15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jaký je účel D-Link?

0 “background_color =”#e0f3ff “padding_right =” 30 “padding_left =” 30 “Border_Radius =” 30 “] [WPREMARK_ICON ICON =” QUOTE-LEFT-2-SOLID “WIDTH =” 32 “výška =” 32 “] mohu Použijte D-Link s jinými směrovači ano, můžete použít produkty D-Link spolu s dalšími směrovači. Je však důležité si uvědomit, že kompatibilita a výkon se mohou lišit v závislosti na konkrétních použitých zařízeních a konfiguracích. Vždy se doporučuje konzultovat uživatelské příručky a specifikace obou zařízení, aby se zajistila kompatibilita a optimální výkon. [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] je d-link známá značka ano, D-Link je známá značka v síťovém průmyslu. Poskytují síťová řešení pro domovy a podniky po mnoho let a vytvořili si pověst spolehlivých a vysoce kvalitních produktů. [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] Jak mohu vylepšit signál Wi-Fi z mého routeru D-Link, abych zlepšil signál Wi-Fi z vašeho routeru D-Link, můžete vyzkoušet následující kroky:

1. Umístěte router do centrálního umístění, daleko od stěn nebo překážek.
2. Vyvarujte se rušení z jiných zařízení tím, že router držíte od bezdrátových telefonů, mikrovln a další elektroniky.
3. Aktualizujte firmware svého routeru D-Link na nejnovější verzi.
4. Nastavte silné heslo Wi-Fi, aby se zabránilo neoprávněnému přístupu a spotřebě šířky pásma.
5. Zvažte použití prodlužovače nebo opakovače Wi-Fi pro rozšíření rozsahu signálu Wi-Fi.
6. Optimalizujte bezdrátové nastavení routeru, jako je nastavení síly kanálu a signálu.
7. Pro zvýšení pokrytí signálu použijte antény s vysokým ziskem nebo posilovače signálu.
8. Vymažte mezipaměť vašich připojených zařízení a restartujte je.
9. Omezte počet zařízení připojených k síti Wi-Fi za účelem snížení přetížení.
10. Zvažte použití kabelového připojení Ethernet pro zařízení, která vyžadují stabilní a vysokorychlostní připojení.

Tyto kroky mohou pomoci zlepšit sílu signálu Wi-Fi a celkový výkon vašeho routeru D-Link. [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] Jaké jsou výhody použití přepínače d-link, některé výhody použití přepínače d-link zahrnují:

1. Zvýšená konektivita: Přepínač D-Link vám umožňuje připojit více zařízení k vaší síti a poskytnout větší flexibilitu a škálovatelnost pro váš domov nebo obchodní síť.

2. Vylepšený výkon sítě: S přepínačem D-Link si můžete vychutnat rychlejší a spolehlivější rychlosti sítě a zajistit hladký přenos dat a plynulé připojení.

3. Vylepšená zabezpečení sítě: Přepínače D-Link nabízejí pokročilé bezpečnostní funkce, jako je podpora VLAN a řízení přístupu, aby chránila vaši síť před neoprávněným přístupem a potenciálními hrozbami.

4. Snadná instalace a správa: Přepínače D-Link jsou navrženy tak, aby byly uživatelsky přívětivé, což je usnadňuje instalaci a správu. Často přicházejí s intuitivními webovými rozhraními a nástroji pro správu.

5. Nákladově efektivní řešení: Přepínače D-Link nabízejí nákladově efektivní řešení vytváření sítí a poskytují vysokou výkonnost a spolehlivost za dostupnou cenu.

6. Kompatibilita s jinými zařízeními: Přepínače D-Link jsou kompatibilní s širokou škálou zařízení, včetně počítačů, tiskáren, IP kamer a dalších.

Celkově může použití přepínače D-Link výrazně zlepšit vaši síťovou infrastrukturu a poskytnout větší konektivitu, výkon, zabezpečení a snadné použití. [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “width =” 32 “height =” 32 “] Jak mohu resetovat svůj router D-Link do tovární nastavení a resetovat váš router D-Link do tovární nastavení, můžete tyto kroky sledovat:

1. Vyhledejte tlačítko Resetování na směrovači D-Link. Je to obvykle malá díra označená „resetem.”
2. Vložte sponoucí sponu nebo podobný špičatý objekt do resetovací díry a podržte ji asi 10 sekund.
3. Uvolněte tlačítko Resetování po 10 sekundách. Směrovač nyní restartuje a obnoví nastavení továrny.
4. Počkejte, až router dokončí restartování, což může trvat několik minut.
5. Jakmile se router restartuje, bude obnoven do původního nastavení továrny.

Je důležité si uvědomit, že provádění továrního resetu vymaže všechna vlastní nastavení a konfigurace, které jste vytvořili na routeru. Před resetováním nezapomeňte zálohovat jakékoli důležité nastavení. [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “WIDTH =” 32 “Height =” 32 “] Mohu použít přepínač D-Link bez routeru Ano, můžete použít přepínač D-Link bez routeru. Přepínač se primárně používá k rozšíření počtu dostupných ethernetových portů v síti a usnadnění připojení více zařízení na jednu síť. V tomto případě přepínač funguje jako centrální rozbočovač pro připojení různých zařízení, jako jsou počítače, tiskárny a servery, bez potřeby routeru. Je však důležité si uvědomit, že použití přepínače bez routeru může omezit funkčnost sítě, protože router obvykle poskytuje další funkce, jako je zabezpečení sítě, server DHCP a připojení k internetu. [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “WIDTH =” 32 “Height =” 32 “] Jak mohu aktualizovat firmware na svém routeru D-Link a aktualizovat firmware na směrovači D-Link, můžete tyto kroky postupovat:

1. Navštivte webové stránky podpory D-Link (www.dlink.com/podpora) a najděte sekci firmwaru.
2. Zadejte číslo modelu routeru a vyhledejte nejnovější dostupný firmware.
3. Stáhněte si soubor firmwaru do počítače.
4. Připojte počítač k routeru pomocí kabelu Ethernet.
5. Otevřete webový prohlížeč a zadejte výchozí IP adresu vašeho D-Link router (obvykle 192.168.0.1 nebo 192.168.1.1) V adresním řádku.
6. Zadejte přihlašovací údaje svého routeru (uživatelské jméno a heslo). Pokud jste je nezměnili, výchozí uživatelské jméno je obvykle „admin“ a výchozí heslo je buď prázdné nebo „administrátor.”
7. Přejděte do sekce aktualizace firmwaru ve webovém rozhraní routeru.
8. Klikněte na tlačítko „Procházet“ nebo „Vyberte soubor“ a vyberte soubor firmwaru, který jste stahovali dříve.
9. Kliknutím na „Použít“ nebo „Start Update“ spusťte proces aktualizace firmwaru.
10. Počkejte na dokončení aktualizace. Během aktualizace nepřerušujte proces ani nevyplňte router.
11. Po dokončení aktualizace se router restartuje a bude nainstalován nový firmware.

Je důležité zajistit, abyste si stáhli správný soubor firmwaru pro svůj konkrétní model routeru, abyste se vyhnuli problémům s kompatibilitou. Před provedením aktualizace firmwaru se navíc vždy doporučuje zálohovat nastavení konfigurace routeru. [/WPREMARK] [WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” FACHORT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “] [Wpremark_icon Icon =” quote-Left-Left “WIDTH =” 32 “Height =” 32 “] Jaká je doba záruky pro produkty D-link. D-Link obvykle nabízí omezenou záruku, která zahrnuje výrobní vady a poruchy po dobu jednoho až tří let od data nákupu. Je však důležité odkazovat na uživatelskou příručku, obaly produktu nebo na webové stránce D-Link pro přesné informace o záruce pro konkrétní produkt. [/WPRemark]

Jaký je účel D-Link?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je účel přepínače D-Link

Přepínač D-Link vám umožňuje připojit více zařízení k jedinému internetovému zdroji, než by to obyčejný router.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je d-link a wifi router

Směrovač D-Link Wireless N300 (DIR-615) vám poskytne spolehlivé a cenově dostupné připojení Wi-Fi. Sdílejte vysokorychlostní přístup k internetu s počítači, herní konzole a přehrávače médií z větší vzdálenosti kolem malého domu nebo bytu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je d-link dobrý wi-fi

D-Link DIR 841 AC1200 Wi-Fi Router

Toto je jeden z nejlepších směrovačů D-Link Wi-Fi s duálními pásy a 4 omni antény s vysokým ziskem. Nabízí vysokorychlostní internet s 300 Mbps na 2.4GHz a 867 Mbps na 5GHz. Má pokročilé funkce jako IPv4, VLAN, statické směrování atd. Je také vybaven bezdrátovou zónou pro návštěvníky.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je D-Link A Wi-Fi Extender

D-Link CoVR AC1900 Mesh Wi-Fi Router/Extender-pokrývá až 3000 m2. FT, Dual Mode, Voice Control w/Alexa a Asistent Google, Enhanced rodičovské kontroly, vysoce výkonné WiFi, 4 porty koncertu (COVR-L1900)

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je D-Link ve Wi-Fi

D-Link nabízí komplexní škálu řešení domácích sítí navržených tak, aby vyhovovala různým potřebám každé rodiny. Ať už chcete vytvořit spolehlivou kabelovou síť, rychlou a zabezpečenou síť Wi-Fi nebo bezproblémový inteligentní domácí zážitek, D-Link vás zakryl.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak mohu použít svůj bezdrátový router D-Link

Nastavení odkazu routeru. Toto je nejlepší způsob, jak nastavit svůj obchod Crowder Připojte kabel Ethernet z vašeho poskytovatele internetových služeb k WAN nebo internetovému portu na zadní straně routeru D-Link

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj router dlink k internetu

Krok 1: Připojte zahrnutý napájecí adaptér k nástěnné zásuvce a routeru.Krok 2: Připojte kabel Ethernet k portu WAN (nebo internetu) vašeho modemu i routeru a připojte je dva. (Krok 3: Dejte mu chvilku, abyste se spustili světelným indikací.Krok 4: Vydejte se do počítače nebo mobilního zařízení.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vyžaduje D-Link předplatné

Zaznamenejte zdarma nebo získejte více s placeným plánem

S cloudovým záznamem MyDlink můžete uložit všechny klipy do cloudu a zobrazit kdekoli, kdykoli, kdykoli. Existuje plán nahrávání cloudu MyDlink, který vyhovuje potřebám každého inteligentního domova MyDlink. Plánovací ceny označené v USD. Ceny se budou lišit podle regionu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak používám bezdrátové připojení D-Link

Nastavení odkazu routeru. Toto je nejlepší způsob, jak nastavit svůj obchod Crowder Připojte kabel Ethernet z vašeho poskytovatele internetových služeb k WAN nebo internetovému portu na zadní straně routeru D-Link

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi prodlužovačem Wi-Fi a WiFi

Rozšíření využívá zesílení k převzetí signálů přicházejících z vaší sítě WiFi a odeslání posíleného signálu, na rozdíl od posilovačů WiFi, která to nezavádí druhou síť.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaký je rozdíl mezi routerem WiFi a prodloužením

Pokud máte obavy z toho, kolik místa zabírá každé zařízení, vězte, že rozsah rozsahu je menší než router a může být snadno skrytý před pohledem, pokud je to žádoucí. Wi-Fi Extender popadne signál a posiluje jej v oblastech, kde je recepce skvrnitá. Toto je hlavní rozdíl mezi směrovačem síťového a Wi-Fi prodlužovače.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak vidím, jaká zařízení jsou připojena k mému dlink Wi-Fi

Na mnoha směrovačích D-Link je seznam připojených zařízení k dispozici ve stavu > Bezdrátový. Na mnoha směrovačích Netgear najdete seznam pod „Připojenými zařízeními“ na postranním panelu. Na mnoha směrovačích Linksys najdete tuto možnost pod stavem > Lokální síť > Tabulka klientů DHCP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kolik zařízení se může připojit k D-link WiFi

Čím více zařízení, která jsou současně připojena k vašemu zařízení, bude pomalejší rychlost přenosu pro každé zařízení. D-Link doporučuje 15 současně připojených uživatelů jako maximální počet. 119 lidí to považovalo za užitečné. 119 lidí to považovalo za užitečné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Kdo je spojen s mým Wi-Fi d-Link

Na mnoha směrovačích D-Link je seznam připojených zařízení k dispozici ve stavu > Bezdrátový. Na mnoha směrovačích Netgear najdete seznam pod „Připojenými zařízeními“ na postranním panelu. Na mnoha směrovačích Linksys najdete tuto možnost pod stavem > Lokální síť > Tabulka klientů DHCP.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak zjistím, zda funguje můj router D-Link

Ujistěte se, že váš internetový modem je připojen k portu WAN/Internet na zadní straně routeru D-Link. Tento port je obvykle žlutý. Podle části WAN/Internet zkontrolujte následující: – Stav kabelu – Měl by to stát připojeno – pokud je stav odpojený, router nezjistí váš modem.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč nemám připojení k internetu s mým routerem D-Link

Pokud je odpojeno- Vyzkoušejte níže uvedené kroky:- Vypněte svůj internetový modem (nikoli router D-link) po dobu 20 sekund a poté jej zapněte zpět. Počkejte až 2 minuty a znovu zkontrolujte stav sítě. Pokud se stav změní na připojení, měl by váš internet fungovat.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jaké jsou náklady na D-Link

Ceník D-Link Směrovače a modemy v Indii

Směrovače a modemy Cena Dostupný z
D-Link R12 AC1200 Dual Band WiFi router £ 1 899 Prosinec 2022
DIR-819 DIR-819 DIUÁLNÍ BAND bezdrátový router DIR-819 1 399 GBP Jan, 2022
DIR-X1560 DIR-X1560 bezdrátový router DIR-X1560 2 625 GBP Jan, 2022
DIR-825 DIR-825 AC bezdrátový router £ 1 899 Jan, 2019

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aplikace D-Link zdarma

Anywhere Access: Monitorování domů jde mobilní

Díky této aplikaci můžete sledovat na cestách… I když nemáte přístup k počítači! Jednoduše si stáhněte bezplatnou aplikaci MyDlink na vašem iPhoney nebo Androidu a všichni jste připraveni zobrazit živé videozáznam nebo zachytit obrázky, které můžete sdílet s přáteli a rodinou.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je bezdrátový D-Link

Bezdrátové ovladače D-liknu tvoří jádro každé stabilní bezdrátové sítě. Postaveno pro prostředí s vysokou hustotou, umožňují správcům sítě. Centralizujte všechny aspekty konfigurace, poskytování a správy přístupového bodu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak připojím svůj D-link k telefonu

A heslo Pojďme připojit Wi-Fi. Aplikace prvního otevřeného nastavení z vašeho Android Mobile. Klepněte na připojení a poté klepněte na Wi-Fi. Zde najdete svůj router D-Link SSID. V mém routeru mám dva SSID. Protože to je

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč bych potřeboval prodlužovatele Wi-Fi

Jak možná víte, čím dále je zařízení WiFi z přístupového bodu/routeru WiFi, čím pomalejší je jeho rychlost. Takže pomocí prodlužování sítě WiFi kolem vašeho domova můžete zkrátit vzdálenost mezi svými zařízeními WiFi a signálem WiFi, čímž se zvyšuje rychlost každého zařízení a zlepšuje výkon.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co je nevýhodou Wi-Fi Extender

Nevýhody WiFi Network Extenders:

Může mít nějaké problémy s kompatibilitou s některými směrovači. Není to nejlepší řešení pro velké domy nebo domy s mnoha podlahami. Může být obtížné konfigurovat a je třeba konfigurovat více individuálně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Musím se připojit k extenderu nebo routeru

Pro internet nemůžete použít prodlužovač Wi-Fi, aniž byste jej nejprve připojili k routeru. Prodlužovatel vezme signál z vašeho routeru a rozšiřuje jej na širší oblast a snižuje se na zónách Wi-Fi Dead zóny. Nový router Wi-Fi je nejlepší volbou, pokud chcete zlepšit rychlost internetu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak říkáte, jaká neznámá zařízení jsou připojena k vašemu routeru

Jak ručně identifikovat neznámá zařízení na síťovém příkazovém řádku nebo terminálu v systému Windows, Linux nebo MacOS.Prohledejte všechna nastavení sítě, například výchozí brána a IP adresa, prostřednictvím příkazového řádku.Zadejte příkaz "ARP -A" Chcete -li zobrazit seznam všech IP adres připojených k vaší síti.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Vidíte, jaká jiná zařízení na vašem Wi-Fi

Každý, kdo má přístup k vašemu panelu správce Wi-Fi routeru, si může zkontrolovat vaši historii prohlížení, ať už je to doma, práci nebo školu. Většina moderních směrovačů vede protokol připojených zařízení, časových razítek událostí, použité šířky pásma, navštívené adresy URL webových stránek a IP adresy.

[/WPRemark]

Previous Post
¿Es la familia segura McAfee incluida con la protección total??
Next Post
Jaký je nejlepší antivirus pro Microsoft Edge?