15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Enkle ideer, der ser professionelle ud, men som også kan kopieres af begyndere

Malerideer med instruktioner til begyndere med akryl og akvareller

Alle har sikkert allerede tænkt på selv at male noget smukt. Men mange tør ikke påtage sig sådanne projekter, idet de mener, at de ikke har talent for det, og at det er noget for sande kunstnere. Et smukt billede behøver ikke at være svært at male. Tværtimod! Ved hjælp af et par værktøjer, tricks og ideer kan du skabe virkelig interessante kunstværker, som du stolt vil hænge på væggen bagefter. Stadig ikke tro os? Så læs videre, og du finder vores lette maleridéer med instruktioner, der vil overbevise dig. Så er der kun tilbage at få lærred, maling og alt andet nødvendigt tilbehør og hjælpemidler, og du kan komme i gang.

Kopier let ideer

Originale maleridéer og til ophængning af billederne med brede bånd

 • lærred
 • Skumbørste
 • Håndværksmaling

Tid ideer til gamle lærred billeder, redesign med akryl og skabe en ny dekoration

Et gammelt lærredbillede blev redesignet til denne idé. Men du kan også bruge et nyt lærred. Det er bedst at vælge forskellige nuancer af en farvegruppe, da disse ser særligt godt ud kombineret. Generelt er det tilrådeligt ikke at kombinere farver, der kan kollidere. Spred flere klatter maling på lærredet. Skift tonerne.

Opret akrylmalerier som malerideer med ethvert mønster og farvetone takket være enkle penselteknikker

Brug nu penslen til at stryge farverne i lodrette retninger. Dette skaber striber, som du kan se på billedet. Sørg for, at lærredet er helt dækket med malingen. Du kan forlade billedet, som det er, eller eksperimentere med forskellige bevægelser. I eksemplet er V-mønstre blevet designet. Men zigzagmønstre, cirkler, bølgede linjer og meget mere er selvfølgelig også tilladt. Men børst ikke farverne for ofte, for med tiden vil de blande mere og mere. Du kan også tilføje nye farver bagefter, hvis du har lyst til, at dit billede kunne bruge dem.

Ideer til at male blomster med vejledning

Farverige blomster som malerideer med en spatel og pensel på et lærred af enhver størrelse

 • lærred
 • Farver
 • Teksturmaling (valgfrit)
 • Svampebørste
 • Mal spatel

Leder du efter enkle maleridéer, kan du ikke gå galt med blomster. Du behøver ikke nødvendigvis at vælge en bestemt blomstertype, du kan selv finde på blomsterformer og farver. Alligevel kan en skabelon, som du kan kopiere blomsterne fra, være nyttig for begyndere. Forbered først en farvepalet ved at blande omkring 5 til 6 forskellige farver i henhold til dine ideer. Du skal bruge forskellige farver til blomsterne og omkring to til tre nuancer af grønt til bladene. Hvis du også tilføjer teksturmaling, får dine farver tekstur og ser tredimensionelle ud på billedet.

Let at male ideer og instruktioner til baggrunden i lyse farver med en svampebørste

Som i instruktionerne ovenfor fordeler du nu forskellige klatter maling på lærredet for at skabe baggrunden. Tegn dette lodret over lærredet med en tør svampebørste, indtil det er helt dækket med maling. Brug en spatel eller kniv til at hente den første farve til en blomst, og brug den til at lave blomsterblade hvor som helst på lærredet.

Tidsidéer til alle med akryl - lav blomsterbilleder til væggen selv

Design nogle blomster, tilføj derefter blade og udfyld midten af ​​blomsterne. Disse kan være lidt mere kumulative for at komme til sin ret. Til sidst udfyldes alle huller mellem blade og blomster med prikker og mindre blade. På denne måde ligner dit kunstværk mere en frodig buket blomster. Husk, at alle vores malerideer er inspirerende og kan ændres, som du ønsker.

Træer som malerideer med akvareller

Smukt billede med ombre -effekt takket være akvareller i varme efterårsfarver

 • Papir til vandfarver (f.eks. Strathmore)
 • flere børster (helst bløde og med spids)
 • tandbørste
 • Akvareller
 • Palette eller gammel plade til blanding af farver
 • Krus vand

Akvareller er fantastisk lette at arbejde med, så disse malinger er perfekte til at male ideer til begyndere. Dyp penslen i vand, og tag derefter noget af den farve, du ønsker med den. Brug dette til at duppe på papiret for at oprette trætoppen. Forestil dig skyer og skab flere sådanne skyer på den øverste halvdel af arket. Inden disse malinger er tørret, skal du bruge penslen til at samle lidt mere af den samme maling op og bruge den til at male over det første lag maling. Hvis malingen allerede er for tør, kan du fugte arket med en ren børste og vand.

Malerideer til begyndere med akvareller til et efterårsløvtræ

Ud over den første farve kan du også vælge en anden og endda tredje. I eksemplet blev gul, orange og olivengrøn brugt. Du kan få det sidste ved at blande gult, grønt og rødt. Du kan bruge den olivengrønne til at designe en del af kronen, samt stammen og grene, der titter frem hist og her mellem kronens blade. For bagagerummet er det også bedst at først bruge en lysere nuance og derefter en mørkere nuance.

DIY vægmaleri med efterårsnuancer fra vandmaling

Nu, ved hjælp af tandbørsten, tilføj nogle interessante stænk af de samme farver til trætoppen. Fugt dem og gnid dem i den respektive farve. Gnid derefter fingeren over børsterne igen, så malingen sprøjter. Start med gult, og gå derefter videre til orange og derefter olivengrøn (eller hvilke farver du har valgt.

Opret interessante stænk til effekter med en tandbørste og børste

Endelig kan du bruge en børste til at tilføje endnu større stænk. For at gøre dette skal du dyppe en pensel i vand og derefter samle maling op. Tryk på den på en anden pensel, pen eller tryllestav. Til sidste hånd kan du nu oprette et gulv og mørkere nogle af grenene, hvis det er nødvendigt. Træer som malerideer kan designes i en lang række farver.

Times ideer til kaktusser

Malerideer til kaktusser med instruktioner til flotte DIY vægmalerier

Når du har styr på det, kan du prøve ethvert motiv. Disse kaktusser er for eksempel meget sympatiske, da du let kan implementere ideer som et maleri. Bare i tilfælde af at du kan bruge instruktionerne herunder. I videoen herunder kan du også se trin for trin, hvordan du arbejder med akvareller for at få smukke nuancer.

Tredelt kaktus i blå og grøn med pigge lavet af akvareller

Idé til en blå kaktus lavet af vandmaling i enkle trin

Nogle gange ideer til begyndere at give væk eller til din egen dekoration

Smuk, grøn kaktus med lyserøde blomster i en brun blomsterpotte

Smukke tusindfryd maler med akvareller

Romantiske maleridéer med tusindfryd i blå, grøn og gul nuancer

 • Papir til akvarel
 • Klæbebånd til fastgørelse af papiret
 • Maskeringsvæske
 • pensel
 • sæbe
 • Akvareller
 • salt
 • blyant

Til blomsterbilleder som dette skal du bruge en blyant til at skitsere nogle tusindfryd (eller andre hvide blomster) på papiret. Fugt et stykke sæbe og gnid det grundigt ind i børstens børstehår, før det dyppes i maskeringsvæsken. Med denne væske dækker du nu forsigtigt alle blomster og stilke af blomsterne. Du bliver sandsynligvis nødt til at sæbe børsten igen og hente ny maskeringsvæske flere gange. Lad nu væsken tørre godt.

Maleridé med maskeringsvæske og enkle teknikker til et blomsterbillede

Vælg farverne til baggrunden (i eksemplet gule, blå, grå og grønne toner) og bland dem på en palet. Fugt derefter alt papiret. Påfør derefter groft den første farve, som skal være den lyseste af alle de valgte farver (gul i eksemplet). En børste nummer 12 er god til dette. Tilføj derefter de mørkere farver (her blå, grøn og lysegrå) ved at flytte børsten nedefra og op. Der bør oprettes en græslignende baggrund.

Tag nu en pensel nummer 3 og tilføj nogle ekstra strøg, der efterligner græsstrå. Et særligt fortykningsmiddel til vandfarver kan bruges til at gøre farverne stærkere. Tilføj både blå, grønne, grå og gule streger. Inden det hele er tørret, drys lidt salt over billedet. Dette opsuger væsker og skaber interessante mønstre. Men overdriv det ikke med mængden af ​​salt. Alternativt kan stænk også tilføjes som beskrevet i vejledningen til træerne. Lad billedet tørre godt. Du kan fremskynde processen med en føntørrer.

Trin for trin, implementer ideer til begyndere og dekorér lejligheden

Til sidst fjernes maskeringsvæsken med din finger eller et viskelæder. Pas på ikke at gnide papiret. Brug nu en pensel nummer 2 og den gule maling til at skabe tusindfrydens pollen. For at gøre dette skal du først fugte midten med lidt vand og derefter tilføje en gul cirkel. Tilføj en lille brun streg til den nederste kant af cirklen for at få en skygge. Fugt og mal en blomst ad gangen, ikke alt på én gang.

Kanter, der ikke overlapper jævnt, kan spores med lidt klart vand, så de bliver slørede. Det eneste du skal gøre er at visuelt adskille kronbladene ved at tilføje nuancer. Til dette formål bør hvert gult center tørres godt. Med den samme børste og lidt vand løber du langs de områder, hvor kronbladene overlapper hinanden. Du starter med den blågrønne baggrund, så denne farve hentes af penslen. Brug ikke en ny maling! Dette ville være for stærkt. Der bør kun være et strejf af farve. Billedet er klar, og du kan bruge det som inspiration til mange lignende ideer.

Malerideer til begyndere – marmorbilleder uden maleri

Kombiner farver med olie og skab billeder, der ligner naturlige og ædelstene

Sådanne billeder ser komplicerede ud, men de er super enkle og kan efterlignes af absolut alle. Selvom du aldrig har arbejdet med pensler, maling og lærred før, vil du være i stand til at implementere ideer som denne med succes. Det store er, at intet billede ligner det andet, og du får et virkelig unikt stykke hver gang. Det er også den perfekte gaveide!

Du mangler:

 • Akrylmaling i enhver farve (en af ​​dem skal være hvid)
 • Lærred af enhver størrelse (mindre er også tilstrækkelige til begyndere og til at øve)
 • Floetrol
 • Hårolie
 • Papirkopper og plastskeer
 • Vokset papir, gammel avis eller andre former for papirarbejde

Maleridé uden at male med akrylmaling, der smelter på lærredet

Beklæd dit arbejdsområde med en måtte. Læg først lidt af hver farve i et separat krus. Bland derefter disse med Floetrol. Et forhold på 2: 1 er bedst til dette projekt, f.eks. 30 g Floetrol og 15 g maling. Rør alt godt sammen og tilsæt 4 til 5 dråber olie til hver kop, hvorefter du blander alt sammen igen. I sidste ende skal farverne være tykke, men stadig velegnede til at hælde (som honning).

Begynderidé til lærredsmalerier med akryl og olie til smukke mønstre

Tag nu et rent krus og hæld skiftevis alle farverne i det. Dette bør skabe lag, der ikke blandes med hinanden. Nu skal farverne overføres til lærredet, for ideer er faktisk ikke malet for denne gang. Placer i stedet lærredet midt i kruset. Vend nu forsigtigt begge dele. Sørg for, at du trykker kruset fast på lærredet, og at der ikke løber maling ud af siderne. Lad nu kruset stå på hovedet på lærredet et stykke tid. Du kan også trykke på bunden af ​​kruset for at give malingen et lille skub.

Fancy marmoreffekt i enhver farve med super enkle instruktioner

Hvis du nu løfter koppen, begynder malingen at løbe væk. Dette skaber en smuk marmoreffekt, mens olien skaber interessante celler i farven. Vip lærredet frem og tilbage over overfladen for at fordele farverne jævnt og lad det færdige billede tørre. Marmoreffekter som malerideer kan også bruges til billeder, der skal tjene som en sidste minuts gave.

Mal bare smukke valmuer

Genskab blå valmuer trin for trin med videoinstruktioner

Disse valmuer er vores sidste gang ideer. De blå farver kommer virkelig til sin ret på den neutrale baggrund. Selvfølgelig kan du også lege med farverne og eksperimentere med denne idé. Se videoen nedenfor for detaljerede instruktioner.

Previous Post
Henna Tattoo – Det indiske kropsmaleri til sommeren
Next Post
Maleri lærred: fremtryk glade malerier med børn