15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu vyřešit problémy firewall?

Shrnutí článku

1. Firewall mě blokuje: Správce sítě může omezit určité webové stránky firewallem, aby se zabránilo jejich přístupu.

2. Jak opravit nastavení brány firewall na mém počítači: Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall.

3. Jak zjistit, zda můj firewall blokuje internet: Zkontrolujte blokovaný port pomocí příkazového řádku. Zadejte CMD na vyhledávací liště, klepněte pravým tlačítkem myši na příkazový řád a vyberte spuštění jako správce. V příkazovém řádku zadejte následující příkaz: Netsh Firewall Show State.

4. Proč moje firewall neustále blokuje všechno: To se s největší pravděpodobností vyskytuje kvůli nesprávné konfiguraci pravidla Windows Firewall, které výslovně blokuje přístup nebo aplikace na určitých portů.

5. Jak zabránit bráně firewallu blokovat můj internet: Restartujte počítač, restartujte router a modem, použijte kabel LAN namísto Wi-Fi, spusťte svůj počítač do bezpečného režimu pomocí sítí nebo spusťte odstraňování potíží se systémem Windows.

6. Jak zabránit blokování firewall v blokování webových stránek: Změňte oprávnění zařízení kliknutím na tlačítko Start, poté výběrem nastavení, aktualizace a zabezpečení, zabezpečení Windows, Firewall & Network Protection a deaktivace Firewall Microsoft Defender Firewall.

7. Jak zabránit tomu, aby firewall Windows blokoval můj internet: Otevřete nastavení, vyberte síťový profil a pod bránu firewallu Microsoft Defender přepněte nastavení na zapnutí nebo vypnuto.

Otázky a odpovědi

1. Proč blokuje přístup firewall přístup k webovým stránkám?
Firewally blokují přístup na určité webové stránky, které chrání před škodlivým obsahem nebo ušetří šířku pásma.

2. Jak mohu opravit nastavení brány firewall na svém počítači?
Nastavení brány firewall můžete opravit v počítači přístupem k nastavení firewall Windows a povolením konkrétních programů nebo funkcí.

3. Jak mohu zjistit, zda můj firewall blokuje internet?
Příkazový řád můžete použít ke kontrole blokovaných portů a zobrazit konfiguraci brány firewall.

4. Jaký je důvod pro bránu firewall nepřetržitě blokující vše?
Nesprávná konfigurace pravidel nebo nastavení firewall může způsobit, že blokuje přístup k určitým portům nebo webovým stránkám.

5. Co mohu udělat, abych zabránil brány firewall v blokování přístupu k internetu?
Můžete zkusit restartovat počítač, restartovat router a modem, pomocí kabelu LAN namísto Wi-Fi, zavedení v nouzovém režimu se sítí nebo spuštění řešení pro potíže s síťovým problémem, aby se problém vyřešil.

6. Existuje způsob, jak zabránit bráně firewall blokovat konkrétní webové stránky?
Ano, můžete změnit oprávnění zařízení a deaktivovat firewall Microsoft Defender, abyste zabránili blokování konkrétních webových stránek.

7. Jak mohu deaktivovat firewall Windows, abych znovu získal přístup k internetu?
PŘEKLÁDENÍ PIEWALL Windows můžete vypnout přístupem k nastavení, výběrem síťového profilu a přepnutím nastavení firewall Microsoft Defender na OFF.

Jak vyřeším problémy brány firewall?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě firewall blokuje

Správce sítě může omezit určité webové stránky firewallem, aby se zabránilo jejich přístupu, ať už pro ochranu před škodlivým obsahem nebo pro uložení šířky pásma. Pokud zjistíte, že webová stránka byla kvůli těmto omezením blokována, můžete ji někdy odblokovat přepnutím z Wi-Fi na mobilní data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu opravit nastavení brány firewall na svém počítači

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda můj firewall blokuje internet

Zkontrolujte zablokovaný port pomocí příkazového výzvy CMD ve vyhledávacím panelu.Klepněte pravým tlačítkem myši na příkazový řádek a vyberte Spuštění jako správce.Do příkazového řádku zadejte následující příkaz a stiskněte Enter. Netsh Firewall Show State.To zobrazí veškerý blokovaný a aktivní port nakonfigurovaný v bráně firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje firewall neustále blokuje všechno

Proč se to děje s největší pravděpodobností, protože máte nesprávnou konfiguraci pravidla brány firewall Windows, které výslovně blokuje jakýkoli přístup nebo aplikaci, kterou používáte k procházení internetu na port TCP 80 nebo 443, nebo možná dokonce blokujete celý podsítí, která je vyžadována, která je požadována přístup k síti nebo internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním firewallu blokovat můj internet

Opravy pro antivirové nebo brány firewally blokující Wi-Fi Internet Networkreboot váš počítač.Restartujte router a modem.Použijte spíše kabel LAN než Wi-Fi.Spusťte počítač do bezpečného režimu pomocí sítí a znovu připojte internet.Spusťte odstraňování problémů se systémem Windows a detekujte a opravte problémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním blokování webových stránek firewall

Změňte oprávnění zařízení Klick tlačítko Start.Klikněte na Nastavení.Klikněte na aktualizaci & Bezpečnostní.Klikněte na zabezpečení Windows.Klikněte na Firewall & Ochrana sítě.Vyberte svůj profil.Přejděte na Firewall Microsoft Defender.Přepněte nastavení na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit tomu, aby firewall Windows blokoval můj internet

Otočte Microsoft Defender Firewall na startu nebo offselect a poté otevřete nastavení .Vyberte síťový profil: síť domény, soukromá síť nebo veřejná síť.Pod firewallem Microsoft Defender přepněte nastavení.Chcete -li to vypnout, vypněte nastavení na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde se nachází nastavení mého firewallu

Jděte začít a otevřete ovládací panel. Vyberte systém a zabezpečení > Windows Defender Firewall. Zvolte za zapnutí nebo vypnutí firewall Windows Firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním bráně firewall blokování připojení k internetu

Opravy pro antivirové nebo brány firewally blokující Wi-Fi Internet Networkreboot váš počítač.Restartujte router a modem.Použijte spíše kabel LAN než Wi-Fi.Spusťte počítač do bezpečného režimu pomocí sítí a znovu připojte internet.Spusťte odstraňování problémů se systémem Windows a detekujte a opravte problémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat připojení k internetu z firewallu

– Váš přístup k internetu je blokován firewall nebo antivirus: fixová na ovládacím panelu.Klikněte na systém a zabezpečení.Klikněte na bránu Windows Defender Firewall.Uvidíte firewall obrazovky Windows Defender.Klikněte na něj a vypněte firewall.Restartovat systém.Otevřete prohlížeč a zkontrolujte blokovaný přístup pro internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může brána brány brány zastavit přístup k internetu

Firewall Windows funguje jako filtr mezi počítačem a internetem, blokuje nebo umožňuje spojení v závislosti na tom, zda jsou nebo ne. Firewally budou automaticky blokovat nebo povolit hodně provozu, ale někdy uvidíte zprávu, která vás zeptala, zda chcete, aby se program připojil k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu povolit připojení k internetu na svém firewallu

Jděte začít a otevřete ovládací panel. Vyberte systém a zabezpečení > Windows Defender Firewall. Zvolte za zapnutí nebo vypnutí firewall Windows Firewall. Vyberte Otočit na Windows Firewall pro nastavení domény, soukromé a veřejné sítě.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj internet náhle blokuje webové stránky

Webové stránky se blokují, když detekují IP adresu, která nemá přístup k omezenému obsahu. Adresa vaší IP (internetový protokol) identifikuje vaše zařízení na internetu a odhaluje vaši fyzickou polohu. To je to, co umožňuje webům najít vaši IP a blokovat (nebo povolit) vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistíte, co je blokování webu

V tomto tutoriálu. Provedeme vás, jak najít seznam blokovaných webových stránek na vašem serveru. Nejprve přejděte do nabídky Start a zadejte do vyhledávacího pole C Koncovský slash Windows. Vpřed

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje internetové blokování určitých webových stránek

Webové stránky se blokují, když detekují IP adresu, která nemá přístup k omezenému obsahu. Adresa vaší IP (internetový protokol) identifikuje vaše zařízení na internetu a odhaluje vaši fyzickou polohu. To je to, co umožňuje webům najít vaši IP a blokovat (nebo povolit) vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak obcházím firewall a přístup zablokované webové stránky

Metoda 1: Použijte proxymethod 1: Použijte proxy.Metoda 2: Použijte mezipaměť Google.Metoda 3: Vyzkoušejte zkrácení URL.Metoda 4: Vyzkoušejte adresu IP.Metoda 5: Odblokovací webové stránky v Chrome a Safari.Metoda 6: Přepínání mezi HTTP a HTTPS.Metoda 7: Použijte prohlížeč Tor.Metoda 8: Použijte VPN.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontroluji nastavení routeru nebo firewall

Správná adresa se obraťte na manuálu konkrétního routeru. Po přihlášení do administrativní konzoly routeru vyhledejte konfigurační stránku označenou zabezpečení nebo firewall. To ukazuje, že váš router má vestavěný firewall jako jeden z jeho funkcí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je firewall a kde se nachází

Ve své nejzákladnější je brána firewall v podstatě bariéra, která sedí mezi soukromou interní sítí a veřejným internetem. Hlavním účelem brány firewall je povolit neohrožující provoz a udržet nebezpečný provoz mimo.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje firewall nedovolí připojení k internetu

Někdy firewall falešně detekuje hrozby, že jsou připojeny k internetu, obecně otevřené wi-fi frekvence. Díky tomu je blok ochrany firewall internet brání uživatelům v přístupu na internet na jejich zařízeních.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji přístup k internetu z mého firewallu

– Váš přístup k internetu je blokován firewall nebo antivirus: fixová na ovládacím panelu.Klikněte na systém a zabezpečení.Klikněte na bránu Windows Defender Firewall.Uvidíte firewall obrazovky Windows Defender.Klikněte na něj a vypněte firewall.Restartovat systém.Otevřete prohlížeč a zkontrolujte blokovaný přístup pro internet.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit tomu, aby firewall Windows blokoval můj internet

Otočte Microsoft Defender Firewall na startu nebo offselect a poté otevřete nastavení .Vyberte síťový profil: síť domény, soukromá síť nebo veřejná síť.Pod firewallem Microsoft Defender přepněte nastavení.Chcete -li to vypnout, vypněte nastavení na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním blokováním webů Wi-Fi

1. Použijte VPN. Nejoblíbenějším způsobem přístupu k blokovaným internetovým webům je použití vysoce kvalitní placené virtuální soukromé sítě (VPN). VPN mají mnoho výhod, ale při jednání s blokovaným webem je to schopnost technologie poskytnout vám adresu IP v jiné zemi, která je nejdůležitější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním poskytovateli internetu v blokování webových stránek

Použijte VPN. VPN jsou online nástroje, které skrývají vaši IP adresu a šifrují váš provoz. V tomto případě vás bude zajímavá „skrýt vaši IP adresu“. To je funkce, která vám umožní obejít internetové webové stránky blokování internetových služeb.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním počítači v blokování webových stránek

Začněme: Použijte odstraňování problémů s připojením k internetu. Odstraňování problémů s připojením k internetu je skvělé místo pro začátek.Využijte VPN.Přepněte na veřejné DNS.Použijte IP, nikoli URL.Použijte proxy webové stránky.Použijte proxy prohlížeče.Využijte službu Google Translate.Zkuste krátké adresy URL.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabrání blokování webových stránek

Na zařízení Android: Otevřete Chrome.Přejděte na web, který chcete odblokovat.Klikněte na více.Klikněte na informace.Klikněte na Opustka.Klikněte na Oprávnění resetovat.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Puedes conectar a Alexa a un monitor??
Next Post
Jak mohu zajistit, aby můj web byl zabezpečen na okraji?