15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak zjistím, zda je můj monitor vyhovující HDCP?

Shrnutí článku: Kompatibilita HDCP a HDMI

1. HDCP SPOLEČNOSTA HDMI kabelů

Zkontrolujte prosím, zda je váš kabel kompatibilní s HDCP na HDMI.org. Můžete rychle hledat značku kabelu nebo hledat značky/nálepky na kabelu, které říkají „kompatibilní s HDCP.’

2. Vytvoření zařízení HDCP

Chcete -li opravit chyby HDCP a vytvořit zařízení vyhovující zařízení HDCP, můžete:

  • Nahraďte hardware zařízeními kompatibilními s HDCP.
  • Vložte rozprašovač HDMI, který ignoruje požadavky HDCP.
  • Použijte alternativní nastavení.

3. Podpora HDCP v HDMI Ports

Všechny porty HDMI mohou podporovat HDCP za předpokladu, že zařízení je licencováno a postaveno s dodržováním HDCP. Pokud je však výrobce zařízení nelicencován, port HDMI nepodporuje HDCP bez ohledu na jeho verzi. Soulad s HDCP je standardní v nových zařízeních s podporou HDTV a HDMAL postavených v posledních pěti letech.

4. Definice HDCP pro monitory

Ochrana digitálního obsahu s vysokou šířkou pásma (HDCP) je schéma ochrany kopií určené k ochraně digitálních signálů při použití rozhraní digitálního videa (DVI) a multimediálního rozhraní s vysokým rozlišením (HDMI). Eliminuje možnost zachycení digitálního obsahu ze zdroje na displej.

5. Verze HDMI a HDCP

Verze HDCP nejsou vázány na konkrétní verze HDMI. Projektory, televizory a monitory 4K však často zmiňují „HDCP 2.2 “Vedle portů HDMI, což ukazuje na podporu pro ultra HD 4K média. HDCP 1.4 byl navržen pro obsah plného HD.

6. Kompatibilita HDCP s HDMI 2.0

HDMI 2.0 je zpětně kompatibilní se staršími standardy HDMI. Novější zařízení HDMI však musí podporovat HDCP 2.2 pro zobrazení nového obsahu. Pokud se pokusíte zobrazit obsah s HDCP 2.2 na zařízení HDMI, které podporuje pouze HDCP 2.0, zobrazí se chyba.

7. Zařízení s HDCP

Zařízení s HDCP zahrnují set-top boxy, DVD, HD DVD a Blu-ray disc přehrávače a počítačové grafické karty. Tato zařízení mají vysílač HDCP/HDMI.

8. Zařízení kompatibilní s HDCP

HDCP je zabudován do různých zařízení, včetně hráčů Blu-ray, kabelových krabic, satelitních televizních přijímačů, streamování video zařízení, jako je Roku, Chromecast a Amazon Fire TV, notebooky, počítačového hardwaru a DVRS.

Otázky na základě článku:

  1. Jak mohu zkontrolovat, zda je můj kabel HDMI kompatibilní s HDCP?
    Poskytnutí svého kabelu HDMI můžete zkontrolovat na základě HDMI na HDMI.org. Hledejte značku kabelu nebo hledejte značky/nálepky na kabelu, které označují soulad s HDCP.
  2. Jak mohu vytvořit své zařízení vyhovující HDCP?
    Chcete -li vytvořit zařízení HDCP, můžete nahradit hardware zařízeními kompatibilními s HDCP, vložit rozprašovač HDMI, který ignoruje požadavky HDCP, nebo použít alternativní nastavení.
  3. Proveďte všechny porty HDMI podporují HDCP?
    Všechny porty HDMI mohou podporovat HDCP, pokud je zařízení licencováno a postaveno s souladu s HDCP. Pokud je však výrobce zařízení nelicencován, port HDMI nepodporuje HDCP.
  4. Co znamená HDCP pro monitory?
    HDCP znamená ochranu digitálního obsahu s vysokou šířkou pásma. Jedná se o schéma ochrany proti kopii určené k ochraně digitálních signálů při používání připojení DVI a HDMI.
  5. Která verze HDMI je kompatibilní s HDCP?
    Verze HDCP nejsou vázány na konkrétní verze HDMI. „HDCP 2 však.2 “Často označuje podporu pro ultra HD 4K média, zatímco HDCP 1.4 je navržen pro obsah plného HD.
  6. Je HDMI 2.0 kompatibilní s HDCP?
    HDMI 2.0 je zpětně kompatibilní se staršími standardy HDMI. Novější zařízení HDMI však musí podporovat HDCP 2.2 pro zobrazení nového obsahu.
  7. Která zařízení mají HDCP?
    HDCP se nachází v zařízeních, jako jsou set-top boxy, DVD, HD DVD a Blu-ray diskové přehrávače a počítačové grafické karty. Tato zařízení mají vysílač HDCP/HDMI.
  8. Jaká zařízení jsou kompatibilní s HDCP?
    HDCP je zabudován do zařízení, jako jsou přehrávače Blu-ray, kabelové krabice, satelitní televizní přijímače, streamování video zařízení (Roku, Chromecast, Amazon Fire TV), notebooky, počítačový hardware a DVRS.
  9. Může hdmi 2.0 podpora HDCP 2.2?
    HDMI 2.0 je kompatibilní s HDCP 2.2, ale novější zařízení HDMI musí podporovat HDCP 2.2 za účelem zobrazení obsahu s HDCP 2.2 ochrana.
  10. Jak mohu opravit chyby HDCP?
    Chyby HDCP lze opravit nahrazením hardwaru zařízeními kompatibilními s HDCP pomocí rozbočovače HDMI, který ignoruje požadavky HDCP nebo vyzkoušíte alternativní nastavení.
  11. Jaký je účel HDCP?
    HDCP slouží jako schéma ochrany proti kopii, aby se zabránilo zachycení digitálního obsahu ze zdroje na displej prostřednictvím připojení DVI a HDMI.
  12. Jak mohu zajistit, aby můj kabel HDMI je vyhověný HDCP?
    Chcete -li zajistit, aby váš kabel HDMI je vyhověn HDCP, zkontrolujte, zda na kabelu označují soulad s HDCP nebo vyhledejte vaši kabelovou značku na HDMI.org.
  13. Mohou všechny porty HDMI podporovat HDCP?
    Porty HDMI mohou podporovat HDCP, pokud je zařízení licencováno a postaveno s dodržováním HDCP. Nepřipravená zařízení nebudou podporovat HDCP bez ohledu na verzi portu HDMI.
  14. Jaká verze HDMI podporuje HDCP?
    Verze HDCP nejsou přímo spojeny s konkrétními verzemi HDMI. Projektory, televizory a monitory však často ukazují „HDCP 2.2 “Vedle portů HDMI pro podporu s Ultra HD 4K Media.
  15. Která zařízení jsou povolena HDCP?
    HDCP je zabudován do zařízení, jako jsou přehrávače Blu-ray, kabelové krabice, satelitní televizní přijímače, streamování video zařízení (Roku, Chromecast, Amazon Fire TV), notebooky, počítačový hardware a DVRS.

Jak zjistím, zda je můj monitor kompatibilní s HDCP?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda je moje HDMI vyhověná HDCP

Jak zkontroluji, zda je můj kabel HDMI kompatibilní s HDCP.org. Můžete rychle hledat značku kabelu nebo hledat značky/nálepky na kabelu, které říkají „kompatibilní s HDCP. ‘

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vytvořím zařízení HDCP

Jak opravit chyby HDCP, nahraďte hardware. Zařízení a kabely musí být kompatibilní s HDCP.Vložte rozprašovač HDMI. Splitter, který ignoruje požadavky HDCP, vytváří cestu imunní vůči této chybě.Použijte alternativní nastavení.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Podporuje všechny HDMI HDCP

Všechny porty HDMI mohou podporovat HDCP za předpokladu, že zařízení je licencováno a postaveno s dodržováním HDCP. Pokud je výrobce zařízení nelicencován, port HDMI nebude podporovat HDCP bez ohledu na jeho verzi. Soulad s HDCP je standardní v nových zařízeních s podporou HDTV a HDMAL postavených v posledních pěti letech.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co znamená HDCP monitor

Ochrana digitálního obsahu s vysokou šířkou pásma

Ochrana digitálního obsahu s vysokou šířkou pásma (HDCP) je schéma ochrany proti kopii, které odstraní možnost zachycení digitálního obsahu ze zdroje na displej. Je navržen tak, aby chránil digitální signály při používání digitálního video rozhraní (DVI) a multimediálního rozhraní s vysokým rozlišením (HDMI).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká verze HDMI je HDCP

Aby se věci staly matoucí, 4K projektory, televizory a monitory mají téměř vždy „HDCP 2.2 ”vytištěno vedle portů HDMI. HDCP 1.4 byl navržen pro obsah plného HD, zatímco HDCP 2.2 se týká ultra HD 4K média.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] HDMI 2.0 mají HDCP

Ačkoli HDMI 2.0 je zpětný kompatibilní se staršími standardy HDMI, novější zařízení HDMI musí podporovat HDCP 2.2 za účelem zobrazení nového obsahu. Pokud používáte zařízení HDMI, které podporuje pouze HDCP 2.0, zobrazí se chyba, když se pokusíte zobrazit obsah, který má HDCP 2.2.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Která zařízení mají HDCP

Příklady zahrnují set-top boxy, DVD, HD DVD a Blu-ray disc přehrávače a počítačové grafické karty. Zdroj má pouze vysílač HDCP/HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká zařízení jsou kompatibilní s HDCP

HDCP je všude a je zabudován do zařízení, jako jsou hráči Blu-ray, kabelové krabice a přijímače satelitních televize, jakož i do streamování video zařízení, jako je Roku, Chromecast a Amazon Fire TV. Je také zabudován do notebooků a počítačového hardwaru, DVR a dalších moderních zařízení HDMI.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaká zařízení podporují HDCP

Příklady zahrnují set-top boxy, DVD, HD DVD a Blu-ray disc přehrávače a počítačové grafické karty. Zdroj má pouze vysílač HDCP/HDMI. Dřez. Dřez činí obsah pro zobrazení, takže si lze zobrazit.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je hdmi stejná jako HDCP

HDCP se často zaměňuje s HDMI, a přestože jsou spojeni, zjevně nejsou stejné. HDCP poskytuje ochranu proti kopírování a prevenci pirátství pro tři hlavní typy připojení, včetně HDMI. Dalšími dvěma jsou DVI a Displayport.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak detekujete HDCP

Jak ověřit HDCP Complianceopen váš internetový prohlížeč a zadat HDMI.org na vyhledávacím panelu nebo klikněte na odkaz níže.Na zadejte název zařízení nebo kabelu na lištu s rychlým vyhledáváním s ikonou zvětšovací čočky.Spusťte rychlé vyhledávání zařízení nebo kabelu a zjistěte, zda je uveden jako ověřený nosič technologie HDCP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] HDMI 2.1 mají HDCP

Aby se věci staly matoucí, 4K projektory, televizory a monitory mají téměř vždy „HDCP 2.2 ”vytištěno vedle portů HDMI. HDCP 1.4 byl navržen pro obsah plného HD, zatímco HDCP 2.2 se týká ultra HD 4K média. S HDMI 2.1 Vstup do mainstreamové služby v roce 2020, HDCP 2.2 je i nadále nezbytný pro potěšení z 4 kB.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je HDCP na mém počítači

Téměř všechna zařízení obsahují značky a nálepky, které označují kompatibilní s HDCP nebo mají HDMI, displayport, kompatibilita DVI. Pokud by vaše zařízení bylo kompatibilní s těmito multimediálními kabely, je s největší pravděpodobností souladný HDCP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje zařízení není kompatibilní s HDCP

Chyby HDCP obecně naznačují problém s fyzickým připojením nebo komunikací mezi vaším zařízením a televizí. Chyba HDCP může nastat, když hrajete nechráněný obsah na Xbox One. Pokud vaše HD TV zobrazí zprávu „chyba HDCP“, je to způsobeno tím, že televizní a zdrojové zařízení nevědomí správně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obcházíte HDCP

Projeďte HDCP 2.2, musíte se vyhnout přímému spojení mezi zdrojem a přijímačem. Místo toho použijte rozprašovač HDMI. Odstraňuje HDCP 2.2 šifrování a umožňuje zobrazení zvuku a videa na různých obrazovkách. S zásahem splitteru můžete dokonce zaznamenávat záběry Xbox 360, když vytáhne HDCP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Podporuje moje grafická karta HDCP

Z podokna Navigace stromů ovládacího panelu NVIDIA, pod zobrazením, otevřete přidruženou stránku kliknutím na stav HDCP. Vyberte ikonu představující displej, který chcete ověřit, je HDCP schopný. Stránka ukazuje jeden ze tří možných výsledků: Tento displej podporuje HDCP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi HDMI 2.0 a 2.1 HDCP

HDMI 2.0 vs 2.1 – funkce

HDMI 2.0 má kapacitu šířky pásma 18 Gbps (Gigabits za sekundu). HDMI 2.1 vezme číslo až 48 Gbps, což znamená, že HDMI 2.1 nemusí komprimovat tolik dat a zachovat lepší kvalitu dat během přenosového procesu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu vypnout HDCP na svém monitoru

Takže je tu přepínač. Stačí na to kliknout tak, aby to bylo řečeno, pokud je váš přesunut, možná budete muset restartovat svůj systém mezi provedením zbytku tohoto kroku. Ale pokud nejen pokračovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je nezákonné odstranit HDCP

Obcházení HDCP s úmyslem zkopírovat/pirátský obsah je ve většině zemí jistě nezákonné!

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj kabel HDMI nepodporuje HDCP

Mezi běžné důvody, proč není v souladu s tím, patří starší televizory a video kabely. Zkuste hledat online a najít specifikace výrobce pro vaše zařízení, kabel nebo adaptér a zajistěte, aby vaše nastavení vyhovovalo HDCP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji svůj stav HDCP

Z podokna Navigace stromů ovládacího panelu NVIDIA, pod zobrazením, otevřete přidruženou stránku kliknutím na stav HDCP. Vyberte ikonu představující displej, který chcete ověřit, je HDCP schopný. Stránka ukazuje jeden ze tří možných výsledků: Tento displej podporuje HDCP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Existuje způsob, jak obejít HDCP

Projeďte HDCP 2.2, musíte se vyhnout přímému spojení mezi zdrojem a přijímačem. Místo toho použijte rozprašovač HDMI. Odstraňuje HDCP 2.2 šifrování a umožňuje zobrazení zvuku a videa na různých obrazovkách. S zásahem splitteru můžete dokonce zaznamenávat záběry Xbox 360, když vytáhne HDCP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obcházím HDCP na svém počítači

Projeďte HDCP 2.2, musíte se vyhnout přímému spojení mezi zdrojem a přijímačem. Místo toho použijte rozprašovač HDMI. Odstraňuje HDCP 2.2 šifrování a umožňuje zobrazení zvuku a videa na různých obrazovkách. S zásahem splitteru můžete dokonce zaznamenávat záběry Xbox 360, když vytáhne HDCP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje HDCP speciální kabel

Nezapomeňte použít prémiové vysokorychlostní kabely HDMI pro každý odkaz v řetězci. Použití kabelu pododstavce pro ani jeden odkaz může způsobit HDCP 2.2 selhání. Váš televizor musí mít vstup HDMI, který podporuje HDCP 2.2. Ověřte, že váš televizor má alespoň jeden vstup HDMI, který podporuje HDCP 2.2.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč říká moje televize tato obrazovka nepodporuje HDCP

Chyby HDCP se stanou, když je problém s fyzickým připojením nebo komunikací mezi vaším Roku a TV. Často je to jednoduchá záležitost opětovného připojení kabelu HDMI: Odpojte oba konce kabelu HDMI. Vypněte nebo odpojte napájení z televize a roku.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedo comprar una cámara infrarroja??
Next Post
Jaká banka používá dárková karta Vanilla?