -li upravit oznámení o trhu: Klepněte.Přejděte dolů na pomoc & Nastavení a poté klepněte na Nastavení.Přejděte dolů a klepněte na Nastavení oznámení, níže oznámení.Klepněte na více viz níže uvedená oznámení, která obdržíte sekci.Přejděte dolů a klepněte.Klepnutím na tlačítka doprava od typu oznámení je vypnete nebo zapnete.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete zveřejnit příspěvek na facebooku bez vidění přátel

Pod vaším jménem klepněte na selektor publika (příklad: Sdílejte s: vašimi přáteli). Klepněte na kruh napravo od publika, které byste chtěli vidět svůj obsah (příklad: přátelé, veřejnost nebo jen já).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidí přátelé své příspěvky na trhu

Pokud se rozhodnete skrýt seznam, bude ve většině případů skrytý před vašimi přáteli na Facebooku a Messenger, ale bude stále viditelný pro všechny mimo Facebook a Messenger. Všechny výpisy musí dodržovat naše obchodní zásady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může každý vidět zprávy o trhu

Může každý vidět zprávy Marketplace Messages Marketplace je funkce na trhu Facebooku, která uživatelům umožňuje komunikovat mezi sebou. Zprávy jsou viditelné pouze pro odesílatele a příjemci a nejsou viditelné nikomu jinému.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte svůj vlastní seznam na trhu

Jak vidím své výpisy na Facebooku, jakmile se přihlásíte, klikněte na logo Facebooku na levici vaší domovské stránky nebo na jakoukoli jinou stránku. Poté najděte a klikněte na Marketplace. Na postranním panelu vlevo najdete svůj účet; Kliknutím na něj zobrazíte své výpisy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím hodnocení něčího trhu na Facebooku

Z zakoupeného seznamu přejděte dolů na informace o prodejci. Klepněte na Recenze prodejce vedle jména prodávajícího.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou moji přátelé vidět, co prodávám na trhu

Výpisy se zapínáním před přáteli jsou stále veřejné. Pokud se rozhodnete skrýt seznam, bude ve většině případů skrytý před vašimi přáteli na Facebooku a Messenger, ale bude stále viditelný pro všechny mimo Facebook a Messenger. Všechny výpisy musí dodržovat naše obchodní zásady.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může někdo říct, jestli se hodně podívám na jejich facebookovou stránku

Většina z nás tam byla. Pravděpodobně jste Googled „Existuje seznam uživatelů, kteří si prohlíželi můj profil“ nebo „seznam uživatelů, kteří si prohlédli můj profil na Facebooku“. Většina z těchto článků vám bohužel řekne, že neexistuje žádný definitivní seznam nebo metrika, která by to sledovala.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte se v mém výpisech na Facebooku v mém krmivu

Produkty zveřejněné na trhu si můžete prohlížet kdokoli s přístupem na trh. Produkty nejsou automaticky publikovány ve zpravodajském kanálu osoby a přátelé osoby nebudou o produktu informováni, pokud se prodejce rozhodne sdílet s nimi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu změnit nastavení trhu na Facebooku

Takže za účelem změny tohoto umístění. Například to mám nastavit na Miami Florida. Pokud chcete změnit umístění svého trhu. Chcete kliknout sem na název města, je zde modrá.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete zjistit, zda se bez přítele dívá na vaši facebookovou stránku

Facebook nedovolí lidem sledovat, kdo si vnímá svůj profil. Aplikace třetích stran také nemohou poskytnout tuto funkci. Pokud narazíte na aplikaci, která tvrdí, že nabízí tuto schopnost, nahlaste aplikaci.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné prodávat na trhu na Facebooku

Trh na Facebooku je asi stejně bezpečný jako jakýkoli jiný online nákup a prodej. Všechno se spoléhá na znalosti a zkušenosti uživatele. Pokud věnujete pozornost všem značkám, pravděpodobně se nebudete zachytit do pasti scammeru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je zasílání zpráv na Marketplace Private

Ne, zprávy o trhu na Facebooku jsou soukromé a lze je vidět pouze odesílatelem a příjemcem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemohu smazat svůj výpis na trhu na Facebooku

Pokud má seznam objednávku, která čeká, čeká na přijetí nebo odmítnutí nebo byl odeslán nebo prodán, nelze jej upravit ani smazat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho vydrží seznam trhů na Facebooku

sedm dní

Jsou chvíle, kdy i po sedmi dnech zůstává položka na prodej neprodaná. V takovém případě se můžete rozhodnout jej odstranit nebo obnovit. Klepněte na seznam, který chcete obnovit, a vyberte „Správa.“Z nabídky na obrazovce vyberte„ Obnovit na trhu.“

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohou lidé vidět vaše hodnocení trhu

Aby byla hodnocení spravedlivá a zabránila lidem, aby byli tlačeni na poskytování nepoctivých hodnocení, hodnocení kupujících je soukromé. Ačkoli hodnocení kupujících je soukromé, tyto hodnocení pomáhají udržet naši komunitu na trhu v bezpečí. Z profilu trhu si můžete prohlédnout své vlastní hodnocení kupujícího.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jsou recenze na Facebooku na trhu

Uživatelé trhu mohou vidět recenze vašeho prodejce na vašem trhu. Recenze prodávajícího pro jednotlivé seznamu lze také vidět v tomto seznamu. Vaše odpovědi na tyto recenze jsou také veřejné a lze je kdykoli smazat. Podívejte se na recenze prodejce, které vám někdo dal.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak můžete říct, kdo se na vaši stránku na Facebooku nejvíce dívá

Krátká odpověď zní, že Facebook bohužel nenabízí způsob, jak zjistit, kdo si prohlédl váš profil jeho oficiální zásady zahrnutý v odpovědi na její stránce nápovědy výslovně. Státy žádné Facebook nenechá

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Upozorňuje Facebook, když někoho pronásleduje

V první řadě je nezbytné si uvědomit, že Facebook neumožňuje svým uživatelům vidět, kdo si prohlédl svůj profil. Takže pokud máte obavy, že by někdo mohl zjistit, že je pronásleduje online, snadno s vědomím, že to na této platformě nebude možné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co ukazuje tržiště Facebooku

Marketplace vám umožní vidět, co skuteční lidé ve vaší komunitě prodávají. Můžete vidět jejich veřejný profil na Facebooku, vzájemné přátele a hodnocení prodejce, abyste se mohli cítit sebevědomě při nákupu. Najdete také nabídky nových a použitých položek od nejlepších značek na trhu.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Qué significa CLS en un informe de crédito??
Next Post
Doporučuje Dave Ramsey krádež identity?