15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Byg dit eget skrivebord – en god idé fra hylderne

smuk-skrivebord-til-symaskine

Har du nogensinde haft det problem, at du ikke ved, hvad du skal gøre med alle de filer og mapper? Hvis du simpelthen ikke har plads ved siden af ​​skrivebordet til at opsætte ekstra skabe eller hylder, bør du bruge et skrivebord, der kombinerer både en stor arbejdsflade og masser af opbevaringsplads. Sådan et skrivebord er nogle gange ikke kun svært at finde, men i de fleste tilfælde også meget dyrt. Men bare rolig, du kan nemt bygge et skrivebord selv. Og for at hjælpe dig med dette viser vi dig i dag en guide, som du kan oprette din egen uden megen indsats eller ressourcer Byg dit skrivebord selv kan.

Byg dit skrivebord selv – få hyldedelene

de individuelle hylder-til-skrivebordet

For at bygge skrivebordet og især hyldedelene har du to muligheder. Enten køber du færdige Expedit-hylder fra Ikea, som du så kun skal samle, eller også kan du få brædder skåret i størrelse i en isenkræmmer, som du maler og derefter bruger til hylden. Du skal bruge tre hylder i alt.

For at kunne bygge skrivebordet selv har du også brug for:

industriel model prøvebord

– en bred træplade af egetræ eller andet træ til bordpladen

– sandpapir

– Boremaskine

– Trælak i enhver farve

– Polyurethan lak til tætning

– 2 flade stik

– 4 vinkelstik

– 60 mm skruer

Hvis du har besluttet dig for færdige hylder fra Ikea til at bygge dit eget skrivebord, vil du spare meget tid med forberedelsen, men også med samlingen. Ikea er jo kendt for at gøre dine varer lette at samle.

Og sådan er skrivebordet bygget i detaljer:

Skrivebord lavet af træ-råmaterialer

 Mål de dobbelte hylder for at afgøre, hvor bred bordpladen skal være. Derudover kan du nu også bestemme afstanden mellem disse og den tredje hylde. Tænk på, hvor langt skrivebordet skal være, og hvor meget benplads du ønsker og har brug for. Mål derefter den nødvendige længde af den fremtidige bordplade.

Tip: Gør bordpladen lidt større, så den stikker ud. Så du behøver ikke bekymre dig om panelet er skåret perfekt. Det får også skrivebordet til at se bedre ud.

 Du vælger den foretrukne størrelse

Træ-rå-skrivebord-bygge

Du kan nemt få bygget bordpladen til dit skrivebord selv i isenkræmmeren. Du kan også bruge dit ophold der til at få malingen.

Slibning og maling er efterspurgt

skrivebord i hylder i træ

Inden du begynder at male, skal du slibe bordpladen godt. Påfør derefter den farvede lak. Efter at det første lag er tørret, påføres et andet lag. med polyurethanlakken påfører du to lag. Men glem ikke at lade malingen tørre godt efter hvert lag.

Efter at det sidste lag maling er tørret, kan du endelig begynde at samle de enkelte dele. Brug flade stik til at fastgøre de to hylder sammen. Bordpladen skrues til gengæld fast på hylderne ved hjælp af vinkelstik.

Det skrues og limes sammen

forskellige-hylder-i-hvidt-skrivebord-build

Og dermed er du allerede færdig med at bygge skrivebordet selv. Hvis du vil, kan du også tilføje et par døre til hylden, der er på bagsiden eller lukke dem på en anden måde, så indersiden ikke er synlig for alle.

Vælg det sted, du ønsker

med-hvide-hylder-skrivebord

Det eneste, der mangler nu, er at finde et passende sted til dit nye skrivebord, hvis du ikke allerede har bestemt det, og derefter organisere alle mapper, mapper og eventuelle enheder. Se bare hvor pænt dit kontorlokale er ved at se ud. Og på selve skrivebordet har du nu meget plads, der er svær at optage helt. Men vi vil ikke male djævelen på væggen med det samme?

med-farvede-ben-træplade

Ideer skrivebord med en højglans overflade

Previous Post
Karnevalslook: Mime, kat og stamprinsesse gør op med Mardi Gras
Next Post
Byg din egen vinkassehylde til et stilfuldt interiør