15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.bnter.com 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Jsou crunchyroll a funimatizace sloučení?

[…]

Souhrn:

Bohužel uživatelé, kteří chtějí získat přístup k Crunchyroll i Funimation, budou muset vytvořit samostatné účty a platit za každou službu jednotlivě. Funimation zůstane funkční, ale již nebude simulcast novější tituly získané společností Crunchyroll po fúzi. Pokud již máte předplatné Crunchyroll, můžete zrušit Funimation, až budete připraveni, ale vaše historie hodinek nebo fronty Funimation Watch ještě v Crunchyroll ještě nebude vidět v Crunchyroll. Funimation stojí za to, pokud dáváte přednost anglickým dabům, protože mají masivní sbírku ve srovnání s Crunchyroll. Po fúzi se Funimation stala součástí Crunchyroll, takže nedochází ke změně ceny. Doporučuje se zrušit váš účet Funimation, pokud máte předplatné obou služeb. Funimation již nebude existovat jako samostatná platforma pro streamování a všechny anime od Funimation a Wakanim jsou nyní k dispozici na Crunchyroll. V roce 2023 nemusí být ten nejlepší čas se přihlásit k Funimation.

Klíčové body:

  1. Účty Funimation a Crunchyroll jsou oddělené: Uživatelé musí vytvořit samostatné účty pro každou službu a platit za ně jednotlivě.
  2. Funimation pokračuje v provozu: Ačkoli nové tituly získané společností Crunchyroll nebudou simulcast na Funimation, služba bude stále k dispozici.
  3. Zrušit Funimation pomocí předplatného Crunchyroll: Pokud máte předplatné Crunchyroll, můžete zrušit Funimation. Historie hodinek nebo fronty Funimation Watch však ještě nebude vidět v Crunchyroll.
  4. Funimation stojí za to pro anglické daby: Funimation má větší sbírku anglických dabů ve srovnání s Crunchyroll, což z něj dělá preferovanou volbu, pokud si užijete dabované anime.
  5. Sloučení Funimation s Crunchyroll: Funimatizace se sloučila s Crunchyroll a nyní jsou všechny anime z Funimation a Wakanim k dispozici na Crunchyroll.
  6. Doporučujeme zrušit FUNIMACE: Doporučujeme zrušit váš účet Funimation, pokud máte předplatné obou služeb.
  7. Funimatizace již neexistuje jako samostatná platforma: Funimation je nyní součástí Crunchyroll a všechny anime z Funimation a Wakanim jsou streamovány na Crunchyroll.
  8. Před přihlášením na načasování zvažte načasování: Pokud již nepoužíváte Funimation, nemusí být ten nejlepší čas se zaregistrovat v roce 2023.

Otázky a odpovědi:

  1. Otázka: Bude se můj účet Funimation sloučit s Crunchyroll?
    Odpověď: Bohužel každá služba vyžaduje svůj vlastní samostatný účet, takže váš účet Funimation se nebude sloučit s Crunchyroll. Budete muset vytvořit samostatné účty a platit za každou službu jednotlivě.
  2. Otázka: Je Funimation uzavřena v roce 2023?
    Odpověď: Funimation zůstane funkční po fúzi s Crunchyroll. Už však nebude simulovat novější tituly získané společností Crunchyroll.
  3. Otázka: Měl bych zrušit Funimation, pokud mám crunchyroll?
    Odpověď: Pokud již máte předplatné Crunchyroll, můžete jít dopředu a zrušit Funimation. Vezměte však na vědomí, že vaše historie hodinek nebo fronty Funimation Watch ještě nebude v Crunchyroll viditelná.
  4. Otázka: Stojí to za to, že to stojí za to v roce 2023?
    Odpověď: Pokud máte rádi sledování anime dubů v angličtině, Funimation má masivní sbírku dubů. Na rozdíl od Crunchyroll, který má k dispozici omezené daby. Pokud tedy chcete sledovat anglické verze široké škály anime, Funimation by byla pro vás lepší volbou.
  5. Otázka: Co se stane s mým účtem Funimation?
    Odpověď: Funimation se sloučil s Crunchyroll a nyní obě služby spadají pod název crunchyroll. Váš účet Funimation zůstává aktivní a nedochází ke změně ceny.
  6. Otázka: Měl bych si ponechat předplatné Fustimation?
    Odpověď: Podle oficiálního FAQ od společnosti se doporučuje zrušit váš účet Funimation, pokud máte předplatné obou služeb. Pokud máte pouze předplatné Fustimation, je stále dobré přejít na Crunchyroll.
  7. Otázka: Bude Funimation pryč?
    Odpověď: Funimation již nebude existovat jako samostatná platforma pro streamování. Všechny anime z Funimation a jeho dceřiné společnosti Wakanim nyní budou streamovat na Crunchyroll. To znamená, že populární série jako moje hrdinská akademie a Tokio Ghoul jsou nyní k dispozici na Crunchyroll s anglickými daby a daby v jiných jazycích také.
  8. Otázka: Je Funimation uzavírá?
    Odpověď: Funimation se nezavírá, ale podstoupila fúzi s Crunchyroll. Stále je funkční a nabízí svůj anime obsah, ale nyní jako součást služeb Crunchyrollu.

Slučuje se Crunchyroll a Funimation?

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Slouží se můj účet Funimation s Crunchyroll

Bohužel každá služba vyžaduje svůj vlastní samostatný účet, což znamená, že uživatelé, kteří chtějí získat přístup k Crunchyroll i Funimation, budou muset vytvořit samostatné účty a platit za každou službu jednotlivě.
V mezipaměti

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Funimation uzavírá 2023

1. března 2022 bylo oznámeno, že Funimation, Wakanim a VRV SVOD Services budou konsolidovány do Crunchyroll. Od roku 2023 zůstává služba streamování Funimation v provozu, ale již si simuluje novější tituly získané společností Crunchyroll LLC po fúzi.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám zrušit Funimation, pokud mám crunchyroll

Pokud tedy již máte předplatné Crunchyroll, pak jste všichni nastaveni a můžete pokračovat a zrušit Funimation, až budete připraveni! Vezměte prosím na vědomí, že v Crunchyroll ještě neuvidíte historii hodinek nebo fronty Funimation.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funrimation stojí za to 2023

Pokud máte rádi sledování anime dabs v angličtině, pak má Funimation to nejlepší a masivní sbírku dubů. Na Crunchyroll byste nenašli mnoho dabů. Proto, pokud chcete sledovat anglické verze obrovského rozsahu anime, Funimation by pro vás fungoval nejlépe.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Co se stane s mým účtem Funimation

Funimation se sloučila s Crunchyrollem – a mění se to, jak sledujete anime. Dvě služby streamování anime nyní spadají pod jméno „crunchyroll“. S tím přichází nová vlna pořadů ve službě, stejně jako nabídka pro současné předplatitele Funimation. Nicméně nedochází ke změně ceny.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám si nechat své předplatné Funrimation

Oficiální dotazy od společnosti doporučuje zrušit váš účet Funimation, pokud máte předplatné. Pokud máte jen předplatné Funimation, je stále dobré se nakonec přesunout na Crunchyroll.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Funimation pryč

Funimation již nebude existovat jako samostatná platforma pro streamování a všechny anime od Funimation a jeho dceřiná společnost Wakanim nyní streamují na Crunchyroll. To znamená, že populární série včetně mé hrdinské akademie a Tokia Ghoul je nyní k dispozici na platformě dabované do angličtiny a mnoho v jiných jazycích také.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Funimation uzavírá

Pokud jste fanouškem anime a nepoužíváte Funimation, nemusí být nejlepší čas na zaregistrování. V roce 2020 si pobočka Funimation Sony zakoupila Crunchyroll, nesporný král anime subs, za $ 1.2 miliardy. Kontraintuálně však Funimation je služba, která se vypne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Stojí za to za to 2023

Stejně tak to stojí za to, pokud jste velký fanoušek anime, ano, absolutně. Má obrovský katalog pořadů a je relativně levné jít bez reklam ve srovnání s mnoha dalšími streamovacími službami v roce 2023.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Funimation fází

Crunchyroll přidává veškerý obsah zábavy, Sony fází Funimation – Variety.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Funimation přestat streamovat

Pokud jste fanouškem anime a nepoužíváte Funimation, nemusí být nejlepší čas na zaregistrování. V roce 2020 si pobočka Funimation Sony zakoupila Crunchyroll, nesporný král anime subs, za $ 1.2 miliardy. Kontraintuálně však Funimation je služba, která se vypne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Funimation odstraňující anime

Funimation také již nebude streamovat žádnou novou sérii Anime od letošního jara – budou k dispozici na Crunchyroll.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Mám opustit Funimation

Oficiální dotazy od společnosti doporučuje zrušit váš účet Funimation, pokud máte předplatné. Pokud máte jen předplatné Funimation, je stále dobré se nakonec přesunout na Crunchyroll.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Funimation již svobodná

Funimation má tři plány: Premium, Premium Plus a Premium Plus Ultra. Plán prémie stojí 5 $.99 za měsíc nebo 59 $.99 Pokud si uživatelé chtějí platit ročně. Toto je nejlevnější prémiový plán dostupný ve Funimation a uživatelé se mohou přihlásit k odběru tohoto plánu odemknout všechny nejnovější ponorky a dabované anime na Funimation.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Crunchyroll znovu zdarma

Chceme povzbudit co nejvíce fanoušků, aby prozkoumali nové pořady a viděli plné výhody Premium Crunchyroll. Crunchyroll zpřístupňuje divákům více než 1 000 hodin, aby prostřednictvím naší úrovně podporované reklamy ochutnali bezplatně a bude i nadále nabízet bezplatný obsah do budoucna.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je aplikace Funimation App Shut Down

Funimation se uzavírá a veškerý jeho obsah a funkce se nakonec přesunou do Crunchyroll. VRV byl také součástí této akvizice. Nakonec bude veškerá Funimation, Crunchyroll a VRV obsah převrácena do Crunchyroll.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč jsem stále obviněn z Funimation

Probíhající členství. Vaše předplatné se automaticky obnoví, dokud to nezrušíte předplatné nebo funrimation neukončí. Před ukončením svého období musíte zrušit předplatné, abyste se vyhnuli účtování za další období.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Ztratil Crunchyroll anime

Crunchyroll oznámil, že více než 60 titulů opustí službu streamování 31. března, z nichž většina jsou starší série. Některé pozoruhodné animy, včetně obou ročních období potravinových válek!, Je špatné vyzvednout dívky v dungeonu a mnoho dalších také odjíždí z streameru.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Bude Funimation ukončena

Pokud jste fanouškem anime a nepoužíváte Funimation, nemusí být nejlepší čas na zaregistrování. V roce 2020 si pobočka Funimation Sony zakoupila Crunchyroll, nesporný král anime subs, za $ 1.2 miliardy. Kontraintuálně však Funimation je služba, která se vypne.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Funimation mizí

Funimation již nebude existovat jako samostatná platforma pro streamování a všechny anime od Funimation a jeho dceřiná společnost Wakanim nyní streamují na Crunchyroll. To znamená, že populární série včetně mé hrdinské akademie a Tokia Ghoul je nyní k dispozici na platformě dabované do angličtiny a mnoho v jiných jazycích také.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Je Funimation Free s Hulu

Sledujte Fustimation Network online. HULU (Zkušební zkouška) Pouze noví předplatitelé. Zrušit kdykoli.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč už nemohu sledovat Crunchyroll

Špatná zpráva pro milovníky anime. Crunchyroll, zvažovaný Prime Anime Streaming Service, změnil svůj model předplatného – zamyslel se k více bezplatným epizodám vaší oblíbené série. Místo toho se populární web přechází na nabíjení měsíčně, s poplatky v rozmezí od 11 do 21 $. Nejlepší věci v životě nejsou zjevně svobodné.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Jak dlouho bude Crunchyroll volný

Crunchyroll Free Trial

Ale pokud chcete chuť prémiového života s přístupem do celého katalogu bez reklam, můžete se zaregistrovat na 14denní bezplatnou zkušební verzi jakékoli prémiové předplatné úrovně.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč je Funimation zablokována

Funimation blokuje VPNS, protože nemá práva na vysílání svého obsahu na mezinárodní úrovni. Je k dispozici pouze v USA, Kanadě, Velké Británii, Irsku, Austrálii, Mexiku, Brazílii a Novém Zélandu.

[/WPRemark]

[WPREMARK PRESET_NAME = “CHAT_MESSAGE_1_MY” ICON_SHOW = “0” ACHOLIGHT_COLOR = “#E0F3FF” Padding_RIGHT = “30” Padding_left = “30” Border_Radius = “30”] Proč odstraňují anime z Hulu

Bylo potvrzeno, že Huluova smlouva s Toei Animation vyprší.

[/WPRemark]

Previous Post
Qué hacer si dos estudiantes están peleando?
Next Post
Můžete nahrát jeden kanál při sledování druhého?