15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jak mohu vyřešit problém firewall?

Shrnutí článku: Jak zabránit firewallu v blokování internetu

Firewally a antivirové programy mohou někdy blokovat vaše připojení k internetu a způsobit frustrace. Existuje však několik oprav, které můžete pokusit tento problém vyřešit:

  1. Restartujte počítač: Někdy může problém vyřešit jednoduchý restart.
  2. Restartujte router a modem: Vypněte router a modem, počkejte několik minut a poté je zapněte.
  3. Použijte kabel LAN: Místo spoléhání se na Wi-Fi připojte počítač přímo k routeru pomocí kabelu Ethernet.
  4. Spuštění PC do nouzového režimu pomocí sítě: Restartujte počítač a spusťte jej v nouzovém režimu pomocí vytváření sítí. Poté zkuste připojit k internetu.
  5. Spusťte odstraňování potíží Windows: Použijte vestavěný nástroj pro odstraňování problémů s okny k detekci a opravě všech problémů.

Pokud máte podezření, že váš firewall může blokovat vaše připojení k internetu, existují způsoby, jak zkontrolovat:

  1. Zkontrolujte blokované porty pomocí příkazového řádku: Otevřete příkazový řád jako správce a zadejte příkaz “Netsh Firewall Show State.„Tím se zobrazí veškeré blokované nebo aktivní porty ve firewallu.

Důvod, proč vaše brána firewall může blokovat přístup k internetu, by mohl být způsoben síťovým omezením:

Správce sítě mohl implementovat omezení brány firewall, aby se zabránilo přístupu na určité webové stránky, chránilo před škodlivým obsahem nebo ušetřilo šířku pásma. Přechod z Wi-Fi na mobilní data může někdy odblokovat omezené webové stránky.

Pokud potřebujete resetovat nastavení brány firewall, postupujte podle těchto kroků:

  1. Nastavení systému přístupu: Stisknutím tlačítka Windows + I pro přístup k nastavení systému.
  2. Vyberte „Aktualizace a zabezpečení“: Vyberte možnost „Aktualizace a zabezpečení“.
  3. Otevřené zabezpečení Windows: Klikněte na možnost „Zabezpečení systému Windows“.
  4. Vyberte ochranu firewall a sítě: Vyberte nástroj „Firewall & Network Protection“.
  5. Obnovte brány firewall do výchozího nastavení: Kliknutím na možnost „Obnovit brány brány firewall do výchozí hodnoty“.

Pokud zažíváte problém „váš přístup k internetu“, zde je některá možná řešení:

  1. Vypněte to a znovu: Restartujte počítač a router.
  2. Zakázat firewall a antivirus: Dočasně vypněte firewall a antivirové programy.
  3. Resetovat nebo znovu nainstalovat antivirus: Resetovat nebo znovu nainstalovat svůj antivirový program k vyřešení jakýchkoli konfliktů.
  4. Použijte řešení pro odstraňování potíží sítí: Využijte vestavěný sítí pro odstraňování potíží s diagnostikou a opravou sítí.
  5. Vrátit nebo aktualizovat ovladače: Aktualizujte nebo vraťte ovladače adaptéru síťového adaptéru.
  6. Opravy specifické pro prohlížeč: Vymazat cookies a mezipaměť ve vašem webovém prohlížeči.

Pokud vaše brána firewall neustále blokuje vše, může to být způsobeno nesprávnou konfigurací:

Pokud je pravidlo brány firewall Windows nesprávně nakonfigurováno a výslovně blokuje váš přístup k určitým aplikacím nebo portům (například port TCP 80 nebo 443), může způsobit, že firewall blokuje přístup k internetu. Může to také být blokování celé podsítě, která je nezbytná pro přístup k síti nebo internetu.

Deaktivace brány firewall může mít vážné důsledky:

Zakázání brány firewall odstraní všechna omezení na příchozí a odchozí datové pakety, které zahrnují očekávané provoz i potenciální škodlivé údaje. To ohrožuje vaši síť.

Otázky na základě článku:

  1. Jak mohu zabránit blokování firewallu v blokování mého internetu?
  2. Chcete -li zabránit blokování firewall v blokování internetu, můžete zkusit restartovat počítač, restartovat router a modelek pomocí kabelu LAN, spuštění počítače do bezpečného režimu pomocí sítí nebo spuštění potíže s okny Windows.

  3. Jak mohu zjistit, zda můj firewall blokuje internet?
  4. Chcete -li zkontrolovat, zda váš firewall blokuje internet, můžete použít příkazový řádek ke kontrole blokovaných portů. Otevřený příkazový řád jako administrátor a zadejte příkaz “Netsh Firewall Show State.”

  5. Proč mě blokuje firewall?
  6. Firewall vám může zablokovat v přístupu na určité webové stránky nebo na internet, abyste chránili před škodlivým obsahem nebo ušetřili šířku pásma. Přechod z Wi-Fi na mobilní data může pomoci odblokovat omezené webové stránky.

  7. Jak resetuji svůj firewall?
  8. Chcete -li resetovat svůj firewall, Nastavení systému přístupu, vyberte „Aktualizace a zabezpečení“, Otevřete zabezpečení Windows, vyberte nástroj „Firewall & Network Protection“ a klikněte na možnost „Obnovit brány firewall na výchozí“.

  9. Jak odblokuji přístup k internetu?
  10. Chcete-li odblokovat přístup k internetu, můžete vyzkoušet metody, jako je vypnutí a na svých zařízeních, deaktivaci firewall a antivirus, resetování nebo přeinstalování antivirového programu pomocí řešení pro potíže s síťovými potížemi, převrácení nebo aktualizaci ovladačů nebo aplikování oprav pro prohlížeč specifické pro prohlížeče.

  11. Proč moje firewall neustále blokuje všechno?
  12. Váš firewall může udržovat vše blokování všeho kvůli nesprávné konfiguraci pravidla Firewall Windows. Může to být výslovně blokování vašeho přístupu k určitým aplikacím, portům nebo podsítkům potřebným pro přístup k síti nebo internetu.

  13. Co se stane, když je brána firewall?
  14. Když je brána firewall deaktivována, mohou všechny datové pakety zadat a ukončit síť neomezenou. To zahrnuje očekávaný provoz i potenciálně škodlivá data, což ohrožuje síť.

Jak mohu vyřešit problém firewall?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním firewallu blokovat můj internet

Opravy pro antivirové nebo brány firewally blokující Wi-Fi Internet Networkreboot váš počítač.Restartujte router a modem.Použijte spíše kabel LAN než Wi-Fi.Spusťte počítač do bezpečného režimu pomocí sítí a znovu připojte internet.Spusťte odstraňování problémů se systémem Windows a detekujte a opravte problémy.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zjistit, zda můj firewall blokuje internet

Zkontrolujte zablokovaný port pomocí příkazového výzvy CMD ve vyhledávacím panelu.Klepněte pravým tlačítkem myši na příkazový řádek a vyberte Spuštění jako správce.Do příkazového řádku zadejte následující příkaz a stiskněte Enter. Netsh Firewall Show State.To zobrazí veškerý blokovaný a aktivní port nakonfigurovaný v bráně firewall.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč mě firewall blokuje

Správce sítě může omezit určité webové stránky firewallem, aby se zabránilo jejich přístupu, ať už pro ochranu před škodlivým obsahem nebo pro uložení šířky pásma. Pokud zjistíte, že webová stránka byla kvůli těmto omezením blokována, můžete ji někdy odblokovat přepnutím z Wi-Fi na mobilní data.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak resetuji svůj firewall

Zde jsou kroky, které musíte následovat: Stisknutím tlačítka Win + I pro přístup k nastavení systému.Vyberte aktualizaci & Možnost zabezpečení.Klikněte na možnost zabezpečení systému Windows na levé straně.Vyberte firewall & Nástroj ochrany sítě ve středním podokně.Kliknutím na obnovení brány firewall pro výchozí možnost na další obrazovce.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak odblokuji přístup k internetu

Získání „vašeho přístupu k internetu je blokováno“ 10 způsobů, jak opravit metodu „vypnout a znovu“.Zakázat svůj firewall a antivirus.Resetovat nebo přeinstalovat svůj antivirový program.Použijte vestavěný potíže s potížemi.Vrácení ovladače.Aktualizujte nebo odinstalujte ovladač.Opravy specifické pro prohlížeč.Vymazat cookies a mezipaměť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje firewall neustále blokuje všechno

Proč se to děje s největší pravděpodobností, protože máte nesprávnou konfiguraci pravidla brány firewall Windows, které výslovně blokuje jakýkoli přístup nebo aplikaci, kterou používáte k procházení internetu na port TCP 80 nebo 443, nebo možná dokonce blokujete celý podsítí, která je vyžadována, která je požadována přístup k síti nebo internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane, když je brána firewall

Účinek. Zakázání brány firewall umožňuje všem datovým paketům vstoupit a vystoupit v síti neomezeno. To zahrnuje nejen očekávaný provoz, ale také škodlivé údaje – čímž ohrožují síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat nastavení Wi-Fi Firewall

Vítejte v tomto tutoriálu. Jak zkontrolovat nastavení firewall Klikněte na vyhledávací lištu na levém dolním panelu na hlavním panelu. Zadejte bránu firewall a z výsledku vyhledávání klikněte na bránu brány Windows Defender

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu odblokovat přístup k mé firewall

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč můj internet náhle blokuje webové stránky

Webové stránky se blokují, když detekují IP adresu, která nemá přístup k omezenému obsahu. Adresa vaší IP (internetový protokol) identifikuje vaše zařízení na internetu a odhaluje vaši fyzickou polohu. To je to, co umožňuje webům najít vaši IP a blokovat (nebo povolit) vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde najdu nastavení firewall

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je bezpečné resetovat firewall

Výchozí nastavení pro firewall Windows nebude nic poškodit, ale pokud jste povolili některé programy pro výjimky, musíte je znovu přidat na seznam výjimek. Poznamenejte si prosím programy a porty, které jste povolili výjimky ve Windows Firewall, které můžete znovu přidat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu dovolit přístup k internetu prostřednictvím mého firewall

Klikněte na tlačítko Start a poté do vyhledávacího pole zadejte bránu brány Windows. Klikněte na Windows Firewall a poté klikněte na Povolit program nebo funkci pomocí Windows Firewall. Klikněte na tlačítko Nastavení změny. Pokud se zobrazí okno pro ovládání účtu uživatelského účtu, klikněte na Ano nebo zadejte své uživatelské jméno a heslo, klikněte na OK.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co by mohlo být blokování mého připojení k internetu

V některých případech by to mohlo být stejně jednoduché jako řidič špatně chová. Mohlo by to však být také firewall blokující přístup k podezřelým webovým stránkám nebo externího faktoru, jako jsou webové stránky, jako jsou webové stránky, jako jsou webové stránky, které jsou blokovány správcem sítě. Jste zpět online

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zabránit tomu, aby firewall Windows blokoval webové stránky

Otočte Microsoft Defender Firewall na startu nebo offselect a poté otevřete nastavení .Vyberte síťový profil: síť domény, soukromá síť nebo veřejná síť.Pod firewallem Microsoft Defender přepněte nastavení.Chcete -li to vypnout, vypněte nastavení na vypnutí.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Měl by být váš firewall zapnutý

Vypnutí vám to nebude mít žádný skutečný prospěch, takže je lepší je nechat zapnout a mít tu další vrstvu ochrany. Máte -li jakékoli dotazy týkající se brány firewall nebo zabezpečení počítače, můžeme vám pomoci s počítačovým nápovědem pro pacienty se všemi vašimi internetovými obavami.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Může brána brány brány zastavit přístup k internetu

Firewall Windows funguje jako filtr mezi počítačem a internetem, blokuje nebo umožňuje spojení v závislosti na tom, zda jsou nebo ne. Firewally budou automaticky blokovat nebo povolit hodně provozu, ale někdy uvidíte zprávu, která vás zeptala, zda chcete, aby se program připojil k internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kde se nachází firewall

Síťové brány firewall jsou umístěny v přední linii sítě a slouží jako komunikační spojení mezi interními a externími sítěmi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Má můj Wi-Fi router firewall

Je router firewall ano, zvěsti jsou pravdivé: bezdrátové směrovače automaticky vykonávají úlohu základního hardwarového firewallu. Firewally jsou navrženy tak, aby odrazily jakýkoli externí internetový provoz, který se snaží získat přístup k vaší interní síti (a.k.A. Síť zařízení připojená k routeru).

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu obejít omezení firewall

Dejte je tedy zastřelit a podívejte se, který z nich funguje nejlépe.Použijte proxy web k obcházení školních omezení.Použijte VPN k šifrování provozu.Zadejte IP adresu webu.Použijte Google Translate jako improvizovaný server proxy.Použijte svůj smartphone jako hotspot Wi-Fi.Můžete mít odcizení svých osobních údajů.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč moje internetové blokování určitých webových stránek

Webové stránky se blokují, když detekují IP adresu, která nemá přístup k omezenému obsahu. Adresa vaší IP (internetový protokol) identifikuje vaše zařízení na internetu a odhaluje vaši fyzickou polohu. To je to, co umožňuje webům najít vaši IP a blokovat (nebo povolit) vaše zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním poskytovateli internetu v blokování webových stránek

1. Použijte VPN. Nejoblíbenějším způsobem přístupu k blokovaným internetovým webům je použití vysoce kvalitní placené virtuální soukromé sítě (VPN). VPN mají mnoho výhod, ale při jednání s blokovaným webem je to schopnost technologie poskytnout vám adresu IP v jiné zemi, která je nejdůležitější.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zabráním počítači v blokování webových stránek

Začněme: Použijte odstraňování problémů s připojením k internetu. Odstraňování problémů s připojením k internetu je skvělé místo pro začátek.Využijte VPN.Přepněte na veřejné DNS.Použijte IP, nikoli URL.Použijte proxy webové stránky.Použijte proxy prohlížeče.Využijte službu Google Translate.Zkuste krátké adresy URL.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zkontrolovat, zda je povolen firewall

Otevřete ovládací panel ve Windows. Klikněte na systém a zabezpečení. Klikněte na Windows Firewall. Pokud je vaše brána firewall deaktivována, uvidíte označený firewall Windows „.„Chcete -li to zapnout, v levém navigačním podokně můžete kliknout na zapínání nebo vypnutí firewallu Windows Windows.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu zkontrolovat stav brány firewall

Chcete -li ověřit nastavení brány firewall: Otevřete příkazový řád.Spusťte následující příkazy: C: \ Netsh. Netsh > Firewall. Netsh Firewall > Zobrazit stav. Zobrazí se informace podobné následujícímu: Profil = doména. Režim výjimky = Povolit. Režim odezvy vícesměrového vysílání = Povolit. Režim oznámení = povolit.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Debo eliminar el borde??
Next Post
Potřebuji svůj vlastní web?