15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak připojím svou bezpečnostní kameru k mému smartphonu?

Shrnutí článku

1. Aplikace dálkového sledování pro Android – GDM SS Lite: Článek pojednává o aplikaci dálkového sledování s názvem GDM SS Lite pro telefony Android. Poskytuje informace o tom, jak stáhnout a nainstalovat aplikaci z obchodu Google Play.

2. Problémy s odstraňováním problémů: Pokud se vaše aplikace pro bezpečnostní kameru nepřipojí k telefonu, doporučuje se zkontrolovat připojení a napájení kamery pro sledování. Zajistěte, aby připojení k internetu bylo stabilní a zvažte restartování bezpečnostní kamery pro vyřešení jakýchkoli problémů.

3. Připojení bezpečnostní kamery k telefonu bez wifi: Zatímco většina bezpečnostních kamer vyžaduje připojení WiFi, jsou k dispozici alternativy. Jednou z možností je použít bezpečnostní kameru, která se spoléhá na 4G buněčnou službu. Další možností je použít bezpečnostní kameru, která se zapojuje do port Ethernet (POE) a zaznamenává záběry do síťového videorekordéru (NVR).

4. Spárování bezpečnostní kamery: Chcete-li spárovat bezpečnostní kameru, musíte přistupovat k hlavní nabídce kliknutím pravým tlačítkem myši na myši. Poté přejděte na kartu fotoaparátu pod nastavení.

5. Připojení kamery WiFi k telefonu: Chcete -li připojit WiFi kameru k telefonu, musíte povolit funkci hotspotu na telefonu Android a nastavit síť WiFi. Poté připojte fotoaparát s WiFi s podporou hotspot s podporou telefonu Android.

6. Monitorování bezpečnostní kamery vzdáleně: Chcete -li sledovat svou bezpečnostní kameru vzdáleně, přistupujte k rozhraní HDMI nebo webové rozhraní pro fotoaparát nebo rekordér. Přejděte do nabídky sítě a vyberte Easy Cloud. Ujistěte se, že je aktivována funkce snadné cloudové funkce.

7. Připojení venkovní kamery k telefonu: Chcete -li propojit bezpečnostní kameru s telefonem s WiFi, postupujte podle těchto kroků: (1) Nainstalujte a spusťte aplikaci Security Camera na smartphonu. (2) Přidejte bezpečnostní kameru do aplikace pomocí kódu modelu nebo QR kódu. (3) Klikněte na zabezpečovací kameru propojenou s telefonem a zobrazíte živý zdroj.

8. Umožňující přístup telefonu k fotoaparátu: Chcete -li změnit oprávnění kamery a mikrofonu webu na vašem zařízení Android, otevřete aplikaci Chrome, klepněte na další, přejděte na Nastavení a poté nastavení webu. Odtud můžete spravovat oprávnění pro kameru a mikrofon.

Otázky a odpovědi

1. Jak mohu vidět své bezpečnostní kamery na telefonu Android?
Můžete použít aplikaci dálkového sledování GDM SS Lite, která vám umožní připojit a zobrazit své bezpečnostní kamery na telefonu Android. Stáhněte si a nainstalujte aplikaci z obchodu Google Play a poté ji otevřete pro své kamery.

2. Proč se moje bezpečnostní kamera nepřipojí k mému telefonu?
Pokud se vaše aplikace pro bezpečnostní kameru nepřipojí k telefonu, mohl by dojít k problému s připojením a výkonem sledovací kamery. Ujistěte se, že připojení k internetu je stabilní a zvažte restartování bezpečnostní kamery k vyřešení problémů s připojením.

3. Mohu připojit svou bezpečnostní kameru k telefonu bez wifi?
Ano, jsou k dispozici možnosti pro připojení bezpečnostních kamer k vašemu telefonu, aniž by se spoléhaly na WiFi. Jednou z možností je použít bezpečnostní kameru, která se spoléhá na 4G buněčnou službu. Další možností je použít bezpečnostní kameru, která se zapojuje do port Ethernet (POE) a zaznamenává záběry do síťového videorekordéru (NVR).

4. Jak spárujete bezpečnostní kameru?
Chcete-li spárovat bezpečnostní kameru, klepněte pravým tlačítkem myši na myši a vyberte hlavní nabídku. Poté přejděte na kartu fotoaparátu pod nastavením. Odtud vyberte každý kanál nebo fotoaparát, který chcete spárovat se systémem.

5. Jak připojím svou kameru WiFi k telefonu?
Chcete -li připojit fotoaparát WiFi k telefonu, povolte funkci hotspotu v telefonu Android nastavit síť WiFi. Poté připojte fotoaparát k WiFi síti s podporou hotspotu s podporou telefonu Android a vytvořte připojení.

6. Jak mohu na dálku sledovat svou bezpečnostní kameru?
Chcete -li sledovat zabezpečovací kameru vzdáleně, přistupujte k rozhraní HDMI vašeho síťového videorekordéru (NVR) nebo navštivte webové rozhraní pro fotoaparát nebo rekordér. Přejděte do nabídky sítě a vyberte funkci „Easy Cloud“ a povolit dálkové monitorování.

7. Jak připojím svou venkovní kameru k telefonu?
Chcete -li propojit venkovní fotoaparát s telefonem, postupujte podle těchto kroků: (1) Nainstalujte a spusťte aplikaci Security Camera na smartphonu. (2) Přidejte fotoaparát do aplikace pomocí poskytnutého kódu modelu nebo QR kódu. (3) Po přidání kliknutím na fotoaparát v aplikaci zobrazíte živý zdroj v telefonu.

8. Jak mohu dovolit telefonu přístup k mému fotoaparátu?
Chcete -li poskytnout přístup k fotoaparátu vašeho telefonu, otevřete aplikaci Chrome na vašem zařízení Android. Klepněte na „více“ a přejděte na nastavení „.„Odtud přistupujte k možnosti„ Nastavení webu “a spravovat oprávnění pro kameru. Klepnutím zapnete nebo vypnete přístup kamery na konkrétní weby.

Jak připojím svou bezpečnostní kameru k mému smartphonu?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět své bezpečnostní kamery na telefonu Android

Dnes projdeme aplikaci vzdáleného sledování pro Android GDM SS Lite, kterou si můžete stáhnout a nainstalovat ze hry. Obchod. Jakmile ji nainstalujete, jděte dopředu a otevřete ji

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč se moje bezpečnostní kamera nepřipojí k mému telefonu

Pokud se vaše telefonní aplikace nepřipojuje, musíte zkontrolovat připojení a napájení kamery pro sledování. Zajistěte, aby bylo připojení k internetu stabilní. Ještě lépe, můžete restartovat bezpečnostní kameru pro řešení problémů.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mohu připojit svou bezpečnostní kameru k telefonu bez wifi

Existuje několik bezpečnostních kamer, které fungují bez wifi. Jednou z možností je použít bezpečnostní kameru, která se spoléhá na 4G buněčnou službu. Další možností je použít bezpečnostní kameru, která se zapojuje do port Ethernet (POE) a zaznamenává záběry do síťového videorekordéru (NVR). 4G buněčné kamery jsou vaše nejlepší volba.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak spárujete bezpečnostní kameru

Jakmile je systém zavedený, můžeme vidět, že žádná z kamer není spárována. Klikněte pravým tlačítkem na myši a vyberte hlavní nabídku. Spusťte na kartě fotoaparátu pod nastavením. Vyberte každý kanál nebo kameru

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou kameru WiFi k telefonu

Jak mohu připojit svůj telefon Android k fotoaparátu prostřednictvím funkce hotspotu ve vašem telefonu Android, i.E., Na svém telefonu Android jste nastavili síť Wi-Fi.Připojte fotoaparát k síti Wi-Fi s podporou hotspotu Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu na dálku sledovat svou bezpečnostní kameru

Prvním krokem bude naskočit na rozhraní HDMI NVR nebo navštívit webové rozhraní pro váš fotoaparát nebo zapisovač navigace do nabídky sítě. A pak snadný cloud. Ujistěte se, že je snadný cloud

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou venkovní kameru k telefonu

Čtyři kroky k propojení bezpečnostních systémů s telefonem s WiFi‍step 1: Nainstalujte a spusťte aplikaci Security Camera na vašem smartphonu.Krok 2: Přidejte svou bezpečnostní kameru do aplikace pomocí kódu modelu nebo QR kódu.Krok 3: Kliknutím na bezpečnostní kameru propojenou s telefonem zobrazíte živý pohled.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dovolit telefonu přístup k mému fotoaparátu

Změňte kameru webu & mikrofonové oprávnění vaší zařízení Android, otevřete aplikaci Chrome .Napravo od adresního řádku klepněte na více. Nastavení.Klepněte na nastavení webu.Klepněte na mikrofon nebo kameru.Klepnutím zapnete nebo vypnete mikrofon nebo kameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Potřebuji internet nebo Wi-Fi pro bezpečnostní kamery

Ne všechny bezpečnostní kamery vyžadují internet, ale bez něj vám chybí dálkové ovládání, oznámení a další funkce inteligentních kamer. Zatímco v těchto dnech je většina bezpečnostních kamer připojena k internetu, existuje řada bezdrátových možností, které nevyžadují funkci sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Můžete mít bezpečnostní kameru bez internetu nebo Wi-Fi

Ano, existuje venkovní bezpečnostní kamera bez WiFi, která funguje bez internetu. Přístup k internetu není vždy nutný pro bezdrátové bezpečnostní kamery. Místo toho některé bezpečnostní kamery umožňují místní záznam jejich záběrů na pevné disky nebo mikro-SD karty, takže je lze sledovat později.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou kameru WiFi k telefonu

Jak mohu připojit svůj telefon Android k fotoaparátu prostřednictvím funkce hotspotu ve vašem telefonu Android, i.E., Na svém telefonu Android jste nastavili síť Wi-Fi.Připojte fotoaparát k síti Wi-Fi s podporou hotspotu Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte všechny bezpečnostní kamery se připojí k wifi

Dělat všechny domácí bezpečnostní kamery vyžadují Wi-Fi Ne všechny domácí bezpečnostní kamery vyžadují Wi-Fi. Některé kamery, jako jsou Arlo Go a Reolink Go, mohou místo Wi-Fi použít plány LTE. Jiné domácí bezpečnostní kamery nejsou vůbec připojeny k internetu, ale spíše zaznamenávají místní úložiště, jako jsou pevné disky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím kameru WiFi k mému wifi

Na aplikaci Real Link nejprve přejděte na stránku Nastavení sítě fotoaparátu. A poté vyberte Wi-Fi, které byste chtěli připojit fotoaparát a zadat heslo Klepněte na Uložit na klientovi Real Link Go Go

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svou venkovní kameru k wifi

Ostatní připojte svůj smartphone k Wi-Fi. Síť Připojte zahrnutý napájecí adaptér k kameře i nástěnnému výstupu. Stáhněte si aplikace Laguna v obchodě Google Play nebo v App Store

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč si nemohu prohlížet své kamery z domova

Za problém „Nelze zobrazit bezpečnostní kamery vzdáleně“, jako je nesprávné uživatelské jméno a heslo, slabé síťové signály, zastaralé verze firmwaru fotoaparátu atd.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vidět svou IP kameru z domova

Na jiném počítači (ten, který není připojen ke stejné síti jako fotoaparát), můžete svůj fotoaparát zobrazit otevřením webového prohlížeče, zadáním http: // (IP adresa) 🙁 Číslo portu fotoaparátu) a stisknutím Enter Enter Enter Enter. V tomto příkladu by byla adresa http: // 183.38.7.205: 3333.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj vnější fotoaparát k wifi

Ostatní připojte svůj smartphone k Wi-Fi. Síť Připojte zahrnutý napájecí adaptér k kameře i nástěnnému výstupu. Stáhněte si aplikace Laguna v obchodě Google Play nebo v App Store

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu poskytnout kameru přístup k aplikaci

Změňte oprávnění k aplikaci telefonu, otevřete aplikaci Nastavení.Klepněte na aplikace.Klepněte na aplikaci, kterou chcete změnit. Pokud to nemůžete najít, klepněte na všechny aplikace Zobrazit všechny aplikace.Klepněte na oprávnění. Pokud jste povolili nebo odepřeli jakákoli oprávnění pro aplikaci, najdete je zde.Chcete -li změnit nastavení povolení, klepněte na něj a poté vyberte povolit nebo nepovolit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemůže aplikace přistupovat k mému fotoaparátu

Jdi do nastavení–>>Soukromí–>>Fotoaparát a přepněte nastavení pro každou aplikaci, kterou byste chtěli mít přístup k ní. Jdi do nastavení–>>Soukromí–>>Fotografie a ujistěte se, že tyto aplikace mají čtení & Napište oprávnění.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Fungují bezpečnostní kamery, pokud je Wi-Fi vypnuto

Ano, je možné používat své bezpečnostní kamery bez internetu. Je to dobrá volba, pokud máte špatnou službu nebo postrádáte vysokorychlostní přístup. Mnoho kamer, které nepoužívají internet, se připojují prostřednictvím uzavřeného systému, jako je nastavení CCTV nebo mobilního zařízení. Další informace o bezpečnostních kamerách bez přístupu k internetu najdete zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj fotoaparát Wi-Fi k telefonu

Jak mohu připojit svůj telefon Android k fotoaparátu prostřednictvím funkce hotspotu ve vašem telefonu Android, i.E., Na svém telefonu Android jste nastavili síť Wi-Fi.Připojte fotoaparát k síti Wi-Fi s podporou hotspotu Android.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Fungují bezpečnostní kamery, pokud je WiFi vypnuto

Ano, je možné používat své bezpečnostní kamery bez internetu. Je to dobrá volba, pokud máte špatnou službu nebo postrádáte vysokorychlostní přístup. Mnoho kamer, které nepoužívají internet, se připojují prostřednictvím uzavřeného systému, jako je nastavení CCTV nebo mobilního zařízení. Další informace o bezpečnostních kamerách bez přístupu k internetu najdete zde.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký druh bezpečnostní kamery funguje bez wifi

Existuje několik typů bezdrátových bezpečnostních kamer, které fungují bez internetu, jako jsou kamery TV (CCTV) v uzavřeném okruhu, analogové kamery a zabezpečovací kamery IP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proveďte všechny bezpečnostní kamery se připojí k Wi-Fi

Dělat všechny domácí bezpečnostní kamery vyžadují Wi-Fi Ne všechny domácí bezpečnostní kamery vyžadují Wi-Fi. Některé kamery, jako jsou Arlo Go a Reolink Go, mohou místo Wi-Fi použít plány LTE. Jiné domácí bezpečnostní kamery nejsou vůbec připojeny k internetu, ale spíše zaznamenávají místní úložiště, jako jsou pevné disky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj venkovní Wi-Fi fotoaparát

První připojit kameru do napájecího adaptéru. Když uslyšíte zvonek kamery, je připraven k párování. Pokud je to poprvé pomocí aplikace Lorex Home, stáhněte si ji z aplikace nebo přehrávání a podepisování

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo depositar un cheque a la aplicación en efectivo??
Next Post
Jaký má smysl Google Home?